Συζήτηση με την υπηρεσία μηνυμάτων XMS (πρώην eBuddy)

01 από 03

Παρουσίαση του XMS - Παλαιότερα eBuddy

XMS

Το 2013, η υποστήριξη για τον δημοφιλές πελάτη ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω ιστού, eBuddy, σταμάτησε. Οι προγραμματιστές του προϊόντος ανέφεραν την "άνοδο της ανταλλαγής μηνυμάτων smartphone" ως τον λόγο για την εγκατάλειψη. Όμως, φοβηθείτε - αντί να βγείτε από την επιχείρηση εντελώς, η εταιρεία κάλεσε τους χρήστες να "συνεχίσουν το ταξίδι ανταλλαγής μηνυμάτων μαζί μας στο XMS" - τις δωρεάν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο της εταιρείας για smartphones. Το XMS είναι διαθέσιμο προς το παρόν για συσκευές iOS, Android, BlackBerry, Nokia και Windows Phone 7. Σε μια έκπληξη κίνηση και μια επιστροφή στις ρίζες της εταιρείας ως web-based messenger, υπάρχει τώρα μια έκδοση desktop που είναι διαθέσιμη επίσης.

Κάντε κλικ στην επόμενη διαφάνεια για ένα σύντομο εικονογραφημένο φροντιστήριο σχετικά με τον τρόπο έναρξης συνομιλίας στο XMS!

02 του 03

Λήψη και εγκατάσταση του XMS σε κινητά

XMS

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το XMS σε μια κινητή συσκευή

03 του 03

Τρόπος ρύθμισης και χρήσης του προγράμματος-πελάτη Web XMS

XMS

Ενώ το eBuddy σχεδιάστηκε αρχικά ως αγγελιοφόρος που βασίζεται στον ιστό, διακόπτεται λόγω της αύξησης της δημοτικότητας των μηνυμάτων που χρησιμοποιούν τα smartphones. Παρά την εξάρτηση από τις κινητές συσκευές για την αποστολή μηνυμάτων, είναι επίσης βολικό να μιλάτε κάποτε με τον υπολογιστή σας. Η οθόνη είναι μεγαλύτερη, και είναι πρακτικό για να έχει πλήρη πρόσβαση σε ένα πληκτρολόγιο. Οι άνθρωποι πίσω από το XMS το καταλαβαίνουν αυτό και έχουν κάνει μια διαδικτυακή έκδοση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων διαθέσιμη.

Τρόπος ρύθμισης και χρήσης του προγράμματος-πελάτη Web XMS

Απολαύστε αυτή την πρακτική και εύχρηστη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων!

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 7/27/16