Πώς να ρυθμίσετε το ρολόι της Apple και το ζευγάρι με το iPhone

01 από 07

Πώς να ρυθμίσετε το ρολόι της Apple και το ζευγάρι με το iPhone

image copyright Apple Inc.

Το Apple Watch υπόσχεται να φέρει στο καρπό σας μερικά από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του iOS-Siri, εφαρμογές που γνωρίζουν την τοποθεσία, ειδοποιήσεις και πολλά άλλα. Αλλά υπάρχει ένα catch: για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Watch, πρέπει να συνδεθεί με ένα iPhone. Υπάρχει μια χούφτα λειτουργίες Watch που λειτουργούν μόνοι τους, αλλά για την καλύτερη εμπειρία, θα πρέπει να συνδέσετε το iPhone σε μια διαδικασία που ονομάζεται αντιστοίχιση.

Για να μάθετε πώς να ρυθμίσετε το Apple Watch και να το συνδυάσετε με το iPhone σας, ακολουθήστε τις οδηγίες αυτού του άρθρου.

  1. Για να ξεκινήσετε, γυρίστε το ρολόι της Apple σας κρατώντας πατημένο το πλευρικό κουμπί (όχι τη στρογγυλή ψηφιακή κορώνα, αλλά το άλλο κουμπί) μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple. Αφήστε το κουμπί και περιμένετε να ξεκινήσει το ρολόι. Από την εμπειρία μου, αυτό διαρκεί περισσότερο από ό, τι θα περίμενε κανείς για πρώτη φορά
  2. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιεί η Watch για τις πληροφορίες της στην οθόνη
  3. Όταν το Watch έχει ξεκινήσει, ένα μήνυμα στην οθόνη θα σας ζητήσει να ξεκινήσετε τη διαδικασία αντιστοίχισης και ρύθμισης. Πατήστε Έναρξη ζεύξης
  4. Στο iPhone σας (και βεβαιωθείτε ότι είναι το τηλέφωνό σας , δεν μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιον άλλον επειδή το ρολόι και το τηλέφωνο πρέπει να βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο όλη την ώρα), πατήστε την εφαρμογή Apple Watch για να το ανοίξετε. Εάν δεν έχετε αυτήν την εφαρμογή, θα πρέπει να ενημερώσετε το iPhone σας στο iOS 8.2 ή νεότερη έκδοση
  5. Εάν δεν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τη σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi, ενεργοποιήστε τις . Είναι αυτά που χρησιμοποιούν το ρολόι και το τηλέφωνο για να επικοινωνούν μεταξύ τους
  6. Στην εφαρμογή Apple Watch στο iPhone, πατήστε Έναρξη ζευγαρώματος .

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να συνεχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης

02 του 07

Συνδέστε το ρολόι της Apple με το iPhone χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή iPhone

Με το iPhone σας έτοιμο να συνδυαστεί με το Apple Watch, θα έχετε την πρώτη από τις πολλές τακτικές εμπειρίες με το ρολόι. Αντί να εισαγάγετε έναν κωδικό και κάποιο άλλο τυπικό τρόπο σύνδεσης των συσκευών, χρησιμοποιείτε την κάμερα του iPhone :

  1. Στο παράθυρο του ρολογιού εμφανίζεται ένα κινούμενο αντικείμενο σε μορφή νέφους (φαίνεται να περιέχει κρυφές πληροφορίες σχετικά με το ρολόι που χρησιμοποιείται για την αντιστοίχιση). Χρησιμοποιήστε την κάμερα iPhone για να παρατάξετε την κινούμενη εικόνα με το πλαίσιο στην οθόνη του iPhone
  2. Όταν το έχετε παρατάξει, το τηλέφωνο θα εντοπίσει το ρολόι και οι δύο θα συνδεθούν μεταξύ τους. Θα γνωρίζετε ότι αυτό ολοκληρώνεται όταν το iPhone υποδεικνύει ότι το ρολόι έχει αντιστοιχιστεί
  3. Σε αυτό το σημείο, πατήστε Εγκατάσταση της Παρακολούθησης Apple για να συνεχίσετε

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να συνεχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης

03 του 07

Ορισμός προτιμήσεων καρπού για τους όρους παρακολούθησης και αποδοχής της Apple

Σε όλα τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εγκατάστασης, το Apple Watch παρουσιάζει ένα σχέδιο και μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή. Η οθόνη δεν θα αλλάξει μέχρι το τέλος, όταν οι εφαρμογές αρχίσουν να συγχρονίζονται σε αυτήν.

Αντ 'αυτού, τα επόμενα λίγα βήματα θα πραγματοποιηθούν στην εφαρμογή Apple Watch στο iPhone.

  1. Το πρώτο από αυτά τα βήματα είναι να δείξει ποιος καρπός σκοπεύετε να φορέσετε το ρολόι. Η επιλογή σας θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο το ρολόι προσανατολίζεται και ποιες εισόδους και χειρονομίες αναμένει
  2. Όταν επιλέξετε έναν καρπό, θα σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με τους νομικούς όρους της Apple. Αυτό απαιτείται, οπότε πατήστε Συμφωνώ στην κάτω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε Συμφωνώ ξανά στο αναδυόμενο παράθυρο.

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να συνεχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης

04 του 07

Εισαγάγετε την ταυτότητα της Apple και ενεργοποιήστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας για το ρολόι της Apple

  1. Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα της Apple, το ρολόι χρησιμοποιεί το αναγνωριστικό σας Apple για να συνδεθεί με τις υπηρεσίες συσκευών και web της Apple. Σε αυτό το βήμα, συνδεθείτε με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης της Apple ID που χρησιμοποιείτε στο iPhone σας
  2. Στην επόμενη οθόνη, η εφαρμογή σάς ενημερώνει ότι εάν έχετε ενεργοποιήσει τις Υπηρεσίες τοποθεσίας στο iPhone σας, θα είναι ενεργοποιημένες και στο Apple Watch. Οι Υπηρεσίες τοποθεσίας είναι το όνομα της ομπρέλας για το σύνολο των υπηρεσιών που επιτρέπουν στο iPhone σας - και τώρα στο GPS-Watch και σε άλλα δεδομένα τοποθεσίας για να σας δώσει οδηγίες, να σας ενημερώσουμε για τα κοντινά εστιατόρια και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

    Το ρολόι αντικατοπτρίζει τις ρυθμίσεις σας από το iPhone, οπότε αν δεν θέλετε υπηρεσίες τοποθεσίας, θα πρέπει να τις απενεργοποιήσετε και στο iPhone . Σας συνιστώ να τους αφήσετε, αν και. Χωρίς αυτούς, θα χάσετε πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

    Πατήστε OK για να προχωρήσετε.

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να συνεχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης

05 του 07

Ενεργοποιήστε το Siri και επιλέξτε Ρυθμίσεις διάγνωσης στο Watch της Apple

  1. Η επόμενη οθόνη έχει να κάνει με τον Siri, τον βοηθό που ενεργοποίησε τη φωνή της Apple . Όπως και με τις υπηρεσίες τοποθεσίας, οι ρυθμίσεις Siri του iPhone σας θα χρησιμοποιηθούν και για το ρολόι. Έτσι, αν έχετε ενεργοποιήσει το Siri για το τηλέφωνό σας, θα ενεργοποιηθεί και για το ρολόι. Αλλάξτε τη ρύθμιση στο iPhone σας εάν θέλετε ή πατήστε OK για να συνεχίσετε.
  2. Μετά από αυτό, θα έχετε την επιλογή παροχής διαγνωστικών πληροφοριών στην Apple. Δεν πρόκειται για προσωπικές πληροφορίες - η Apple δεν θα ξέρει τίποτα ειδικά για εσάς - αλλά περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ρολόι σας και αν αντιμετωπίζει προβλήματα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τη Apple να βελτιώσει τα προϊόντα της στο μέλλον.

    Αγγίξτε Αυτόματη αποστολή εάν θέλετε να δώσετε αυτές τις πληροφορίες ή Μην στείλετε αν δεν θέλετε.

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να συνεχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης

06 του 07

Ξεκλειδώστε το ρολόι της Apple και εγκαταστήστε τις εφαρμογές από το iPhone

Υπάρχει ένα ακόμα βήμα πριν τα πράγματα να πάρουν συναρπαστικό. Σε αυτό το βήμα, θα προστατεύσετε το ρολόι σας με έναν κωδικό πρόσβασης. Ακριβώς όπως στο iPhone, ο κωδικός πρόσβασης εμποδίζει τους ξένους που παίρνουν το ρολόι σας να το χρησιμοποιούν.

  1. Αρχικά, στο ρολόι, ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης . Μπορείτε να επιλέξετε έναν τετραψήφιο κωδικό, έναν μεγαλύτερο και ασφαλέστερο κώδικα ή καθόλου κώδικα. Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον έναν 4ψήφιο κωδικό
  2. Στη συνέχεια, πάλι στο ρολόι, επιλέξτε εάν θα ξεκλειδώσετε το ρολόι όποτε ξεκλειδώνετε το iPhone σας και τα δύο βρίσκονται στην εμβέλεια του άλλου. Σας προτείνω να επιλέξετε Ναι , δεδομένου ότι αυτό θα κρατήσει το ρολόι σας έτοιμο για χρήση κάθε φορά που το τηλέφωνό σας είναι επίσης.

Με τα βήματα αυτά ολοκληρωμένα, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται συναρπαστικά - ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε εφαρμογές στο Watch!

Οι εφαρμογές στο ρολόι λειτουργούν διαφορετικά από ό, τι στο iPhone. Αντί να εγκαταστήσετε εφαρμογές απευθείας στο ρολόι, εγκαταστήστε τις εφαρμογές στο iPhone και, στη συνέχεια, συγχρονίστε τις όταν οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες. Ακόμη πιο διαφορετικές, δεν υπάρχουν αυτόνομες εφαρμογές ρολογιών. Αντ 'αυτού, είναι εφαρμογές για iPhone με χαρακτηριστικά παρακολούθησης.

Εξαιτίας αυτού, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ήδη ένα σωρό εφαρμογές στο τηλέφωνό σας που είναι συμβατές με το ρολόι. Εάν όχι, μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη νέων εφαρμογών από το App Store ή από την εφαρμογή Watch Apple .

  1. Στο iPhone, επιλέξτε Εγκατάσταση όλων των εφαρμογών ή Επιλογή αργότερα για να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε να εγκαταστήσετε μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Θα ξεκινούσα με όλες τις εφαρμογές. μπορείτε πάντα να καταργήσετε κάποια αργότερα.

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να συνεχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης

07 του 07

Περιμένετε να εγκατασταθούν οι εφαρμογές και να ξεκινήσετε τη χρήση του ρολογιού της Apple

  1. Αν επιλέξατε να εγκαταστήσετε όλες τις συμβατές εφαρμογές στο Apple Watch σας στο τελευταίο βήμα, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι λίγο αργή, οπότε αν έχετε πολλές εφαρμογές ρολογιών, περιμένετε να είστε υπομονετικοί. Στην αρχική μου εγκατάσταση, με περίπου δώδεκα εφαρμογές για εγκατάσταση, περίμενα λίγα λεπτά, ίσως περίπου πέντε.

    Ο κύκλος στις οθόνες ρολογιών και τηλεφώνων υποδεικνύει και την πρόοδο της εγκατάστασης εφαρμογής.
  2. Όταν εγκατασταθούν όλες οι εφαρμογές σας, η εφαρμογή Apple Watch στο iPhone θα σας ενημερώσει ότι το ρολόι σας είναι έτοιμο για χρήση. Στο iPhone, πατήστε OK .
  3. Στο Apple Watch, θα δείτε τις εφαρμογές σας. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το ρολόι σας!