Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα STOP 0x00000006

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για την μπλε οθόνη του θανάτου 0x6

Το σφάλμα STOP 0x00000006 θα εμφανίζεται πάντα σε ένα μήνυμα STOP , το οποίο συνήθως ονομάζεται μπλε οθόνη θανάτου (BSOD).

Ένα από τα παρακάτω σφάλματα ή ένας συνδυασμός και των δύο σφαλμάτων μπορεί να εμφανιστεί στο μήνυμα STOP:

STOP: 0x00000006 INVALID_PROCESS_DETACH_ATTEMPT

Το σφάλμα STOP 0x00000006 μπορεί επίσης να συντομευτεί ως STOP 0x6 αλλά ο πλήρης κωδικός STOP θα είναι πάντα αυτό που εμφανίζεται στο μήνυμα STOP μπλε οθόνης.

Εάν τα Windows είναι σε θέση να ξεκινήσουν μετά το σφάλμα STOP 0x6, μπορεί να σας ζητηθεί να ανακτήσετε τα Windows από ένα μη αναμενόμενο μήνυμα τερματισμού που εμφανίζει:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen
BCCode: 6

Αιτία STOP 0x00000006 Λάθη

Τα περισσότερα σφάλματα STOP 0x00000006 προκαλούνται από ιούς ή προβλήματα με λογισμικό προστασίας από ιούς, αλλά όπως σχεδόν κάθε BSOD, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι η αιτία της αιτίας σχετίζεται με το υλικό ή έχει σχέση με ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής .

Εάν το STOP 0x00000006 δεν είναι ο ακριβής κωδικός STOP που βλέπετε ή το INVALID_PROCESS_DETACH_ATTEMPT δεν είναι το ακριβές μήνυμα, ελέγξτε τον πλήρη κατάλογο κωδικών σφαλμάτων STOP και ανατρέξτε στις πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων για το μήνυμα STOP που βλέπετε.

Δεν θέλετε να το διορθώσετε μόνοι σας;

Εάν σας ενδιαφέρει να διορθώσετε μόνοι σας αυτό το πρόβλημα, συνεχίστε με την αντιμετώπιση προβλημάτων στην επόμενη ενότητα.

Διαφορετικά, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα STOP 0x00000006

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Το σφάλμα μπλε οθόνης STOP 0x00000006 ενδέχεται να μην εμφανιστεί ξανά μετά την επανεκκίνηση.
  2. Βεβαιωθείτε ότι η θήκη του υπολογιστή έχει κλείσει σωστά. Σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι το κάλυμμα είναι σωστά σπασμένο ή βιδωμένο και σε ένα φορητό υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι όλα τα πλαίσια είναι σωστά τοποθετημένα και βιδωμένα. Ορισμένοι υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν προειδοποιήσεις όταν η θήκη δεν έχει κλείσει σωστά. Αν και δεν είναι συνηθισμένο, η προειδοποίηση αυτή μπορεί μερικές φορές να είναι ένα σφάλμα - όπως το σφάλμα STOP 0x00000006.
  3. Σαρώστε τον υπολογιστή σας για ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα . Μια συχνή αιτία του 0x06 BSOD είναι μια μόλυνση από ιό. Εντοπίζοντας και αφαιρώντας τον ιό με λογισμικό κατά του λογισμικού αντιμετώπισης ιών είναι συχνά το πρόβλημα.
  4. Καταργήστε την εγκατάσταση των προϊόντων McAfee χρησιμοποιώντας το εργαλείο MCPR, υποθέτοντας βεβαίως ότι έχετε εγκατεστημένο κάποιο από τα προγράμματα λογισμικού τους. Σημείωση: Ίσως χρειαστεί να το κάνετε αυτό από την ασφαλή λειτουργία , υποθέτοντας ότι μπορείτε ακόμη και να μπείτε εκεί. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εκκίνησης των Windows σε ασφαλή λειτουργία, εάν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν.
  5. Εκτελέστε τη βασική αντιμετώπιση προβλημάτων σφαλμάτων STOP . Εάν καμία από τις παραπάνω ιδέες δεν λύνει το πρόβλημα, δοκιμάστε τη γενική αντιμετώπιση προβλημάτων BSOD σε αυτόν τον σύνδεσμο. Η βασική αιτία του BSOD 0x00000006 που παίρνετε πρέπει να είναι λιγότερο συχνή από τους περισσότερους.

Τι ισχύει για αυτό το σφάλμα

Οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στα Windows NT της Microsoft μπορεί να αντιμετωπίσει το σφάλμα STOP 0x00000006. Αυτό περιλαμβάνει τα Windows 10, τα Windows 8 , τα Windows 7 , τα Windows Vista , τα Windows XP , τα Windows 2000 και τα Windows NT.