Χρήση κουπονιών για να αποκτήσετε έναν υπολογιστή λιγότερο

Πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κουπόνια κατασκευαστή και καταστήματος στον επόμενο υπολογιστή σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τα κουπόνια ως κάτι που χρησιμοποιείτε σε ένα παντοπωλείο και αποσπάτε από μια εφημερίδα ή λαμβάνετε σε ένα mailer κάθε εβδομάδα. Τα κουπόνια έχουν γίνει πολύ πιο υψηλή τεχνολογία χάρη στις ηλεκτρονικές αγορές. Οι απλοί κωδικοί που προστίθενται κατά τη στιγμή της αγοράς μπορούν να φτάσουν σε μεγάλες αποταμιεύσεις . Αλλά είναι πραγματικά δυνατό να βρεθούν κουπόνια για αντικείμενα όπως τα ηλεκτρονικά εργαλεία;

Κωδικοί κουπονιών

Ο πιο συνηθισμένος τύπος κουπονιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά υπολογιστή ή προϊόντων σχετικών με υπολογιστή είναι ένας κωδικός κουπονιού από έναν κατασκευαστή ή έναν έμπορο λιανικής πώλησης. Συνήθως είναι είτε ένας κώδικας είτε μια λέξη που εισάγεται σε ένα κουτί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής. Οι κωδικοί μπορεί να κυμαίνονται από δωρεάν αποστολή, εκπτώσεις για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή ακόμα και μια γενική έκπτωση. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορεί να βρεθεί αρκετά εύκολα σε απευθείας σύνδεση και πολλές φορές στην ιστοσελίδα ότι τα προϊόντα που αγοράζονται.

Οι κωδικοί κουπονιών εν γένει εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες: γενική και περιορισμένη χρήση. Ένα γενικό κουπόνι είναι αυτό που διαφημίζεται ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή κατά την περίοδο προώθησης. Αυτά τείνουν να είναι κώδικες όπως η ελεύθερη ναυτιλία ή οι γενικές εκπτώσεις για ένα σταθερό ποσό ή ένα μικρό ποσοστό από την τελική τιμή. Αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα και γενικά προωθούνται από τους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης.

Οι κωδικοί κουπονιών περιορισμένης χρήσης είναι πολύ διαφορετικοί. Γενικά, αυτά απελευθερώνονται από ένα κατάστημα σε μια επιλεγμένη ομάδα ή άτομα ή περιοχή του ιστότοπού τους. Αυτό που τα καθιστά περιορισμένα είναι ότι έχουν καθορισμένο αριθμό χρήσεων πριν ο κωδικός κουπονιού δεν λειτουργεί πλέον. Συχνά, αυτά τα κουπόνια μπορούν να παρέχουν τα μεγαλύτερα επίπεδα εκπτώσεων σε συγκεκριμένα μοντέλα υπολογιστών ή προϊόντων. Είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν καθώς τείνουν να κρύβονται από τον έμπορο λιανικής πώλησης ή να αποστέλλονται μόνο σε προηγούμενους πελάτες. Ο περιορισμένος αριθμός χρήσεών τους μπορεί επίσης να σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε, έχει λήξει χωρίς να προσφέρει εξοικονόμηση.

Τα τυπωμένα κουπόνια

Ενώ οι κωδικοί κουπονιών είναι το πιο διαδεδομένο από τα κουπόνια που είναι διαθέσιμα για χρήση με προϊόντα υπολογιστών, τα έντυπα κουπόνια είναι ακόμα διαθέσιμα. Αυτά γενικά προσφέρονται μόνο από εμπόρους λιανικής πώλησης και όχι από τους κατασκευαστές. Επιπλέον, τα τυπωμένα κουπόνια είναι συνήθως για ένα συγκεκριμένο μοντέλο ή μάρκα υπολογιστή μόνο. Αυτό γίνεται συνήθως από τον έμπορο λιανικής πώλησης ως μέσο για την εκκαθάριση του αποθέματος ενός συγκεκριμένου μοντέλου που έχει πάρα πολλές μονάδες ή έχει διακοπεί. Τέτοιες προσφορές γίνονται γενικά από καταστήματα λιανικής πώλησης, καταστήματα και κατά τη διάρκεια επιλογής εποχιακών χρόνων αγορών.

Διαβάστε την Fine Print

Όπως συμβαίνει με κάθε είδος κουπονιού, υπάρχουν γενικά περιορισμοί στο κουπόνι για να εμποδιστεί ο λιανοπωλητής ή ο κατασκευαστής να βλάπτεται από το κουπόνι. Ο πιο συνηθισμένος τύπος περιορισμού σε ένα κουπόνι είναι να περιορίσετε τον αριθμό των αντικειμένων που μπορούν να αγοραστούν με το κουπόνι. Επίσης, θέλουν να περιορίσουν τη χρήση κουπονιών για ορισμένα είδη προϊόντων. Ένας κοινός περιορισμός αποκλείει βαρύτερα ή μεγαλύτερα προϊόντα από ασχολίες ελεύθερης ναυτιλίας. Ομοίως, οι γενικές εκπτώσεις ενδέχεται να αποκλείουν ορισμένες κατηγορίες προϊόντων.

Πού να βρείτε κουπόνια

Η ευκολότερη μέθοδος εύρεσης κουπονιών είναι να ελέγξετε με τον κατασκευαστή ενός προϊόντος εάν κάνουν απευθείας πωλήσεις. Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν ο έλεγχος της ιστοσελίδας της Dell για τυχόν συγκεκριμένες προσφορές που έχουν στα προϊόντα. Συχνά, οι ιστοσελίδες έχουν μια ειδική σελίδα που αφιερώνεται σε αυτές τις προσφορές με τις σελίδες χρησιμοποιώντας τίτλους όπως "Προσφορές", "Προσφορές" ή "Προσφορές". Ορισμένοι ιστότοποι θα δηλώσουν ή θα χρησιμοποιήσουν αυτόματα κωδικούς κουπονιών όταν αγοράζουν ένα στοιχείο. Αυτό φυσικά είναι γενικά η καλύτερη μέθοδος για να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε ήδη αποφασίσει να αγοράσετε ένα προϊόν από μια συγκεκριμένη εταιρεία.

Μια άλλη μέθοδος αναζήτησης κουπονιών είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο συγκεντρωτών που συλλέγει κωδικούς κουπονιών και προσφορές από μια μεγάλη ποικιλία εμπόρων λιανικής πώλησης. Αυτές οι τοποθεσίες είναι πιο αποτελεσματικές για τη σύγκριση προσφορών από μια ποικιλία εμπόρων λιανικής πώλησης ή ακόμα και από κατασκευαστές για να προσπαθήσουν να αποκτήσουν την καλύτερη προσφορά. About.com έχει το δικό του site στο κουπόνι που διατηρεί μια σελίδα ειδικά όσον αφορά τα κουπόνια υπολογιστών και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η τελική μέθοδος είναι να εγγραφείτε για ενημερωτικά δελτία από έναν έμπορο λιανικής πώλησης ή έναν κατασκευαστή. Συχνά στέλνουν εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία που αναφέρουν λεπτομερώς τις διάφορες ειδικές προσφορές που έχουν, συμπεριλαμβανομένων κωδικών κουπονιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένα προϊόντα. Το μειονέκτημα για αυτό είναι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθεί η εγγραφή από τη λίστα, αφού έχετε αγοράσει το προϊόν και δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε τις προσφορές τους.

Ανεξάρτητα από το πώς μπορείτε να πάρετε ένα κουπόνι, η χρήση τέτοιων προσφορών μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός και γρήγορος τρόπος για να έχετε κάποια σημαντική εξοικονόμηση σε επιτραπέζιο υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, οθόνη ή περιφερειακά προϊόντα.