Σχεδιασμός Web Design Προοπτικές Μέσω του 2022

Βασικές δεξιότητες που θα είναι στη ζήτηση για σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων

Αν σκέφτεστε να μπείτε στην βιομηχανία σχεδιασμού ιστοσελίδων, τώρα είναι μια μεγάλη στιγμή για να κάνετε αυτό το άλμα. Ίσως είστε φοιτητής γυμνασίου που σκέφτεται το κολλέγιο και τις επιλογές σταδιοδρομίας του, ή ίσως είστε ένας ηλικιωμένος εργαζόμενος που μπορεί να ψάχνει για αλλαγή σταδιοδρομίας και μακροχρόνια απασχόληση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η βιομηχανία σχεδιασμού ιστοσελίδων μπορεί να σας προσφέρει μια προκλητική και ανταμείβοντας ευκαιρία.

Η απλή αλήθεια είναι ότι οι δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι πιο επιθυμητές σήμερα από ποτέ πριν - και αυτό δεν είναι πιθανό να αλλάξει οποτεδήποτε σύντομα.

Είτε είστε μια μεγάλη εταιρία, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ένας πολιτικός, ένα σχολείο, κυβερνητική υπηρεσία ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή οργανισμός, είναι σχεδόν βέβαιο ότι χρειάζεστε έναν ιστότοπο. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι χρειάζεστε επίσης σχεδιαστές ιστοσελίδων για να δημιουργήσετε ή να διατηρήσετε αυτές τις ιστοσελίδες. Αυτό περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη αυτών των τοποθεσιών, καθώς και τη μακροπρόθεσμη διαχείριση και εμπορία της ψηφιακής παρουσίας ενός οργανισμού. Όλες αυτές οι ευθύνες εμπίπτουν στην κατηγορία των "εργασιών σχεδιασμού ιστοσελίδων".

Λοιπόν, πώς ξεκινάτε το δρόμο για να γίνετε επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοσελίδων; Με την κατανόηση των προσδοκώμενων δεξιοτήτων κατά τα προσεχή έτη (καθώς και ποιες είναι οι πλέον επιθυμητές σήμερα), μπορείτε να βοηθήσετε να δώσετε στους εαυτούς σας περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσετε μια καριέρα ανταμείβοντας στον κλάδο του web design.

Σχετικά με τον όρο "Σχεδιαστής Ιστού"

Η ετικέτα του "σχεδιαστή ιστοσελίδων" είναι κάπως μια φράση.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εργασίες που εμπίπτουν στη γενική ομπρέλα του "σχεδιαστή ιστοσελίδων". Από τη δημιουργία του πραγματικού οπτικού σχεδιασμού ιστοσελίδων, την ανάπτυξη αυτών των σελίδων και τη δημιουργία εφαρμογών ιστού, σε εξειδικευμένες υπηρεσίες ιστού όπως δοκιμές χρηστών, εμπειρογνώμονες προσβασιμότητας, ειδικοί των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και πολλά άλλα - το επάγγελμα του διαδικτύου είναι πολύ ποικίλο τόσο των γενικών όσο και των ειδικών .

Από αυτούς τους διάφορους τίτλους εργασίας, οι προγραμματιστές ιστού έχουν τις καλύτερες προοπτικές έως το 2022. Σύμφωνα με το Γραφείο Εργασίας και Στατιστικής:

Η απασχόληση των προγραμματιστών ιστού προβλέπεται να αυξηθεί κατά 20% από το 2012 έως το 2022, γρηγορότερα από τον μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Η ζήτηση θα βασίζεται στην αυξανόμενη δημοτικότητα των κινητών συσκευών και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Web Design Εκπαιδευτικές Απαιτήσεις

Οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν τουλάχιστον πτυχίο συνεργατών, ακόμη και αν βρίσκονται σε μη σχετιζόμενο τομέα. Θα βρείτε πραγματικά ότι πολλοί επαγγελματίες του διαδικτύου που έχουν στη βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν επίσημη εκπαίδευση στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όταν εισήλθαν για πρώτη φορά στη βιομηχανία, δεν υπήρχε διαπιστευμένο πρόγραμμα σχεδιασμού ιστοσελίδων που να λαμβάνει. Σήμερα, αυτό έχει αλλάξει, και υπάρχουν πολλά άριστα μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων για να διαλέξετε, πολλά από τα οποία διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου που αποτελούν μέρος αυτής της αναπτυσσόμενης και μεταβαλλόμενης βιομηχανίας εδώ και πολλά χρόνια.

Οι νεότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων που εισέρχονται στο πεδίο σήμερα θα είναι πιο πιθανό να αναμένεται να έχουν πτυχίο σχετικό με το σχεδιασμό ιστοσελίδων με κάποιο τρόπο. Επιπλέον, αν ένας επαγγελματίας ιστού είναι νέος στη βιομηχανία ή ένας έμπειρος βετεράνος, θα πρέπει να έχουν ένα χαρτοφυλάκιο ή παραδείγματα της δουλειάς τους για να παρουσιάσουν .

Σχεδιαστής γραφικών στο Web Designer

Αν πλησιάζετε στον σχεδιασμό ιστοσελίδων από την πλευρά του γραφικού σχεδιασμού, που πολλοί άνθρωποι κάνουν καθώς προσπαθούν να προσθέσουν στο ρεπερτόριο των δεξιοτήτων και του κλάδου τους πέρα ​​από τον σχεδιασμό της εκτύπωσης, θα θελήσετε επίσης να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα και τουλάχιστον να αποκτήσετε κάποια εμπειρία με σχεδιασμός ιστότοπου. Οι δεξιότητες οπτικού σχεδιασμού που μπορεί να έχετε ήδη θα σας εξυπηρετήσουν καλά καθώς αρχίζετε να σχεδιάζετε για την οθόνη, αλλά η κατανόηση του τρόπου εφαρμογής αυτών των δεξιοτήτων στο Web θα είναι κρίσιμη για την επιτυχία σας αν προσπαθείτε να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας και να κάνετε περισσότερους ιστούς -εγχειρημένη εργασία.

Ακόμα κι αν έχετε κάνει κάποιες σχεδιάσεις στο Web στο παρελθόν, αν θέλετε πραγματικά να εισχωρήσετε στη βιομηχανία σχεδιασμού ιστοσελίδων, πρέπει να ξέρετε περισσότερα από απλά πώς να χρησιμοποιήσετε το Photoshop για να δημιουργήσετε ένα mockup ιστοτόπου.

Γνωρίζοντας τα βασικά της HTML, CSS, Javascript και άλλα, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες δεξιότητες σχεδίασης, θα σας κάνει έναν ελκυστικό υποψήφιο σε πολλούς εργοδότες!

Γράφοντας για το Διαδίκτυο είναι σε ζήτηση

Ακόμα κι αν οι εφημερίδες αγωνίζονται να διατηρήσουν αναγνωστικότητα, υπάρχουν όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας για τους συγγραφείς που επικεντρώνονται ειδικά στον Παγκόσμιο Ιστό. Εάν θέλετε να μπείτε στη βιομηχανία σχεδιασμού ιστοσελίδων μέσω της γραφής, θα πρέπει να εστιάσετε στις διαφορές μεταξύ της γραφής σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης, καθώς και της στρατηγικής περιεχομένου. Βοηθά επίσης να κατανοήσουμε τα βασικά της εύρεσης μηχανών αναζήτησης .

Μερικοί συντάκτες ιστού ή στρατηγικοί περιεχομένου δημιουργούν περιεχόμενο ειδικά για ιστοσελίδες. Άλλοι εστιάζουν περισσότερο στην πλευρά της ψηφιακής εμπορίας του κλάδου, δημιουργώντας αντίγραφα για καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σχέδια κοινωνικών μέσων. Πολλοί συγγραφείς Ιστού παίζουν σε όλες αυτές τις περιοχές και γράφουν μια ποικιλία από ηλεκτρονικό περιεχόμενο για τις εταιρείες ή τους πελάτες τους.

Αν έχετε καλές δεξιότητες γραφής , να γίνετε συγγραφέας Ιστού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε στον κλάδο. Αν κατανοήσετε επίσης πώς να δημιουργήσετε ιστοσελίδες με HTML και CSS, θα είστε σε μεγαλύτερη ζήτηση, αφού θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε ιστοσελίδες για τις οποίες δημιουργείτε περιεχόμενο !.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Σύμφωνα με το Salary.com, οι σχεδιαστές ιστοσελίδων κερδίζουν σήμερα ένα μισθό περίπου 72.000 δολαρίων. Το χαμηλό τέλος της μισθολογικής κλίμακας για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων είναι περίπου $ 50k ενώ το υψηλό τέλος φτάνει τα $ 90k.

Οι προγραμματιστές Ιστού είναι πιθανό να κάνουν περισσότερα από ό, τι οι σχεδιαστές, με μεσαίες αποδοχές περίπου $ 80k και υψηλούς μισθούς τέλος που μπορεί να φτάσει σχεδόν $ 180!

Οι ακριβείς μισθοί για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων και τους προγραμματιστές θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την τοποθεσία τους, καθώς οι μισθοί σε μεγαλύτερες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη ή το Σαν Φρανσίσκο είναι γενικά πολύ υψηλότερες από αυτές σε μικρότερες περιοχές.

Πολλοί σχεδιαστές ιστοσελίδων / προγραμματιστές αποφασίζουν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους ξεκινώντας από δικούς τους οργανισμούς. Αυτοί οι επαγγελματίες του διαδικτύου μπορούν να κάνουν πολύ υψηλότερους μισθούς αφού, εκτός από τις δεξιότητές τους στο διαδίκτυο, έχουν γίνει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που μπορούν να απασχολούν άλλους και να αποκομίσουν τα οφέλη της επιχείρησης στο σύνολό της.

Αρχικό άρθρο από την Jennifer Krynin. Επεξεργασμένο από τον Jeremy Girard στις 4/5/17