Τι είναι το UMADBRO; Είναι το ίδιο με το "You Mad" και "El Mad";

Ο «U τρελός αδερφός» είναι μια αξιοσημείωτη έκφραση του διαδικτύου, επειδή είναι ταυτόχρονα ένα μίμη, μια μορφή τράγγορα και μια μορφή φλόγας όλα ταυτόχρονα. Μαζί με τις κοινές παραλλαγές του «u τρελός», «τρελός» και «εσείς τρελλός fro», «umadbro» είναι ένας τύπος χλευασμού που λέει «hey, αρχίζετε να χάνετε την ψυχραιμία σας» και «έχω προφανώς χτύπησε ένα νεύρο μαζί σου » . Θα χρησιμοποιούσατε την έκφραση umadbro όταν θέλετε να εξαγριώσετε το άλλο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός επιχειρήματος. Από το 2003, οι χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει τη φράση umadbro για να μετακινηθούν σε άλλους χρήστες και να τους οδηγήσουν σε πιο διαφωνία και απογοήτευση σε απευθείας σύνδεση.

Με τα χρόνια, αυτή η φράση umadbro έχει κάνει το δρόμο της σε επιχειρήματα στο Facebook, συνομιλίες με μηνύματα κειμένου, ακόμα και σε φίλους των σπορ που μπαίνουν μεταξύ τους στα γήπεδα. Χάρη σε δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το 4chan και το Reddit, το umadbro έχει αναπτυχθεί σε διάφορες μορφές.

Διάφορες ορθογραφίες της έκφρασης umadbro

Διάφορες εκδόσεις του «u τρελό bro» έχουν γεννηθεί με την πάροδο των ετών. Θα δείτε τα 'umad', 'youmad', 'youmadbro' και 'uzmad' ως εκδοχές του umadbro. Θα δείτε επίσης εκδόσεις όπως «τρελός», «τρελός», «δεν είμαι τρελός», και «γιατί u τρελλός» ως παραλλαγές της umad έκφρασης. Λόγω του μηνύματος κειμένου κινητού τηλεφώνου, μπορείτε να περιμένετε ότι η ορθογραφία του πεζού θα είναι η προεπιλεγμένη για αυτήν την έκφραση των meme.

Παράδειγμα έκφρασης umadbro

Quentin: Αλλά ο Θεός λέει ότι όποιος δεν μετανοήσει θα είναι καταδικασμένος για αιωνιότητα.

pimpinImp: καλά ο μπαμπάς μου λέει ότι Άγιος Βασίλης ταιριάζει κάτω από την καμινάδα πάρα πολύ. αυτό δεν το κάνει αλήθεια.

Quentin: Αυτό δεν είναι το ίδιο! Ο Άγιος Βασίλης είναι ένας μύθος για παιδιά.

pimpinImp: έτσι είναι ο θεός σας. Είσαι τρελλός αδερφέ?

Quentin: Θα πληρώσετε για τη δυσπιστία σας!

pimpinImp: yup, ur σίγουρα τρελός. προσεκτικός άνθρωπος ή αλλιώς θα φυσήξετε μια φλέβα.

Προέλευση της εκφράσεως umadbro

Ενώ η ακριβής προέλευση του umadbro είναι ασαφής, πιστεύεται ότι η έκφραση προέρχεται από τη μουσική hiphop στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ένας ραπ μουσικός της Νέας Υόρκης που ονομάστηκε Cam'Ron εμφανίστηκε στην παράσταση του Bill O'Reilly το 2003. Κατά τη διάρκεια ενός θερμού επιχειρήματος σχετικά με το πώς επηρεάζονται τα παιδιά από τα παιδιά, ο Cam'Ron χλευάζει τον Bill O'Reilly με το τρελό! Τρελε!' στη συνέντευξη. Αυτή η βιντεοκασέτα που εξακολουθεί να έχει το επιχείρημα αυτό στη συνέχεια υποδιαιρέθηκε με την ένδειξη "YOU MAD" και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.

Εδώ είναι το βίντεο του YouTube του 2003 Cam'Ron και Damon Dash συνέντευξη με τον Bill O'Reilly.

Δημόσια διαμάχη γύρω από την έκφραση umadbro

Επειδή πολλοί άνθρωποι αποδίδουν τη φράση umadbro σε αφρικανικούς-αμερικάνικους τραγουδιστές hip-hop, το umadbro ερμηνεύεται μερικές φορές ως μια συγκεκριμένη φυλή έκφραση ή μια φυλετική κακοποίηση. Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα αυτής της φυλετικής ερμηνείας umadbro είναι το παιχνίδι ποδοσφαίρου γυμνασίου 2011 στο Painesville, Ohio. Όταν η ομάδα του Thomas Harvey High School έχασε από το Γυμνάσιο Kirtland, κάποιοι οπαδοί του Kirtland έβαλαν ένα μεγάλο πανό που έγραφε 'You Mad Bro'. Αυτό το πανό μνήμης δημιούργησε αμέσως τρομερή διαμάχη με τους φίλους του ποδοσφαίρου. Μέσα σε 24 ώρες, ένας διευθυντής σχολείου μίλησε στα νέα και ισχυρίστηκε ότι το πανό ήταν τόσο «φυλετικός εκφοβισμός» όσο και «εθνικός εκφοβισμός». Τουλάχιστον, η δημόσια κατακραυγή υποστήριξε ότι το banner You Mad Bro ήταν κακή αθλητική.

Εδώ είναι το αρχικό τμήμα τηλεοπτικών ειδήσεων του 2011 που πραγματοποίησε συνέντευξη από τους καταγγέλλοντες του Painesville

umadbro είναι ένα από τα πολλά σύγχρονα μίμεις στο διαδίκτυο . Διαβάστε περισσότερα για τα μίμματα στο διαδίκτυο εδώ .