Πώς να ρυθμίσετε το FaceTime για το iPod Touch

01 από 05

Ρύθμιση του FaceTime στο iPod Touch

Τελευταία ενημέρωση: 22 Μαΐου 2015

Το iPod touch καλείται συχνά "ένα iPhone χωρίς το τηλέφωνο", επειδή έχει σχεδόν όλα τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone. Μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο είναι η δυνατότητα του iPhone να συνδεθεί με τα κυψελοειδή τηλεφωνικά δίκτυα. Με αυτό, οι χρήστες του iPhone μπορούν να έχουν FaceTime video chats σχεδόν οπουδήποτε μπορούν να κάνουν μια κλήση. Το iPod touch έχει μόνο Wi-Fi, αλλά όσο είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi , οι ιδιοκτήτες αφής μπορούν επίσης να απολαύσουν το FaceTime.

Πριν αρχίσετε να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις σε άτομα σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη ρύθμιση και τη χρήση του FaceTime.

Απαιτήσεις

Για να χρησιμοποιήσετε το FaceTime στο iPod touch χρειάζεστε:

Ποιος είναι ο αριθμός τηλεφώνου FaceTime;

Σε αντίθεση με το iPhone, το iPod touch δεν έχει αντιστοιχιστεί σε αυτόν. Εξαιτίας αυτού, κάνοντας μια κλήση FaceTime σε κάποιον που χρησιμοποιεί μια αφή δεν είναι απλά θέμα πληκτρολόγησης σε έναν αριθμό τηλεφώνου. Αντ 'αυτού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάτι αντί του αριθμού τηλεφώνου για να επιτρέψετε στις συσκευές να επικοινωνούν.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό της Apple και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με αυτήν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σύνδεση στο αναγνωριστικό της Apple κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της συσκευής είναι τόσο σημαντική. Χωρίς αυτό, το FaceTime, το iCloud, το iMessage και ένα σωρό άλλες υπηρεσίες βασισμένες στο διαδίκτυο δεν θα ξέρουν πώς να συνδεθούν με την αφή σας.

Ρύθμιση του FaceTime

Τα τελευταία χρόνια, η Apple έχει κάνει να ξεκινήσει με το FaceTime στην αφή πολύ πιο εύκολο από ό, τι ήταν όταν το 4ο-gen. για πρώτη φορά. Τώρα, το FaceTime είναι ενεργοποιημένο ως μέρος της διαδικασίας της ρύθμισης της συσκευής σας . Εφόσον συνδεθείτε σε αναγνωριστικό της Apple ως μέρος της διαδικασίας ρύθμισης, θα ρυθμίσετε αυτόματα τη χρήση του FaceTime στη συσκευή σας.

Αν δεν ενεργοποιήσατε το FaceTime κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε FaceTime
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Σύνδεση
  4. Ελέγξτε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν ρυθμιστεί για το FaceTime. Πατήστε για να τις επιλέξετε ή να τις αφαιρέσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο .

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης του FaceTime με τον τρόπο που θέλετε στο iPod touch.

02 του 05

Προσθήκη διευθύνσεων FaceTime

Επειδή το FaceTime χρησιμοποιεί το αναγνωριστικό της Apple σας αντί του αριθμού τηλεφώνου, αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το αναγνωριστικό σας Apple είναι ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να σας κάνουν FaceTime με την αφή σας. Αντί να πληκτρολογείτε έναν αριθμό τηλεφώνου, εισάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πατήστε κλήση και μιλήστε έτσι.

Ωστόσο, δεν περιορίζεστε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται με το αναγνωριστικό σας Apple. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εργαστείτε με το FaceTime. Αυτό είναι χρήσιμο εάν έχετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν έχετε όποιον θέλετε να FaceTime με έχει το email που χρησιμοποιείται με το αναγνωριστικό σας Apple.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο FaceTime, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε FaceTime
  3. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Μπορείτε να προσεγγίσετε το τμήμα FaceTime σε: και επιλέξτε Προσθήκη άλλου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  4. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να προσθέσετε
  5. Εάν σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple σας, κάντε το
  6. Θα σας ζητηθεί επίσης να επαληθεύσετε ότι αυτό το νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να χρησιμοποιείται για το FaceTime (αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας για να αποτρέψετε κάποιον που κλέβει το iPod touch από την απόκτηση των κλήσεων FaceTime).

    Η επαλήθευση μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε άλλη συσκευή χρησιμοποιώντας το ίδιο αναγνωριστικό της Apple (για παράδειγμα, πήρα ένα pop up στον Mac μου). Όταν λάβετε την αίτηση επαλήθευσης, εγκρίνετε την προσθήκη.

Τώρα, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε εδώ στο FaceTime.

03 του 05

Αλλαγή αναγνωριστικού καλούντος για FaceTime

Όταν ξεκινάτε μια συνομιλία μέσω FaceTime, το αναγνωριστικό σας καλούντος εμφανίζεται στη συσκευή του άλλου ατόμου, ώστε να γνωρίζει με ποιον θα συνομιλεί. Σε ένα iPhone, το αναγνωριστικό καλούντος είναι το όνομα και ο αριθμός τηλεφώνου σας. Εφόσον η αφή δεν έχει αριθμό τηλεφώνου, χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει περισσότερες από μία διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το FaceTime στην αφή σας, μπορείτε να επιλέξετε ποιο από αυτά θα εμφανίζεται για αναγνωριστικό καλούντος. Να κάνω αυτό:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε FaceTime
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αναγνωριστικό καλούντος
  4. Αγγίξτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να εμφανίζεται όταν κάνετε FaceTiming.

04 του 05

Πώς να απενεργοποιήσετε το FaceTime

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το FaceTime μόνιμα ή για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Σύρετε προς τα κάτω στο FaceTime . Αγγίξτε το
  3. Μετακινήστε το ρυθμιστικό FaceTime σε off / white.

Για να το ενεργοποιήσετε ξανά, απλώς μετακινήστε το ρυθμιστικό FaceTime στο On / green.

Αν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε το FaceTime για σύντομο χρονικό διάστημα - όταν βρίσκεστε σε μια συνάντηση ή στην εκκλησία, για παράδειγμα - ένας πιο γρήγορος τρόπος για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το FaceTime είναι Να μην ενοχλείτε (αυτό επίσης αποκλείει τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις ειδοποιήσεις push ).

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε Μην ενοχλείτε

05 του 05

Ξεκινήστε τη χρήση του FaceTime

πιστωτική εικόνα Zero Creatives / Cultura / Getty Images

Πώς να κάνετε μια κλήση FaceTime

Για να ξεκινήσετε μια κλήση βίντεο FaceTime στο iPod touch, θα χρειαστείτε μια συσκευή που να την υποστηρίζει, μια σύνδεση δικτύου και κάποιες επαφές που είναι αποθηκευμένες στην εφαρμογή επαφών της επαφής της επαφής σας. Εάν δεν έχετε επαφές, μπορείτε να τις λάβετε από:

Μόλις ικανοποιήσετε αυτές τις απαιτήσεις, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε την εφαρμογή FaceTime για να την εκκινήσετε
  2. Υπάρχουν δύο τρόποι για να επιλέξετε το άτομο με το οποίο θέλετε να συνομιλήσετε: Πληκτρολογώντας τις πληροφορίες τους ή αναζητώντας
  3. Εισαγωγή των πληροφοριών τους: Εάν γνωρίζετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προσώπου που θέλετε να FaceTime, πληκτρολογήστε το στο πεδίο Εισαγωγή ονόματος, email ή αριθμού . Αν το πρόσωπο έχει FaceTime έχει ρυθμιστεί για αυτό που εισάγατε, θα δείτε ένα εικονίδιο FaceTime. Αγγίξτε το για να το καλέσετε
  4. Αναζήτηση: Για να αναζητήσετε τις επαφές που έχετε ήδη αποθηκεύσει στην αφή σας, ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να καλέσετε. Όταν εμφανιστεί το όνομά τους, αν το εικονίδιο FaceTime βρίσκεται δίπλα σε αυτό, αυτό σημαίνει ότι έχουν εγκατασταθεί το FaceTime. Αγγίξτε το εικονίδιο για να το καλέσετε.

Πώς να απαντήσετε σε μια κλήση FaceTime

Η απάντηση σε μια κλήση FaceTime είναι πολύ πιο εύκολη: όταν έρθει η κλήση, πατήστε το πράσινο κουμπί κλήσης απάντησης και θα κουβεντιάσετε σε χρόνο μηδέν!