Μάθετε τις ρυθμίσεις MobileMe Mail και Mac.com SMTP

Πώς αποστέλλονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους λογαριασμούς email του MobileMe Mail

Οι ρυθμίσεις του διακομιστή SMTP MobileMe Mail χρησιμοποιήθηκαν από τη διακοπτόμενη σειρά υπηρεσιών MobileMe της Apple που χρησιμοποιείται για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν λογαριασμό MobileMe Mail μέσω ενός προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Ο τομέας mac.com προηγήθηκε της επανεκκίνησης των υπηρεσιών ιστού της Apple ως MobileMe τον Ιούλιο του 2008 μερικά χρόνια. Όλες οι υπηρεσίες μεταφέρθηκαν και αντικαταστάθηκαν από το iCloud και η υπηρεσία έπαψε να λειτουργεί στις 30 Ιουνίου 2012, με μεταφορές στο iCloud μέχρι τις 31 Ιουλίου 2012.

Συμβουλή: Ανατρέξτε στις ρυθμίσεις διακομιστή IMAP και SMTP του iCloud Mail εάν θέλετε τις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις διακομιστή για τον νεότερο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Apple.

Τι ήταν οι ρυθμίσεις MobileMe Mail και Mac.com SMTP

Συμβουλή: Το όνομα χρήστη είναι αυτό που προηγείται του "@ mac.com" στη διεύθυνση Mail MobileMe. Για παράδειγμα, εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του MobileMe Mail είναι "example@mac.com", το "παράδειγμα" είναι το όνομα χρήστη.

iCloud Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου