Τα 11 καλύτερα είδη εξοπλισμού DJ που θα αγοράσουν το 2018

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε τα καλύτερα κτύπημα

Το 2017, οι DJs είναι το είδος του νέου rockstar. Σε κάθε δεδομένη στιγμή, περίπου τα μισά ξεχωριστά ξεχωριστά διαγράμματα χαρτών αποδίδονται απευθείας σε ένα EDM DJ. Αλλά η βιομηχανία DIY, η εγχώρια βιομηχανία εξακολουθεί να αναπτύσσεται - και οι δύο με παραγωγούς που θέλουν να κάνουν κτύπους για τις μάζες και για τους DJs της πατρίδας που θέλουν να εξορμήσουν το μερίδιο αγοράς στον κλάδο του γάμου και του κόμματος.

Γι 'αυτό έχουμε βάλει μαζί έναν εύχρηστο οδηγό για το καλύτερο εργαλείο που μπορείτε να αγοράσετε, αν θέλετε να γίνετε DJ οποιασδήποτε γεύσης. Από το καλύτερο λογισμικό μέχρι τη ρύθμιση του πλήρους μεγαφώνου, σε όλη τη διαδρομή προς τα οπτικά εφέ φωτισμού, αυτή η λίστα μπορεί να θεωρηθεί το πακέτο εκκίνησης DJ. Έτσι διαβάζετε και ετοιμαστείτε να γυρίσετε σαν επαγγελματίας.

Το βιομηχανικό πρότυπο για την εγγραφή λογισμικού είναι το ProTools, αλλά για τον κόσμο του DJ, το Ableton βασιλεύει υπέρτατο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ολόκληρη η υποδομή έχει σχεδιαστεί για την αλληλούχιση των MIDI κομματιών, την εκτέλεση σύνθετων λογισμικών, τη δημιουργία μεγάλων περασμάτων και τη δημιουργία σύνθετων κτυπημάτων. Αυτό το συγκεκριμένο σετ Ableton έρχεται με το ίδιο το λογισμικό αλληλουχίας, συν 23 βιβλιοθήκες ήχου και 50GB μοναδικών, μοναδικών ήχων. Το πρόγραμμα είναι έτοιμο με 10 διαφορετικά εργαλεία λογισμικού που μπορούν να τροποποιηθούν και να προσαρμοστούν για να κάνουν ό, τι θέλετε, 41 διαφορετικά εφέ εφέ και μια εγκατάσταση Max for Live που είναι ενσωματωμένη στο γραφικό περιβάλλον. Και το όλο θέμα καταγράφει σε προ-ήχο διαμετρήματος 32-bit και 192 kH. Μπορείτε να στρώσετε απεριόριστα ηχητικά και MIDI κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο, έτσι ώστε να περιοριστείτε μόνο από τη δική σας φαντασία.

Για να προχωρήσετε με ένα λογισμικό αλληλούχησης, ειδικά όταν τρέχετε αυτά τα μείγματα σε ζωντανή ρύθμιση, οι DJs στρέφονται σε ένα πιο έξυπνο κομμάτι υλικού για να ξεκινήσουν τα κλιπ τους και να πάρουν τους κτύπους που ρέουν με πιο ζωντανό τρόπο απόδοσης (αντί να χτυπάει το παιχνίδι στο αρχή ενός κομματιού). Το Akai APC40 MKII (ο μεγάλος αδελφός του APC40), σας προσφέρει πολλές δυνατότητες για να το κάνετε αυτό. Ακριβώς κοιτάζοντας το πράγμα, θα δείτε ένα στόλο από ρυθμιστικά και κουμπιά στάθμης σε συνδυασμό με το πλέγμα των φώτων που αναβοσβήνουν, τόσο δεξιά από το ρόπαλο, έχετε πολλά μεταβιβάσιμα χειριστήρια. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτό. Πρώτα απ 'όλα, υπάρχει ένα πλέγμα 5 x 8, 40-pad των κουμπιών ελέγχου φωτισμού που συγχρονίζονται με το Ableton σε βάση 1 προς 1, πράγμα που σημαίνει ότι θα εκτελείται άψογα με το λογισμικό. Υπάρχουν εκείνοι οι ρυθμιστές που αναφέραμε, οι οποίοι αντιστοιχούν απευθείας σε οκτώ χωριστά κανάλια, καθώς και ένα κύριο ρυθμιστικό. Όλα έρχονται προ-χαρτογραφημένα, οπότε υπάρχει φορητότητα plug-and-play, αλλά μπορείτε να γυρίσετε πιο κάτω στο Ableton και να τα εκχωρήσετε όσο θέλετε. Προσθέστε αυτό στην τροφοδοσία του ζυγού USB και έναν τόνο μεταβιβάσιμων κουμπιών αποστολής και ρύθμισης και έχετε μια πραγματικά φορητή μονάδα που μπορεί να τρέξει από μόνη της μια εκπομπή.

Για να πάτε με έναν ελεγκτή ακολουθίας, πολλοί DJs επιλέγουν να φέρουν κάποια ζωντανή απόδοση στο set τους και ο ευκολότερος τρόπος να προσφέρουμε ευελιξία με ένα ζωντανό πληκτρολόγιο είναι να αποκτήσετε έναν ελεγκτή MIDI που να συνδέει το λογισμικό σας. Το M-Audio είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα στο biz όταν πρόκειται για ελεγκτές MIDI και με την δοκιμασμένη και πραγματική σειρά Axiom, είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Το μοντέλο Oxygen MKIV είναι το επόμενο είδος (αν και τεχνικά συνδυάζει τα παλιά μοντέλα Oxygen με τη γραμμή Axiom).

Αυτοί οι ελεγκτές σας δίνουν μια ποικιλία βασικών διατάξεων - το μοντέλο που συνιστούμε είναι το 49 για ευελιξία και φορητότητα - αλλά έρχονται επίσης τυποποιημένα με ένα σύνολο οκτώ μαξιλαράκια ενεργοποίησης με δυνατότητα ανάδρασης. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ελεγκτή αλληλουχίας για την ενεργοποίηση των μιγμάτων σας, και στη συνέχεια τα μαξιλαράκια Oxygen ως ταμπόν τυμπάνου για να προσθέσετε μερικές κτυπήσεις. Φυσικά, το πληκτρολόγιο λειτουργεί σαν ένα πληκτρολόγιο, ώστε να μπορείτε να το αναθέσετε σε ένα συνθετικό λογισμικό ή ένα όργανο δειγματοληψίας για όργανα, πιάνα, τρελά αυστραλιανά didgeridoos ή ο, τιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Γύρω από αυτό με οκτώ επιλεγμένα κουμπιά και ρυθμιστικά και έχετε έναν πολύ ισχυρό συμπληρωματικό ελεγκτή. Αυτή η γραμμή έρχεται επίσης με το βραβευμένο λογισμικό VIP3.0 της M-Audio που σας δίνει επιπλέον εικονικό έλεγχο στα εργαλεία λογισμικού σας.

Υπάρχει κάποια (πολύ θερμή) συζήτηση στην επαγγελματική βιομηχανία ήχου σχετικά με το τι είναι οι σωστές οθόνες στούντιο για το στούντιο στο σπίτι σας - και η σύντομη απάντηση είναι ότι έχει σημασία τι είναι η αίτησή σας. Τα Yamahas είναι καλά για όλα τα μίγματα, αλλά κάτι πιο βαρύ με το μπάσο, όπως η τελευταία οθόνη KRK Rokit 8, θα σας δώσει ακριβώς τη σωστή ανταπόκριση συχνότητας για τα χτυπήματα που θα κάνετε στο σπίτι.

Τα ηχεία είναι ηχεία χαμηλών θόλων παράλληλα με ένα εξαιρετικό σούπερ 8-ιντσών σύνθετο θόλο woofer από γυαλί-Aramid σε κάθε ηχείο που έχει φανταστική ανταπόκριση χαμηλής απόληξης (έτσι δεν θα χρειαστεί να καλύψετε έξω για ένα ογκώδες subwoofer). Η μονάδα μπορεί να παράγει πραγματικούς ήχους έως και 35 kHz στο επάνω άκρο, έτσι ώστε τα μίγματα σας να έχουν και πολύ λάμψη. Ο ιδιόκτητος ενισχυτής κατηγορίας A / B με δύο ενισχυμένους ενισχυτές σας προσφέρει έως και SPL 109 dB, που είναι αρκετά δυνατός για ένα μέτριο στούντιο στο σπίτι. Υπάρχουν επίσης επιλογές εισαγωγής XLR / TRS και κουμπιά ρύθμισης HF / LF στο πίσω μέρος για να προχωρήσετε με τους τυπικούς κομβίους έντασης ήχου. Επιπλέον, με αυτό το κίτρινο pop στους θόλους των ομιλητών που έχει γίνει γνωστό το KRK, αυτά τα πράγματα θα φαίνονται κηλίδες στο γραφείο σας.

Παρά τη λαϊκή πίστη, το κόσμημα στέμμα ενός live DJ setup δεν είναι στην πραγματικότητα το πικάπ - είναι ο μίκτης. Ρωτήστε 10 pro DJs, και 9 από αυτούς θα σας πουν ότι οι DJM900s είναι το go-to για μια αξιόπιστη πλατφόρμα ανάμιξης. Πρώτον, ας ξεδιπλώσουμε τι πραγματικά κάνει αυτό το πράγμα. Στο πιο βασικό επίπεδο, ένας DJ mixer θα εκτελεί ήχο από έναν υπολογιστή (ή από μια άλλη είσοδο που στέλνετε) και θα το τροφοδοτεί στα ζωντανά ηχεία. Σε συνδυασμό με πικάπ, μπορείτε να τρέξετε ταυτόχρονα δύο ανεξάρτητες διαδρομές και να ξεθωριάσετε μεταξύ τους.

Το DJM το κάνει αυτό άψογα, φυσικά, αλλά σας δίνει και έναν τόνο ενσωματωμένων χαρακτηριστικών για έναν ζεστό, απαλό ήχο. Πρώτα από όλα, είναι ο πρώτος ενσωματωμένος κινητήρας 64-bit, ο οποίος είναι ένα τρελό επίπεδο πιστότητας και θα γεμίσει όποιο ζωντανό χώρο όμορφα. Υπάρχει επίσης μια ιδιόκτητη τράπεζα Sound Color FX που σας δίνει έξι διαφορετικά χρώματα για κάθε κομμάτι: Sweep, Filter, Crush, Dub Echo, θόρυβος και χώρος.

Εάν θέλετε να εκτελέσετε τα δικά σας εξωτερικά εφέ, υπάρχουν αφιερωμένες, ανεξάρτητες αποστολές και επιστρέφει για τον έλεγχο βρόχου τελικών αποτελεσμάτων. Υπάρχει ένα βελτιωμένο πληκτρολόγιο BEAT FX που στην πραγματικότητα είναι μια υπερ-καθαρή οθόνη OLED που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε (ή ακόμα και να εκτελέσετε) τα τύμπανα και τα κτύπημα εν πτήσει. Και η ενσωματωμένη κάρτα ήχου USB Workhorse υποστηρίζει έως 4 ins και 5 outs, ώστε να μπορείτε να τρέχετε οποιαδήποτε κατάσταση με ευκολία.

Αυτή η μονάδα άμεσης κίνησης (που σημαίνει ότι δεν λειτουργεί με σύστημα τροχαλιών ιμάντα) είναι ιδανική για τον καλλιτέχνη που θέλει να γυρίσει καλά παλιούς δίσκους και να κάνει δροσερά αναλογικά σετ. Όντας άμεσος οδηγός, δίνει στον κινητήρα αρκετή ροπή που θα έχετε μια πολύ σταθερή περιστροφή, που σημαίνει ότι δεν θα αποτύχει ή θα κυμανθεί στα μέσα. Το βαρύ, μεταλλικό περίβλημα από μέταλλο θα εξασφαλίσει ότι δεν θα χτυπήσουν οι δονήσεις από την επιφάνεια στην οποία κάθεται, δίνοντάς σας λιγότερα σκουπίδια και ξεκινά κατά την αναπαραγωγή.

Υπάρχει ένα ευρύτερο φάσμα ελέγχου μεταβλητής ταχύτητας απ 'ότι τυπικά προσφέρεται σε ένα πικάπ (μέχρι +/- 16x), το οποίο είναι ιδανικό για συγχρονισμό tempos κατά τη μετάβαση των κομματιών σε κίνηση. Και ακόμη και οι βίδες εξόδου είναι εξαιρετικές με μια βαριά, επιχρυσωμένη κατασκευή. Πιάσε δύο από αυτά και θα έχετε μια πλήρη αναλογική ρύθμιση που θα ανταγωνιστεί οποιαδήποτε επαγγελματική εξέδρα.

Εάν θέλετε να έχετε τα πλήρη χαρακτηριστικά που προσφέρονται από την ψηφιακή εποχή αλλά αισθάνεστε σαν να τρέχετε ένα παλιό πρόγραμμα εγκατάστασης DJ στο σχολείο, θα χρειαστείτε έναν ψηφιακά ελεγχόμενο τροχό jog (ή δύο) που αισθάνεται σαν το πραγματικό πράγμα. Το Denon MCX8000 είναι ένα πραγματικά μοντέρνο κόσμημα με ένα χαρακτηριστικό που θα ταιριάξει. Για αρχάριους, είναι αυτόνομο (αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το συγχρονίζετε με το laptop σας) και έχει επίσης το βραβευμένο λογισμικό Serato DJ.

Υπάρχει ένας ελεγκτής μίξης τεσσάρων καναλιών στη μέση και οι τροχοί περιστροφής χρησιμοποιούν μια σταθερή μεταλλική κατασκευή για ακρίβεια. Υπάρχουν touchpads με ευαισθησία στην ταχύτητα και δύο οθόνες HD που δείχνουν το λογισμικό και τον κινητήρα Serato στη δουλειά. Ο μίκτης τεσσάρων καναλιών στέλνει τον ήχο στα 24 μπιτ και υπάρχουν δύο έξοδοι USB για τέλεια συγχρονισμό και μεταφορά του παιχνιδιού σε άλλο set DJ χωρίς προβλήματα.

Η σειρά ακουστικών MDR της Sony σας προσφέρει περισσότερα χρήματα για τα χρήματά σας από ό, τι άλλοι ανταγωνιστές DJ. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση μιας ζωντανής συνεδρίας και είναι ιδανικά και για χρήση στο στούντιο. Οι μαγνήτες Neodymium και οι οδηγοί 40mm παρέχουν μια εξαιρετικά λεπτομερή κατανόηση του οποιουδήποτε ήχου που αντλούμε. Ο σχεδιασμός κλειστού τύπου σας απομονώνει από τον ήχο χωρίς να χρειάζεστε τεχνολογία που επηρεάζει τον ήχο, ακύρωση θορύβου.

Η απόκριση συχνότητας καλύπτει από 10 Hz έως 20 kHz, η οποία καλύπτει πλήρως το ανθρώπινο φάσμα ακοής (και μάλιστα υπερβαίνει αυτό). Η κατασκευή αποτίει φόρο τιμής στα κλασσικά, ακουστικά στούντιο της παλιάς σχολής, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να τα αναδιπλώσετε και να τα τοποθετήσετε στον δερμάτινο θήκη που περιλαμβάνεται (συμπλέκτης για να πεταχτεί στην τσάντα σας στο δρόμο προς μια συναυλία). Το καλώδιο έχει μήκος κάτω από 10 πόδια, αλλά είναι περιτυλιγμένο, οπότε ακόμα και αν δεν αποσπάται (ένα από τα μειονεκτήματα σε αυτό το σετ ακουστικών), το αποθηκεύει επίσης ωραία στη θήκη.

Κατώτατη γραμμή: αυτά τα ακουστικά προσφέρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ premium, επίπεδης απόκρισης ήχου και άνεσης / ποιότητας.

Είτε σχεδιάζετε να ξεπουλήσετε συλλόγους με πρωτότυπες σκηνές είτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα νέο σφύριγμα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας σεζόν, κάθε DJ που αξίζει το αλάτι του χρειάζεται ένα δυναμικό μικροσκοπικό αναμνηστικό για τις ανακοινώσεις και το πλήρωμα. Το καλύτερο για τη δουλειά είναι αναμφισβήτητα το Shure SM58. Από τα full-on ροκ δείχνει την καταγραφή των ενισχυτών κιθάρας για την εκτέλεση βασικών ανακοινώσεων PA, λίγα μικρόφωνα έχουν κερδίσει τη βιομηχανία πίστωσης ότι το 58 έχει.

Καλύπτει μια περιοχή συχνοτήτων από 50 έως 15.000 Hz, η οποία είναι αρκετά μεγάλη για ένα δυναμικό φωνητικό μικρόφωνο. Αλλά αυτή η σειρά βελτιστοποιείται περαιτέρω για τα φωνητικά με το ξετύλιγμα των μπάσων για να αποφευχθεί ο συντονισμός εγγύτητας και να λαμπρυνθεί το μεσαίο εύρος για να τονιστεί η βασική μπάντα της ανθρώπινης φωνής. Αυτός ο κλωβός στην κορυφή είναι στην πραγματικότητα ένα σφαιρικό φίλτρο ποπ και το παρμπρίζ έτσι, στις περισσότερες ρυθμίσεις, δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε άλλη προστασία από την έκρηξη από τον άνεμο.

Υπάρχει ένα πνευματικό σύστημα τοποθέτησης για το διάφραγμα που εμποδίζει τους κραδασμούς και τα τεχνουργήματα ως αποτέλεσμα του χειρισμού του μικροφώνου. Και το εστιασμένο, κατευθυνόμενο καρδιοειδές μοτίβο αυτού του διαφράγματος είναι ιδανικό για να πάρει το τι ακριβώς μπροστά από το μικρόφωνο και κανένα άλλο θόρυβο στο παρασκήνιο. Και σε μόλις 10,5 ουγκιές, αυτό το πράγμα είναι χτισμένο σαν δεξαμενή, έτσι ξέρετε ότι θα διαρκέσει όλη σας την περιοδεία (ή γαμήλια εποχή).

Αυτά τα ηχεία 12 ιντσών από την JBL θα είναι η πρώτη σας αγορά, αν είστε DJ που εργάζεται. Γιατί; Καλά επειδή η κράτηση Bar Mitzvahs και οι γάμοι σας απαιτούν να έχετε μια εγγενή γραμμή αναφοράς για να φέρετε μαζί σας και το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε σε ένα πάρτι είναι αυτό που κάνει τον ήχο.

Για αρχάριους, αυτές οι ενεργές οθόνες είναι αυτοτροφοδοτούμενες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε ένα αυτόνομο ενισχυτή και προσφέρουν μια εντυπωσιακή απόκριση μπάσων επειδή είναι μονάδες δύο κατευθύνσεων. Ο ήχος τροφοδοτείται από την τεχνολογία Waveguide της JBL και με ένα εμπορικό σήμα όπως το JBL, τείνετε να σέβεστε μια ιδιόκτητη τεχνολογία ήχου, ειδικά για εφαρμογές ζωντανής ραδιοσυχνοτήτων.

Η ηχητική χωρητικότητα σε αυτά είναι μια κορυφαία ισχύς 1.000 με 500 συνεχές βατ ισχύος, η οποία είναι άφθονος θόρυβος ακόμα και για το μεγαλύτερο κόμμα. Μετρούν 26,14 x 14,96 x 12,44 ίντσες, έτσι είναι αρκετά φορητές. Υπάρχει ενσωμάτωση Bluetooth για την εκκίνηση αυτόνομων λιστών αναπαραγωγής και υπάρχουν ακόμη και μερικά ενσωματωμένα εφέ μίξης και EQ για τη βελτιστοποίηση της εφαρμογής σας, είτε χρησιμοποιείτε το ηχείο για όλες τις μελωδίες, είτε ως οθόνες για τη διαύγεια ή σε ομιλία είτε ως υπογούφερ bass bumping.

Αυτή η δέσμη είναι μόνο το ξύσιμο της επιφάνειας του κόσμου φωτισμού με στροβοσκόπια και ομίχλη, αλλά είναι ένα μεγάλο, ευπροσάρμοστο σημείο εκκίνησης με μια εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία του Αμαζονίου. Διαθέτει 12 φώτα LED που λειτουργούν σε 110v-240v και 50 / 60Hz και επιτρέπουν γωνία δέσμης 30 μοιρών (ιδανική για προβολές που βλέπουν στο κοινό). Κάθε μονάδα διαθέτει 12 φώτα LED 10 Watt που παρέχουν χρώματα RGB, τα οποία περιλαμβάνουν κόκκινα, πράσινα, μπλε, πορτοκαλί, λευκά και UV φώτα.

Υπάρχουν πέντε λειτουργίες ελέγχου: Στατικό Χρώμα, Έλεγχος Χρώματος, Αυτόματο Πρόγραμμα, Έλεγχος ήχου και DMX Control, με τα τελευταία δύο να παρέχουν έλεγχο συγχρονισμού μουσικής και να σας προσφέρουν τον απόλυτο φωτισμό. Έχουν σχεδιαστεί σε μια περιστρεφόμενη βάση που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη γωνία ενώ παράλληλα διαχειρίζεστε τη θερμότητα που είναι εγγενής με τα φώτα DJ. Τέλος, η κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ ανταγωνιστική για την αγορά αποδοτικότητας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .