Κόλπα για να διατηρείτε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένου σας ιδιωτικές

Έχετε νυσταγμένα παιδιά, περίεργους συνεργάτες ή έναν σύζυγο snoopy ο οποίος πάντα ελέγχει την οθόνη του τηλεφώνου σας όταν τον αφήνετε χωρίς επιτήρηση; Υπάρχουν φορές που δεν θέλετε να ξέρει κανείς ποιος σας περιέγραψε, τι σας έστειλε, ή που σας περιέγραψαν. Δεν είναι πραγματικά δουλειά του καθένα, αλλά η δική σας, σωστά;

Τι είναι λοιπόν ένα άτομο που πρέπει να κάνει για να διατηρήσει την ιδιωτική του ζωή σε αυτήν την ημέρα και ηλικία;

Το παλιό πρόσωπο Μείωση τηλεφώνου:

Αυτό είναι ίσως το παλαιότερο τέχνασμα στο βιβλίο και συνήθως δημιουργεί πάντα υποψίες ότι εξαπατάτε το σημαντικό σας άλλο. Εάν τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας στραμμένο προς τα κάτω σε ένα τραπέζι τότε προφανώς προσπαθείτε να κρύψετε κάτι.

Εάν ο σύζυγός σας ή κάποιος σημαντικός άλλος πηγαίνει τηλεφωνικώς προς τα κάτω, πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί, έτσι δεν είναι; Θέλω να πω σοβαρά, προσπαθούν να προστατεύσουν το πολύτιμο τηλέφωνο από το να πάρουν το γυαλί γρατζουνισμένο, ίσως, ίσως όχι. Πρέπει να αναρωτηθείτε τι προσπαθούν να κρύψουν. Νομίζουν ότι είναι λεπτή, αλλά δεν είναι.

Stealth Texting (χωρίς ήχο):

Εάν δεν θέλετε να γνωρίζει κανείς ότι παίρνετε ένα κείμενο, μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε τον ήχο ειδοποίησης κειμένου και να χρησιμοποιήσετε αντί να δονείται, αλλά πολλές φορές ένα δονητικό τηλέφωνο είναι ακόμα πιο αισθητό από ό, τι ένας ήχος ειδοποίησης κειμένου

Απενεργοποιήστε το "Εμφάνιση περιεχομένου μηνυμάτων κειμένου" στην οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου σας

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσει τα αδιάκριτα μάτια να βλέπουν τα κείμενα σας στην οθόνη κλειδώματος σας είναι να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση των περιεχομένων του μηνύματος κειμένου από την οθόνη κλειδώματος. Έτσι αντί να δούμε

"Hey baby, τι φοβάστε;"

Οι θεατές θα έβλεπαν κάτι τέτοιο:

"Νέο μήνυμα κειμένου που λάβατε"

Εξακολουθείτε να γνωρίζετε ότι έχετε ένα κείμενο, αλλά κανείς που κοιτάζει αδιάκοπα το τηλέφωνό σας θα μπορέσει να δει τη συνομιλία σας, θα πρέπει επίσης να διατηρεί τις προεπισκοπήσεις των εικόνων από την εμφάνισή τους.

Κρύβοντας Κλείδωμα οθόνης Κείμενο μηνύματα μηνύματα στην οθόνη Lock iPhone:

1. Πατήστε το εικονίδιο "Ρυθμίσεις" του iPhone από την αρχική οθόνη (γκρίζο εικονίδιο με το γρανάζι)

2. Πατήστε το σύνδεσμο "Κέντρο ειδοποιήσεων" και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα "Συμπερίληψη" της σελίδας ρυθμίσεων, θα δείτε μια λίστα με εφαρμογές που προσφέρουν ειδοποιήσεις για εμφάνιση στο Κέντρο ειδοποιήσεων (το οποίο είναι διαθέσιμο από την οθόνη κλειδώματος του iPhone) .

3. Πατήστε την εφαρμογή "Μηνύματα" από την ενότητα "Συμπεριλάβετε"

4. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη ρύθμιση "Εμφάνιση προεπισκόπησης" και ρυθμίστε το ρυθμιστικό στη θέση "OFF".

Κρύβοντας Κλείδωμα οθόνης Ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένου στην οθόνη κλειδώματος ενός τηλεφώνου Android:

Ορισμένα τηλέφωνα με Android που διαθέτουν την εφαρμογή "stock" Android Messenger ενδέχεται να έχουν ήδη αποσυνδεθεί από προεπιλογή ένα μήνυμα κειμένου από τις ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος ή τουλάχιστον να σας δείξουν μόνο το γεγονός ότι έχετε ένα μήνυμα, αλλά δεν θα εμφανίζεται το περιεχόμενο του μηνύματος ή τον αποστολέα.

Αν το μόνο που βλέπετε είναι ότι έχετε ένα "Νέο μήνυμα" αλλά ο αποστολέας δεν εμφανίζεται, τότε η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ενδέχεται να έχει ήδη διαμορφωθεί για να αποτρέψει την αποκάλυψη του αποστολέα ή των περιεχομένων στην οθόνη κλειδώματος.

Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετική εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε και να δείτε αν οι ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος μπορούν να απενεργοποιηθούν στην επιλογή ανταλλαγής μηνυμάτων που έχετε επιλέξει. Μερικοί επιτρέπουν αυτή τη λειτουργικότητα και μερικοί δεν το κάνουν. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων για λεπτομέρειες, για να δείτε αν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία.

Άλλες εκτιμήσεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων:

Ένας άλλος σημαντικός τρόπος για να κρατήσετε τα snoopers εκτός του τηλεφώνου σας είναι να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης σε αυτό. Πραγματικά θα έπρεπε να ορίσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης ή να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση βάσει βιομετρικών στοιχείων, όπως ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID της Apple. Θα μπορούσατε επίσης να επωφεληθείτε από άλλες μεθόδους ελέγχου ταυτότητας, όπως οι έμπιστες συσκευές Android , η οποία χρησιμοποιεί την εγγύτητα του τηλεφώνου σας με μια αξιόπιστη συσκευή Bluetooth ως μέθοδο για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας.