Εστιατόριο εστιακής απόστασης και αναθεώρηση υπογούφερ - Μέρος 2 - Φωτογραφίες

01 του 06

Εστιακή μπάρα ήχου εστιακής διάστασης - Περιεχόμενα συσκευασίας

Εστιακή μπάρα ήχου εστιακής διάστασης - φωτογραφία του περιεχομένου του πακέτου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η μπάρα ήχου υπογούφερ και η ηχητική μπάρα εστιατορίων είναι ένα σύστημα ήχου subwoofer δύο κομματιών που αποτελείται από μια μπάρα ήχου 5 καναλιών, η οποία επίσης παρέχει ένα έκτο κανάλι ενίσχυσης για την τροφοδοσία του υπογούφερ Dimension. Το υπογούφερ παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για να τραβήξετε την τηλεόραση σας επάνω.

Ως συμπλήρωμα στην ανασκόπηση του συστήματος Sound Bar / Subwoofer εστιακής διάστασης , το παρακάτω είναι μια φωτογραφία που εξετάζει τις συνδέσεις, τα χαρακτηριστικά και τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο πακέτο Sound Sound Bar / Subwoofer. Λεπτομερέστερες προδιαγραφές περιλαμβάνονται επίσης στην προαναφερόμενη ανασκόπηση.

Για να ξεκινήσετε αυτή τη φωτογραφία, κοιτάξτε το Sound Bar και το Subwoofer είναι μια φωτογραφία των περιεχομένων του πακέτου που συνοδεύουν το τμήμα γραμμής ήχου αυτού του πακέτου.

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα μια συνολική ματιά στη μονάδα ήχου, καθώς και τα πρόσθετα εξαρτήματα και τεκμηρίωση που παρέχονται μαζί της.

Στην κορυφή της φωτογραφίας υπάρχει μια πρόσοψη του Dim Sound Bar, το οποίο διαθέτει ένα Bass Reflex Design με πέντε μπροστινά ηχεία, τέσσερα από τα οποία είναι τοποθετημένα αριστερά και δεξιά και ένα στο κέντρο.

Επίσης, αυτό που δεν είναι ορατό στη φωτογραφία, είναι οι θύρες στην αριστερή και δεξιά πλευρά για εκτεταμένη απόκριση χαμηλής συχνότητας.

Επιπλέον, στην μπροστινή δεξιά πλευρά της γραμμής ήχου υπάρχει μια διεπαφή ελέγχου επί του σκάφους, η οποία θα εμφανίζεται με περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό το προφίλ, καθώς δεν είναι ορατή σε αυτήν τη φωτογραφία.

Προχωρώντας προς τα κάτω, υπάρχει μια φωτογραφία του πίσω μέρους της γραμμής Sound Bar, η οποία διαθέτει οπές οδηγών για το στήριγμα τοίχου ή τις αφαιρούμενες βάσεις τραπεζιών.

Οι συνδέσεις του πίσω πίνακα τοποθετούνται σε ένα χώρο που βρίσκεται κοντά στο κέντρο (περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα σε αυτό το προφίλ φωτογραφιών).

Η φωτογραφία στο κάτω μέρος εμφανίζει τα αξεσουάρ και την τεκμηρίωση που παρέχεται μαζί με τη γραμμή ήχου Dimension.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά είναι το εξωτερικό τροφοδοτικό και το καλώδιο τροφοδοσίας. Στο κέντρο υπάρχει το στήριγμα τοίχου (εάν χρειάζεται) και τρία αντίγραφα των εγχειριδίων χρήστη που φιλοξενούν διαφορετικές γλώσσες. Στη δεξιά πλευρά βρίσκονται τα αποσπώμενα τραπέζια και το τηλεχειριστήριο.

02 του 06

Γραμμή ήχου εστιακής διάστασης - Συνδέσεις και χειριστήρια ρύθμισης χώρου

Γραμμή ήχου εστιακής διάστασης - Φωτογραφία των συνδέσεων του πίσω πίνακα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία είναι ένα κοντινό πλάνο των συνδέσεων και των πρόσθετων ρυθμίσεων ρύθμισης που παρέχονται στη γραμμή ήχου εστιακής διάστασης.

Ξεκινώντας από τα αριστερά, κατεβαίνοντας, υπάρχουν δύο είσοδοι HDMI. μια έξοδο γραμμής προενίσχυσης subwoofer (για χρήση με τροφοδοτούμενα υπογούφερ), είσοδο ψηφιακού οπτικού ήχου και ένα σύνολο αναλογικών ( στερεοφωνικών εισόδων RCA

Στην κάτω αριστερή πλευρά υπάρχει επίσης σύνδεση micro-USB για τη χρήση της υπηρεσίας (όπως ενημερώσεις υλικολογισμικού).

Μετακινώντας προς τα δεξιά είναι οι συνδέσεις ηχείων για το Dimension Sub.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συνδέσεις εξόδου γραμμής Subwoofer και Dimension Sub είναι διαφορετικές. Το sub Dimension είναι ένα παθητικό δευτερεύον στοιχείο, που σημαίνει ότι παίρνει τη δύναμή του από τη γραμμή ήχου της Dimension, όπως ακριβώς θα είχε και ο κανονικός ομιλητής. Η έξοδος γραμμής Subwoofer χρησιμοποιείται όταν χρησιμοποιείτε ένα αυτόνομο υπογούφερ (όπως το Focal Sub Air Wireless Sub ή οποιοδήποτε άλλο τροφοδοτημένο υπογούφερ).

Εάν παραμείνετε στη δεξιά πλευρά, ακριβώς κάτω από το Dimension Sub Out είναι η υποδοχή ρεύματος για το τροφοδοτικό.

Προχωρώντας προς τα κάτω στο κέντρο είναι μερικά πρόσθετα χειριστήρια ρύθμισης.

Ο έλεγχος απόστασης βελτιστοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ο ήχος φθάνει στα αυτιά σας με βάση την απόσταση καθισμάτων από τη γραμμή ήχου.

Ο ρυθμιστής θέσης βελτιστοποιεί την υφή του ήχου με βάση τη θέση του (τοίχος, τραπέζι, ελαφρώς χαραγμένο από την άκρη και σε τραπέζι ή ράφι τοποθετημένο στην άκρη).

Το κουμπί Room λαμβάνει υπόψη τη φύση της ακουστικής του δωματίου σας.

Ο έλεγχος υπογούφερ αναφέρει στη γραμμή ήχου της διάστασης ποιο είδος υπογούφερ χρησιμοποιείτε (παθητικό, ενεργοποιημένο ή μη χρησιμοποιούμενο).

03 του 06

Εστιακή μπάρα ήχου εστιακής διάστασης - Επιτραπέζια χειριστήρια αφής

Εστιακή μπάρα ήχου εστιακής διάστασης - Επιτραπέζια χειριστήρια αφής. Εικόνα παρέχεται από το Focal

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία είναι κοντινή από τα προαναφερθέντα ενσωματωμένα χειριστήρια αφής που παρέχονται στη μπάρα ήχου εστιακής διάστασης.

Στο επάνω αριστερό μέρος του πίνακα ελέγχου βρίσκεται το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, ενώ ο ρυθμιστής έντασης βρίσκεται στα δεξιά.

Ακριβώς κάτω από τον Έλεγχο έντασης είναι το πλήκτρο Night Mode. Η Λειτουργία Νύχτας μειώνει το δυναμικό εύρος της εξόδου ήχου έτσι ώστε οι κατώτερες και υψηλότερες συχνότητες να διατηρούν την παρουσία τους όταν ακούν σε μειωμένες στάθμες έντασης - αυτή η λειτουργία λειτουργεί μόνο με τις πηγές που κωδικοποιούνται με Dolby Digital .

Τέλος στο κάτω μέρος του μπροστινού πίνακα ελέγχου βρίσκονται τα κουμπιά πρόσβασης (επιλογή επιλογής εισόδου).

04 του 06

Εστιακή μπάρα ήχου - τηλεχειριστήριο

Μπάρα ήχου εστιακής διάστασης - φωτογραφία τηλεχειριστηρίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια φωτογραφία του ασύρματου τηλεχειριστηρίου που παρέχεται με τη μπάρα ήχου εστιακής διάστασης.

Στην επάνω αριστερή και δεξιά πλευρά του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα πλήκτρα επιλογής τροφοδοσίας και επιλογής πηγής.

Προχωρώντας προς τα κάτω στο κέντρο είναι οι έλεγχοι έντασης και σίγασης.

Συνεχίζοντας για να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κέντρο είναι το κουμπί χειρός lipsynch.

Τέλος, στην κάτω σειρά βρίσκεται το κουμπί πρόσβασης ρύθμισης επιπέδου μπάσων, το κουμπί Νυχτερινή λειτουργία και ένα κουμπί Light (ενεργοποιεί την οθόνη στην μπάρα ήχου Dimension.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι παρόλο που η μπάρα ήχου διαθέτει ενσωματωμένα χειριστήρια, το τηλεχειριστήριο παρέχει πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες που δεν περιλαμβάνονται στα ενσωματωμένα χειριστήρια.

05 του 06

Υπογούφερ εστιακής διάστασης - Φωτογραφίες μπροστά και κάτω

Υπογούφερ εστιακής διάστασης - Φωτογραφίες μπροστά και κάτω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα δύο φωτογραφίες του υπογούφερ εστιακής διάστασης, το οποίο προωθείται ως το συνοδευτικό κομμάτι της γραμμής Sound Bar.

Τα ξεχωριστά πράγματα που πρέπει να επισημανθούν περιλαμβάνουν:

Το υπογούφερ έχει σχεδίαση Bass Reflex με δύο οδηγούς ομιλητών ελλειπτικής πλευρικής εκτόξευσης 8x3 ιντσών και τέσσερις θύρες με υποδοχές κάτω για εκτεταμένη απόκριση μπάσων.

Το σχήμα του υπογούφερ επιτρέπει τη χρήση του ως πλατφόρμα για την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης στην κορυφή. Το Subwoofer Dimension μπορεί να υποστηρίζει τηλεοράσεις άνω των 50 ιντσών (δεν

Το μπροστινό μέρος του υπογούφερ είναι γωνιακό, πράγμα που επιτρέπει την τοποθέτηση της μπάρας ήχου Dimension πριν από αυτό (βλ. Επόμενη φωτογραφία).

Το Subwoofer διαστάσεων είναι παθητικό . Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δικό του ενσωματωμένο ενισχυτή - πρέπει να συνδεθεί με την μπάρα ήχου Dimension, χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα παραδοσιακά τερματικά σύνδεσης καλωδίων ηχείων κλιπ. Η μπάρα ήχου διαστάσεων παρέχει τον ενισχυτή που απαιτείται για την τροφοδοσία του Subwoofer Dimension.

06 του 06

Εστιακή μπάρα ηχητικής διάστασης με υπογούφερ διαστάσεων με τηλεόραση στην κορυφή

Εστιακή μπάρα ηχητικής διάστασης με υπογούφερ διαστάσεων με τηλεόραση στην κορυφή. Εικόνα παρέχεται από το Focal

Για να ολοκληρώσετε την εικονογραφημένη μερική εικόνα της ανασκόπησης του Sound Bar / Subwoofer της Εστιακής Διάστασης, είναι μια ματιά στον τρόπο που θέλετε να εγκαταστήσετε το σύστημα με μια τηλεόραση.

Σημειώστε ότι η τηλεόραση βρίσκεται πάνω από το Subwoofer και η μπάρα ήχου τοποθετείται μπροστά στο Subwoofer.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές, τις δυνατότητες και την απόδοση του συστήματος, διαβάστε την πλήρη επισκόπηση .

Επίσημη σελίδα προϊόντος για την μπάρα ήχου εστιακής διάστασης

Επίσημη σελίδα προϊόντος για το υπογούφερ εστιακής διάστασης