Δωρεάν μηνύματα κειμένου: Αναθεώρηση της υπηρεσίας SMS txtDrop.com

Απλή, εύκολη στη χρήση Υπηρεσία ένα αξιόλογο εργαλείο για δωρεάν γραπτά μηνύματα μέσω του διαδικτύου

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, όπως το Peekamo ή το mjoy, που σας επιτρέπουν απλώς να στέλνετε κείμενα δωρεάν από το κινητό Ιστού του κινητού τηλεφώνου σας, το txtDrop.com απλά κάνει ένα πράγμα και το κάνει καλά: σας επιτρέπει να στέλνετε δωρεάν μηνύματα κειμένου από το Web σε ένα κινητό τηλέφωνο δωρεάν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το txtDrop.com

Η υπηρεσία txtDrop.com που βασίζεται στο διαδίκτυο και στη διαφήμιση δεν είναι χρήσιμη, αν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή σας και στον Ιστό. Ενώ η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί από τον υπολογιστή σας, θα μπορούσατε να την χρησιμοποιήσετε και από τον κινητό ιστό στο κινητό σας τηλέφωνο.

Η απλή, εύχρηστη και γρήγορη φόρτωση της τοποθεσίας Web σας ζητάει μόνο τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που στέλνετε μηνύματα, το μήνυμα που θέλετε να στείλετε και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το e-mail σας ζητείται για απαντήσεις.

Το όριο χαρακτήρων txtDrop.com, ωστόσο, είναι μόνο 120 αντί για τυπικούς 160 χαρακτήρες.

Κατά τη δοκιμή αυτής της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου , αποστέλλεται ένα μήνυμα μέσω του διαδικτύου και λαμβάνεται σε ένα κινητό τηλέφωνο σε περίπου έξι δευτερόλεπτα και ένα μήνυμα απάντησης ελήφθη μέσω μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός περίπου 15 δευτερολέπτων.

Ενώ και οι δύο δοκιμές λειτούργησαν με επιτυχία, μια δοκιμή επανάληψης έστειλε το ίδιο μήνυμα κειμένου στο δοκιμαστικό κινητό μας σε δύο αντίτυπα.

Από τις 24 Μαΐου 2009, η txtDrop.com ανέφερε στον ιστότοπό της ότι οι χρήστες της έχουν στείλει 4,856,397 από την υπηρεσία της. Ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2005 ως μία από τις "πρώτες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου στο Διαδίκτυο", σύμφωνα με την txtDrop.com.

Η υπηρεσία ισχυρίζεται ότι έχει μεταξύ των "καλύτερων λειτουργιών αυτόματης ανίχνευσης φορέα στον Ιστό". Η υπηρεσία λέει ότι είναι συμβατή με τις Verizon Wireless, AT & T (πρώην Cingular Wireless), Sprint Nextel, T-Mobile, Alltel, Cellular One, Fido, Rogers Wireless, Metro PCS, Suncom, Virgin Mobile , Centennial Wireless και πολλά άλλα.

Προστασία προσωπικών δεδομένων και txtDrop.com

Η υπηρεσία προσφέρει επίσης ένα widget πίνακα ελέγχου για χρήστες Windows και Macintosh για την αποστολή δωρεάν μηνυμάτων κειμένου από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το txtDrop.com επιτρέπει στους χρήστες να μπλοκάρουν τον αριθμό κινητού τηλεφώνου από τη λήψη μηνυμάτων κειμένου χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία. Απαιτείται ένας κωδικός επιβεβαίωσης για την εξαίρεση.

Ένα πιθανό θέμα ευπάθειας με το txtDrop.com είναι ότι ζητά απλώς στους χρήστες του στη νομική του πολιτική να μην χρησιμοποιούν την υπηρεσία για "ανεπιθύμητα μηνύματα, ανεπιθύμητα μηνύματα ή παρενοχλήσεις μηνυμάτων". Η υπηρεσία θα βελτιωνόταν βοηθώντας στην πρόληψη του spam χρησιμοποιώντας την απαίτηση της τεχνολογίας όπως το CAPTCHA, ώστε οι χρήστες του ανθρώπινου δυναμικού να εισάγουν έναν δυναμικό κώδικα για να προχωρήσουν.

Η υπηρεσία υπόσχεται να μην πουλήσει ή να μοιραστεί πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας της ή γραφικών γραφικών. Η υπηρεσία txtDrop.com προσφέρει επίσης RingerDrop.com για τους χρήστες να στέλνουν δωρεάν ringtones μέσω του Web σε άλλα κινητά τηλέφωνα.