Μελέτη περίπτωσης: ρυθμιστικό κίνησης Trost

Ο Alex Horner βάζει τον δοκιμαστή ρυθμιστή κίνησης Trost ...

Ο Alex Horner είναι διευθυντής / DP με έδρα το Minneapolis. Σχεδιάζεται περισσότερο από αυθεντικές ιστορίες που συνδέονται με το ακροατήριο και έχει επτά χρόνια εμπειρίας σε διαφημίσεις και επώνυμα περιεχόμενα κάτω από τη ζώνη του. Ο Alex επιδιώκει να βρει αναπάντεχες ιστορίες στα λιγότερο αναμενόμενα μέρη και αποσκοπεί στην μοναδική εκπροσώπηση κάθε έργου που έρχεται στο δρόμο του. Στη θέση του, χαιρετίζει την πρόκληση των άγνωστων χώρων, διαφορετικών ιδεών και μεταβλητών σεναρίων.

Τέτοια ήταν η περίπτωση της Red Bull στο εγκαταλελειμμένο Silverdome στο Pontiac, Michigan, την περασμένη άνοιξη. Με την αίσθηση του 19χρονου BMX Tyler Fernengel, η δουλειά του Alex οδήγησε σε ένα βίντεο που έλαβε μέχρι σήμερα 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Πιάσαμε τον Alex και τον ρωτήσαμε για το σουτ, συμπεριλαμβανομένων των προκλήσεων που αντιμετώπισε και των εργαλείων που χρησιμοποίησε. Εδώ τι μας είπε:

"Έχω πυροβολήσει μια ποικιλία έργων με την Red Bull με την πάροδο των ετών.Αυτή τη φορά, ο Ryan Taylor και εγώ προσεγγίσαμε να συν-κατευθύνουμε ένα βίντεο που θα φέρει τη ζωή πίσω στο εγκαταλελειμμένο Silverdome με BMX.Και, είχαμε τη δημιουργική ελευθερία να αφηγηθεί η ιστορία με τον τρόπο που θέλαμε.Τα αθλήματα δράσης μπορεί να είναι δύσκολο να πυροβοληθούμε γιατί τίποτα δεν είναι εγγυημένο.Ο αναβάτης μπορεί να έχει μια εβδομάδα εκτός, ή θα μπορούσε να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης.Έχει μόνο τόσα πολλά που μπορούμε να ελέγξουμε και να σχεδιάσουμε - συμπεριλαμβανομένου του καιρού Είχαμε τέσσερις ημέρες για να πυροβολήσουμε το σημείο Silverdome και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί για το πώς το κάναμε.Η πλειονότητα των ρυθμίσεων φορολογούσε φυσικά για τον Tyler και μπορούσαμε να γυρίσουμε μόνο δύο ή τρεις από αυτές σε μια μέρα. Δεν άξιζε να τον πιέσει να προσγειωθεί ένα τέχνασμα την πρώτη μέρα, αν σήμαινε ότι θα είχε υποστεί τραυματισμό για το υπόλοιπο σουτ. Αρχικά είχε προβλήματα με τον αστράγαλο του, αλλά τον τροφοδοτούσε. Κορυφή όλα μακριά, η θερμοκρασία ήταν στα χαμηλά 40s αυτή την εβδομάδα, η οποία έκανε πολλά πράγματα easie r είπε παρά να γίνει.

Πείτε ότι είστε αθλητής και υποτίθεται ότι θα εκτελέσετε ένα κόλπο με εντολή. Εάν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο ή επικίνδυνο, πιθανότατα θα αισθανθείτε την πιο σίγουρη στο πρώτο σημάδι μιας βιασύνης αδρεναλίνης. Ο πυροβολισμός μας βασίστηκε στην αξιοποίηση αυτών των στιγμών με τον Τάιλερ για να βεβαιωθούμε ότι παίρνουμε τα καλύτερα πλάνα. Ήταν υπομονετικός όταν χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο για να το στήσουμε, ακόμα κι αν το μυαλό του τον έλεγε να φύγει. Πολλές από τις ρυθμίσεις ήταν περίπλοκες και τεχνικές. Δεν υπήρχε περιθώριο σφάλματος - το οποίο μπορεί να είναι αγχωτικό για έναν αθλητή, ειδικά όταν η κάμερα κυλάει. Αλλά με τον Tyler, καταφέραμε να τραβήξουμε μια σειρά από απίστευτα πλάνα. Είναι ο πιο επαγγελματικός αθλητής με τον οποίο συνεργάστηκα.

Δεδομένου ότι το Silverdome δεν διαθέτει ανελκυστήρες, έπρεπε να είμαστε όσο το δυνατόν ελαφρύτεροι και ευκίνητοι. Το μικρό μας πλήρωμα απαρτιζόταν από την ομάδα κατασκευής (ράμπες), παραγωγός, βοηθός κάμερας, ήχο, gaffer, λαβή, χειριστής drone, Ryan, και εγώ. Είχαμε ένα καροτσάκι γκολφ στο χέρι για να ανακατεύουμε ταχύτητα σε διάφορα τμήματα του γηπέδου.

Το RED Epic και Scarlet Dragon με την Nikon προετοιμάζει και μεγεθύνει το νομοσχέδιο για αυτό το σουτ. Και, επειδή το YouTube υποστηρίζει την ανάλυση 4k, είχαμε λόγο να τελειώσουμε σε 4k. Το Scarlet ήταν η αφιερωμένη Movi M15 έκκεντρο που μας απαλλάχθηκε από την ανάγκη να φιλοξενήσουμε 30-45 λεπτά για να αλλάξουμε κάμερες. Ο ρυθμιστής Trost ήταν επίσης απαραίτητος. Με αυτό, τραβήξαμε πλάνα που διαφορετικά θα έπαιρναν ένα βραχίονα ή μια κούκλα.

Κτυπήσαμε με δύο φώτα που τρέχουν από τα honda putt-putts: το Arri 1.2 HMI, το Joker 800 με octabox και 1x1 LED. Ήμασταν σε θέση να χρησιμοποιήσουμε το φυσικό φωτισμό για τα περισσότερα από τα πλάνα μας, εκτός από το τμήμα του κλιμακοστασίου, το οποίο ήταν εντελώς σκοτεινό. Είχαμε ένα σπρίντερ van επιτόπου για διάφορες ανάγκες πρόσφυσης, επίσης. "

Onsite με την Trost Motion

"Φέρνω το ρυθμιστικό Trost Motion σε σχεδόν κάθε βολή. Το 75% του χρόνου, είναι σε μια κούκλα με την πλάκα Mitchell - συνήθως ένα Super PeeWee III ή ένα Fisher 10/11. Επίσης, για να αλλάξετε τη θέση της φωτογραφικής μηχανής γρήγορα και εύκολα, αντί να μετακινήσετε την κούκλα, μπορώ να μετατοπίσω την κάμερα αριστερά ή δεξιά με μια απλή ρύθμιση. Είναι ιδιαίτερα βολικό αν γυρίζω σε μια επιφάνεια εργασίας όταν η φωτογραφική μηχανή πρέπει να μετακινηθεί μισή ίντσα μπορεί να είναι δύσκολο να εκτελεστεί στην κούκλα, αλλά όχι με αυτό το ρυθμιστικό, και το χρησιμοποιώ ως αντισταθμιστικό βραχίονα για να πυροβολήσω γενικά και μέσα από τα παράθυρα των αυτοκινήτων, όλα αυτά ενώ ακόμα μπορώ να επανατοποθετήσω την κάμερα. Είναι όλο και πιο χρήσιμο, διότι έχει μια ποικιλία χρήσεων εκτός από ένα slider.Όποτε το φέρνω σε δουλειά, οι χειρολαβές είναι ενδιαφέρουσες από αυτό, ειδικά όταν τους λέω ότι έγινε στη Μινεάπολη.

Το RED Epic Dragon μου ζυγίζει περίπου 20-25 λίβρες μόλις το έχω χτίσει, αλλά ο ολισθητήρας το χειρίζεται με ευκολία και επιτρέπει ομαλές ρυθμίσεις με μηδενικό παιχνίδι στο έλκηθρο. Ενώ το Trost Motion μπορεί να βρεθεί στην βαρύτερη πλευρά για ταξίδια, το τεντώσω στην τσάντα F-Stop όταν περπατάω σε απομακρυσμένες περιοχές.

Με ένα σύνολο καρπών Manfrotto με άνθρακα, κεφαλή, μισή σφαίρα 100 mm και μονόποδο για υποστήριξη, μπορώ να το χρησιμοποιήσω οπουδήποτε. Δημιουργείται σε πέντε λεπτά.

Χωρίς να επικαλύπτει τη ζάχαρη, το βλαστό Silverdome ήταν εξαντλητικό για τέσσερις ημέρες σε δύσκολες συνθήκες. Αλλά όταν έχετε το σωστό εργαλείο και όλα λειτουργούν τέλεια - κάμερες, ολισθητήρες, φωτισμός και ένα συμπαγές πλήρωμα - θα καταλήξετε με μια φοβερή ιστορία για να μοιραστείτε. Είναι όλα αξίζει τον κόπο. "

Συνεδρία BMX της Tyler Fernengel: Silverdome

https://www.youtube.com/watch?v=XpmEaSi5YNw

δείτε περισσότερες εργασίες στο hornerpictures.com

Ο Kevin Bourke είναι σύμβουλος της αγοράς τεχνολογίας παραγωγής, μετά την παραγωγή και της τεχνολογίας VFX. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Kevin, ελέγξτε τον στο LinkedIn και το Twitter.