Κορυφαία παιχνίδια PC του 2009

Κατάλογος των 10 καλύτερων παιχνιδιών για υπολογιστές που κυκλοφόρησαν το 2009

Ήταν ένα άλλο έτος πανό για το PC gaming το 2009, η ποικιλία των παιχνιδιών όσον αφορά το είδος, το στυλ παιχνιδιού, το θέμα και την κάλυψη γραμμής ιστορίας είναι πραγματικά διαφορετικές. Ο κατάλογος των κορυφαίων παιχνιδιών PC του 2009 περιλαμβάνει το RPG φαντασίας, το παιχνίδι δράσης υπερήρωα, τους πρώτους σκοπευτές, τη στρατηγική sci-fi σε πραγματικό χρόνο, την ιστορική στρατηγική σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.

Ενώ υπήρχαν πολλά μεγάλα παιχνίδια, μπορεί να υπάρξει μόνο ένα παιχνίδι για να καθίσει μια κορυφή των πολλών εξαιρετικών παιχνιδιών για να βγει το 2009.

01 από 10

Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins Στιγμιότυπο οθόνης. © Electronic Arts

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 3 Νοεμβρίου 2009
Είδος: Παραδοσιακό Ρόλο
Θέμα: Φαντασία
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας

Ένα παιχνίδι όπως το Dragon Age: Origins δεν έρχεται πολύ συχνά. Με μια συναρπαστική ιστορία, εξαιρετικά γραφικά και άψογη διασύνδεση παιχνιδιών / ελέγχων Το Dragon Age Origins δεν είναι μόνο το καλύτερο παιχνίδι του 2009, αλλά ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας. Το Dragon Age: Origins είναι ένα φανταστικό παιχνίδι ρόλων ηλεκτρονικού υπολογιστή που παίρνει τους παίκτες σε ένα ταξίδι στο Βασίλειο του Ferelden στην ήπειρο Thedas.

Από την κυκλοφορία του το 2009, το Dragon Age έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς και καλώς ληφθείσες σειρές RPG που έχει κυκλοφορήσει για τον υπολογιστή. Οι δύο συνέπειες περιλαμβάνουν το Dragon Age II και την Dragon Age Inquisition, κάθε μία από τις οποίες έχει πολυάριθμες DLC και επεκτάσεις. Περισσότερο "

02 από 10

Αριστερά 4 νεκροί 2

Αριστερά 4 Dead 2. © Valve Corporation

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Νοεμβρίου 2009
Είδος: Δράση - Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Φρίκη επιβίωσης
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Left 4 Dead

Το Left 4 Dead 2 δεν σπάει κανένα νέο έδαφος, αλλά βελτιώνει σχεδόν όλες τις πτυχές του αρχικού παιχνιδιού με νέους χαρακτήρες, ζόμπι, τρόπους παιχνιδιού και πολλά άλλα βοηθώντας να το καταστήσει αναγκαίο από το φετινό καλλιτεχνικό βιντεοπαιχνίδι. Το Left 4 Dead 2 είναι η συνέχεια του επιθετικού παιχνιδιού τρόμου επιβίωσης Left 4 Dead, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός επιζώντος ο οποίος πρέπει να πυροβολήσει τους εαυτούς τους από ζόμπι και μεταλλαγμένα μολυσμένα περιβάλλοντα και να τα καταφέρει σε μια ασφαλή ζώνη / σημείο.

Από το 2016, δεν έχουν υπάρξει επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με μια πιθανή απελευθέρωση του Left 4 Dead 3, αλλά οι φήμες δείχνουν μια συνέχεια των έργων. Περισσότερο "

03 από 10

Μπάτμαν: Άσυλο του Άρκαμ

Μπάτμαν: Άσυλο του Άρκαμ. © Interactive Entertainment του Warner Bros.

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Σεπτεμβρίου 2009
Είδος: Δράση / Περιπέτεια - Τρίτο Πρόσωπο
Θέμα: Comic / Super Hero
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας

Batman Arkham Asylum είναι ένα superhero action / adventure παιχνίδι που βάζει τους παίκτες στο ρόλο του αιχμαλωτισμένου σταυροφόρου, Batman. Το παιχνίδι τρύπες Batman εναντίον πολλών από τους διάσημους εχθρούς του, όπως το Joker, Poison Ivy και άλλα. Περισσότερο "

04 από 10

Αυτοκρατορία: Ο συνολικός πόλεμος

Αυτοκρατορία: Ο συνολικός πόλεμος. © SEGA

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 3 Μαρτίου 2009
Είδος: στρατηγική βασισμένη σε στροφή / στρατηγική σε πραγματικό χρόνο
Θέμα: Ιστορικό
Βαθμολογία: Βαθμολογία Εκκρεμεί
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Συνολικός πόλεμος

Empire: Total War συνεχίζει την παράδοση στρατηγικής grand turn και στρατηγικής πραγματικού χρόνου που έχει κάνει τη σειρά Total War μία από τις πιο επικριτικές και δημοφιλείς σειρά παιχνιδιών στο είδος της. Στους παίκτες Empire Total War διοργανώνουν παρατάξεις μέσα από την εποχή του 18ου αιώνα του Διαφωτισμού, καθώς προσπαθούν να κατακτήσουν τον πλανήτη.

Η σειρά παιχνιδιών Total War των παιχνιδιών εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής και ιδιαίτερα αξιοσημείωτη. Από την κυκλοφορία της Empire: Total War η σειρά έχει δει πέντε κυκλοφορίες με την τελευταία έκδοση που είναι Total War: Warhammer με βάση το δημοφιλές σύμπαν του Warhammer. Είναι το πρώτο μη ιστορικό παιχνίδι της σειράς. Περισσότερο "

05 από 10

Borderlands

Borderlands Στιγμιότυπο οθόνης. © 2K Games

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Οκτωβρίου 2009
Είδος: Δράση - Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Sci-Fi
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Borderlands

Στην άκρη του γαλαξία βρίσκεται ο πλανήτης Πανδώρα που κάποτε πρόσφερε ελπίδα για ευημερία και καλύτερη ζωή στους ανθρώπους που έκαναν αποτοξίνωση εκεί. Το Borderlands είναι shooter πρώτου προσώπου που λαμβάνει χώρα σε μακρινό πλανήτη γνωστό ως Pandora και βάζει τους παίκτες στο ρόλο των τεσσάρων χαρακτήρων που μπορούν να αναπαραγάγονται, με τις δικές τους δεξιότητες και ιστορία. Περισσότερο "

06 από 10

Street Fighter IV

Street Fighter IV Στιγμιότυπο οθόνης. © Capcom

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Ιουλίου 2009
Είδος: Δράση - Καταπολέμηση
Θέμα: Beat 'em Up
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Street Fighter

Το Street Fighter IV είναι ένα παιχνίδι μάχης που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως όρθιο παιχνίδι arcade το 2008. Έπειτα έγινε το δρόμο για το Xbox 360 και το Playstation 3 στις αρχές του 2009 και τελικά έγινε διαθέσιμος για υπολογιστές που βασίζονται στα Windows στις 7 Ιουλίου 2009 .

Εάν είστε οπαδός της σειράς Street Fighter των παιχνιδιών μάχης, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το freeware remake του Street Fighter 2 .
Περισσότερο "

07 από 10

Call of Duty Modern Warfare 2

Call of Duty Σύγχρονος πόλεμος 2. © Activision

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Νοεμβρίου 2009
Είδος: Δράση Σκότωμα πρώτου προσώπου
Θέμα: Σύγχρονος Στρατιωτικός
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Call of Duty, Modern Warfare

Το Call of Duty Modern Warfare 2 έγινε το μεγαλύτερο ξεκίνημα της ψυχαγωγίας που έγινε ποτέ και κατά το μεγαλύτερο μέρος έζησε μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία, αλλά η έλλειψη αποκλειστικών διακομιστών για πολλούς παίκτες καθώς και η σύντομη και πολύ σκηνοθετημένη λειτουργία ενός παίκτη δεν κατάφεραν να το φέρουν στην πρώτη θέση πολλά παιχνίδια του έτους αναφέρονται ... συμπεριλαμβανομένου αυτού. Στο Call of Duty Modern Warfare 2 οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του λοχίας Gary Sanderson, μέλους της ελίτ ειδικής μονάδας δυνάμεων γνωστής ως Task Force 141.

Ψάχνετε για περισσότερα Call of Duty, φροντίστε να αναθεωρήσετε όλα τα παιχνίδια της σειράς Call of Duty συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου Call of Duty Infinite Warfare που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016. Περισσότερα »

08 από 10

Warhammer 40.000: Αυγή του πολέμου ΙΙ

Warhammer 40.000: Αυγή του πολέμου ΙΙ. © THQ

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Φεβρουαρίου 2009
Είδος: Στρατηγική πραγματικού χρόνου
Θέμα: Sci-Fi / Fantasy
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Warhammer

Μια από τις πρώτες κυκλοφορίες του τρέχοντος έτους, Warhammer 40.000 Dawn του πολέμου ΙΙ έχει παραμείνει ένα από τα καλύτερα του έτους. Με τέσσερις δυνάμεις που μπορούν να αναπαράγονται, οι Space Marines, Orks, Eldar και Tyranids και ένα νέο στυλ παιχνιδιού, το Dawn of War II βελτιώνει το αρχικό παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο.

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Warhammer 40.000 σε παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, Dawn of War III, βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία του 2017. Περισσότερο "

09 από 10

Resident Evil 5

Resident Evil 5. © Capcom

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Σεπτεμβρίου 2009
Είδος: Δράση - Shooter τρίτου προσώπου
Θέμα: Φρίκη επιβίωσης
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, co-op για πολλούς παίκτες
Σειρά παιχνιδιών: Resident Evil

Ο Chris Redfield, ένας ήρωας από το αρχικό παιχνίδι Resident Evil, επιστρέφει στο Resident Evil 5. Ορίστε 10 χρόνια από τότε που εμφανίστηκαν τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού Resident Evil 5 σε μια φανταστική περιοχή της Δυτικής Αφρικής. Ο Chris και η Sheva Alomar βρίσκονται σε αποστολή να συλλάβουν έναν έμπορο όπλων προτού να μπορέσει να πουλήσει μια βιοαποθήκη στη μαύρη αγορά. Κατά μήκος του δρόμου, συναντούν πολλά ζόμπι που έχουν προσβληθεί από παράσιτα γνωστά ως Majini. Περισσότερο "

10 από 10

ArmA II

ArmA II Στιγμιότυπο οθόνης. © Bohemia Interactive

Αγοράστε από την Amazon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Ιουλίου 2009
Είδος: Δράση Shooter
Θέμα: Σύγχρονος Στρατιωτικός
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: ARMA, Λειτουργία Flashpoint

Το ARMA II είναι ένα σύγχρονο στρατιωτικό τακτικό παιχνίδι δράσης στο οποίο οι παίκτες ελέγχουν μια ομάδα στρατευμάτων μέσω διαφόρων αποστολών μάχης που μπορούν να περιλαμβάνουν τόσο χερσαία όσο και αεροπορικά οχήματα. Το παιχνίδι βρίσκεται σε μια φανταστική ανατολική ευρωπαϊκή χώρα που ονομάζεται Chernarus, ο έλεγχος του οποίου διεξήχθη από δημοκρατικές και φιλοκομμουνιστικές παρατάξεις. Εν αναμονή της κυκλοφορίας την επόμενη εβδομάδα, η Bohemia Interactive κυκλοφόρησε ένα εκτεταμένο demo του παιχνιδιού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το demo, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων λήψης, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα προφίλ επίδειξης.
Περισσότερες Πληροφορίες | Screenshots Περισσότερα »