Πώς να εισαγάγετε το Emoji στα emails macOS

Προσθέστε emoji στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με αυτόν τον εύκολο οδηγό βήμα προς βήμα

Είναι εύκολο να εισαγάγετε emoji στα μηνύματά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου macOS επειδή υπάρχει ένα πλήρες μενού emoji διαθέσιμο στο πρόγραμμα που απέχει μόλις μερικά κλικ μακριά.

Τα Emoji περιλαμβάνουν emoticons για να εκφράσουν την αγάπη, την οργή και τα περισσότερα πράγματα μεταξύ τους, καθώς και εικονογραφήματα για κοινές έννοιες και αντικείμενα. Χρησιμοποιώντας το emoji, μπορείτε τόσο να ελαφρύνετε τα μηνύματά σας ώστε να ληφθούν λιγότερο σοβαρά, αλλά και να προσθέσετε χαρακτήρα και ζωή σε ένα κατά τα άλλα ήπιο μήνυμα.

Η προσθήκη του emoji σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να πασπαλίζετε όχι μόνο το μήνυμα του σώματος με αυτές τις εικόνες διασκέδασης, αλλά και να τις εισάγετε και στη γραμμή Θέματος και ακόμη και στη γραμμή "Προς".

Σημείωση: Οι χαρακτήρες Emoji δεν φαίνονται πάντα οι ίδιοι σε κάθε λειτουργικό σύστημα , οπότε τα emoji που στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα από το Mac ενδέχεται να μην φαίνονται τα ίδια σε ένα χρήστη των Windows ή σε κάποιον χρήστη στο tablet του Android.

Εισάγετε το Emoji σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το macOS Mail

  1. Τοποθετήστε το δρομέα όπου θέλετε τα emoji να πάνε.
  2. Καταργήστε τη συντόμευση Control + Command + Space στο πληκτρολόγιό σας ή μεταβείτε στο μενού Edit> Emoji & Symbols .
  3. Αναζητήστε ή περιηγηθείτε στο αναδυόμενο μενού για να βρείτε τα emoji που θέλετε να εισάγετε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Επιλέξτε ένα ή περισσότερα emoji για να τα εισαγάγετε άμεσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν το αναδυόμενο παράθυρο δεν κλείνει όταν τοποθετείτε το emoji, χρησιμοποιήστε το κουμπί εξόδου για να κλείσετε από αυτό το μενού και να επιστρέψετε στο email σας.

Συμβουλή: Επειδή το μενού emoji είναι τόσο μικρό, ίσως είναι ευκολότερο να το χρησιμοποιήσετε εάν το αναπτύξετε για να ανοίξετε το πλήρες μενού "Viewer χαρακτήρων".

Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το μικρό κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του μενού emoji για να επεκτείνετε το παράθυρο. Από εκεί, χρησιμοποιήστε την επιλογή Emoji στα αριστερά για να βρείτε μόνο emoji ή επιλέξτε κάποιο από τα άλλα μενού για βέλη, αστέρια, σύμβολα νομισμάτων, σύμβολα μαθηματικών, σημεία στίξης, σύμβολα μουσικής, λατινικά και άλλα σύμβολα και χαρακτήρες που μπορείτε να εισαγάγετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αν πάτε αυτή τη διαδρομή, πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο για να το προσθέσετε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Mail στο Mac σας, τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά. Εάν ο παραπάνω οδηγός δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε το μενού για να εισαγάγετε emoji στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Μεταβείτε στο στοιχείο μενού Επεξεργασία> Ειδικά Χαρακτήρες ... από το Αλληλογραφία.
  2. Επιλέξτε την ενότητα Emoji .

Σημείωση: Εάν δεν βλέπετε την ενότητα "Emoji", ανοίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων στη γραμμή εργαλείων "Χαρακτήρες" και μεταβείτε στην επιλογή Προσαρμογή λίστας ... για να βεβαιωθείτε ότι το Emoji επιλέγεται από το "Symbols".

Συμβουλή : Μπορείτε να στείλετε email χαρακτήρες emoji με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac και προγράμματα περιήγησης.