Τα περισσότερα προσδοκώμενα παιχνίδια PC του 2016

01 από 11

Μοίρα

Μοίρα. © id Λογισμικό

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Q2 2016
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Doom

Το Doom είναι μια επανεκκίνηση της σειράς Doom και είναι εύκολα ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2016. Είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στα συστήματα των Microsoft Windows, PS4 και Xbox One το πρώτο εξάμηνο του 2016. Το παιχνίδι θα κάνει επανεκκίνηση ενός από τα πιο θρυλική σειρά και είναι ο πρώτος τίτλος από το Doom 3 του 2004. Πολλά από τα κλασικά όπλα που βρέθηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια θα κάνουν την επιστροφή τους όπως το σούπερ καραμπίνα, το BFG 9000, το αλυσοπρίονο και πολλά άλλα. Το Doom θα χρησιμοποιήσει επίσης ένα σύστημα μάχης που ονομάζεται push forward, το οποίο χρησιμοποίησαν πολλοί πρώιμοι σκοπευτές πρώτου προσώπου. Αυτή η μέθοδος ενθαρρύνει τους παίκτες να πολεμούν αντί να παίρνουν καταφύγιο πίσω από αντικείμενα και αποθαρρύνουν τους παίκτες να σταματήσουν να ξαναβρούν την υγεία. Υγεία και πανοπλία δύναμη-ups μπορεί να βρεθεί σε διάφορες τοποθεσίες σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από τη λειτουργία ενός παίκτη, οι λειτουργίες για πολλούς παίκτες περιλαμβάνουν το Deathmatch, την κυριαρχία, την ετικέτα κατάψυξης και την αρένα.

02 από 11

Deus Ex: Η ανθρωπότητα διαιρείται

Deus Ex: Ανθρώπινη διαίρεση οθόνης. © Square Enix

Προπαραγγελία από το Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Αυγούστου 2016
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Σειρά παιχνιδιών: Deus Ex

Ένα άλλο πολυαναμενόμενο παιχνίδι PC του 2016 προέρχεται από μια άλλη κλασική σειρά παιχνιδιών βίντεο. Deus Ex: Η Ανθρωποκεντρημένη είναι η συνέχεια του 2011 Deus Ex: Ανθρώπινη Επανάσταση και διαθέτει τον ίδιο κύριο πρωταγωνιστή. Το παιχνίδι περιλαμβάνει λειτουργίες παιχνιδιού από διάφορα είδη ειδών, συμπεριλαμβανομένων σκοπευτών πρώτου προσώπου, παιχνίδια δράσης ρόλων και στοιχεία stealth. Το παιχνίδι τίθεται 2 χρόνια μετά τα γεγονότα του Deus Ex: Ανθρώπινη Επανάσταση και βρίσκεται στην Πράγα. Οι παίκτες θα ελέγξουν και πάλι τον Adam Jensen, ο οποίος είναι ένας ενισχυμένος άνθρωπος και επικεντρώνεται σε μερικά από τα μυστηριώδη γεγονότα τα τελευταία δύο χρόνια.

03 από 11

Το Τμήμα του Tom Clancy

Το στιγμιότυπο οθόνης του Tom Clancy. © Ubisoft

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 6 Μαρτίου 2016
Είδος: Shooter τρίτου προσώπου
Θέμα: Μετα-Αποκάλυψη
Τρόποι παιχνιδιού: Πολλαπλοί παίκτες
Σειρά Παιχνιδιών: Tom Clancy

Το τμήμα The Tom Clancy είναι ένας μετα-αποκάλυπτος shooter τρίτου προσώπου που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μετά από μια πανδημία ευλογιάς που έχει σώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά την κατάρρευση της αμερικανικής κυβέρνησης, η πόλη και η χώρα έχουν πέσει σε χάος. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός πράκτορα στο Στρατηγικό Τμήμα Πατρίδας ή στο "The Division", οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί να λειτουργούν με δική τους πρωτοβουλία χωρίς εντολή. Αποστολή τους είναι να διερευνήσουν την πηγή της επιδημίας της ευλογιάς και να επιχειρήσουν να αποκαταστήσουν την τάξη. Το παιχνίδι παίζεται από την προοπτική τρίτου προσώπου και επιτρέπει στους παίκτες να μεταφέρουν όπλα και εκρηκτικά. Το περιβάλλον στο The Division της Tom Clancy είναι ένας πλήρως καταστροφικός ανοιχτός κόσμος που δίνει στους παίκτες την ελευθερία να εξερευνήσουν. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2016. Το νέο στυλ παιχνιδιού και η ρύθμιση του The Clancy του The Division καθιστά ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του έτους.

04 από 11

Μαζικό αποτέλεσμα: Ανδρομέδα

Μαζική επίδραση Ανδρομέδα. © Electronic Arts

Προπαραγγελία από το Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Q4 2016
Είδος: Παιχνίδι ρόλων δράσης
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Mass Effect

Η τριλογία της Mass Effect ήταν ένα αριστούργημα της αφήγησης και οι οπαδοί αυτού του κεφαλαίου έχουν μεγάλες ελπίδες για την επόμενη ιστορία στο μαζικό σύμπαν Mass Effect, καθιστώντας το ένα από τα 5 πιο αναμενόμενα PC παιχνίδια για το 2016. Mass Effect: Andromeda είναι συνέχεια Το Mass Effect 3 που έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στο Q4 του 2016 για συστήματα Microsoft Windows, PlayStation 4 και Xbox One. Το gameplay φημολογείται ότι είναι παρόμοιο με αυτό των προηγούμενων παιχνιδιών Mass Effect όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ανθρώπινου αρσενικού ή θηλυκού χαρακτήρα. Το παιχνίδι λέγεται επίσης ότι λαμβάνει χώρα πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα των τριών πρώτων παιχνιδιών Mass Effect καθιστώντας την πιθανότητα λεπτή ώστε να εμφανιστούν οι χαρακτήρες από την αρχική τριλογία.

05 από 11

Αβίαστα 2

Αποτυχημένο 2 στιγμιότυπο οθόνης. © Bethesda Softworks

Προπαραγγελία από το Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: TBA 2016
Είδος: Δράση / Περιπέτεια, Stealth
Θέμα: Sci-Fi, Steampunk
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Σειρά Παιχνιδιού: Αδιάφορη

Το Dishonored 2 είναι ένα παιχνίδι δράσης / περιπέτειας που κλέβει και η συνέχεια του Dishonored κυκλοφόρησε το 2012. Το παιχνίδι επιστρέφει στη πόλη steampunk Dunwall περίπου 15 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου αγώνα και της μάστιγας Dunwall. Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay και την ιστορία έχουν κυκλοφορήσει, αλλά οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να παίξουν ως Corvo Attano, ο πρωταγωνιστής από το πρώτο παιχνίδι. Μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dishonored 2 δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά έχει ανακοινωθεί ένα εθελοντικό 2016

06 από 11

Dark Souls III

Dark Souls III Στιγμιότυπο οθόνης. © Bandai Namco Διασκέδαση

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Απριλίου 2016
Είδος: Ρόλος δράσης
Θέμα: Φαντασία
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Dark Souls

Το Dark Souls III είναι ένα παιχνίδι ρόλων δράσης και τέταρτος τίτλος στη σειρά Dark Souls. Παίξε στο τρίτο πρόσωπο το παιχνίδι είναι πολύ κοντά σε αυτό των Dark Souls II. Οι παίκτες μπορούν να εξοπλίζονται με μια μεγάλη ποικιλία όπλων και εξοπλισμού. Το gameplay στο Dark Souls III θα περιλαμβάνει πολλά νέα στοιχεία, όπως το Ready Stance, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να αντιμετωπίζουν περισσότερες ζημιές, να χαράξουν τους τάφους καθώς και να επικεντρωθεί περισσότερο στο παιχνίδι ρόλων απλώς στην καταπολέμηση του hack 'n slash. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει λειτουργίες ενός και για πολλούς παίκτες.

07 από 11

Far Cry Primal

Far Cry Primal Screenshot. © Ubisoft

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Μαρτίου 2016
Είδος: Δράση / Περιπέτεια
Θέμα: Προϊστορική
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Σειρά παιχνιδιών: Far Cry

Το Far Cry Primal είναι μια απόκλιση από την τυπική ιστορία, το σκηνικό και το gameplay που βρέθηκαν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια Far Cry. Τοποθετημένοι στην προϊστορική εποχή των λίθων, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός κυνηγού που ονομάζεται Takkar ο οποίος, μέσω του παιχνιδιού, τελικά θα γίνει ο ηγέτης της φυλής του. Το γεμάτο δράση παιχνίδι του πρώτου προσώπου έχει αντικατασταθεί από ένα παιχνίδι παιχνιδιού δράσης / περιπέτειας, όπου αντί των πυροβόλων όπλων οι παίκτες θα χρησιμοποιούν και θα κατασκευάζουν προϊστορικά όπλα όπως άξονες, κλαμπ, λόγχες και τόξα. Εκτός από την ανάγκη να κατασκευάσουν όπλα, οι παίκτες πρέπει επίσης να μάθουν τις δεξιότητες επιβίωσης, όπως το κυνήγι για φαγητό και τη δημιουργία φωτιάς. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δαμάζουν άγρια ​​ζώα τα οποία εξυπηρετούν ως σύντροφοι και μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία 1 Μαρτίου και θα είναι μόνο ένας παίκτης.

08 από 11

XCOM 2

XCOM 2 Στιγμιότυπο οθόνης. © 2K Games

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 5 Φεβρουαρίου 2016
Είδος: Στρατηγική, Βασική τακτική
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: XCOM

Το XCOM 2 αποτελεί συνέχεια της επανεκκίνησης του XCOM από το 2012 με τίτλο XCOM: Enemy Unknown . Αρχικά είχε προγραμματιστεί για την κυκλοφορία του φθινοπώρου του 2015, το XCOM 2 καθυστέρησε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 για να επιτρέψει στο Firaxis να «κάνει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι». Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια XCOM, το XCOM 2 είναι ένα στρατηγικό παιχνίδι στρατηγικής τακτικής, όπου οι παίκτες ελέγχουν μια ομάδα στρατιωτών ως πλήρεις διάφορες αποστολές εναντίον αλλοδαπών. Η ιστορία για το XCOM 2 λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του XCOM Enemy Unknown. οι αλλοδαποί κέρδισαν τον πόλεμο, έλεγαν τη Γη και μείωσαν το XCOM σε ελάχιστη δύναμη αντίστασης. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός πρώην διοικητή XCOM καθώς προσπαθούν να ξανακτίσουν το XCOM μυστικά και να πάρουν τη Γη πίσω!

09 από 11

Το Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands

Ghost Recon του Tom Clancy: Στιγμιότυπο οθόνης Wildlands. © Ubisoft

Προπαραγγελία από το Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: TBA 2016
Είδος: Δράση, Τακτικό Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Σύγχρονος Στρατιωτικός
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Ghost Recon του Tom Clancy

Το Ghost Recon του Tom Clancy: Το Wildlands είναι το δέκατο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στη σειρά Ghost Recon του Tom Clancy με τακτικούς σκοπευτές. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει έναν ανοιχτό κόσμο παιχνιδιών που θα τεθεί στη Βολιβία, καθώς οι παίκτες αναλαμβάνουν ένα μεγάλο καρτέλ για τα ναρκωτικά. Το παιχνίδι σηματοδοτεί επίσης μια επιστροφή από το φουτουριστικό σκηνικό των πιό πρόσφατων εκδόσεων Ghost Recon στην σημερινή, σύγχρονη εποχή. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης έναν ανοικτό κόσμο παιχνιδιών ο οποίος είναι ο πρώτος για τη σειρά, αυτό επιτρέπει στους παίκτες την ελευθερία να ολοκληρώσουν τις αποστολές και τις αποστολές πλευρά με οποιαδήποτε σειρά. Οι παίκτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να σχηματίζουν σχέσεις με χαρακτήρες που δεν μπορούν να αναπαραχθούν και οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των διαφόρων αποστολών και του παιχνιδιού. Το τμήμα μεμονωμένων παικτών επιτρέπει στους παίκτες να δίνουν εντολές σε τρεις επιτιθέμενους ελεγχόμενους από την AI, ενώ το τμήμα του παιχνιδιού για πολλούς παίκτες περιλαμβάνει παιχνίδι συνεταιρισμού τεσσάρων παικτών. Τη στιγμή της γραφής, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

10 από 11

Καταλύτης ακμής του καθρέπτη

Στιγμιότυπο οθόνης καταλύτη άκρου καθρέφτη. © Electronic Arts

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Μαΐου 2016
Είδος: Δράση / Περιπέτεια
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά Παιχνιδιών: Ακρόφια

Το Mirror's Edge Catalyst είναι ένα παιχνίδι δράσης / περιπέτειας όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Faith Conners καθώς χρησιμοποιούν κίνηση κινουμένων σχεδίων όπως εξερευνούν τη φουτουριστική πόλη του Glass. Αντί για το αυθεντικό Mirror's Edge που κυκλοφόρησε το 2008, ο Mirror's Edge Catalyst θεωρείται μια επανεκκίνηση της σειράς με τους παίκτες που έχουν στόχο να κατεβάσουν τεράστια εταιρικά συγκροτήματα που κυβερνούν την πόλη. Το παιχνίδι έχει αφαιρέσει όπλα για τους παίκτες που πρέπει να επιβιώσουν με το τρέξιμο, την αποφυγή και τις επιθέσεις κατά της μάχης ενάντια στους εχθρούς τους. Το Mirror's Edge Catalyst θα περιλαμβάνει επίσης ένα στοιχείο για πολλούς παίκτες που διαθέτει σύγχρονο παιχνίδι στο οποίο οι ενέργειες που παίρνουν οι παίκτες θα επηρεάσουν τον κόσμο του παιχνιδιού για άλλους παίκτες.

11 από 11

Παρακολούθηση

Προεπισκόπηση οθόνης Overwatch. © Blizzard Entertainment

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Μαΐου 2016
Είδος: Δράση, Πρώτο πρόσωπο ShooterAction / Περιπέτεια
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Παιχνίδι πολλαπλών παικτών, συνεργατικός παίκτης, πολλαπλών παικτών

Η Overwatch είναι το πρώτο νέο franchise για video games από την Blizzard Entertainment σε σχεδόν 20 χρόνια. Πρόκειται για ένα shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες που διαθέτει μάχη ομάδας σε μια ομάδα με βάση τη μορφή.

Οι παίκτες επιλέγουν τους χαρακτήρες τους από έναν κατάλογο ηρώων ο καθένας από τον οποίο έχει ένα μοναδικό σύνολο ικανοτήτων και συμπληρώνει ένα ρόλο στην ομάδα. Διαθέτει συναγωνιστικό και ανταγωνιστικό gameplay με αγώνες μεταξύ δύο ομάδων έξι παικτών. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού καθώς και τέσσερις διαφορετικοί ρόλοι χαρακτήρων.