Τα 8 καλύτερα δώρα για αγορά για τους λάτρεις της μουσικής το 2018

Μην χάσετε ένα τέρας με αυτά τα τέλεια δώρα για τον ακουαρίστα της ζωής σας

Με τεχνολογία ήχου που βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα ήχου και την ασύρματη ποιότητα, οι λάτρεις της μουσικής προσπαθούν πάντα να αναβαθμίσουν τα εργαλεία τους. Πολλά από αυτά τα δώρα τεχνολογίας συνεχίζουν την τάση προς το Bluetooth και την ασύρματη σύνδεση, παίρνοντας μπερδεμένα κορδόνια έξω από την εξίσωση. Άλλοι ενημερώνονται ρετρό κλασικό, φέρνοντας το βινύλιο στην ψηφιακή εποχή. Δεν έχει σημασία τι είδους μουσικός-εραστής που ψάχνετε να αγοράσετε για, υπάρχει ένα δώρο για να ταιριάζει τα γούστα τους σε αυτή τη λίστα.

Το JBL Flip 4 παρέχει την καλύτερη ποιότητα ήχου σε δολάριο για δολάριο οποιουδήποτε ηχείου Bluetooth στην αγορά. Το φορητό ηχείο προσφέρει εκπληκτικά ισχυρό στερεοφωνικό ήχο για το συμπαγές του μέγεθος, με κρυστάλλινα διαφανή μέσα και ισχυρό, πλήρωμα για την πλήρωση χώρου από διπλά εξωτερικά παθητικά θερμαντικά σώματα. Δύο smartphones μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, οπότε είναι εύκολο να ανταλλάξετε τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσετε τηλέφωνα. Ένα ηχείο είναι ικανό να γεμίσει ένα μικρό διαμέρισμα με πλούσιο ήχο, αλλά εάν θέλουν να μετατρέψουν ένα μεγαλύτερο χώρο σε ένα πάρτι, τότε το JBL connect + τους επιτρέπει να συνδέσουν περισσότερα από 100 ηχεία JBL μαζί για να ενισχύσουν μια περιοχή. Και μην ανησυχείτε για τη λήψη του Flip 4 στο μεγάλο ύπαιθρο. το ηχείο έχει ονομαστική ΙΡχ7 που σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί στο νερό και να επιβιώσει από τα στοιχεία. Επιλέξτε από ένα από τα πέντε χρώματα διασκέδασης.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα ηχεία bluetooth μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η τελευταία επανάληψη των ακουστικών Beats είναι η καλύτερη είσοδος στη σειρά από μακριά, συνδυάζοντας την ασυναγώνιστη δυνατότητα Bluetooth με τον πιο ισορροπημένο ήχο που παράγει ο Beats. Το υπερβολικά δυναμικό μπάσο έχει χυθεί λίγο για να ενσωματώσει ηχητικά μέσα και ψηλά, με αποτέλεσμα μια δυναμική και ευχάριστη εμπειρία ακρόασης, ανεξάρτητα από το είδος του. Αλλά αυτό που πραγματικά υπερέχει είναι η ασύρματη δυνατότητα Bluetooth, η οποία είναι η καλύτερη στην αγορά αυτή τη στιγμή. Class 1 Bluetooth 4.2 μπορεί να συνδεθεί άμεσα σε οποιαδήποτε συσκευή. Εάν τα ζεύγη Beats σε μια συσκευή Apple εμφανίζονται αυτόματα σε οποιαδήποτε συσκευή εντός εμβέλειας, αναπηδώντας μεταξύ των συσκευών για σύνδεση με το πλησιέστερο. Η φόρτιση διαρκεί 40 ώρες και η εμβέλεια είναι έως 75 πόδια μακριά, μια αξιοσημείωτη απόσταση για ασύρματα ακουστικά. Τα χρώματα luxe αντλούν έντονα από την υποτιμημένη μεταλλική απόχρωση της Apple, ενώ το δέρμα είναι άνετο στη χρήση.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση των καλύτερων ακουστικών bluetooth μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για πάνω από 50 χρόνια, η Audio-Technica έχει ενσωματώσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον πρωτοποριακό εξοπλισμό μουσικής, δημιουργώντας μια σειρά εξοπλισμού που είναι έτοιμο για επαγγελματική χρήση και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Το AT-LP120 είναι το πιο δημοφιλές πικάπ τους, παίζοντας αρχεία βινυλίου ή μετατρέποντάς τα σε ψηφιακά αρχεία υψηλής πιστότητας που είναι αποθηκευμένα σε έναν υπολογιστή. Ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας μπορεί να ακούσει τη συλλογή ρεκόρ στο σπίτι ή να πάρει το AT-LP120 στο στούντιο ηχογράφησης.

Ο πλήρως χειροκίνητος περιστρεφόμενος δίσκος είναι χτισμένος γύρω από έναν κινητήρα συνεχούς ρεύματος υψηλής ροπής με μεταβλητή ταχύτητα και ακριβή κλειδαριά χαλαζία. Αναπαραγωγή αρχείων σε 33-1 / 3η, 45 και 78 σ.α.λ. με ρύθμιση +/- 10% ή +/- 20% pitch. Ο περιστρεφόμενος δίσκος είναι πολύ καλά κατασκευασμένος για την τιμή, που διαθέτει σχήματος S ακροδέκτη με ανθεκτικότητα σε παγοπέδινα και εύκολη ρύθμιση για οποιοδήποτε πάχος εγγραφής. Τα υλικά απόσβεσης κατά των κραδασμών και ένα πλαίσιο από βαρέα μέταλλα κόβουν την ανατροφοδότηση κατά την εγγραφή άλμπουμ μέσω της μονάδας USB. Αυτό το δώρο υψηλής τεχνολογίας είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει ακόμη και τους οπαδούς της μουσικής.

Ενώ τα περισσότερα ακουστικά είναι φθηνά πράγματα μίας χρήσης με ελάχιστα δυνατή ποιότητα ήχου, αυτό το ζευγάρι ακουστικά Etymotic Research ER4P είναι εγκεκριμένο από audiophile. Σχεδιασμένο για μηχανικούς ήχου που θέλουν ακουστικά που απομονώνουν το θόρυβο, ώστε να μπορούν να πάνε εν κινήσει, αυτά τα ακουστικά εντυπωσιάζουν με ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό που παράγει πραγματικό ήχο υψηλής πιστότητας. Τα ακουστικά μέσα στο αυτί χρησιμοποιούν ένα μοναδικό σχεδιασμό με δέκτες ισορροπημένου οπλισμού και είναι ειδικά κατασκευασμένοι για τους ενθουσιώδεις ηχογράφους και τους μουσικούς που θέλουν να ακούσουν μια απάντηση παρόμοια με την παρακολούθηση μεγαφώνων. Το πλεγμένο καλώδιο εμποδίζει την εμπλοκή και μειώνει το μικροφωνικό εφέ, ενώ τα μαξιλάρια που αντικαθιστούν οι χρήστες προστατεύουν τους οδηγούς από το κηρό και άλλα συντρίμμια. Το Etymotic περιλαμβάνει επίσης μια προστατευτική θήκη μεταφοράς που εξασφαλίζει ασφάλεια κατά τη διαδρομή.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα ακουστικά μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αυτός ο ελεγκτής MIDI της Pioneer είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βοηθήσετε έναν hip hop ή έναν ηλεκτρονικό εραστή να πάρει το χόμπι τους στο επόμενο επίπεδο. Αυτός ο φορητός ελεγκτής δύο καναλιών είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στο DJing, που δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από ένα φορητό υπολογιστή με το Serato και μερικά υπέροχα κομμάτια για να προχωρήσουμε. Τα μεγάλα μαξιλαράκια επιδεικτικών επιδόσεων και οι τροχοί jog είναι ανθεκτικοί και ευαίσθητοι, ενώ ο τετραπλός έλεγχος έρχεται με ειδικά κουμπιά για να αλλάξετε κανάλια είναι ένας εύκολος τρόπος για τον έλεγχο της μουσικής. Το λογισμικό Serato DJ Intro έρχεται δωρεάν, γεγονός που καθιστά εύκολη την εγκατάσταση από το κουτί, ενώ η συμβατότητα με το Ableton επιτρέπει σε κάποιον να επεκτείνει την παραγωγή της δικής του μουσικής αργότερα στη γραμμή. Ακόμα κι αν δεν έχουν ξαναδεί ποτέ, το Pioneer SB2 θα τα βγάλει γρήγορα σε ταχύτητα και θα μετατρέψει ένα παθητικό χόμπι σε ένα ενεργό.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τον καλύτερο εξοπλισμό DJ μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Δώστε σε κάποιον το δώρο ενός ασύρματου συστήματος οικιακού κινηματογράφου υψηλής πιστότητας με αυτό το πακέτο δέσμης από τη Sonos. Το σύστημα συνδυάζει τα πιο δημοφιλή αντικείμενα της Sonos για πλήρη εγκατάσταση 5.1 καναλιών, συμπεριλαμβανομένου ενός Sonos SUB, ενός Playbase και δύο δορυφορικών ηχείων Sonos Play 1. Όλος ο εξοπλισμός είναι ασύρματος και μπορεί να ρυθμιστεί μέσα σε λίγα λεπτά και να ελέγχεται από οπουδήποτε στο σπίτι με μια εφαρμογή smartphone.

Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας. Το Playbase είναι μια ηχητική μπάρα πλήρους θεάτρου που περιλαμβάνει 10 ενισχυμένους εσωτερικούς οδηγούς και ένα γούφερ για περίπλοκο ήχο με βαθιά μπάσα και κρυστάλλινα ψιθυριστά, σχεδιασμένα τόσο για να πάρουν ήσυχο διάλογο όσο και για να παίξουν δυνατές ακολουθίες δράσης. Το Sub παρέχει τις χαμηλότερες συχνότητες, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό ακουστικό θάλαμο για τέλειους ήχους μέσης και μεγάλης εμβέλειας. Το Play 1 λειτουργεί ως οπίσθια ηχεία για πλήρη ήχο surround που προσφέρει εκπληκτικές λεπτομέρειες για να ολοκληρώσει την εμπειρία ακρόασης. Συνολικά δημιουργούν ένα ασύρματο ακουστικό οικοσύστημα που μετατρέπει το σπίτι σε μουσικό καταφύγιο.

Γνωρίζετε κάποιον με μια παλιά συλλογή δίσκων που συγκεντρώνει σκόνη; Βοηθήστε τους να μετατρέψουν όλα τα αγαπημένα τους σε φορητά αρχεία υψηλής ανάλυσης που αποτυπώνουν αυτόν τον ζεστό ήχο βινυλίου με το Sony PS-HX500. Αυτός ο δίσκος USB συνδέεται στον υπολογιστή μέσω USB και μετατρέπει τις εγγραφές σε εγγραφές ποιότητας DSD, διατηρώντας παράλληλα όλες τις ομαλές και ζεστές εκφράσεις ήχου που χάνονται σε remasters και ψηφιακά αρχεία. Ο περιστρεφόμενος πίνακας είναι κατασκευασμένος με ενσωματωμένο κέλυφος που βελτιώνει την ανθεκτικότητα και σταθεροποιημένο φυσίγγιο για εξαιρετική εστίαση και διαστασιολόγηση, ενώ ένα ενσωματωμένο Phono EQ υποστηρίζει φωνητικές και γραμμικές εξόδους για ευελιξία. Μια μονωμένη δομή, ένα σταθερό σύστημα μετάδοσης κίνησης ζώνης και ένα υαλοκαθαριστήριο MDF με ακουστική ποιότητα δίνουν μια επαγγελματική ποιότητα που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα πικάπ .

Το Emotiva Audio A-500 είναι ένα εξαιρετικό δομικό στοιχείο για ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, προσφέροντας ποιότητα ήχου ακουστικού σε προσιτή τιμή. Το Emotiva έχει επιλογές δύο, πέντε, επτά και οκτώ καναλιών, ανάλογα με το πόσα ηχεία είναι στη ρύθμιση. Κάθε κανάλι διαθέτει καθαρό ρεύμα 110 watt, δύο κανάλια με 20Hz έως 20kHz. Οι ενισχυτές που είναι μονωμένοι με αντοχή σε βαρύ φορτίο επιτρέπουν την ομαλή τοποθέτηση και ο ίδιος ο ενισχυτής είναι λεπτός με ένα μινιμαλιστικό σχέδιο που μοιάζει με το ντουλάπι. Η καλά συντονισμένη βαθμίδα εξόδου A / B εξασφαλίζει ομαλό ήχο με απίστευτη φυσική απεικόνιση, ωθώντας τα ηχεία στο όριο τους χωρίς καμία σκληρότητα ή ένταση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .