Τα 7 καλύτερα κράνη μοτοσικλετών Bluetooth να αγοράσουν το 2018

Πραγματοποιήστε κλήσεις και ακούστε μουσική ενώ κρατάτε το γκάζι

Η οδήγηση μιας μοτοσικλέτας είναι μια ξεκούραστη και συναρπαστική εμπειρία, και για πολλούς ανθρώπους, είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε. Καλύτερα, προσφέρει μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα άγχη της ζωής και να απολαύσετε μια βόλτα στην πόλη. Αλλά όταν είστε επικεφαλής για μια joyride, είναι προφανώς σημαντικό να προστατεύσετε το κεφάλι σας με ένα κράνος. Και τώρα η τεχνολογία Bluetooth έχει επιτρέψει τα κράνη να κάνουν περισσότερα από το να κρατάτε ασφαλές το noggin σας. μπορείτε επίσης να μιλήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας ή να ακούσετε μουσική μέσω του smartphone σας.

Οι εταιρείες όσο και οι FreedConn και οι IV2 προσφέρουν μια ποικιλία από κράνη που διαθέτουν δυνατότητα Bluetooth. Και μόλις το αποκλείσετε, χρειάζεται μόνο να αντιστοιχίσετε το smartphone με το κράνος σας, οπότε κάθε φορά που παίζετε μουσική, πραγματοποιείτε κλήσεις ή ασχολείστε με άλλες δραστηριότητες που εστιάζουν στον ήχο κατά την οδήγηση, τα ακουστικά θα είναι η πύλη σας. Επιπλέον, πολλά κράνη έρχονται με σχέδια που περιορίζουν τον θόρυβο του ανέμου, ώστε να μπορείτε να μιλάτε με άλλους ενώ οδηγείτε χωρίς φόβο ότι η φωνή σας θα πνιγεί σε θυελλώδεις μέρες.

Έτσι, αν είστε έτοιμοι να εργαλεία γύρω από την πόλη, πάρτε πρώτα ένα από αυτά τα καλύτερα κράνη Bluetooth πρώτα για να σας βοηθήσει να μείνετε συνδεδεμένοι και να φέρουν τα κομμάτια σας μαζί για τη βόλτα.

Το κράνος Bluetooth της Motorcycle FreedConn κερδίζει τη θέση του ως το καλύτερο συνολικό κράνος μοτοσικλετών με δυνατότητα Bluetooth στην αγορά, συνδυάζοντας το σχεδιασμό και τις τεχνικές ικανότητές του.

Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας Bluetooth που σας επιτρέπει να μιλάτε με δύο άτομα έως και 500 μέτρα μακριά ενώ οδηγείτε (τέλεια αν είστε έξω με το δρόμο με φίλους ζευγάρι). Με τη βοήθεια του Bluetooth 3.0, το κράνος μπορεί επίσης να συνδεθεί με το smartphone σας και να σας αφήσει να ακούσετε μουσική, να πάρετε οδηγίες GPS από μια εφαρμογή χαρτογράφησης και να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

Για να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο εύκολο στη χρήση κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, το κράνος διαθέτει ένα μόνο κουμπί που σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα τα πάντα από κλήσεις λήψης, ενδοεπικοινωνία με φίλους και να ακούτε ραδιόφωνο FM.

Το κράνος διαθέτει ενισχυμένο σχεδιασμό που ανταποκρίνεται και υπερβαίνει τα πρότυπα ασφαλείας της κυβέρνησης. Έρχεται επίσης με το τι αποκαλεί το FreedConn ένα "ελαφρύ κέλυφος" που έχει ενσωματωμένο εξαερισμό για να κάνει την οδήγηση πιο άνετη. Και σε μόλις τέσσερα κιλά, δεν θα πρέπει να είναι πολύ βαρύ για το κεφάλι σας σε παρατεταμένες περιόδους.

Το Torch T14B είναι ένα ακριβό κράνος μοτοσικλετών που υπόσχεται προηγμένη προστασία. Αλλά έρχεται επίσης με μερικές από τις καλύτερες λειτουργίες Bluetooth στην αγορά.

Μιλώντας για αυτό το Bluetooth, το Torc T14B επιτρέπει συνομιλίες ενδοσυνεννόησης μέχρι και 400 μέτρα μακριά και μπορεί να μεταφέρει έως και 24 ώρες χρόνο ομιλίας με μία μόνο φόρτιση. Το κράνος διαθέτει διπλά στερεοφωνικά ηχεία και μπορεί εύκολα να συνδεθεί με το iPhone ή το Android smartphone. Και σε περίπτωση που διαθέτετε τόσο σύστημα GPS όσο και έξυπνο τηλέφωνο, μπορείτε να αντιστοιχίσετε το Bluetooth με τα δύο και να αλλάξετε γρήγορα μεταξύ των συσκευών κατά βούληση.

Το κράνος έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών για να ταιριάζει στο κεφάλι σας και έχει ένα πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα ροής μέσω του συστήματος εξαερισμού για να σας κρατήσει άνετα κατά τη διάρκεια μεγάλων βόλτων. Υπάρχει ακόμη και μια αεροδυναμική αεροτομή ενσωματωμένη στο κράνος έτσι ώστε το κεφάλι σας να μην αισθάνεται την οργή του όλο τον άνεμο. Αν είναι ηλιόλουστη, το ενσωματωμένο πτυσσόμενο κάλυμμα μπορεί να σκιάσει τα μάτια σας.

Το Hawk H7000 μπορεί να μην έρχεται με όλες τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες που θα βρείτε σε μερικά από τα κράνη μοτοσικλετών υψηλότερης κατηγορίας στην αγορά, αλλά προσφέρει μια ποικιλία από συναρπαστικά χαρακτηριστικά, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σας.

Το Hawk H7000 διαθέτει κέλυφος από κράμα πολυμερούς που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την ποσότητα βάρους που ισχύει για το λαιμό και τους ώμους σας. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά που μπορούν να διασκορπίσουν την ενέργεια που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το κεφάλι σας σε αντίκτυπο, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες σοβαρών τραυματισμών.

Η ασπίδα προστασίας από τις γρατζουνιές και η αντιθαμβωτική ασπίδα του κράνους έχουν ως στόχο να διατηρούν την όρασή σας πάντα καθαρή, αλλά αν δεν μπορείτε να δείτε, διαθέτει επίσης μια γρήγορη απελευθέρωση.

Από την πλευρά Bluetooth, θα βρείτε τη δυνατότητα σύνδεσης στο τηλέφωνό σας και να κάνετε ό, τι μπορεί να θέλετε, συμπεριλαμβανομένης της ακρόασης μουσικής και της πραγματοποίησης κλήσεων. Το κράνος διαθέτει δύο στερεοφωνικά ηχεία για υψηλής ποιότητας ήχο και μπορεί να μεταφέρει έως και οκτώ ώρες χρόνο ομιλίας με μία μόνο φόρτιση. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με άλλους αναβάτες, το κράνος μπορεί να επικοινωνήσει με την επικοινωνία ενδοσυνεννόησης 100 ποδιών.

Ο σχεδιασμός έχει μεγάλη σημασία κατά την εξέταση των κράνη μοτοσικλετών. Ο σχεδιασμός μπορεί να υπαγορεύει άνεση και να αποφασίσει εάν το κράνος θα μειώσει την ευρύτερη εμπειρία οδήγησης.

Είναι σε αυτό το σκηνικό ότι η HJC προσφέρει το όμορφα σχεδιασμένο - αλλά λίγο ακριβό - IS-MAX II.

Το κράνος συνοδεύεται από προηγμένο πολυκαρμπονικό σύνθετο κέλυφος και ράβδο πηγαδιών και διαθέτει ένα μόνο κουμπί για να απελευθερώσει τη ράβδο πηγαδιών και την ασπίδα του προσώπου. Είναι ενδιαφέρον ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε την τεχνολογία CAD για να προσδιορίσει τι είδους προσαρμογή και άνεση θα ήταν ιδανική για τους πελάτες και να ενσωματωθεί στη συσκευή. Και μόνο σε περίπτωση που ο ήλιος γίνει πρόβλημα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε γρήγορα την ενσωματωμένη ασπίδα με καπνό.

Το HJC έρχεται επίσης με υποστήριξη Bluetooth 4.1 και μπορεί να λειτουργήσει με ταχύτητα έως 75 μίλια ανά ώρα. Το κράνος διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία ραδιοφώνου FM και διαθέτει ήχο υψηλής ευκρίνειας και προηγμένη μείωση θορύβου, ώστε να μπορείτε να μειώσετε τον θόρυβο στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με οικογένεια και φίλους. Το Bluetooth λειτουργεί σε σειρά έως και 30 μέτρων και μπορεί να διαρκέσει με μία μόνο φόρτιση για έως και 15 ώρες πριν να χρειαστεί επαναφόρτιση. Βασίζεται στο Micro USB για την ισχύ και τη συνδεσιμότητά του, οπότε η κατοχή ενός προσαρμογέα βολικού θα ήταν καλή ιδέα.

Αν είστε επιφυλακτικοί για ένα σπονδυλωτό κράνος που μπορείτε να φορέσετε με όλους τους τρόπους που αισθάνεστε πιο άνετα, το ILM Bluetooth Integrated Modular κράνος μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε.

Το κράνος, το οποίο έρχεται σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου φωτός, έχει ενσωματωμένα διάφορα αρθρωτά χαρακτηριστικά. Ο επικεφαλής μεταξύ αυτών είναι η δυνατότητα να αποφασίσετε αν θέλετε να γυρίσετε μόνο το γείσο ή θα προτιμούσατε να εκθέσετε ολόκληρο το πρόσωπό σας ενώ οδηγείτε . Το κράνος, το οποίο πληροί ή υπερβαίνει τόσο τα πρότυπα ασφάλειας DOT όσο και τα πρότυπα ασφαλείας της ECE, διαθέτει επίσης ασπίδα προστασίας από τον ήλιο για να εστιάσετε σταθερά στο δρόμο. Και μόνο σε περίπτωση που αισθάνεστε ιδρωμένοι φορώντας το κράνος, μπορείτε να αφαιρέσετε το χιτώνιο μικροϊνών και να το καθαρίσετε.

Το κράνος ILM διαθέτει τεχνολογία Bluetooth 3.0 που μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ ώρες με μία μόνο φόρτιση. Μπορεί επίσης να διαρκέσει 110 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Ένα ενιαίο κουμπί ενσωματωμένο στο κράνος σάς επιτρέπει να απαντάτε ή να απορρίπτετε τις εισερχόμενες κλήσεις και αν θέλετε να έχετε συνομιλίες με άλλους αναβάτες, η ενδοεπικοινωνία του κράνους μπορεί να εκτείνεται σε 1.000 πόδια.

Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι όταν το κράνος δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, το σύστημα Bluetooth θα εισέλθει σε αυτό που το ILM ονομάζει "λειτουργία βαθιάς ύπνου". Για να το ενεργοποιήσετε ξανά, θα χρειαστεί να το φορτίσετε για 30 λεπτά και θα λειτουργήσει και πάλι.

Το T10B του Torc έχει σχεδιαστεί για στυλ και άνεση, με ένα ελαφρύ πλαίσιο και άφθονα χαρακτηριστικά συσκευασμένα μέσα.

Το κράνος είναι κατασκευασμένο από τεχνολογία κελύφους ABS με ρυθμιζόμενο άνοιγμα μέτωπο και πηγούνι ώστε να ταιριάζει όσο το δυνατόν καλύτερα με το κεφάλι σας. Αυτές οι οπές επιτρέπουν επίσης τη "δυναμική ροή αέρα" σε όλο το κράνος για να σας κρατήσει από το να πάρετε υπερβολικά ιδρωμένος ή θερμαινόμενος. Προστίθεται μια πίσω αεροτομή για να ωθήσει τη ροή του αέρα μέσω του κράνους και η μαλακή εσωτερική επένδυση μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί, ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.

Το κράνος Torc συνοδεύεται από τεχνολογία Bluetooth 2.0, επιτρέποντάς σας να στέλνετε και να λαμβάνετε κλήσεις, να ακούτε μουσική και να ακούτε οδηγίες GPS. Έχει επίσης μια αμφίδρομη ενδοεπικοινωνία που μπορεί να λειτουργήσει έως και 100 πόδια ανάμεσα σε δύο κράνη εξοπλισμένα με την ίδια τεχνολογία επικοινωνίας Blinc. Μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ ώρες με μία μόνο χρέωση.

Τα διπλά καλύμματα είναι ένα όφελος για τους μοτοσικλετιστές που θέλουν να προστατεύσουν τα μάτια τους αλλά και να αποφασίσουν πότε και αν χρειάζονται κάποια επιπλέον βοήθεια για να εκτρέψουν τον ήλιο.

Το Bilt Techno 2.0 Sena έρχεται με αυτό το σύστημα διπλής όψης, το οποίο διαθέτει ένα μεγαλύτερο εξωτερικό προστατευτικό κάλυμμα για να προστατεύει το πρόσωπό σας και μια εσωτερική "ασπίδα προστασίας από τον ήλιο" όταν βρίσκεστε σε φωτεινές περιοχές. Το κράνος είναι φτιαγμένο από πολυκαρμπονικό κέλυφος με έγχυση και έχει σύστημα εξαερισμού τοποθετημένο στο πηγούνι για να διατηρεί τον αέρα να ρέει καθ 'όλη τη διάρκεια της βόλτας σας.

Η ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει ροή μουσικής και να διευκολύνει κλήσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σετ μικροφώνου-ακουστικού για να ακούσετε τις οδηγίες του GPS κατά την οδήγηση. Δεν υπάρχει καμία ρύθμιση που απαιτείται με το ενσωματωμένο Bluetooth και θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε smartphone, συμπεριλαμβανομένων των iPhone και των φορητών συσκευών Android.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .