Οι 9 καλύτεροι ελαφροί φορητοί υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Ultrabooks: πληρούν όλες τις ανάγκες του υπολογιστή σας χωρίς τον πρόσθετο όγκο και βάρος

Τη στιγμή που ο Steve Jobs έβγαλε την πρώτη γενιά του MacBook Air από έναν φάκελο μανίλα μπροστά στον τύπο, γεννήθηκε η βιομηχανία Ultrabook. Από εκείνη τη στιγμή, τα Ultrabooks έχουν προχωρήσει πολύ, κερδίζοντας περισσότερη ισχύ επεξεργασίας, γρήγορη αποθήκευση και εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είναι το γλυκό σημείο μεταξύ βαρύτερων, αν και ισχυρότερων φορητών υπολογιστών και των λιγότερο ισχυρών, λιγότερο ικανών δισκίων. Αυτοί οι ελαφρύι υπολογιστές προσφέρουν κάτι για όλους, οπότε διαβάστε για να δείτε ποιο από τα ελαφριά φορητούς υπολογιστές παρακάτω θα ήταν καλύτερο για σας.

Στα 12,7 x 8,7 x 5 ίντσες και 2,68 λίβρες, το ZenBook UX330 είναι ένας από τους πιο φορητούς φορητούς υπολογιστές στην αγορά σήμερα. Διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών, 1080p που παράγει ζωντανά χρώματα και υπόσχεται ευρείες γωνίες θέασης έως και 178 μοίρες. Το touchpad του ενσωματώνει έναν άνετο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει γρήγορη και ασφαλή σύνδεση.

Χάρη σε επεξεργαστή Intel Core 2.5GHz i5-7200U και SSD (SSD) 256GB με μνήμη DDR3 RAM 8GB, εκκινεί σε δευτερόλεπτα και επεξεργάζεται εύκολα το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο. Σε αντίθεση με το ZenBook UX305UA, το UX330UA διαθέτει ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό που καθιστά την πληκτρολόγηση στο εργονομικό πληκτρολόγιο μια άνετη εμπειρία ακόμη και σε αθόρυβες ρυθμίσεις. Θα θελήσατε να το προσθέσετε στην αποστράγγιση της μπαταρίας, αλλά με πάνω από 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το UX330UA σας κρατάει να εργάζεστε σε μεγάλες πτήσεις. Εκτελώντας τα Windows 10, αυτό το εξαιρετικό βιβλίο είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση σε ένα MacBook, επιδεικνύοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και φορητότητας.

Η ASUS έκανε ένα ποιοτικό φορητό υπολογιστή για μια τιμή προϋπολογισμού που προσφέρει μια ελαφριά και φορητή συσκευή που δεν σκουπίζει τα βασικά χαρακτηριστικά στην προσπάθεια να μειώσει την κατώτατη γραμμή. Δεν υπάρχει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, το trackpad δεν είναι το πιο ευαίσθητο και ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε τη μνήμη RAM, προκειμένου να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Αλλά αυτά τα μειονεκτήματα αντισταθμίζονται από τους επαγγελματίες, οι οποίοι πρώτα και κύρια περιλαμβάνουν έναν κομψό ελαφρύ σχεδιασμό. Διαθέτοντας μια πανέμορφη οθόνη LCD Full HD 15.6 ", ο φορητός υπολογιστής έχει προφίλ 1" και ζυγίζει περίπου 5 κιλά. Το βαθύ μπλε μεταλλικό φινίρισμα στο καπάκι θα το διαφοροποιήσει από το βαρετό μαύρο πλαστικό που είναι πανταχού παρόν στην κατηγορία του προϋπολογισμού. Η απόδοση είναι επίσης αξιοσημείωτη για την τιμή, χάρη σε έναν επεξεργαστή i5 της 7ης γενιάς 2.5GHz και σκληρό δίσκο SSD 256GB. Ο φορητός υπολογιστής είναι επίσης εξοπλισμένος με Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1 και μια ποικιλία θυρών.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές κάτω των $ 500 .

Η LG κυκλοφόρησε ένα powerhorse ενός εξαιρετικού βιβλίου που κερδίζει τα βραβεία για να είναι μία από τις πιο ανοιχτές και λεπτότερες οθόνες των 15 ". Οι προδιαγραφές είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν, καθώς ο φορητός υπολογιστής προσπαθεί να είναι ο καλύτερος γραμματισμός για το gram στην αγορά. Ζυγίζει ένα featherweight 2,5 κιλά, χάρη σε ένα κομψό σώμα από κράμα μετάλλων από προηγμένο νάνο άνθρακα και μαγνήσιο για μια ανθεκτική αλλά υπεριώτερη περίπτωση που είναι μικρότερη από 0,7 ". Εν τω μεταξύ, η λεπτή στεφάνη δεν αποσπά την προσοχή από την πανέμορφη οθόνη IPS που δίνει περισσότερη περιοχή θέασης και εξαιρετικό στυλ.

Εκτός από το λεπτό ελαφρύ σχεδιασμό και την πανέμορφη οθόνη IPS 15.6 ", ο φορητός υπολογιστής διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή i5 Intel 7ης γενιάς, 8GB μνήμη RAM και 256GB SSD. Η μπαταρία συνεχίζει να λειτουργεί για πάνω από 15 ώρες, ενώ το DTS Ακουστικά: X προσφέρει 11.1 κανάλια ήχου για μια αποκαλυπτική εμπειρία ακρόασης.

Στο παρελθόν, η Microsoft δεν ήταν κατ 'ανάγκη γνωστή για τα όμορφα σχέδια της, αλλά η εταιρεία αλλάζει αυτή την αντίληψη με το εκπληκτικό νέο Surface Laptop της Microsoft. Αυτός ο λεπτός φορητός υπολογιστής διαθέτει ένα ελκυστικό παντελόνι και σώμα από αλουμίνιο που αισθάνεται τόσο ανθεκτικό όσο και εκπληκτικά ελαφρύ.

Αν και διαθέτει πλαστικά πλήκτρα, η Microsoft τα κάλυψε σε πολυτελή ιταλική Alcantrara με λέιζερ κομμένη για να ταιριάζει στο πληκτρολόγιο, ώστε να προσφέρει μια μοναδική και ομαλή εμπειρία δακτυλογράφησης. Τα ηχεία τοποθετούνται πίσω από το πληκτρολόγιο με μια μοναδική και σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιπλέον ηχεία για να προσθέσετε όγκο ή επιπλέον μέγεθος. Λάβετε υπόψη ότι ο επιφανειακός φορητός υπολογιστής έχει σχεδιαστεί για τα Windows 10 S ή τα Windows 10 Pro, τα οποία η Microsoft λέει ότι θα κρατήσει αυτό το μηχάνημα να τρέχει γρηγορότερα και ασφαλέστερα, αφού θα χρησιμοποιείτε μόνο εφαρμογές που έχουν πιστοποιηθεί από τη Microsoft από το Windows Store.

Το τελευταίο Ultrabook της HP διαθέτει μια οθόνη αφής μικροφώνου και μια μακράς διάρκειας μπαταρία ταχείας φόρτισης για επιχειρήσεις σε μεγάλες πτήσεις ή διαδραστικές παρουσιάσεις στην αίθουσα συνεδριάσεων. Τροφοδοτήστε οτιδήποτε με το νεότερο 8ο Gen Intel Core i7-855OU, έναν εξαιρετικά ισχυρό επεξεργαστή με επεξεργαστή μέχρι 4 GHz με τεχνολογία Intel Turbo Boost. Η ισχύς περιορίζεται σε ένα κομψό και απίστευτα λεπτό σώμα που λειτουργεί ως 2-σε-1 με οθόνη Full HD 13,3 ιντσών με γυαλί Corning Gorilla Glass για ανθεκτικότητα. Το HP Active Stylus επιτρέπει την σχεδίαση και την εύκολη λήψη σημείων, ενώ μια κάμερα IR TrueVision FHD IR με ψηφιακό μικρόφωνο διπλής συστοιχίας σας δίνει τη δυνατότητα να εισέλθετε σε σημαντικά τηλεοπτικά συνέδρια. Τέλος, η μπαταρία μπορεί να περάσει για εντυπωσιακές 17 ώρες χωρίς να χρειάζεται φόρτιση, με γρήγορη φόρτιση όταν είναι καιρός να φορτιστεί ξανά.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές επιχειρήσεων .

Το Dell XPS 13 διαθέτει οθόνη 13,3 "σε φορητό υπολογιστή μεγέθους τυπικού φορητού υπολογιστή 11", γεγονός που καθιστά έναν υπολογιστή τόσο συμπαγή όσο και ελαφρύ. Είτε είστε στη δουλειά είτε παίζετε, το XPS 13 των 2,6 λίτρων έχει περισσότερο από αρκετή ιπποδύναμη για να σας φτάσει τη μέρα.

Το μοντέλο μας περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Core i5 2.30 GHz, 8GB RAM, 128GB SSD, έως και 11 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και Windows 10. Η επιλογή αυτή κοστίζει μερικές εκατοντάδες δολάρια φθηνότερα από το MacBook Air της Apple. Δυστυχώς, δεν διαθέτει οθόνη QHD +, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει το άγγιγμα InfinityEdge χωρίς επαφή, το οποίο παραμένει εκπληκτικό, ανεξάρτητα από τη διαμόρφωσή σας. Με ένα άνετο πληκτρολόγιο για πληκτρολόγηση, ακριβή trackpad, τεράστιο φάσμα διαμορφώσεων και σχεδιασμό που είναι ασύγκριτος, το Dell XPS 13 είναι φανταστικό.

Είστε πάντα εν κινήσει, είτε από τη συνάντηση για να συναντηθείτε στο ίδιο κτίριο είτε στο δρόμο κάθε μέρα για να ταξιδέψετε για δουλειά; Το Google Pixelbook μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Το λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό της Pixelbook έχει μόνο 10,3 χιλιοστά και 2,45 λίμπρες, αλλά διαθέτει μια οθόνη αφής οθόνης 360 μοιρών, ένα κομψό σώμα από αλουμίνιο, εξαιρετικά σκληρό γυαλί Corning® Gorilla® Glass (έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ρωγμές!) και ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό ιδανικό για πληκτρολόγηση τη νύχτα ή σε σκοτεινές αίθουσες συνεδριάσεων.

Με τον 7ο επεξεργαστή Intel® Core ™ i5, 8GB μνήμης RAM και 128 GB για αποθήκευση, το Pixelbook διαθέτει άφθονο τροφοδοτικό ενώ εξακολουθεί να είναι φορητό. Η μπαταρία μακράς διαρκείας παρέχει έως και 10 ώρες χρήσης, αλλά αν βρίσκεστε σχεδόν εκτός μπαταρίας αλλά χρειάζεστε να κινηθείτε ξανά σύντομα, μπορείτε να φτάσετε μέχρι και δύο ώρες χρήσης σε μόλις 15 λεπτά φόρτισης. Το Google Pixelbook, ένα Chromebook υψηλής απόδοσης, είναι επίσης ο πρώτος φορητός υπολογιστής με ενσωματωμένο το Google Assistant. Το εξαιρετικά ευέλικτο Pixelbook περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές, tablet, σκηνές και ψυχαγωγικές λειτουργίες, έτσι ώστε να μειώνεται η ανάγκη σας να φέρετε και άλλες συσκευές μαζί . Επιπλέον, με Pixelbook έχετε πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές, όπως το Google Drive, Έγγραφα, Φύλλα, Διαφάνειες, Gmail και YouTube.

Κάποτε, οι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών ζύγιζαν πάνω από 10 κιλά και δεν μπορούσαν να θεωρηθούν φορητοί. Αυτός ο φορητός υπολογιστής Lenovo Y520 Gaming κάνει τη μνήμη του παρελθόντος, ζυγίζοντας λίγο περισσότερο από πέντε κιλά για να ρολόι ως ένα από τα ελαφρύτερα φορητά παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών στην αγορά. Ο λεπτός και φορητός υπολογιστής έχει πάχος μόλις 1.02 "και διαθέτει ένα κομψό μαύρο εξωτερικό και κόκκινο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. Αναμείνετε την ισχυρή απόδοση που χρειάζεστε για να παίξετε τους τελευταίους τίτλους με επεξεργαστή Quad Core Intel Core i7-7700HQ και DDR RAM 8GB. Μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 10450 προσφέρει εκπληκτική εικόνα, ενώ η βελτιστοποιημένη θερμική τεχνική διατηρεί το φορητό υπολογιστή δροσερό σε θερμές καταστάσεις. Αναμείνετε κινηματογραφική εμπειρία ήχου από ηχεία Harman 2 x 2WW και Dolby Audio Premium. Ο φορητός υπολογιστής προσφέρει επίσης 1,7 χιλιοστά από τα βασικά ταξίδια και ακριβείς απαντήσεις στις πληκτρολογήσεις, σχεδόν σιωπηλοί σε περίπτωση που παίζετε αργά το βράδυ και δεν θέλετε να ενοχλείτε έναν συγκάτοικο.

Οι σπουδαστές που αναζητούν ένα εύκαμπτο περιβάλλον εργασίας πρέπει να εξετάσουν το Yoga 720, ένα εξαιρετικό βιβλίο 2 σε 1 με σχεδίαση flip-and-fold 360 μοιρών που προσφέρει τέσσερις μοναδικές λειτουργίες φορητού υπολογιστή. Η ελαφριά συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παραδοσιακός φορητός υπολογιστής για τη λήψη σημειώσεων σε μια αίθουσα διαλέξεων, ένα tablet για βόλτες με λεωφορείο, μια σκηνή για παρουσιάσεις, καθώς και μια στάση για την παρακολούθηση ταινιών στο δωμάτιο dorm. Όλη αυτή η ευελιξία ρολόι σε μόλις 2,9 κιλά και είναι 0,6 "λεπτό, κάνοντας μια εξαιρετικά φορητή συσκευή που δεν θα ζυγίζει το σακίδιο σας. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή 8ου γενικού επεξεργαστή Intel Core i5-8250 και 8GB DDR4 RAM, ο οποίος θα σας επιτρέψει να παίξετε παιχνίδια ή να εργαστείτε σε προγράμματα γραφικού σχεδιασμού, ανάλογα με το αν έχετε τη διάθεση για αναψυχή ή για επιχειρήσεις. Άλλα ωραία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, μια ενσωματωμένη κάμερα web 720 HD, τρεις θύρες USB και οθόνη πολλαπλών τόνων 10 σημείων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .