Ο τελικός οδηγός: Αγορά ενός υπολογιστή για το σχολείο

Συμβουλές για την εύρεση του σωστού τύπου υπολογιστή για έναν φοιτητή

Εισαγωγή

Οι υπολογιστές διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση των φοιτητών σήμερα. Η επεξεργασία λέξεων βοήθησε να φέρουμε τους υπολογιστές στην εκπαίδευση, αλλά κάνουν πολύ περισσότερα σήμερα απλά από το να γράφουν χαρτιά. Οι σπουδαστές χρησιμοποιούν υπολογιστές για να κάνουν έρευνα, να επικοινωνούν με εκπαιδευτικούς και συναδέλφους τους και να δημιουργούν παρουσιάσεις πολυμέσων για να αναφέρουμε μόνο μερικά πράγματα.

Αυτό καθιστά την αγορά ενός υπολογιστή για τον φοιτητή στο σπίτι ή το κολέγιο πολύ πιο σημαντική, αλλά πώς ξέρετε τι είδους υπολογιστή να αγοράσετε; Έχουμε τις απαντήσεις σας εδώ.

Πριν από την αγορά ενός υπολογιστή σπουδαστή

Πριν αγοράσετε έναν υπολογιστή, επικοινωνήστε με το σχολείο σχετικά με τυχόν συστάσεις, απαιτήσεις ή περιορισμούς που μπορεί να υπάρχουν σε φοιτητικούς υπολογιστές. Συχνά, τα κολέγια θα έχουν συστήσει ελάχιστες προδιαγραφές υπολογιστών που μπορεί να σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Ομοίως, μπορεί να έχουν μια λίστα με τις απαραίτητες εφαρμογές που απαιτούν συγκεκριμένο υλικό. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα είναι πολύ χρήσιμες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγορών.

Επιτραπέζιοι υπολογιστές και φορητοί υπολογιστές

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να ληφθεί σχετικά με έναν φοιτητή υπολογιστή είναι εάν θα αγοράσετε μια επιφάνεια εργασίας ή θα αγοράσετε ένα φορητό σύστημα . Καθένα έχει ξεχωριστά πλεονεκτήματα έναντι του άλλου. Για τα περισσότερα άτομα στα κολέγια, οι φορητοί υπολογιστές θα είναι πιθανώς προτιμότεροι ενώ οι μαθητές γυμνασίου μπορούν να περάσουν με τα συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών. Το πλεονέκτημα ενός φορητού υπολογιστή έγκειται στην ευελιξία του να πηγαίνει οπουδήποτε πηγαίνει ο φοιτητής.

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές έχουν πολλά βασικά πλεονεκτήματα έναντι των φορητών ομολόγων τους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός επιτραπέζιου συστήματος είναι η τιμή. Ένα πλήρες σύστημα επιτραπέζιων υπολογιστών μπορεί να κοστίσει όσο το μισό από έναν συγκρίσιμο φορητό υπολογιστή ή tablet, αλλά το χάσμα είναι πολύ μικρότερο από ό, τι στο παρελθόν.

Τα άλλα βασικά πλεονεκτήματα για τα συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών είναι τα χαρακτηριστικά και η διάρκεια ζωής τους. Τα περισσότερα συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών διαθέτουν πιο ισχυρά εξαρτήματα που τους δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ό, τι ένας φορητός υπολογιστής. Ένα σύστημα μεσαίας έως ανώτερης τάξης πιθανότατα θα επιβιώσει σε τέσσερα έως πέντε χρόνια κολέγιο, αλλά ένα σύστημα προϋπολογισμού ίσως χρειαστεί να αντικατασταθεί στα μισά του δρόμου. Αυτό είναι σημαντικό να εξετάσουμε όταν εξετάζουμε το κόστος των συστημάτων.

Πλεονεκτήματα επιφάνειας εργασίας:

Ωστόσο, οι φορητοί υπολογιστές έχουν ξεχωριστά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους επιτραπέζιους υπολογιστές. Ο μεγαλύτερος παράγοντας φυσικά είναι η φορητότητα. Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τους υπολογιστές τους μαζί τους στην τάξη για λήψη σημειώσεων, στη βιβλιοθήκη όταν σπουδάζουν ή ερευνούν, ακόμα και κατά τη διάρκεια διακοπών διακοπών όταν μπορεί να χρειαστεί να κάνουν την τάξη εργασία. Με τον αυξανόμενο αριθμό ασύρματων δικτύων σε πανεπιστημιουπόλεις και καφετέριες βοηθάει στην επέκταση του εύρους χρήσης του υπολογιστή. Φυσικά, το μικρό τους μέγεθος μπορεί επίσης να είναι ένα όφελος για εκείνους τους φοιτητές που ζουν σε στενά δωμάτια dorm.

Laptop Πλεονεκτήματα:

Τι είναι τα tablet ή τα Chromebook;

Τα δισκία είναι εξαιρετικά συμπαγή συστήματα που δίνουν τα περισσότερα από τα βασικά καθήκοντα υπολογιστή σας σε μορφή που δεν είναι μεγαλύτερη από ένα τυπικό φορητό σημειωματάριο. Έχουν γενικά πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γραπτές σημειώσεις καθώς και για ένα εικονικό πληκτρολόγιο ή συμπαγές πληκτρολόγιο Bluetooth. Το μειονέκτημα είναι ότι πολλοί από αυτούς δεν χρησιμοποιούν τα τυποποιημένα προγράμματα και εφαρμογές λογισμικού PC, που σημαίνει πολλαπλές εφαρμογές που μπορεί να είναι δύσκολο να μεταφερθούν μεταξύ συσκευών.

Όσοι ενδιαφέρονται για αυτό θα πρέπει πραγματικά να συγκρίνουν τι προσφέρουν τα δισκία σε σχέση με τους φορητούς υπολογιστές για να δουν ποια θα ήταν καλύτερα προσαρμοσμένα σε αυτά. Μια ωραία πτυχή των δισκίων όμως είναι η δυνατότητα χρήσης τους για εγχειρίδια χάρη σε εφαρμογές όπως το Kindle του Amazon και ενοικιάσεις βιβλίων που μπορεί να τους κάνουν λίγο πιο ευεργετικές. Φυσικά, τα δισκία μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα ως συμπλήρωμα σε ένα τυπικό επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή.

Τα Chromebook είναι ένα εξειδικευμένο φορητό υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί για χρήση στο διαδίκτυο. Είναι χτισμένα γύρω από το λειτουργικό σύστημα Chrome OS από την Google και είναι γενικά πολύ φθηνά (ξεκινώντας από περίπου $ 200) και προσφέρουν τη δυνατότητα αποθήκευσης με βάση το σύννεφο, καθιστώντας τα δεδομένα backup γρήγορα και εύκολα μαζί με δυνατότητες πρόσβασης από σχεδόν οπουδήποτε.

Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι τα συστήματα έχουν λιγότερα χαρακτηριστικά από πολλά παραδοσιακά φορητούς υπολογιστές και δεν χρησιμοποιούν τις ίδιες εφαρμογές που θα βρείτε σε ένα σύστημα υπολογιστή με Windows ή Mac OS X. Ως αποτέλεσμα, δεν τους συστήνω πραγματικά ως εκπαιδευτικό ηλεκτρονικό υπολογιστή για φοιτητές. Μπορούν να εργαστούν επαρκώς για μαθητές γυμνασίου ειδικά αν υπάρχει δευτερεύουσα επιφάνεια εργασίας ή φορητό υπολογιστή που μπορούν να έχουν πρόσβαση όταν χρειάζεται.

Convertibles και υπολογιστές 2 σε 1

Όπως η ιδέα να έχετε ένα tablet, αλλά θέλετε ακόμα τη λειτουργικότητα ενός φορητού υπολογιστή; Οι καταναλωτές έχουν δύο επιλογές που είναι πολύ παρόμοιες για αυτόν τον τύπο λειτουργικότητας. Το πρώτο είναι το convertible laptop . Φαίνεται και λειτουργεί πολύ παρόμοια με ένα παραδοσιακό φορητό υπολογιστή. Η διαφορά είναι ότι η οθόνη μπορεί να αναστραφεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα δισκίο. Αυτά γενικά προσφέρουν την ίδια απόδοση με ένα παραδοσιακό φορητό υπολογιστή και είναι υπέροχα αν σκοπεύετε να κάνετε πολλά δακτυλογράφηση. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι γενικά τόσο μεγάλο όσο ένα φορητό υπολογιστή, οπότε δεν προσφέρετε την αυξημένη φορητότητα ενός tablet.

Η άλλη επιλογή είναι ο υπολογιστής 2 σε 1. Αυτά διαφέρουν από τα convertibles επειδή είναι πραγματικά ένα σύστημα tablet πρώτα που έχει μια βάση ή πληκτρολόγιο που μπορεί να προστεθεί σε αυτά για να λειτουργήσει σαν φορητός υπολογιστής. Είναι συχνά πιο φορητές επειδή το σύστημα είναι ουσιαστικά ένα δισκίο. Παρόλο που προσφέρουν τη φορητότητα, γενικά θυσιάζουν την απόδοση να είναι μικρότερες και ο κατασκευαστής τείνει επίσης να στοχεύει και στο κατώτερο άκρο του εύρους τιμών.

Μην ξεχάσετε τα περιφερειακά (αξεσουάρ)

Όταν αγοράζετε ένα ηλεκτρονικό σύστημα για το σχολείο, υπάρχουν διάφορα αξεσουάρ που κάποιος πιθανώς πρέπει να αγοράσει με τον υπολογιστή.

Πότε να αγοράσετε υπολογιστές από το σχολείο

Η αγορά ενός συστήματος υπολογιστή για το σχολείο εξαρτάται πραγματικά από διάφορους βασικούς παράγοντες. Η τιμή θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τα περισσότερα άτομα, οπότε προσέξτε τις πωλήσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Μερικοί άνθρωποι σχεδιάζουν μπροστά σε γεγονότα όπως η Κυριακή Δευτέρα, αλλά πολλοί κατασκευαστές τρέχουν back-to-πωλήσεις πωλήσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τους μήνες πτώση.

Οι σπουδαστές που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο συνήθως δεν χρειάζονται πολύ ισχυρούς υπολογιστές. Είναι κατά τη διάρκεια αυτών των ετών ότι τα παιδιά πρέπει να εισαχθούν για πρώτη φορά στη χρήση ενός ηλεκτρονικού συστήματος για πράγματα όπως η έρευνα, η γραφή και η επικοινωνία. Ακόμη και τα χαμηλού κόστους συστήματα γραφείου προϋπολογισμού θα παρέχουν περισσότερη από την υπολογιστική ισχύ για αυτές τις εργασίες. Δεδομένου ότι αυτό είναι το πιο ανταγωνιστικό τμήμα της αγοράς desktop, οι διαπραγματεύσεις μπορούν να βρεθούν όλο το χρόνο. Οι τιμές δεν έχουν αρκετό περιθώριο για να μετακινηθείτε, επομένως απλά ψωνίστε γύρω από αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Οι σπουδαστές που εισέρχονται ή στο γυμνάσιο τείνουν να χρειάζονται λίγο περισσότερη υπολογιστική ισχύ. Εξαιτίας αυτού, οι υπολογιστές γραφείου μεσαίας κατηγορίας και οι φορητοί υπολογιστές 14 έως 16 ιντσών τείνουν να προσφέρουν τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Αυτό το φάσμα συστημάτων πληροφορικής κυμαίνεται στις τιμές με βάση την τεχνολογία, την εποχή του χρόνου και τις συνολικές πωλήσεις στην αγορά. Οι δύο καλύτεροι χρόνοι για την αγορά συστημάτων σε αυτό το τμήμα θα ήταν πιθανότατα κατά τη διάρκεια του σχολείου από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο, όταν οι έμποροι λιανικής πώλησης ανταγωνίζονται για τις πωλήσεις και τις μετα-διακοπές από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, όταν οι έμποροι λιανικής εμποδίζουν την πώληση υπολογιστών.

Οι φοιτητές έχουν πιθανώς την μεγαλύτερη ευελιξία στην αγορά συστημάτων πληροφορικής. Το μεγάλο πλεονέκτημα του να είσαι φοιτητής είναι οι ακαδημαϊκές εκπτώσεις που προσφέρονται από τις πανεπιστημιουπόλεις. Αυτές οι εκπτώσεις μπορούν να κυμανθούν οπουδήποτε από 10 έως 30 τοις εκατό από τις κανονικές τιμές των συστημάτων υπολογιστών μάρκας ονόματος.

Ως αποτέλεσμα, είναι καλύτερο για τους νέους φοιτητές να προσπαθήσουν να σταματήσουν να αγοράζουν ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα μέχρι να ελέγξουν με το σχολείο για τυχόν ακαδημαϊκές εκπτώσεις που μπορούν να προσφερθούν. Είναι δυνατό να ελέγξετε τις εκπτώσεις για τους φοιτητές του πανεπιστημίου χωρίς να είστε μαθητές, οπότε προχωρήστε και αγοράστε νωρίς και αγοράστε τη στιγμή που είναι επιλέξιμες ή αν μπορείτε να βρείτε καλύτερη συμφωνία στις πωλήσεις από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο σχολείο.

Πόσο να ξοδέψετε

Η εκπαίδευση είναι ήδη εξαιρετικά δαπανηρή και η αγορά ενός νέου ηλεκτρονικού συστήματος απλώς αυξάνει το κόστος. Έτσι ποιο είναι το σωστό ποσό που ξοδεύετε σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα με όλα τα αξεσουάρ και τις εφαρμογές; Το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί, φυσικά, από τον τύπο, το μοντέλο και τα εμπορικά σήματα που αγοράσατε, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές χονδρές εκτιμήσεις σχετικά με το κόστος:

Αυτές είναι οι μέσες τιμές για ένα σύστημα factoring σε στοιχεία όπως το σύστημα, η οθόνη, ο εκτυπωτής, τα εξαρτήματα και οι εφαρμογές. Μπορεί πολύ καλά να είναι δυνατή η πλήρης διαμόρφωση του υπολογιστή για λιγότερα από αυτά τα ποσά, αλλά είναι επίσης δυνατό να δαπανήσετε πολύ περισσότερα από αυτό. Αν δεν είστε αρκετά σίγουροι, ίσως να θέλετε να ελέγξετε πόσο γρήγορα χρειάζεται ο υπολογιστής σας πραγματικά; για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να αγοράσετε που θα ικανοποιούσε τις ανάγκες των φοιτητών σας.

συμπέρασμα

Ο καλύτερος υπολογιστής για τον φοιτητή σας είναι αυτός που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες του. Μερικοί υπολογιστές είναι πιο κατάλληλοι από άλλους, ανάλογα με παράγοντες όπως το επίπεδο βαθμού, τα μαθήματα που φοιτά ο φοιτητής, τις ρυθμίσεις διαβίωσης και ακόμη και τον προϋπολογισμό. Η αγορά για το σύστημα είναι επίσης δύσκολη λόγω των ταχέων τεχνολογικών αλλαγών, των διακυμάνσεων των τιμών και των πωλήσεων. Τώρα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε!

Για άλλα δώρα που θα σας βοηθήσουν να στείλετε τον φοιτητή σας στο κολέγιο, ελέγξτε τα 10 καλύτερα δώρα που θα αγοράσετε για φοιτητές του κολλεγίου το 2017 .