Οι 12 καλύτερες τσάντες για φορητούς υπολογιστές να αγοράσουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής σας προστατεύεται όταν το μεταφέρετε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος νέος αγοραστής laptop είναι να αγοράσει κάποια μορφή προστασίας από φορητό υπολογιστή, όπως ένα σακίδιο, χαρτοφύλακα ή τσάντα αγγελιοφόρων. Αφού ξοδέψετε οπουδήποτε από μερικές εκατοντάδες δολάρια σε $ 1.000 ή περισσότερα σε έναν νέο υπολογιστή, η διατήρηση του υπολογιστή σας ασφαλής είναι απαραίτητη. Αλλά η επιλογή του μεγέθους ενός μεγέθους για κάθε στυλ, τύπο σώματος και προϋπολογισμού κάθε ατόμου δεν είναι εύκολη, αλλά επισημαίνουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές σε διάφορες κατηγορίες που θα θελήσετε να εξετάσετε πρώτα όταν σκέφτεστε να προστατεύσετε ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.

Ελκυστική, άνετη και με εγγύηση διάρκειας ζωής, το σακίδιο laptop eBags είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια θήκη μεταφοράς φορητού υπολογιστή που έχει πολλές κουδούνες και σφυρίχτρες. Με ένα ανθεκτικό και σκληρό εξωτερικό πολυεστερικό σπειροειδές νήμα, καθώς και με προστασία από ύφασμα DuPont Teflon, το eBag προσφέρει ένα πλήθος διαφορετικών διαμερισμάτων, όπως ένα γκαράζ προσαρμογέα AC ανθεκτικό στη θραύση και μια τσέπη φιαλών με φερμουάρ. Το επιτραπέζιο τμήμα για φορητούς υπολογιστές μπορεί να χωρέσει υπολογιστές έως και 15 ιντσών σε μέγεθος, με πρόσθετη επένδυση που μπορεί να αφαιρεθεί για να επιτρέψει επιπλέον χώρο για να φιλοξενήσει έναν φορητό υπολογιστή 17 ιντσών, εάν είναι απαραίτητο. Επίσης, μια τσέπη tablet με επένδυση με επένδυση από πλέγμα για αυτόματη καθαριότητα γυαλιού ταιριάζει με δισκία ύψους 11,5 ίντσες και πλάτους 8,1 ίντσες.

Η συμπερίληψη μιας χειρολαβής κορυφής επιτρέπει στο eBag να μετατρέψει εύκολα από σακίδιο σε χαρτοφύλακα και πίσω και πάλι μόνο σε περίπτωση που θέλετε μια πιο επαγγελματική εμφάνιση κάθε τόσο συχνά. Επιπλέον, υπάρχει ένας οριζόντιος πίνακας αποσκευών για εύκολη σύνδεση με ένα κομμάτι αποσκευών για ευκολότερη μεταφορά σε ένα αεροδρόμιο. Αν δεν χρησιμοποιείτε το eBag ως χαρτοφύλακα ή συνδέεστε με μια βαλίτσα και ακριβώς όπως ένα συνηθισμένο σακίδιο, ο πίσω πίνακας Airmesh προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη παράλληλα με τους γεμισμένους ιμάντες και έναν αποσπώμενο ιμάντα κραδασμού φορτίου για να σας βοηθήσει με πρόσθετη άνεση σε περίπτωση Βαρύ φορτίο.

Αποτελείται από 100% νάιλον, το πακέτο Icon Pack της One-size-fits-all διαθέτει μία εσωτερική τσέπη φερμουάρ και πέντε εξωτερικές τσέπες. Ο ιμάντας του στέρνου και οι ιμάντες ώμου που είναι γεμισμένοι βοηθούν την εικονική μνήμη να είναι άνετη, ακόμα και όταν έχει ζυγιστεί πλήρως. Όταν συσκευάζεται στο χείλος, η εικόνα εξακολουθεί να καταφέρνει να δείχνει καλά. Το πλαίσιο της τσάντας είναι σταθερό, ανεξάρτητα από το πόσα εργαλεία μεταφέρετε, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα χαστούκι σε μερικούς χρήστες που θέλουν μια τσάντα που κατέρρευσε όταν δεν μεταφέρουν τα πάντα. Είναι μια μικρή ενόχληση, αλλά μια αξιοσημείωτη προειδοποίηση για πραγματικά επιλεκτικό λάτρεις του σακιδίου. Θα θέλαμε επίσης να δούμε ένα διαμέρισμα με μπουκάλι νερό στο πλάι. Είναι μια παράλειψη που είναι λίγο απογοητευτική, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί διαταγή συμφωνίας.

Με μια μοντέρνα εμφάνιση, ανθεκτικό στο νερό χτίσιμο και άφθονο χώρο για αποθήκευση, το σακίδιο φορητού υπολογιστή Osprey FlapJack είναι μια εξαιρετική επιλογή αν είστε μετακινούμενος. Τελικά, αυτό που θέτει το FlapJack εκτός από το πλήθος είναι η συμπερίληψη των αντανακλαστικών γραφικών και ένα φωτεινό φωτισμό προσκόλλησης που έρχονται σε πρακτικό όταν μετακινούνται το βράδυ. Το μπροστινό μέρος της τσάντας έχει μικρά αντανακλαστικά τετράγωνα που αντανακλούν έντονα όταν τοποθετείται ένας προβολέας πάνω σε αυτά, αλλά κατά τα άλλα εμφανίζονται ως ματ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ζυγίζοντας μόλις 2.01 λίβρες, το FlapJack είναι ήδη ελαφρύ και ενώ έχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ποτέ δεν αισθάνεται συντριπτικά βαρύ στους ώμους σας. Η εσωτερική μπροστινή τσέπη έχει κάποιες θήκες για την αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων, όπως τα καλώδια φορτιστών για φορητούς υπολογιστές. Η κύρια ενότητα περιλαμβάνει ένα φορητό υπολογιστή έως 15 ίντσες με ένα προστατευτικό κέλυφος αφρού που προσφέρει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες προστασίας από τα χτυπήματα ή τις σταγόνες. Η πρόσθετη αποθήκευση για ένα tablet και μια σειρά από θήκες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος δημιουργούν μια καλά οργανωμένη, φιλική προς το εμπόριο τσάντα. Επιπλέον, υπάρχει μια τσέπη πλαϊνού μπουκαλιού νερού, καθώς και μια μοναδική τσέπη με φερμουάρ ιδανική για ένα smartphone. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η εταιρεία προσφέρει εγγύηση για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης ή ελαττώματος χωρίς χρέωση για τη διάρκεια ζωής της τσάντας.

Η μετακίνηση από μια πιο βασική επιλογή σε μια επιλογή premium στον κόσμο της τσάντας για φορητούς υπολογιστές μπορεί συχνά να έρθει με αυτοκόλλητο σοκ. Και με την επιλογή Tumi Alpha Bravo Anderson Slim Commuter Brief, αυτή είναι η περίπτωση. Εξετάσαμε μια σειρά επιλογών με χαμηλότερες τιμές, αλλά καμία από αυτές δεν έφυγε αφήνοντας μας με το ίδιο ασαφές συναίσθημα με την ακριβή επιλογή Tumi. Μπορεί να ακούγεται τρελός, αλλά παίρνετε αυτό που πληρώνετε με αυτή την τσάντα. Το κορυφαίο υλικό, το βλέμμα, η αίσθηση και η φήμη του Tumi κάνουν όλα μια τσάντα που αξίζει πολύ την τιμή εισόδου. Ο σχεδιασμός είναι σύγχρονος και απλός, επιτρέποντάς του να παίζει τόσο στο γραφείο όσο και στο καφενείο. Το βαλλιστικό νάυλον υλικό είναι ανθεκτικό και αισθάνεται εντελώς σταθερό, δίνοντας μια αληθινή αίσθηση ότι αυτή η τσάντα είναι εξαιρετική και ότι ανήκετε στην αίθουσα συνεδριάσεων. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με μεταλλικό υλικό για τα φερμουάρ, καθώς και λεπτομέρειες από δερμάτινα στοιχεία γύρω από διάφορα μέρη.

Η λαβή μεταφοράς είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη και αυτή που δεν έχει βρεθεί ακόμα σε αρκετά σάκους αγγελιοφόρων. Ο γεμισμένος ιμάντας ώμου κάνει για μια άνετη αναμονή, ακόμα κι αν ζυγίζετε την τσάντα κάτω με όλα τα καθημερινά βασικά στοιχεία. Η ελαφρώς γεμισμένη μπροστινή τσέπη είναι ιδανική για "ευαίσθητα είδη πρώτης ανάγκης" σύμφωνα με το Tumi, ή ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε το τηλέφωνό σας στα μάτια μας. Υπάρχουν αφιερωμένες τσέπες για ένα δισκίο, πρόσθετα αξεσουάρ τεχνολογίας και ακόμη και βρόχους στυλό, κάτι που έχουμε έρθει από καιρό να δεχτούμε σε τσάντες. Η επιλογή επέκτασης με φερμουάρ στην κύρια τσέπη σας επιτρέπει επιπλέον αποθήκευση με γρήγορο κτύπημα του φερμουάρ και voila, περισσότερο χώρο! Το ειδικά σχεδιασμένο διαμέρισμα για φορητούς υπολογιστές είναι ξεχωριστό από το υπόλοιπο της τσάντας, διατηρώντας τον υπολογιστή σας ξεχωριστό και μακριά από πιθανές προσκρούσεις ή μώλωπες. Και τέλος, το σύστημα "προσθέστε μια τσάντα" από το Tumi επιτρέπει στην τσάντα να συνδεθεί με άλλες βαλίτσες ή ταξιδιωτικές τσάντες για να στοιβάζεται άνετα ενώ μετακινείται μέσω ενός αεροδρομίου.

Όταν ρίξετε μια ματιά στο Σακίδιο Laptop Hybrid Laptop Solo, πρόκειται να ρωτήσετε τον εαυτό σας, "είναι ένα σακίδιο ή μια τσάντα messenger;" Στην περίπτωση αυτή, η απάντηση είναι και τα δύο και αυτό είναι ένα πολύ, πολύ καλό πράγμα. Αυτός ο χαρτοφύλακας δεν ταιριάζει-α-messenger-τσάντα διπλασιάζει ως ένα σακίδιο μετατρέποντας σε δευτερόλεπτα με την προσθήκη και των δύο ιμάντα ώμου, καθώς και δύο ιμάντες για στυλ σακίδιο. Το λεπτό προφίλ κρύβει όλες τις μοναδικές λειτουργίες που παίρνει αυτό το Solo τσάντα από χαρτοφύλακα / messenger τσάντα στο σακίδιο και πίσω ξανά σε δευτερόλεπτα χωρίς να θυσιάζει χώρο, στυλ ή κόστος.

Αποτελείται από πολυεστέρα, η Solo τσάντα δεν θα κραυγάζει ανθεκτικό στο νερό, αλλά δεν σκουπίζει την προστασία με μια γεμισμένη τσέπη που προσφέρει 360 βαθμούς προστασίας για ένα φορητό υπολογιστή μέχρι 15.6 ". Ένα δευτερεύον διαμέρισμα διαθέτει δισκίο και έχει τσέπες με φερμουάρ μπροστά για να κρατάει το smartphone, τους φορτιστές, τα μικρότερα gadget και τα συχνά χρησιμοποιούμενα αξεσουάρ. Δεν υπάρχει τόνος πρόσθετου αποθηκευτικού χώρου και αυτό βοηθά το σάκο Solo να διατηρεί το προφίλ του ως χαρτοφύλακα / σακίδιο και όχι το αντίστροφο. Ακόμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν περισσότερα από αρκετό αποθηκευτικό χώρο εδώ για να φτάσετε στη διάρκεια της ημέρας και ακόμη και τα ταξίδια του Σαββατοκύριακου.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο κομψό, δείτε το Booq Cobra Squeeze και το μοναδικά "καμπύλο" του βλέμμα. Το ίδιο το σχέδιο απαιτεί μικρό εμπόδιο όσον αφορά τη συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης και χωρητικότητας, αλλά προσφέρει με αντοχή στο νερό, εξαιρετικά ανθεκτικά φερμουάρ YKK, καθώς και έναν αποκλειστικό αύξοντα αριθμό για την απομάκρυνση των χαμένων σάκων. Κατασκευασμένο από βαλλιστικό πολυμερές 1680 denier και εσωτερικό νάιλον ψαροκόκαλο, το Squeeze ζυγίζει μόνο 2,2 κιλά και μπορεί να χειριστεί φορητούς υπολογιστές μέχρι 15 ίντσες.

Οι γεμισμένοι ιμάντες ώμου καμπυλώνονται προς τα μέσα, γεγονός που τους κάνει να αγκαλιάζουν τους ώμους σε αντίθεση με τους πιο συνηθισμένους ιμάντες πάνω και κάτω. Τα δύο πλευρικά διαμερίσματα είναι και τα δύο μεγάλα και περιλαμβάνουν εσωτερική τσέπη για επιπλέον διαχωρισμό αποθήκευσης, καθώς και διαμερίσματα με φερμουάρ στο κύριο τμήμα. Το κύριο διαμέρισμα είναι μέρος του ασυνήθιστου και εντυπωσιακού σχεδιασμού που διαθέτει ένα φορητό μανίκι, δύο τσέπες και μια υποδοχή με στυλό.

Το Thule είναι ένα όνομα γνωστό για την ανθεκτικότητα και το Paramount 24L Daypack δεν αποτελεί εξαίρεση. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό 420D νάιλον υλικό με αδιάβροχο φινίρισμα, το Thule προσθέτει επιπλέον ανθεκτικότητα με προστασία "Safe Edge", η οποία βοηθά στην αποφυγή οποιασδήποτε βλάβης στο περιεχόμενο της τσάντας όταν πέσει ή προσκρούσει. Επιπλέον, ένας συγκολλημένος πίνακας βάσης παρέχει ενισχυμένη προστασία από στοιχεία όπως βροχή ή χιόνι. Μια προστατευτική τσέπη με μαλακή εσωτερική επένδυση και προστατεύει έναν φορητό υπολογιστή με φορητό υπολογιστή και ένα διαμέρισμα tablet. Έως και ένα φορητό υπολογιστή 13 ιντσών μπορεί να χωρέσει άνετα στο μανίκι που βρίσκεται ανάμεσα στην πίσω πλάκα και τον κύριο αποθηκευτικό χώρο της ίδιας της τσάντας. Τελικά, η κορυφαία φόρτωση, η οποία προκύπτει από την απομάκρυνση του roll-top, είναι ένας μεγάλος χρόνος εξοικονόμησης και δεν απαιτεί να περάσετε από την κύρια κοιλότητα, έτσι θα έχετε γρήγορη πρόσβαση στο φορητό υπολογιστή σας.

Πέρα από τον εξαιρετικά προστατευτικό φορητό υπολογιστή και το προστατευτικό περίβλημα του tablet, το Thule προσφέρει ένα μικρό αριθμό μανικιών και σακουλών, συνολικής χωρητικότητας 24 λίτρων. Υπάρχουν δύο αποθηκευτικοί χώροι μίνι φερμουάρ, δύο μανίκια, μια τσάντα φερμουάρ που είναι ιδανική για γυαλιά ηλίου και μπροστινή τσέπη που είναι ιδανική για την αποθήκευση καλωδίων και τα υπόλοιπα καθημερινά gadget σας. Η μεταφορά όλων αυτών μπορεί να σας ανησυχεί για την πλάτη σας, αλλά τα καλά νέα είναι ότι η εργονομία του Thule είναι εξαιρετική με ένα γλυπτό πίσω πλαίσιο και ιμάντες ώμου ιμάντες που είναι αναπνεύσιμοι και άνετοι.

Μερικές φορές απλά απλώς λειτουργεί καλύτερα και γι 'αυτό η ψήφος μας για την καλύτερη τσάντα μεταφοράς ταξιδιού πηγαίνει στο Solo Pro. Το Solo Pro έχει ένα χαρακτηριστικό που επιθυμούμε κάθε τσάντα για φορητό υπολογιστή που προσφέρεται: ένα ξεχωριστό διαμέρισμα που μπορεί να τεθεί επίπεδη, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση στο φορητό υπολογιστή σας ενώ ταξιδεύετε. Δυστυχώς, ο φορητός υπολογιστής πρέπει να βγει από την τσάντα, αλλά η γρήγορη πρόσβαση και η χαλάρωση είναι μια άνεση που ποτέ δεν ήξερα ότι θέλατε μέχρι να το έχετε. Το υλικό βαλλιστικού πολυεστέρα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το δέρμα ή το όμορφο, αλλά είναι ανθεκτικό και παραβιάζει την τιμή για την συνολική ποιότητα. Να είστε βέβαιοι ότι ενώ η τιμή μπορεί να έχει σκεφτεί ότι αυτή η τσάντα ανήκει στην κατηγορία του προϋπολογισμού, αισθάνεται πιο ασήμαντη από την τιμή που θα έλεγε.

Υπάρχουν χώροι για φορητούς υπολογιστές που ξεκινούν από 14,1 "έως 17,3". Το "σχεδιασμό checkfast clamshell" είναι η πραγματική απαίτηση για φήμη και η Solo πιστεύει ότι αυτή η τσάντα "θα σας επιτρέψει να περάσετε την ασφάλεια του αεροδρομίου γρηγορότερα." Η διανυόμενη απόσταση σας μπορεί να διαφέρει, αλλά η ιδέα ότι η Solo έχει χτίσει μια τσάντα με τον ταξιδιώτη στο μυαλό της η φιλική προς το πορτοφόλι τιμή μας προσθέτει αυτόματα στη λίστα επιθυμιών μας στο Amazon.Υπάρχει επίσης μια μπροστινή τσέπη με φερμουάρ και μπροστά διοργανωτής με φερμουάρ για επιπλέον αποθήκευση.Η Solo δεν έκανε αυτή την τσάντα ως "carry everything" αλλά υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για ένα επαγγελματικό ταξίδι με φορτιστή, tablet, μερικούς φορητούς υπολογιστές, περιοδικό και το τηλέφωνό σας. Υπάρχει επίσης μια οπίσθια λειτουργία για εύκολη σύνδεση με μια βαλίτσα για ενοποιημένη διαδρομή.

Το North Face είναι ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει στους καταναλωτές τραχύτητα και στιλ, αλλά το σακίδιο Surge σας προσφέρει αυτό και μια επιλογή πλήρους συσκευασίας για τον υπολογιστή σας. Οι ιμάντες FlexVent, που έχουν εγχυθεί με υλικό, είναι αναπνεύσιμοι και επιπλέον άνετοι για μακριές εκδρομές και αν το συνδυάσετε με το 500D Cortra nylon matte ripstop, έχετε ένα ασφαλές και φιλικό προς τη στάση σύστημα ιμάντων για ό, τι μεταφέρετε.

Αλλά τι γίνεται με την τσέπη του laptop; Το North Face ονομάζει μια επίπεδη, επίπεδη τσέπη με επένδυση από τρίχες που προστατεύει απαλά τη συσκευή σας και διατηρεί φιλική πρόσβαση στο TSA. Προσθέστε αυτό σε ένα μικρότερο, εμπρός προσανατολισμένο, επίσης-fleece με επένδυση για μικρότερα gadgets και έχετε ένα tech-friendly σακίδιο για κάθε περιπέτεια. Αλλά είναι το κύριο διαμέρισμα που σας δίνει το καλύτερο κτύπημα για το buck σας, καθώς προσφέρει μια πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα και βαριά επένδυση που θα κρατά παπούτσια γυμναστικής, ρούχα ημέρας, μπουκάλια νερού, βιβλία και πιο ξεχωριστά από την πολύτιμη τεχνολογία σας.

Όταν σκέφτεστε για τις τσάντες lap-top, το κόστος του προϋπολογισμού δεν σημαίνει απαραιτήτως προστασία του προϋπολογισμού. Το AmazonBasics προσφέρει μια απλή τσάντα για φορητούς υπολογιστές που σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε χωρίς την πληθωρισμένη τιμολόγηση. Ναι, θα βρείτε απολύτως υλικά υψηλής ποιότητας, πρόσθετες επιλογές αποθήκευσης και ίσως ακόμη και διαφορετικά χρώματα εάν μεταβείτε σε υψηλότερη κατηγορία τιμών, αλλά αυτό δεν είναι το σημείο με αυτήν την αγορά. Η λεπτή, συμπαγής θήκη από νεοπρένιο διατίθεται σε πλήθος μεγεθών που ταιριάζουν σε φορητούς υπολογιστές 11 ιντσών, 13 ιντσών ή 15,6 ιντσών.

Υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για φορητό υπολογιστή, tablet, ποντίκι, φορτιστή, smartphone, στυλό και ακόμη και λεπτό φορητό υπολογιστή. Εάν είναι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο που θέλετε, υπάρχουν πολλά φιλικά προς τον προϋπολογισμό στοιχεία που είναι διαθέσιμα, αλλά ακόμα και τότε θα έχετε πρόβλημα με το απίστευτα χαμηλό σημείο τιμής της αρχαίας τιμής του Amazon. Ο ενσωματωμένος ιμάντας ώμου είναι άνετος, αν δεν είναι πολύ λεπτής επένδυσης αλλά είναι περισσότερο από άνετο αρκετά για να σας φέρει μέσα από ταξίδια στο καφενείο και προς και από το γραφείο. Η προστατευτική επένδυση στο εσωτερικό θα βοηθήσει στην αποφυγή ζημιών από μικρές σταγόνες. Ωστόσο, αν η αποστολή και η προστασία είναι η αποστολή σας, υπάρχουν καλύτερες διαθέσιμες επιλογές. Αν θέλετε απλά κάτι γυμνό-οστά αλλά προστατευτικό και υποστηρίζεται από ένα όνομα που εμπιστεύεστε, η συλλογή προσωπικών σακουλών του Amazon είναι ένα φανταστικό μέρος για να κοιτάξετε.

Αυτή η τσάντα είναι περίπου τόσο απλή και βασική όσο μπορείτε να πάρετε για μια τσάντα messenger, και ειλικρινά, αυτό δεν είναι κακό πράγμα καθόλου. Υπάρχουν επιλογές προϋπολογισμού εκεί έξω, και αυτό το σημείο τιμής είναι ακριβώς γύρω από το χαμηλότερο που μπορείτε να πάρετε, αλλά τα επιπλέον λίγα δολάρια που μπορείτε να περάσετε σε αυτό θα σας πάρει λίγο περισσότερο σε χαρακτηριστικά και στυλ. Στον πυρήνα του, το Vangoddy NineO είναι βασικά απλά ένα φορητό μανίκι, αν και με λίγο περισσότερο χώρο.

Οι ανθεκτικές λαβές πλευρικής μεταφοράς έχουν τα δικά τους μανίκια στο πλάι της τσάντας, ώστε να μπορείτε να τα τοποθετείτε στο εσωτερικό όταν δεν τα χρησιμοποιείτε - δίνοντάς σας μια πιο κομψή, πιο επαγγελματική εμφάνιση. Ο λαστιχένιος ιμάντας ώμου μπορεί επίσης να αφαιρεθεί έτσι, όπως αποδεικνύεται, μπορείτε να μετατρέψετε ουσιαστικά αυτό το πράγμα σε ένα μανίκι αν θέλετε, το οποίο το καθιστά αρκετά ευέλικτο. Αλλά, προσθέτοντας τα χαρακτηριστικά και την αποθήκευση στο λεπτό προφίλ, υπάρχουν δύο πρόσθετες θήκες μέσα στην τσάντα για την αποθήκευση σημειωματάριων, στυλό, ταμπλέτες και άλλα. Το μανίκι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 15,6 ιντσών φορητό υπολογιστή, οπότε έρχεται ακριβώς στη μέση του πακέτου από την άποψη του μεγέθους.

Τέλος, το χαρακτηριστικό κρυφό kicker είναι ότι υπάρχουν μικρά κενά στο κεντρικό διαμέρισμα που σας επιτρέπουν να φορτίζετε το φορητό σας υπολογιστή χωρίς να το βγάλετε από την τσάντα. Αυτό είναι ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό γνώρισμα για τον επαγγελματία ταξιδιώτη, ο οποίος χρειάζεται να χυθεί συνεχώς τη συσκευή του στο αεροδρόμιο.

Ένα πράγμα που είναι εύκολο να αγνοηθεί όταν αγοράζετε ένα σακίδιο είναι η φιλικότητα του στο αεροδρόμιο. Σίγουρα, πιθανώς σκέφτεστε τι μπορεί να μεταφέρει και πόσο εύκολα αυτό θα είναι να περπατήσετε σε ένα αεροδρόμιο ή ένα σιδηροδρομικό σταθμό. Αλλά, στις μέρες μας, είναι σημαντικό να εξετάσει κανείς πώς θα κάνει το σακίδιο σας στη γραμμή ασφαλείας της TSA. Το SwissGear, ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα γενικού σακιδίου, ισχυρίζεται ότι το κέντρο του Scan Smart, γεμισμένο με τσέπη για φορητούς υπολογιστές και tablet έχει σχεδιαστεί για να πετάει μέσα από τη γραμμή ασφαλείας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τη συσκευή σας από το πακέτο καθόλου.

Υπάρχει μια τραχιά, κορυφαία τσέπη για μικρά, αλλά πολύτιμα αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου, κινητά τηλέφωνα και ακουστικά. Υπάρχουν τρία άλλα μεγάλα διαμερίσματα με φερμουάρ για τη βέλτιστη οργάνωση ρούχων και αξεσουάρ ενώ ταξιδεύετε. Οι εσωτερικές τσέπες ματιών προσφέρουν ακόμα περισσότερη οργάνωση στους ίδιους τους χώρους. Τέλος, η κορυφαία λαβή έχει ενισχυθεί με κυλινδρικό χάλυβα - εξασφαλίζοντας ότι σχεδόν σίγουρα δεν θα πρέπει ποτέ να ασχοληθείτε με τη λαβή σας να σπάει ή να σπάει, ενώ βιάζεται να πιάσει την πτήση σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .