Ξεκλειδώστε όλους τους χάρτες Zombie Mode στο 'Call of Duty: Black Ops'

Χτυπάτε το παιχνίδι ή χρησιμοποιήστε κωδικούς εξαπατήσει

Πιθανώς δεν θέλετε να ακούσετε αυτό, αλλά ένας τρόπος για να ξεκλειδώσετε όλους τους χάρτες ζόμπι στο "Call of Duty: Black Ops" είναι να κερδίσετε το παιχνίδι σε κανονική λειτουργία. Φυσικά, αυτό διαρκεί πολύ και πιθανόν να έχετε κάτι πιο γρήγορο κατά νου. Ο άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε κωδικούς εξαπατήσει για να ξεκλειδώσετε τη λειτουργία arcade των ζόμπι ή όλοι οι χάρτες ζόμπι λειτουργία.

Πού να εισάγετε τον κωδικό εξαπατήσει

Η εισαγωγή του κώδικα είναι το εύκολο κομμάτι. Πρώτον, πρέπει να φτάσετε στο σωστό μέρος για να την εισάγετε. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό στο Xbox 360 και το PlayStation 3 :

  1. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το παιχνίδι σας, πατήστε Έναρξη στην κύρια οθόνη. Θα βρεθείτε σε ένα δωμάτιο κοιτάζοντας μια τηλεόραση.
  2. Ενώ κάθεστε στην καρέκλα σας σε αυτό το δωμάτιο, πατήστε γρήγορα και επανειλημμένα τα πλήκτρα L2 και R2 στο PS3 ( LT και RT στο Xbox 360). Η ενέργεια αυτή σας αναγκάζει να σηκωθείτε.
  3. Περπατήστε προς τα εμπρός και γυρίστε προς τα αριστερά.
  4. Μετακινήστε τον τοίχο μέχρι να φτάσετε σε έναν υπολογιστή.
  5. Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή. Στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένα πληκτρολόγιο. Αυτό είναι όπου πληκτρολογείτε τον κωδικό εξαπατήσει σας.
  6. Πληκτρολογήστε DOA και πατήστε Enter για να ξεκλειδώσετε τη λειτουργία arcade των ζόμπι ή πληκτρολογήστε 3ARC UNLOCK και πατήστε Enter για να ξεκλειδώσετε όλους τους χάρτες ζόμενης λειτουργίας.

Ενώ είστε εκεί μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλες τις πληροφορίες με τον κώδικα 3ARC Intel, αλλά αυτόν τον κώδικα αυτό απενεργοποιεί ορισμένα επιτεύγματα.