Τα 8 καλύτερα ακουστικά Sony που αγοράζουν το 2018

Αυτό το κλασικό εμπορικό σήμα παράγει πάντα όταν πρόκειται για ήχο

Η Sony έχει πρωτοπορήσει στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών εδώ και χρόνια, οπότε έχει νόημα να καθαρίσουμε μερικά από τα σημερινά καλύτερα, πιο μοντέρνα σχέδια όπως τα ακουστικά τους. Η εταιρεία είναι ένα νοικοκυριό και τα ακουστικά τους δεν αποτελούν εξαίρεση. Παρακάτω είναι τα καλύτερα ακουστικά της Sony για να φτάσετε τώρα. Θα βρείτε μια ποικιλία συλλογής που κυμαίνεται από απόλυτα φουτουριστικό έως σταθεροποιημένο σύνολο ακουστικών πάνω από το αυτί, ακόμη και σε μια ανθεκτική στο νερό επιλογή που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική στο ντους. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, πιθανόν να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στις ανάγκες σας στην παρακάτω λίστα.

Τα ακουστικά MDRZX110 ZX της Sony έχουν ελαφρύ σώμα, καθαρό ήχο και ελκυστική τιμή. Τα δοχεία Sony MDRZX110 ZX της τάξης των 4.23 ουγκιών κατασκευάζονται με ένα διάφραγμα φιλμ πολλαπλών στρώσεων 30 mm και δυναμικούς οδηγούς νεοδυμίου 1.38, οι οποίοι δίνουν στους ακροατές έντονη σαφήνεια του ήχου με τα λαμπερά μπάσα και τα τραγανά πρίμα. Τα ακουστικά προσφέρουν μια αξιοπρεπή απόκριση συχνότητας 12 έως 22.000Hz, 24-ohm impedance και διαθέτουν μια εντυπωσιακή ευαισθησία 98 decibel. Τα μαξιλαράκια των αυτιών είναι μαξιλαράκια για την άνεση, και το περιστρεφόμενο σχεδιασμό διπλώματος τους επιτρέπει να είναι ένα συμπαγές στοιχείο ταξιδιού. Οι αγοραστές περιγράφουν το MDRZX110 ZX ως συγκρίσιμο με τα ακουστικά Beats και Skullcandy για ένα κλάσμα της τιμής. Μπορείτε ακόμη να έχετε μια έκδοση μικροφώνου.

Το WH1000XM2 της Sony διαθέτει απίστευτη ψηφιακή απομόνωση ήχου, έξυπνη ακρόαση και προσεκτικά σχεδιασμένη ακουστική. Η λειτουργία Ambient Sound της Sony δίνει στα ακουστικά τη δυνατότητα να διοχετεύουν εξωτερικούς ήχους μέσω του μικροφώνου, ώστε να μπορείτε να ακούτε μόνο φωνές που εισέρχονται.

Αναφέραμε ότι είναι ασύρματα με τεχνολογία Bluetooth και NFC; Η ενσύρματη λειτουργία θα σας δώσει μια διάρκεια ζωής μπαταρίας 40 ωρών, ενώ η ασύρματη συσκευή σας δίνει 30 και θα έχετε 70 λεπτά αναπαραγωγής για κάθε 10 λεπτά φόρτισης. Η απόκριση συχνότητας 4 έως 40.000 Hz και οι οδηγοί θόλου 1.57 ιντσών παρέχουν μια ευχάριστη περιοχή ήχου.

Τα χειριστήρια είναι επίσης συναρπαστικά. μπορείτε να παρακάμψετε κομμάτια, να αλλάξετε τόμους, να λάβετε κλήσεις και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία γρήγορης προσοχής για να μειώσετε την ένταση για μια συνομιλία απλά αγγίζοντας ένα ακουστικό. Τα χρώματα είναι χρυσά και μαύρα και συμπεριλαμβάνεται κιβώτιο μεταφοράς.

Εάν εργάζεστε έξω, κινούνται πολύ, ή θέλετε την καλύτερη κινητικότητα των ακουστικών Sony, επιλέξτε το MDRXB50AP. Τα υβριδικά ακουστικά σιλικόνης είναι χωρίς μπανέλες και έχουν ένα επίπεδο καλώδιο τύπου Y.

Ζυγίζοντας μόλις 2,4 ουγκιές, αλλά συσκευάζοντας μια γροθιά, το MDRXB50AP προσφέρει 12mm οδηγούς τύπου θόλου για ισχυρή σαφήνεια ήχου σε συνδυασμό με ενσωματωμένους μαγνήτες νεοδυμίου. Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί με σφραγισμένη ακουστική για ισχυρή διαύγεια ήχου, προσφέροντας μια μεγάλη περιοχή συχνότητας από 4 έως 24.000Hz, μια επιβλητική ευαισθησία 106 decibel, καθώς και μία αντίσταση 40 ohms. Οι ακροατές που συνδέουν τα ακουστικά με το τηλέφωνό τους μπορούν να πάρουν κλήσεις και να μιλήσουν στο ενσωματωμένο μικρόφωνο. Τα χρώματα είναι μπλε, κόκκινο και μαύρο. Και το πακέτο περιλαμβάνει εξαιρετικά μικρά, μικρά, μεσαία και μεγάλα ακουστικά, έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε ένα μέγεθος που ταιριάζει στο αυτί σας.

Τα ακουστικά ακουστικά SONY MDR-XB510AS ανθεκτικά στο νερό είναι ελαφριά (3,84 ουγκιές) και πιστοποιημένα με IPX5 / IPX7. Προσφέρουν δυναμικό οδηγό 12mm, ευαισθησία 111 ντεσιμπέλ, αντίσταση 16 ohms και ευρύ φάσμα συχνότητας από 4 έως 24.000Hz. Τα ακουστικά επιτρέπουν στους ακροατές να κινούνται ελεύθερα χωρίς να ανησυχούν για πιθανή εμπλοκή εξαιτίας του σχεδιασμού καλωδίου τύπου Y που περιλαμβάνει επίσης μικρόφωνο για εύκολη λήψη κλήσεων.

Τα ακουστικά Sony MDR-Z1R WW2 Signature είναι σαν το αντίστοιχο της τηλεόρασης 4K Ultra HD ανώτατου επιπέδου, αλλά για τα αυτιά σας. Τα high-end ακουστικά της Sony αποτελούν απόλυτη απόλαυση για κάθε ηχηρόφιλο που θέλει μια γεύση του μέλλοντος. Με τους τεράστιους οδηγούς HD 70mm, τον πλήρη ήχο των 120khz και τον ήχο hi-res, το MDR-Z1R WW2 σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες ήχου των υψηλής τεχνολογίας ακουστικών που διατίθενται στην αγορά. Έχουν μια μεταλλική κατασκευή με μια σχάρα με μοτίβο Fibonacci σχεδιασμένη προσεκτικά ειδικά για να συμπληρώσει τα πρότυπα των ηχητικών κυμάτων. Αν και ζυγίζουν 13,6 ουγκιές, κατασκευάζονται με κεφαλόδεσμο από τιτάνιο και είναι επενδεδυμένα με δερμάτινο εξωτερικό περίβλημα που παρέχει στους χρήστες μια άνετη φόρμα και αίσθηση όταν ακούν μουσική.

Ψάχνετε για ποιοτικό ήχο με προϋπολογισμό; Ελέγξτε τα ακουστικά MDR-AS210 της Sony. Τα σπορ ακουστικά είναι ελαφριά σε .4 ουγκιές και προσφέρουν ακόμη και προστασία από την προστασία από τις εκτοξεύσεις. Το MDR-AS210 παρέχει εξαιρετική απόδοση ήχου χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα οδήγησης 53 ιντσών και παρέχει τραγανές λεπτομέρειες με ευαισθησία 104 decibel και εύρος συχνοτήτων από 17 έως 22.000Hz. Αν είστε ο ενεργός τύπος, το Sony MDR-AS210 θα παραμείνει στη θέση του, επειδή οι κρεμάστρες βρόχου του κλιπ ασφαλίζονται πάνω από το αυτί σας? εάν νιώθετε ιδρώτα ή βρέχει, τα ακουστικά δεν θα υποφέρουν από βλάβη. εάν ανησυχείτε για την εμπλοκή, μην το καλώδιο τύπου 3.9 ποδιών δεν θα συσσωρευτεί καθώς κινείστε. Έρχονται σε λευκό, ροζ και μαύρο.

Τα ασύρματα ακουστικά in-ear της Sony MDRXB90BS της Sony είναι ιδανικά για τον ενεργό ακροατή: Είναι ασύρματα, μπορούν να χειριστούν τη βροχή με την αξιολόγησή τους IPX5 και να συμπεριλάβουν ένα γάντζο και ένα καλώδιο ρύθμισης καλωδίων, ώστε να παραμείνουν στη θέση τους.

Το Sony MDRXB80BS χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth 4.0 και NFC με ενσωματωμένη υποστήριξη κωδικοποιητή LDAC για ασύρματη ροή της μουσικής σας, ενώ συνδέεται άψογα με τις συσκευές iOS και Android. Το MDRXB80BS μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους: μέσα από μια προσαρμογή Easy-Fit (μέσα στο αυτί) ή μέσω υποστηρικτών τόξου με το βρόχο Secure Fit όπου τα σύρματα ανεβαίνουν και πάνω από κάθε αυτί και τυλίγονται πίσω από το λαιμό για πιο σταθερή εφαρμογή κατά τη διάρκεια αυστηρών ασκήσεων . Η αναπαραγωγή θα διαρκέσει επτά ώρες από μια πλήρη ώρα φόρτισης δύο ωρών. Έρχονται σε μαύρο, μπλε και κόκκινο χρώμα.

Το Sony MDRXB650BT / B θα σας δώσει μια πλήρη 30 ώρες μπλοκαρίσματος μουσικής με μία μόνο φόρτιση και δεν θα έχετε καμία διακοπή ή buzzy σύνδεση με τεχνολογία Bluetooth.

Συνδέοντας μέσω τεχνολογίας Bluetooth και NFC, τα ακουστικά MDRXB650BT / B έχουν σύνθετη αντίσταση 24 ohm, ευαισθησία 95 decibel, καθώς και συχνότητα 20 έως 20.000 Hz. Τα ακουστικά των 6,4 ωρών φορτίζονται σε τέσσερις ώρες και περιλαμβάνουν ενσωματωμένο κουμπί και μικρόφωνο στο μαλακό κάλυμμα κεφαλής, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις χωρίς χέρια από το smartphone σας χωρίς διακοπή. Τα χρώματα είναι μαύρα, μπλε ή κόκκινα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .