Ένας σε βάθος Οδηγός δώρων για προσιτά δώρα για τους λάτρεις της τηλεόρασης

Awesome δώρα για την τηλεόραση binger στη ζωή σας

Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο δώρο για τον τηλεοπτικό φανατικό στη ζωή σας; Παρακάτω υπάρχουν πέντε προτάσεις και, ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χιλιάδες για να πάρετε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα τηλεόρασης.

Το μυστικό κατά την αγορά αυτών των τύπων δώρα δεν είναι να υποθέσουμε ότι οι μόνοι για τους λάτρεις της τηλεόρασης θα σας τρέχουν πάνω από $ 1.000, απαιτούν τοποθέτηση σε τοίχο και είναι σύγχυση στη χρήση. Οι κινητοί οικιακοί κινηματογράφοι Avid και φανατικοί της τηλεόρασης αναζητούν πάντα αξεσουάρ για να βελτιώσουν την εμπειρία προβολής τους.

Εδώ είναι πέντε δυνατές δυνατότητες gifting σε διάφορα σημεία τιμών:

Chromecast

Το Chromecast της 2ης γενιάς της Google παρέχει streaming βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε οποιαδήποτε τηλεόραση με θύρα HDMI. Απλά συνδέστε το και απολαύστε βίντεο και μουσική HD χωρίς ογκώδες ή ακριβό υλικό.

Το Chromecast μπορεί να στέλνει / μεταδίδει εικόνες, βίντεο, μουσική και ιστοσελίδες από έναν υπολογιστή που εκτελεί το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome. Υπάρχουν επίσης και ορισμένες εφαρμογές με δυνατότητα Cast που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Chromecast από ένα τηλέφωνο ή tablet.

Η δεύτερη γενιά του Chromecast δεν είναι η πιο πρόσφατη έκδοση, αλλά παρέχει ροή HD σε μικρότερο σημείο τιμών.

Συμβουλή: Δείτε το Chromecast: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το εξάρτημα HDTV. Περισσότερο "

Playstation 3

Το PlayStation 3 είναι μια συσκευή home-to-all. Sony Electronics

Σκεφτείτε το PlayStation 3 της Sony είναι μόνο για σκληρούς παίκτες; Ξανασκέψου το. Το PlayStation 3 είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες Blu-ray στην αγορά και, σε λιγότερο από $ 300, διατίθεται ανταγωνιστικά με αυτόνομες Blu-ray.

Από την εισαγωγή του, το PS3 αποτελεί ένα εξαιρετικό συστατικό για την κατασκευή ενός home theatre γύρω, επειδή δεν παίζει μόνο δίσκους Blu-ray, DVD και CD, μπορεί να αποθηκεύσει μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον εσωτερικό σκληρό δίσκο του.

Δεδομένου ότι η Sony έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Netflix επιτρέποντας στους συνδρομητές να προβάλλουν ταινίες στο PlayStation 3, είναι ακόμα καλύτερο κόμβο στο σπίτι.

Ένα μικρό κιβώτιο δίνει στον τηλεοπτικό εραστή στη λίστα σας ένα Blu-ray / DVD player, μια συσκευή ροής ταινιών, ένα jukebox και ένα αρχείο αρχείων. Αναφέραμε ότι μπορείτε να παίζετε παιχνίδια και σε αυτό;

Συμβουλή: Δείτε τα καλύτερα Sony PS3 Exclusives για μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια PS3 που αγαπά ο τηλεοπτικός σας εραστής. Περισσότερο "

Εσωτερική HD Κεραία AmazonBasics

Γιατί να πληρώνετε για καλώδιο όταν χρειάζεστε μόνο μια χούφτα κανάλια; Με αυτή την εσωτερική κεραία από το Amazon που συνδέεται απευθείας στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να λάβετε κανάλια HD 1080p από 50 μίλια μακριά χωρίς να πληρώσετε δεκάρα.

Πρόκειται για μια πολυκατευθυντική και αναστρέψιμη κεραία που περιλαμβάνει ένα αποσπώμενο καλώδιο 16 ποδιών, ώστε να μπορείτε να έχετε το καλύτερο σήμα από το σπίτι σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε την κεραία και να την αφήσετε να σαρώσει κανάλια. Περισσότερο "

Logitech Harmony 700 Τηλεχειριστήριο

Το Advanced Harmony 700 Universal Universal Remote της Logitech διευκολύνει την εκτέλεση ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Logitech

Η παρακολούθηση της τηλεόρασης δεν είναι αυτή που ήταν. Με πολλούς ανθρώπους που συνδέουν τα συστήματά τους με κουτιά καλωδίων, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray και άλλα, είναι εύκολο να αποκτήσετε τρία ή τέσσερα τηλεχειριστήρια και λίγα πράγματα είναι τόσο ενοχλητικά όσο τα ζευγαρώνουν όλα αυτά.

Παρόλο που οι τηλεδιακοσμητικοί τηλεκατευθυνόμενοι ρυθμοί εργασίας για μερικούς ανθρώπους, δεν κάνουν το κόλπο για κάποιον με πολλά εργαλεία. Εκεί βρίσκεται ένα πιο εξελιγμένο τηλεχειριστήριο, όπως το Harmony 700. Μπορεί να ελέγξει έως και έξι συσκευές και μπορεί να συνδεθεί απευθείας με έναν υπολογιστή ή Mac για προγραμματισμό.

Το πιο σημαντικό, το Harmony 700 μπορεί να ρυθμιστεί για να αλλάξει τις ρυθμίσεις πολλαπλών εξαρτημάτων με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σημείωση: Το τηλεχειριστήριο Harmony 700 έχει διακοπεί από τη Logitech, αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για αγορές από διαδικτυακούς εμπόρους όπως το Amazon. Περισσότερο "

Ψηφιακά βασικά βίντεο: Βασικά στοιχεία HD

Βασικά ψηφιακά βίντεο: Το HD Basic είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο βαθμονόμησης για το home theater. Forrest Hartman

Δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την HDTV εκτός αν είναι σωστά βαθμονομημένη, αλλά δεν έχουν όλοι τα χρήματα για να προσλάβουν έναν επαγγελματία για να βελτιστοποιήσουν τις τηλεοράσεις τους. Επιπλέον, πολλοί τηλεοπτικοί φίλοι είναι ερασιτέχνες και επιθυμούν να παίζουν με ηλεκτρονικά.

Το Digital Video Essentials: HD Basics Ο δίσκος Blu-ray, που δημιουργήθηκε από τον guru του home theatre Joe Kane, δεν είναι μόνο γεμάτος πληροφορίες για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια HDTV, έρχεται με σήματα δοκιμών που βοηθούν τον μέσο άνθρωπο να επιτύχει αυτόν τον στόχο . Περισσότερο "