Ποιες είναι οι Ρυθμίσεις POP του MobileMe Mail Me.com;

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις διακομιστή που χρειάζεστε για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι ρυθμίσεις του διακομιστή POP MobileMe Mail είναι απαραίτητες για να γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @ me.com σε ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κάνετε λήψη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να προβάλετε τους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένοι στο διακομιστή αλληλογραφίας.

Εάν οι ρυθμίσεις POP του MobileMe Mail Me.com από το παρακάτω δεν λειτουργούν στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε, δοκιμάστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Εάν συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε ζητήματα, διαβάστε τις πληροφορίες που βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για περισσότερη βοήθεια σχετικά με τους διακομιστές POP και γιατί ίσως να μην είναι όλες που χρειάζεστε.

Σημείωση: Το IMAP χρησιμοποιείται συχνά ως αντικατάσταση του POP, ώστε να μπορείτε να συγχρονίσετε καλύτερα τα μηνύματά σας σε όλα τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις εφαρμογές σας. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το IMAP, χρειάζεστε τις ρυθμίσεις διακομιστή IMAP του MobileMe Mail Me.com .

Ρυθμίσεις POP του MobileMe Mail Me.com

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς MobileMe Mail Me.com

Το MobileMe έχει αντικατασταθεί από το iCloud. Έχετε μια ηλεκτρονική διεύθυνση @ me.com εάν κάνατε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Apple πριν από τις 19 Σεπτεμβρίου 2012 ή εάν μετανάστεστε το λογαριασμό σας MobileMe σε έναν λογαριασμό iCloud πριν από την 1η Αυγούστου 2012.

Σύμφωνα με την Apple, αν είχατε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας @ mac.com από τις 9 Ιουλίου 2008, διατηρήσατε τον λογαριασμό σας MobileMe ενεργό και μετακινήσατε στο iCloud πριν από την 1η Αυγούστου 2012, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το @ icloud.com, @me .com και @ mac.com με τον λογαριασμό iCloud σας.

Εάν δεν μπορείτε να λάβετε το λογαριασμό σας στο @ me.com για να στείλετε και να λάβετε μηνύματα, θυμηθείτε ότι οι ρυθμίσεις POP είναι απαραίτητες μόνο για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι ρυθμίσεις του διακομιστή SMTP MobileMe Mail Me.com είναι απαραίτητες για την αποστολή μηνυμάτων από τη διεύθυνση @ me.com σας.