Τι είναι το Google Surge;

Μια Επιρροή Google , επίσης γνωστή ως Google Blast ή απλά μια έκρηξη δικτύου , είναι μια μορφή αγοράς διαφημίσεων που χρησιμοποιεί το Google AdWords για να δημιουργήσει ένα μεγάλο ποσό βραχυπρόθεσμης διαφήμισης. Εάν η αύξηση είναι αρκετά μεγάλη, θα μπορούσε να φθάσει σχεδόν σε κάθε άτομο που περιηγείται στο Web σε μια γεωγραφική περιοχή, επειδή σχεδόν όλοι επισκέπτονται έναν ιστότοπο με διαφημίσεις Google σε αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό δεν είναι ένα επίσημο προϊόν της Google, με άλλα λόγια, αλλά ένας τρόπος χρήσης των εργαλείων διαφήμισης της Google για στοχοθετημένο μάρκετινγκ καμπάνιας.

Σκεφτείτε αυτό ως ισοδύναμο της Google για την αγορά όλων των διαθέσιμων χρόνων διαφήμισης από τα τοπικά δίκτυα ή ίσως το Google ισοδυναμεί με την τοποθέτηση ενός σήματος καμπάνιας σε κάθε αυλή της πόλης.

Ποιος χρησιμοποιεί το Google Surges;

Τα Google Surges είναι πιο χρήσιμα στην πολιτική. Είναι ακριβό και βραχυπρόθεσμα, οπότε υπάρχουν πολύ λίγες άλλες περιοχές όπου θα θέλατε να αποθέσετε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων σε μια τεράστια διαφημιστική εκστρατεία για να πάρετε ο καθένας να δει το μήνυμά σας. Σε όλες σχεδόν τις άλλες περιπτώσεις, θα θέλατε να στοχεύσετε επιλεκτικά τις διαφημιστικές καμπάνιες, έτσι δεν σπαταλάτε τα λόγια των διαφημίσεών σας σε λάθος ακροατήριο. Οι τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές είναι ένας καλός χρόνος για να εκτοξεύσετε ένα μήνυμα καμπάνιας.

Ο όρος Επιτάχυνση Google πιθανότατα προήλθε από τον Eric Frenchman, ο οποίος χρησιμοποίησε την τεχνική ως μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο σε διάφορες δημοκρατικές προεκλογικές εκστρατείες. Ως παράδειγμα για το πώς λειτουργεί η ιδέα, το φιλελεύθερο blog Daily Kos ξεκίνησε μια εβδομαδιαία εκστρατεία της Google Surge εναντίον ενός Ρεπουμπλικανού του Ουισκόνσιν για να επιστήσει την προσοχή σε μια πολιτική αντιπαράθεση.