Αναθεώρηση του συστήματος ηχείων Infinity Total Solutions

TSS 3 σε 1, TSS-SAT750 και TSS-SUB750

Συγκρίνετε Τιμές

Υπάρχουν πολλά μεγάφωνα για να διαλέξετε. Ωστόσο, το στυλ εξισορρόπησης, η τιμή και η ποιότητα του ήχου μπορεί να είναι δύσκολες. Αν ψάχνετε για ένα νέο σύνολο ηχείων για το home theater σας, αλλά δεν θέλετε να ξεφύγετε από το δωμάτιό σας με μεγάλα ηχεία με το πάτωμα και ένα μεγάφωνο υπογούφερ, τότε ίσως θέλετε να δείτε το κομψό, συμπαγές και εξαιρετικό ηχητικό σήμα TSS Μεγάφωνα από Infinity. Το σύστημα που εξετάσαμε αποτελούσε ένα ηχείο TSS 3 σε 1 που στεγάζει τα τρία κανάλια μπροστά, δύο συμπαγή δορυφορικά ηχεία TSS-SAT750 για περιβάλλοντα περιβάλλοντα και ένα συμπαγές subwoofer TSS-SUB750. Πώς συνέβησαν όλοι μαζί; Συνεχίστε να διαβάζετε ...

Επισκόπηση προϊόντος - Αριστερό, κεντρικό και κύριο ηχείο TSS 3 σε 1

1. Απόκριση συχνότητας: 120Hz - 20.000Hz

2. Ευαισθησία: 89dB (αντιπροσωπεύει πόσο δυνατά το ηχείο είναι σε απόσταση ενός μέτρου με είσοδο ενός watt).

3. Αντίσταση: 8 ohms (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές που έχουν συνδέσεις ηχείων 8 Ω)

4. Χειρισμός ισχύος: 10 έως 125 watt

5. Μεσαίος οδηγός: Διπλά 3-1 / 2 "(87mm) MMD - μεταλλικά διαφράγματα Matrix (κάθε κανάλι).

6. Υψηλής συχνότητας Οδηγός 3/4 "(19mm) MMD - Μεταλλικά Matrix Διαφράγματα (κάθε κανάλι).

9. Διαστάσεις: (Υ x Π x Β) 4-1 / 8 "x 40-1 / 8" x 4-3 / 8 "

11. Βάρος: 15,25 lb (6,9 kg)

Επισκόπηση προϊόντων - Δορυφορικά ηχεία SAT750

1. Απόκριση συχνότητας: 120Hz - 20.000Hz

2. Ευαισθησία: 88dB (αντιπροσωπεύει πόσο δυνατά το ηχείο είναι σε απόσταση ενός μέτρου με είσοδο ενός watt).

3. Αντίσταση: 8 ohms (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές που έχουν συνδέσεις ηχείων 8 Ω)

4. Συχνότητα διέλευσης: 3.500Hz. Αυτό σημαίνει ότι οι συχνότητες από 120 έως 3.500 Hz αναπαράγονται από τον οδηγό μεσαίας εμβέλειας και οι συχνότητες από 3.500 έως 2.000 Hz αναπαράγονται από το Tweeter.

5. Χειρισμός ισχύος: 10 - 100 watt

6. Προγράμματα οδήγησης: Μεσαίο πρόγραμμα οδήγησης 3-1 / 2 "CMMD - Κεραμικό μεταλλικό πλέγμα μεμβράνης - Οδηγός υψηλής συχνότητας 3/4"

9. Διαστάσεις: (Υ x Π x Β) 6 "x 4-1 / 8" x 4-3 / 8 "

10. Μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση ή τοίχο.

Επισκόπηση προϊόντων - SUB750 Υπογούφερ ισχύος 10 ιντσών

1. Απόκριση συχνότητας: 34Hz - 150Hz (LFE - Εφέ χαμηλής συχνότητας)

2. Χειρισμός ισχύος: 150 Watt RMS

3. Φάση: 0-180 μοίρες (Αντιστοιχεί στην κίνηση εισόδου / εξόδου του οδηγού υπογούφερ με τα κύρια ηχεία).

4. Crossover Frequency: 150HZ (ρυθμιζόμενο από 40 έως 150HZ).

5. Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: Τριπλής εναλλαγής (One / off / standby).

6. Διαστάσεις: (Υ x Π x Β) 16-3 / 4 "x 10-3 / 4" x 15-3 / 4 "(425mm x 273mm x 400mm)

7. Βάρος: 28 λίβρες (12.7 κιλά)

8. Συνδέσεις: Είσοδοι γραμμής RCA.

Εγκατάσταση - υλικό

Δέκτες οικιακού κινηματογράφου: Onkyo TX-SR875 7.1 καναλιών δέκτες οικιακού κινηματογράφου - χρησιμοποιώντας λειτουργία 5.1 καναλιών (δάνειο επανεξέτασης από Onkyo), Yamaha HTR-5490 (6.1 κανάλια) και Onkyo TX-SR304 (5.1 κανάλια) .

Συσκευές αναπαραγωγής DVD: Ψηφιακοί δίσκοι DVD / SACD / DVD-Audio OPPO DV-981HD και DV-980H και DVD-Player DVD-931HD της Samsung .

Blu-ray Disc / HD-DVD Players: Η Toshiba HD-XA1 HD-DVD player , το Sony BDP-S1 Blu-ray Player και το LG BH100 Blu-ray / HD-DVD Combo player .

Τα DVD-R / DVD + RW που χρησιμοποιήθηκαν έγιναν χρησιμοποιώντας: Sony RDR-HX900 και Presidian PDR-3222 .

CD-μόνο παίκτες: Denon DCM-370 και Technics SL-PD888 5-Disc Changers.

Μεγάφωνο - Σύστημα # 1: 2 Klipsch B-3s , Κέντρο Clip - Klipsch C-2, 2 Polk R300s.

Ηχείο - Σύστημα # 2: Σύστημα ηχείων Klipsch Quintet III 5 καναλιών.

Μεγάφωνο - Σύστημα # 3: 2 JBL Balboa 30, JBL Balboa Center Channel, 2 ηχεία JBL Venue Series 5 ιντσών .

Ενσωματωμένα Subwoofer που χρησιμοποιούνται: το σύστημα Klipsch Synergy Sub10 που χρησιμοποιείται με τα συστήματα 1 και 2 και το Yamaha YST-SW205 που χρησιμοποιούνται με το σύστημα 3 και το Powered Subwoofer 12 ιντσών που παρέχεται με το σύστημα Cerwin Vega.

Τηλεοράσεις / Οθόνες: Ψηφιακή οθόνη LCD LVM-37w3 1080p της Westinghouse, LCD οθόνη 32-ιντσών Syntax LT-32HV και τηλεόραση LCD 23 ιντσών Samsung LN-R238W.

Οι συνδέσεις ήχου / βίντεο κατασκευάστηκαν με καλώδια Accell , Cobalt και AR Interconnect.

16 Wire Speaker Wire χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις ρυθμίσεις.

Λογισμικό που χρησιμοποιείται

Τα τυπικά DVD που χρησιμοποιήθηκαν περιελάμβαναν σκηνές από τα παρακάτω: Σπίτι των πετώντας μαχαιριών, Το σπήλαιο, Kill Bill - Vol1 / 2, V Για Vendetta, U571, Lord of Rings Trilogy, Master και Commander

Οι δίσκοι Blu-ray που χρησιμοποιήθηκαν περιελάμβαναν σκηνές από τα παρακάτω: Spiderman 3, Fantastic 4 - Άνοδος του Silver Surfer, Πειρατές της Καραϊβικής 1 και 2, Alien vs Predator και The Host .

Οι δίσκοι HD-DVD που χρησιμοποιήθηκαν περιελάμβαναν σκηνές από τα παρακάτω: Μετασχηματιστές, 300, Hot Fuzz, Batman Begins, Top Gun και Serenity

Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν οι εκδόσεις DVD, Blu-ray και HD-DVD της ιταλικής εργασίας .

Μόνο για ήχο, διάφορα CD περιλαμβάνονται: ΚΑΡΔΙΑ - Dreamboat Annie , Nora Jones - Ελάτε μαζί μου , Lisa Loeb - Firecracker , Βασίλισσα - Νέα του κόσμου , The Beatles - LOVE , Blue Man Group - Το συγκρότημα , Eric Kunzel - 1812 Overture , Joshua Bell - Bernstein - σουίτα δυτικής πλευράς ιστορίας .

Δίσκοι DVD-Audio περιλαμβάνονται: Βασίλισσα - Νύχτα στην όπερα / το παιχνίδι , Eagles - Ξενοδοχείο Καλιφόρνια , και Medeski, Martin, και Ξύλο - Ορατό , Sheila Nicholls - Wake .

Οι δίσκοι SACD που χρησιμοποιήθηκαν συμπεριλάμβαναν: Pink Floyd - Σκοτεινή πλευρά της Σελήνης , Steely Dan - Gaucho , Ο Who - Tommy .

Χρησιμοποιήθηκε επίσης περιεχόμενο σε CD-R / RW.

Η δοκιμασία ακρόασης και η αξιολόγηση

Έξοδος ήχου - Αριστερό, κεντρικό, δεξί ηχείο TSS 3 σε 1

Βρήκα ότι το σύστημα ηχείων TSS Home Theatre έδωσε καθαρό ήχο σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων και μια ισορροπημένη εικόνα ήχου surround.

Το TSS 3-in-1 είναι ένα ασυνήθιστο ηχείο με το ότι τα ηχεία καναλιών αριστερού, κεντρικού και δεξιού στεγάζονται σε ένα ενιαίο, λεπτό, σωληνωτό περίβλημα περίπου 40 ιντσών. Ωστόσο, παρά το σχέδιο αυτό, το 3-σε-1 παρείχε στην πραγματικότητα μια καλή εικόνα αριστερά / κεντρικά / δεξιά. Οι ήχοι από τα αριστερά και τα δεξιά κανάλια προβάλλονται στις πλευρές πέρα ​​από το φυσικό μήκος του ηχείου. Παρόλο που δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο διαθέτει χωριστά τοποθετημένα ηχεία, ο σχεδιασμός αυτός παρέχει μια πολύ κατάλληλη διάχυση του ήχου στις αίθουσες δοκιμών μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Επιπλέον, το τμήμα ηχείου κεντρικού καναλιού έδωσε πολύ καλό διάλογο και φωνητική παρουσία. Παραδείγματα καλής φωνητικής παράστασης: ηχογραφήσεις από τη Νορρά Τζόουνς ( δεν γνωρίζω γιατί και ψυχρή, ψυχρή καρδιά ), τη Λίζα Λέμπε ( Ακριβώς από την Firecracker , τον Freddie Mercury της Βασίλισσας ( We Bohemian Rhapsody, We Are The Champions ) και την Ann Wilson της καρδιάς - ( τρελός σε σας από Dreamboat Annie ).

Επιπλέον, το TSS 3-σε-1 έκανε επίσης καλά και με τη λαϊκή μουσική, όπως το The Complex και τα κλασικά μουσικά κομμάτια, όπως η εγγραφή του Joshua Bell στην West Side Story Suite .

Μια άλλη καλή δοκιμασία ήχου ήταν το θέμα πίστωσης που άνοιξε από την Ιταλική Εργασία (DVD, Blu-ray και HD-DVD εκδόσεις), η οποία έχει μερικές εξαιρετικές λεπτότητες που προκαλούν μερικούς ομιλητές. Σε αυτήν την περίπτωση, οι λεπτές αποχρώσεις αναπαρήχθησαν καλά, αλλά δεν ήταν τόσο ακριβείς όσο ήταν στο βιβλιοθήκη Klipsch Synergy B3 και στα ηχεία του κεντρικού καναλιού C2.

Συγκρίνετε Τιμές

Ηχητική απόδοση - Δορυφορικά ηχεία SAT750

Τα δορυφορικά ηχεία TSS SAT750, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως surround, πραγματοποίησαν καλά τη δουλειά τους. Αν και πολύ συμπαγής, κράτησαν τη δική τους στην αναπαραγωγή surround εφέ που εξισορροπούνται με το TSS 3 σε 1. Το SAT750 έκανε πραγματικά σπουδαία δουλειά με εφέ surround σε διάφορες αξιοσημείωτες κινηματογραφικές σκηνές, όπως η πρώτη σκηνή μάχης από το Master και Commander (DVD) , η σκηνή βέλους στο Hero (DVD) και η κλιματική σκηνή μάχης στο Transformers (HD- DVD) . Τα SAT750, αν και όχι τόσο γεμάτα, κατά τη γνώμη μου, όπως το 3-σε-1, πρόσθεσε βάθος για να περιβάλει τα soundtracks.

Από την άλλη πλευρά, παρόλο που το SAT750 κάνει μεγάλη δουλειά με τα περισσότερα ηχητικά εφέ και τον ήχο ατμόσφαιρας, λόγω του συμπαγούς τους μεγέθους, δεν παρέχουν τόσο μεγάλο βάθος στις χαμηλές συχνότητες μεσαίας συχνότητας, οι οποίες μπορεί να παρατηρηθούν σε πιο γεμάτο περιβάλλον κομμάτια.

Ηχητική απόδοση - SUB750

Βρήκα το υπογούφερ που τροφοδοτείται από το TSS SUB750 να είναι μια εξαιρετική αντιστοιχία για τα υπόλοιπα ηχεία. Παρά το μικρό μέγεθος, το υπογούφερ παρέχει καλή μετάβαση συχνότητας από την απόκριση μέσης και υψηλής συχνότητας των 3 σε 1 και SAT 750. Η απόκριση των μπάσων ήταν αρκετά σφιχτή και συμπλήρωσε σωστά τόσο τις μουσικές όσο και τις ταινίες.

Από την άποψη της απόδοσης subwoofer, το SUB750 έφτασε στην πρόκληση των Transformers (HD-DVD) και του Alien vs Predator (Blu-ray) . Επιπλέον, έκαναν δίκαιη και καλή με τα σκοπίμως υπερβολικά εφέ LFE στο Hot Fuzz και το δύσκολο να αναπαράγει μπάσα χαμηλής συχνότητας στο Heart's Magic Man .

Το SUB750 σίγουρα δεν είναι το καλύτερο subwoofer που έχω ακούσει και δεν έκανα τόσο καλά όσο το Klipsch Synergy Sub10 όσον αφορά την έξοδο χαμηλής συχνότητας, αλλά έκανε πολύ καλά διατηρώντας την απόκριση των μπάσων σφιχτή και καλά αναμεμιγμένη με το υπόλοιπο της Σύστημα.

Τι μου άρεσε

1. Το σύστημα TSS παρείχε εξαιρετική ποιότητα ήχου τόσο για μουσική όσο και για ταινίες. Ωστόσο, λόγω του μικρού τους μεγέθους, είναι ιδανικά για μικρά και μεσαία δωμάτια.

2. Μεγάλη στυλ. Αυτό το σύστημα είναι ένα μεγάλο συμπλήρωμα στις τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και συνδυάζει καλά με την πιο εσωτερική διακόσμηση.

3. Αυτό το σύστημα είναι εύκολο να τοποθετηθεί σε ένα δωμάτιο. Με το μικρό μέγεθος των ηχείων και του subwoofer, αυτά τα ηχεία είναι πολύ διακριτικά και δεν κυριαρχούν σε ένα δωμάτιο.

4. Τα ηχεία TSS ήταν εύκολα και γρήγορα να ρυθμιστούν. Από κουτί σε ήχο για ολόκληρο το σύστημα διαρκεί μόνο περίπου 20 λεπτά, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε ήδη αποφασίσει πού να τα τοποθετήσετε στο δωμάτιο.

5. Τα προαιρετικά περίπτερα είναι πολύ εύκολα συναρμολογημένα και είναι επίσης πολύ κομψά.

6. Εξαρτήματα υλικού τοποθέτησης τοίχου με τα ηχεία TSS 3 σε 1 και SAT 750. Επιτραπέζια βάση που παρέχεται με το 3-σε-1. Προαιρετικές βάσεις δαπέδου διαθέσιμες για δορυφορικά ηχεία SAT750.

Αυτό που δεν μου άρεσε

1. Τα ηχεία surround χρειάζονται καλύτερη απόκριση συχνότητας μεσαίας συχνότητας.

2. Τα ηχεία TSS ακούγονται καλύτερα σε μικρότερα περιβάλλοντα δωματίου.

3. Υπάρχουν περιορισμένες ρυθμίσεις ελέγχου στο Subwoofer.

4. Το υπογούφερ έχει μόνο εισόδους γραμμικού επιπέδου.

5. Δεν υπάρχουν διατάξεις για την προσθήκη ενός δεύτερου υπογούφερ για καλύτερη κάλυψη χαμηλής συχνότητας σε μεγαλύτερη ρύθμιση δωματίου.

Τελική λήψη

Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγική επισκόπηση μου, το στυλ εξισορρόπησης, η τιμή και η ποιότητα του ήχου μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογή, όταν επιλέγετε μεγάφωνα. Αν ψάχνετε για ένα νέο σύνολο μεγαφώνων που θα είναι ένα μεγάλο συμπλήρωμα σε μια τηλεόραση LCD ή Plasma, τότε ελέγξτε τα κομψά, συμπαγή και εξαιρετικά ηχεία TSS από το Infinity.

Το σύστημα που εξετάσαμε αποτελούσε ένα ηχείο TSS 3 σε 1 που στεγάζει τα τρία κανάλια μπροστά, δύο δορυφορικά ηχεία compactTSS-SAT750 για περιβάλλουν και ένα συμπαγές subwoofer TSS-SUB750. Μου άρεσε πραγματικά να χρησιμοποιήσω αυτό το σύστημα και διαπίστωσα ότι αυτό ήταν καλύτερο που περίμενα, ειδικά σε ένα δωμάτιο μικρού έως μεσαίου μεγέθους.

Το TSS 3-σε-1 παρείχε καλή εικόνα ήχου και surround. Τα μοντέλα SAT750, αν και δεν είναι γεμάτα με σώμα, όπως το 3-σε-1, μάλιστα ακουγόταν καλά λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθός τους, και πρόσθεσε το βάθος για να περιβάλλουν τα ηχητικά κομμάτια. Είμαι πιο συνηθισμένος σε ένα πληρέστερο ήχο surround. Το subwoofer με τροφοδοσία SUB750 ήταν πολύ καλό για το μέγεθος του. Η απόκριση μπάσων συνδυάστηκε καλά με το υπόλοιπο σύστημα.

Τα ηχεία TSS που χρησιμοποιούνται σε αυτό το σύστημα είναι σίγουρα καλά σχεδιασμένα ώστε να παράγουν ήχο ποιότητας από ένα συμπαγές προϊόν. Ως εκ τούτου, αυτά δεν είναι φθηνές τιμές. Ωστόσο, αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σύστημα συστήματος ηχείων οικιακού κινηματογράφου, τα ηχεία TSS της Infinity σίγουρα αξίζουν μια ακρόαση και αξίζουν την τιμή τους, αν το ύφος και η συμπαγία είναι σημαντικοί παράγοντες στην επιλογή σας.

Δίνω στο σύστημα TSS Home Theatre το TSS 3-in-1, SAT750 και SUB750 ένα ισχυρό 4,5 από τα 5 αστέρια.

Συγκρίνετε Τιμές στο αριστερό, Κεντρικό, Δεξιό ηχείο καναλιού TSS 3-σε-1

Συγκρίνετε Τιμές στα Δορυφορικά Ηχεία Infinity TSS-SAT750

Συγκρίνετε Τιμές στο Infinity TSS-SUB750

Για μια επιπλέον προσεκτική ματιά στα ηχεία που συζητήθηκαν σε αυτήν την αναθεώρηση, ανατρέξτε στο Σύστημα Ομιλητών Infinity Total Solutions Home Theater που διαθέτει τη φωτογραφική συλλογή TSS 3-σε-1, TSS-SAT750 και TSS-SUB750

Συγκρίνετε Τιμές

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.