Οι 8 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές 14 έως 16 ιντσών που αγοράζουν το 2018

Δείτε την επιλογή των καλύτερων φορητών υπολογιστών για κάθε προϋπολογισμό

Περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν λεπτότερους και ελαφρύτερους φορητούς υπολογιστές από ποτέ. Αυτό έχει προκαλέσει μια μετατόπιση των τύπων συστημάτων που διατίθενται στην κλίμακα μεγέθους 14 έως 16 ιντσών. Πολλοί επικεντρώνονται τώρα σε πράγματα όπως παιχνίδια, υψηλότερης ανάλυσης οθόνης ή εξαιρετικά λεπτό και μακροχρόνιο, όπως ultrabooks . Εδώ είναι οι επιλογές μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές στις οθόνες των 14 έως 16 ιντσών που βασίζονται στην έρευνα και την εμπειρία για διάφορες χρήσεις και προϋπολογισμούς.

Κυκλοφόρησε στο τέλος της δεκαετίας του 2016, το ThinkPad X1 Ultrabook της Lenovo είναι ένα λαμπερό παράδειγμα όλων που μπορεί να θέλετε σε ένα φορητό υπολογιστή 14 ιντσών. Υποστηρίζεται από επεξεργαστή Core i7 2.6GHz, 8GB μνήμης RAM και SSD 256GB, υπάρχει αρκετή ισχύς κάτω από την κουκούλα για επιχειρηματικά καθήκοντα κατά τη διάρκεια της ημέρας και προσωπικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η οθόνη IPS 1920 x 1800 FHD 14 ιντσών προσφέρει εξαιρετικά χρώματα και εξαιρετικές γωνίες προβολής τόσο για περιήγηση όσο και για βίντεο. Με μόλις 2,6 λίβρες, ο συνδυασμός φανταστικής απόδοσης και εξαιρετικής εμφάνισης καθιστούν το πλαίσιο εύκολο να μεταφερθεί.

Το πλαστικό καπάκι που έχει ενισχυθεί με ίνες άνθρακα και το σούπερ μαγνητικό σώμα αισθάνεται γερό και γερό στο χέρι και προσφέρει άφθονη σιγουριά ότι το X1 θα αντέξει σε κάποια φθορά. Για το χρήστη της επιχείρησης, το ανθεκτικό πλαίσιο συμπληρώνεται με πρόσθετες επιλογές ασφαλείας, όπως έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων απλής αφής, ο οποίος χρησιμοποιείται καλύτερα με την ενσωματωμένη σύνδεση hello των Windows. Στα αριστερά της συσκευής ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται το απίστευτο touchpad που συνδυάζει φανταστικά με το πληκτρολόγιο παγκόσμιας κλάσης της Lenovo. Προσθέστε εννέα ώρες ζωής της μπαταρίας και το X1 είναι το συνολικό πακέτο για τους αγοραστές laptop που αναζητούν την καλύτερη εμπειρία στην αγορά σήμερα.

Συνεχίζοντας τη θέση της ως κορυφαίου υπολογιστή της Apple, το 2017 15 "MacBook Pro είναι ο ιδανικός συνδυασμός φορητότητας, ισχύος και απόδοσης. Με μια πληθώρα διαθέσιμων αναβαθμίσεων, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης μνήμης RAM και περισσότερου χώρου στον σκληρό δίσκο, ο επεξεργαστής Intel dual-core Intel i7 έχει ήδη συνδυαστεί με 16GB μνήμης RAM και 256GB μνήμης SSD για εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης και αξίας. Η οθόνη Retina 2560 x 1600 εικονοκυττάρου δεν είναι η υψηλότερη ανάλυση απεικόνισης στην αγορά, αλλά εξακολουθεί να ξεπερνά τον ανταγωνισμό όταν συνδυάζεται με το υλικό της Apple. Η Touch Bar εξακολουθεί να είναι μια εξειδικευμένη λύση για την αναζήτηση της Apple να μην κάνει μια οθόνη πλήρους αφής και με προγραμματιστές εφαρμογών που προσθέτουν εβδομαδιαία υποστήριξη, είναι πολύ πιο ισχυρό σήμερα από ό, τι όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά. Διαθέτει 10 ώρες ζωής μπαταρίας με ασύρματο σερφάρισμα στο Web και 10 ώρες αναπαραγωγής ταινιών iTunes. Το MacBook Pro πάχους 61 ιντσών ζυγίζει ένα πολύ φορητό 4.02 λίβρες. Προσθέστε στο αγαπημένο λειτουργικό σύστημα της Apple με το OS X Sierra και ανακαλύψατε ένα καλά στρογγυλεμένο πακέτο που ελέγχει όλα τα κουτιά.

Το Acer Aspire E διαθέτει επεξεργαστή Core i3 7ης γενιάς 2,4GHz, μνήμη RAM 4GB και σκληρό δίσκο 1TB, τα οποία όλα αποδίδουν μια απόδοση που ξεπερνά την τιμή φιλική προς το πορτοφόλι. Προσθέστε ένα touchpad ακριβείας, συνδεσιμότητα 802.11ac με τεχνολογία MU-MIMO και διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών και το Acer αισθάνεται πολύ σαν έναν υπολογιστή που έχει τιμές πολύ χαμηλότερες από την πραγματική του αξία.

Η οθόνη LCD 15,6 ιντσών Full HD ComfyView LED με οπίσθιο φωτισμό LED προσφέρει μια βέλτιστη εμπειρία προβολής για ταινίες, περιήγηση και πολλά άλλα. Επιπλέον, η Acer ενσωματώνει δύο ιδιόκτητες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του BluelightShield, το οποίο μειώνει την καταπόνηση των ματιών και εμποδίζει την κόπωση όταν χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ένας ενσωματωμένος δίσκος DVD συνδυάζεται με το σύστημα ομιλητών TrueHarmony της Acer, το οποίο η Acer περιγράφει με ενθουσιασμό ως "φέρνοντας σε επαφή τις ταινίες".

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους άλλους καλύτερους φορητούς υπολογιστές κάτω από $ 500 που μπορείτε να αγοράσετε.

Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 και διαθέτει σχεδίαση 360 μοιρών, το Notebook 7 Spin της Samsung είναι μια εξαιρετική επιλογή και τα καλύτερα χρήματα που ξοδεύονται σε ένα 2-σε-1 στη σημερινή αγορά. Η οθόνη αφής 15,6 ιντσών Full HD 1920 x 1080 προσφέρει εξαιρετικές γωνίες προβολής και ανταποκρίνεται στην αφή, είτε βρίσκεστε σε κατάσταση φορητού υπολογιστή ή tablet. Η Samsung έχει συμπεριλάβει ακόμη και μια νέα ειδική ετικέτα "λειτουργία HDR" που υποστηρίζει εξειδικευμένο περιεχόμενο με καλύτερη αντίθεση και σαφήνεια εικόνας.

Η συμπερίληψη ενός επεξεργαστή Core i7 2,5 GHz, μνήμης RAM 12 GB, χώρου σκληρού δίσκου 1 TB και γραφικών NVIDIA GeForce 940MX σημαίνουν εξαιρετική καθημερινή απόδοση για εργασία και αναπαραγωγή. Επιπλέον, η συμπερίληψη της κάρτας γραφικών GeForce επιτρέπει σε μερικά βασικά παιχνίδια να λειτουργούν καλά σε μεσαίες ρυθμίσεις και πλήρη ανάλυση HD. Τέλος, το Notebook 7 Spin της Samsung έχει οκτώ ώρες ζωής της μπαταρίας και ζυγίζει πέντε κιλά.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 2 σε 1 που μπορείτε να αγοράσετε.

Εάν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θέλετε, ρίξτε μια ματιά στον φορητό υπολογιστή Acer Swift 5 14 ιντσών, ο οποίος έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 13 ωρών. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή 7ης γενιάς 2.7GHz Core i7, 8GB μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης 256GB. Η οθόνη Widescreen 1920 x 1080 Full HD IPS 14 ιντσών προσφέρει εξαιρετικές γωνίες θέασης μαζί με την τεχνολογία TrueHarmony της Acer, η οποία προσθέτει στερεοφωνικά ηχεία για ενισχυμένο ήχο. Επιπλέον, η ενσωμάτωση της συνδεσιμότητας 802.11ac με την τεχνολογία MU-MIMO προσφέρει μια εμπειρία στο δίκτυο που θα προστατεύεται στο μέλλον τρεις φορές από την ασύρματη απόδοση της τεχνολογίας προηγούμενης γενιάς.

Το αλουμινένιο σώμα είναι δροσερό στην αφή και μόλις .57 ίντσες λεπτό, καθιστώντας το ένα από τα λεπτότερα σημειωματάρια της κατηγορίας του. Ευτυχώς, το Swift 5 ζυγίζει μόλις 2.87 λίβρες που κάνουν την απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 13 ωρών που αξίζει την τιμή. Ένας ενσωματωμένος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που λειτουργεί με τα Windows Hello, ώστε να μπορείτε να επαληθεύσετε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας των Windows 10 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σε μόλις 2,8 κιλά, η Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2 σε 1 είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες που προσφέρει laptop και tablet mode σε ένα πακέτο 14 ιντσών που είναι μόλις 0,67 ίντσες λεπτό. Το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με οπίσθιο φωτισμό είναι ανθεκτικό στα χέρια και αποσύρεται αυτόματα στο υλικό όταν δεν χρησιμοποιείται ως φορητός υπολογιστής, οπότε παραμένει μη εκτεθειμένο σε οποιαδήποτε επιφάνεια γραφείου ή επιφάνειας εργασίας. Επιπλέον, η X1 Yoga δοκιμάζεται ενάντια στις στρατιωτικές προδιαγραφές, οι οποίες την καθιστούν τον πιο ανθεκτικό, λεπτότερο και ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή με γνώμονα τις επιχειρήσεις.

Με τη βοήθεια επεξεργαστή Core i7 2.6GHz, 8GB μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης 256GB, η X1 Yoga προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους χρήσης για εργασία, παρουσίαση, δημιουργία και σύνδεση. Τα ζεύγη οθονών αφής οθόνης 2K (2560 x 1440) 14 ιντσών με τεχνολογία OLED για ακριβή χρώματα και πιο έντονη αντίθεση. Μια αξιόπιστη γραφίδα μπορεί να επαναφορτιστεί σε μόλις 15 δευτερόλεπτα και προσφέρει 100 λεπτά χρήσης για να σχεδιάζει και να σχολιάζει σημειώσεις ή έγγραφα. Ελαφρύς, ισχυρός και με διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερη από οκτώ ώρες, η X1 Yoga είναι μια μηχανή ονείρου που εστιάζει στην επιχείρηση.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους άλλους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που μπορείτε να αγοράσετε.

Κυκλοφόρησε το 2015, το Acrobat Chromebook 15 παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για αγοραστές υπολογιστών που δεν θέλουν το φορτίο των Windows ή Mac, αλλά εξακολουθούν να θέλουν την εμπειρία laptop. Καθώς το πρώτο Chromebook προσφέρει οθόνη Full HD 1920 x 1080 15,6 ιντσών με ευρύ γωνίες προβολής, το Chromebook 15 παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για τους αγοραστές laptop που αναζητούν κάτι βασικό, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν την πλήρη εμπειρία Ιστού που δεν μπορείτε να κάνετε διπλή αναπαραγωγή σε ένα tablet .

Με τη βοήθεια επεξεργαστή Intel Celeron 1.5GHz, 4GB μνήμης RAM και 32GB SSD, το Chromebook 15 λειτουργεί καλά ακόμη και με ανοιχτές πολλαπλές καρτέλες. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε Linux σε ένα Chromebook.

Τελικά, όλη η εμπειρία του Chromebook βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και είναι εδώ που το Chromebook 15 λάμπει. Σε σχεδόν πέντε λίβρες, η συνολική εμπειρία παραμένει όπως τα αντίστοιχα των Windows και Mac, με ένα μεγάλο και ευαίσθητο touchpad που είναι συμβατό με όλες τις εντολές multitouch του Chrome. Τα μόνα ελαφρά μειονεκτήματα μπορεί να είναι τα επτά ώρες της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και το γεγονός ότι υπάρχει μια καμπύλη μάθησης για να ζήσετε χωρίς μια πλήρη εφαρμογή suite ala Windows 10 και MacOS Sierra.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα άλλα καλύτερα Chromebook που μπορείτε να αγοράσετε.

Λίγες μάρκες συνδέονται καλύτερα με το PC gaming αυτές τις μέρες από τη Razer και το φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Razer Blade HD 14 ιντσών. Διαθέτοντας την εξαιρετικά αποδοτική κάρτα γραφικών GeForce GTX 1060, το υλικό συνοδεύεται από επεξεργαστή Core i7, 16GB RAM και SSD 512GB, καθιστώντας τον περισσότερο από τον ικανό να χειρίζεται το σημερινό λογισμικό (συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού έτοιμου με VR). Το λεπτό πλαίσιο αλουμινίου .7 ιντσών ζυγίζει 4,16 λίβρες, οπότε είναι πιο λεπτό και ελαφρύτερο από τον πιο κοντινό του ανταγωνισμό στον χώρο παιχνιδιών.

Όταν πρόκειται για παιχνίδια, η οθόνη σας έχει μεγαλύτερη σημασία από ό, τι υπάρχει μέσα στο μηχάνημα και η Razer Blade δεν απογοητεύει με οθόνη Full Matte που προσφέρει φωτεινότητα 350 ιντσών, οπίσθιο φωτισμό LED και ανάλυση Full HD (1920 x 1080p) που είναι περισσότερο από έτοιμη για την αντιμετώπιση απαιτητικών ρυθμών καρέ, ακόμη και στις πιο ακραίες ρυθμίσεις γραφικών. Όπως είναι αξιοσημείωτο με την οθόνη, το πληκτρολόγιο Chroma προσφέρει 16,8 εκατομμύρια χρώματα για μοναδική επαφή κάθε φορά και αντιπαραβολή, που βοηθά στην καταγραφή ταυτόχρονων πλήκτρων πλήκτρων με σχεδόν άψογη ακρίβεια.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους άλλους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .