Τα 3 Best GoPros να αγοράσουν το 2018

Δείτε ποιες κάμερες πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την επόμενη περιπέτεια

Εάν η ανάληψη δράσης οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε είναι κάτι που αισθάνεται σαν να πρέπει να κάνει για σας, η κατοχή ενός GoPro πιθανώς έρχεται στο μυαλό. Δεν υπάρχει έλλειψη ανταγωνισμού στο χώρο καθώς πολλά ονόματα μεγάλων τεχνολογιών έχουν περάσει στο πεδίο δράσης των φωτογραφικών μηχανών, ενώ η GoPro επεκτείνει τη σειρά προϊόντων τους. Στην κορυφή της γραμμής προϊόντων, υπάρχει ένα πλήθος αξεσουάρ που διατίθενται από το κεφάλι και το στήθος τοποθετεί σε ακόμα πιο ανθεκτικό περίβλημα για να βεβαιωθείτε ότι η δράση δεν σταματά ποτέ. Αν θέλετε να καταγράψετε τη δράση χιλιάδες μίλια πάνω από το έδαφος ή 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια, υπάρχει ένα GoPro για εσάς. Εδώ είναι οι επιλογές μας για το καλύτερο GoPro που μπορείτε να αγοράσετε.

Το μοντέλο του GoPro, το Hero5 Black, περιγράφεται απλώς από την εταιρεία ως "το καλύτερο GoPro ποτέ". Αυτή είναι μια ψηλή τάξη που εξετάζει την άκρως επιτυχημένη σειρά προϊόντων της εταιρείας, αλλά με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ο φωνητικός έλεγχος που σας επιτρέπει να πείτε "GoPro , μια φωτογραφία, "η καινοτομία συνεχίζεται. Επιπλέον, η συμπερίληψη των όμορφων βίντεο 4K / 30fps και των φωτογραφιών των 12 megapixel σε στιγμές απλών, ριπών και χρόνων εξασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή της δράσης. η Hero5 Black είναι έτοιμη, με ένα ανθεκτικό και αδιάβροχο σχέδιο που μπορεί να χωρέσει έως και 10 μέτρα χωρίς πρόσθετη θήκη για προστασία. Συσκευασμένο σε μέγεθος £ 26 και μέγεθος 1,26 x 2,44 x 1,75 ιντσών είναι μια οθόνη αφής δύο ιντσών για γρήγορη και εύκολη προεπισκόπηση, αναπαραγωγή και επεξεργασία βίντεο / εικόνων.

Η προσθήκη στο flare του Hero5 Black είναι ο ελάχιστος έλεγχος ενός κουμπιού που επιτρέπει την απλή πίεση του κουμπιού κλείστρου για την τροφοδοσία της μηχανής και την αυτόματη έναρξη της εγγραφής. Η κάμερα μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο κεφάλι ή στο στήθος σας (και υπάρχουν περισσότεροι από 30 διαφορετικοί τύποι για όλους τους προϋπολογισμούς και τα μεγέθη σωμάτων). Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε ένα στήριγμα ή το χέρι σας, το Hero5 Black έχει αρκετό χυμό για 90 λεπτά λήψης βίντεο 4K, το οποίο μπορεί να ξεπεράσει περισσότερο από δύο ώρες αν η ποιότητα πέσει στα 1080p στα 30fps.

Ως μπόνους, το GoPro προσφέρει μια προαιρετική συνδρομή Plus που παρέχει άμεση μεταφόρτωση καταγεγραμμένων βίντεο στο νέφος για επεξεργασία και κοινή χρήση εν κινήσει. Επιπλέον, το Black Hero5 λάμπει ακόμη πιο φωτεινό με χαρακτηριστικά όπως εικόνες RAW WDR, το οποίο επιτρέπει στους φίλους της φωτογραφίας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επιγραμμική επεξεργασία. Ο στερεοφωνικός ήχος παρέχει τη δυνατότητα λήψης ήχων από τα αριστερά και τα δεξιά στερεοφωνικά κανάλια, έτσι ώστε όσοι παρακολουθούν αργότερα να αισθάνονται ότι είναι εκεί ακριβώς στη δράση.

Όπως και ο αδελφός του, το Hero5 Black, η Hero5 Session καταγράφει και καταγράφει βίντεο σε 4K / 30fps, επιτρέπει υποβρύχιες περιπέτειες έως 33 πόδια και έχει σταθεροποίηση βίντεο και φωνητικό έλεγχο. Όπου σπάει από το μεγαλύτερο αδελφό του είναι ότι κάνει όλα αυτά σε ένα μικρότερο πακέτο. Ο διαχωρισμός από το Hero5 Black αρχίζει με τη διαφορά στη λήψη φωτογραφιών στα 10 megapixel με λειτουργίες μονής, ριπής και χρονικής υπέρβασης. Ανεξάρτητα από το μέγεθος των megapixel, υπάρχει προηγμένη σταθεροποίηση βίντεο, η οποία βοηθά στη διατήρηση της σταθερότητας ανεξάρτητα από το αν η Σύνοδος Hero5 είναι κλειδωμένη σε μια βάση ή στο χέρι σας. Η δυνατότητα σύνδεσης σε smartphone με Android ή iOS μέσω Wi-Fi βοηθά να ανοίξει η πόρτα σε μια τεράστια διεπαφή χειροκίνητων ελέγχων, καθώς και προεπισκόπηση, επεξεργασία, επεξεργασία και κοινή χρήση φωτογραφιών χωρίς να καταργηθεί το GoPro από τη βάση.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει οθόνη αφής στην οθόνη Hero5, αλλά αυτό είναι εντάξει δεδομένου ότι ζυγίζει μόνο .28 κιλά και τα μέτρα σε 1,5 x 1,5 x 1,43 ίντσες. Συσκευασμένο σε αυτό το συμπυκνωμένο μέγεθος είναι μια μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα και 20 λεπτά σε λήψεις βίντεο 4K / 30fps, τα οποία πηδούν μέχρι και μία ώρα και 55 λεπτά στα 1080p 30fps. Η εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών στη Συνάντηση Hero5 είναι απλή και εύκολη απλά πατώντας το κουμπί μενού στο πίσω μέρος (αν και μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερο έλεγχο που συνδέει το GoPro με ένα smartphone Android ή iOS για χειροκίνητο έλεγχο της ποιότητας βίντεο, frames-per-second, ρυθμίσεις και άλλα). Μόλις συνδεθείτε στο smartphone, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας ως απομακρυσμένο σκόπευτρο και τηλεχειριστήριο.

Η λήψη βίντεο (χωρίς smartphone) γίνεται με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού λήψης. Μόλις η εγγραφή, όπως και το υπόλοιπο της σειράς GoPro, υπάρχει μια πληθώρα αναρτήσεων και αξεσουάρ για την προσεκτική λήψη αναμνήσεων οποιουδήποτε τύπου δράσης. Το GoPro προσφέρει ακόμα και την προαιρετική συνδρομή Plus, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα βίντεο που έχετε τραβήξει απευθείας στον εξυπηρετητή σύννεφων τους για εύκολη κοινή χρήση. Επιπλέον, υπάρχουν διπλά μικρόφωνα, μπροστά και πίσω, που επιτρέπουν στην κάμερα να αλλάζει μεταξύ των δύο με βάση εξωτερικές συνθήκες, όπως θόρυβο του ανέμου, για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ηχογράφηση.

Ονομάζεται επίσημα η Hero4, η νέα επονομαζόμενη Hero Session μειώνει την τιμή της για να αντικατοπτρίζει την κατάσταση "προϋπολογισμού" της στο GoPro, αλλά δεν συγχέει τον προϋπολογισμό με απογοητευτική απόδοση. Παρόλο που δεν διαθέτει βίντεο 4K, η συσκευή ζυγίζει 2,6 ουγκιές, με μέτρα 1,43 x 1,49 x 1,49 ίντσες και αποδεικνύει ότι τα καλά πράγματα μπορούν να έρθουν σε μικρά πακέτα. Η διασύνδεση ενός κουμπιού επιτρέπει την γρήγορη έναρξη της λήψης βίντεο με ένα μόνο πάτημα. Εκτός από την ευκολία ελέγχου, η Ηρωική Σύνοδος ταιριάζει με τα μεγαλύτερα αδέλφια της σε ανθεκτικότητα και στεγανοποίηση με ένα σχέδιο που μπορεί να αντέξει μέχρι και τα 10 πόδια νερού. Και η έλλειψη καταγραφής 4K σημαίνει σχεδόν κακή ποιότητα αφού η Ηρωική Σύνοδος περιλαμβάνει 1440p σύλληψη σε 30fps, 1080p σε 60fps και 720p σε 100fps. Επιπλέον, η κάμερα δράσης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες οκτώ-megapixel, φωτογραφική εκτόξευση 10fps και φωτογραφίες με χρονοκαθυστέρηση .5- έως 60 δευτερολέπτων.

Ο κουμπιός κουτιού παραμένει τσέπης με ένα κουμπί πολλαπλών λειτουργιών στο πάνω μέρος και το κουμπί τροφοδοσίας / αντιστοίχισης στο πίσω μέρος. Μια μονόχρωμη οθόνη LCD μπορεί να εμφανίσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη λειτουργία λήψης και μια μικρή χούφτα επιλογές μενού. Επιπλέον, υπάρχει χώρος για θύρα microUSB και υποδοχή κάρτας microSD (έως 64GB) για επιπλέον χώρο εγγραφής. Η λήψη σε 1440p με Wi-Fi off θα πάρει περίπου μία ώρα και 55 λεπτά βίντεο, ενώ η εγγραφή 1080p σε 3fps σας δίνει περίπου δύο ώρες και πέντε λεπτά βίντεο. Με τη λειτουργία Wi-Fi, θα δείτε μια ονομαστική μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αλλά η δυνατότητα σύνδεσης σε μια συσκευή Android ή iOS ανοίγει την πόρτα σε ένα μεγαλύτερο σύνολο χαρακτηριστικών και επιπλέον χειροκίνητο έλεγχο της λήψης βίντεο και φωτογραφιών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .