Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου

Επιλέξτε τον καλύτερο ISP

Οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι και οι εγχώριοι επιχειρηματίες εξαρτώνται από την ποιότητα και την αξιοπιστία της σύνδεσης στο Διαδίκτυο στο σπίτι. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την επιλογή ενός παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP) για το σπίτι / το γραφείο σας. ~ 1 Απριλίου 2010

Λάβετε δεδομένα υψηλής ταχύτητας

Η ευρυζωνικότητα - είτε μέσω του καλωδίου, του DSL ή άλλου παρόχου - αξίζει σίγουρα το κόστος για όποιον εργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι. Για να δείξετε τη σημασία της γρήγορης πρόσβασης στο Internet, φανταστείτε αν εργάζεστε στο γραφείο και όλες οι συνδέσεις των συνεργατών σας με τους διακομιστές της εταιρείας και οι ηλεκτρονικοί πόροι ήταν 35 ή περισσότερες φορές γρηγορότεροι από τους δικούς σας - ποιος νομίζετε ότι θα γινόταν περισσότερο ; Όταν εργάζεστε από το σπίτι, πρέπει να εκτελέσετε όσο και (ή καλύτερα από) αν ήσαστε φυσικά στο γραφείο και η γρήγορη υπηρεσία Internet είναι κρίσιμη για το σκοπό αυτό.

Συγκρίνετε την Download και Upload Speeds του ISP

Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από το να χρειαστεί να επιλέξουμε μεταξύ των υπηρεσιών dial-up από τις AOL, Prodigy και CompuServe (θυμηθείτε αυτά τα παιδιά;). Αυτές τις μέρες οι καλωδιακοί, τηλεφωνικοί, δορυφορικοί και DSL πάροχοι ανταγωνίζονται για την ευρυζωνική σας επιχείρηση. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν παρόμοιες ταχύτητες δεδομένων και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές (περίπου $ 30- $ 100 το μήνα, ανάλογα με τον παροχέα που επιλέγετε και την ταχύτητα του πακέτου). Όταν επιλέγετε έναν ISP, βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε τις τιμές σε βάση μήλων προς μήλα. Για παράδειγμα, εάν η τηλεφωνική εταιρεία σας έχει σχέδιο με ταχύτητα φόρτωσης 15 Mbps και ταχύτητες φόρτωσης 5 Mbps, συγκρίνετε το με το πλησιέστερο διαθέσιμο σχέδιο με τις ίδιες ταχύτητες από την εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης.

Συγκρίνετε τους Όρους των Συμβολαίων του ISP, την Πακέτο Τιμολόγησης Υπηρεσιών και την Επιχειρησιακή Ευχρηστία

Συγκρίνετε ειδικά πρόσθετα και άλλα χαρακτηριστικά

Το πιο σημαντικό, Συγκρίνετε την Εξυπηρέτηση Πελατών και την Αξιοπιστία του ISP

Η αξιοπιστία μπορεί να είναι το πιο σημαντικό μέτρο. Δυστυχώς, ο ίδιος πάροχος υπηρεσιών Ίντερνετ σε ένα μέρος της χώρας μπορεί να έχει καλύτερη ή χειρότερη αξιοπιστία των υπηρεσιών και βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών σε άλλη περιοχή. Ένα καλό μέρος για να βρείτε κριτικές και καταχωρήσεις ISP κοντά σας είναι το DSLReports.com.