Το "Minecraft - Όγκος Alpha" του C418

Αν σας αρέσει η Minecraft, πιθανότατα έχετε ακούσει ότι είναι μουσική. Ας εξετάσουμε το άλμπουμ!

Εάν είστε οπαδός του Minecraft , υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ακούσει μια μεγάλη πλειοψηφία (αν όχι όλοι) της μουσικής που έχει το παιχνίδι sandbox του Mojang. Σε αυτό το άρθρο, δεν θα συζητούμε τίποτα άλλο από το λεύκωμα "Minecraft - Τόμος Alpha" του C418. Γιατί συζητάμε για ένα άλμπουμ που μπορεί να αναρωτιέστε; Ο λόγος που θα μιλήσουμε για το "Όγκος Alpha" του C418 είναι επειδή το άλμπουμ του περιέχει τα περισσότερα τραγούδια στο Minecraft! Εκτός από αυτό που περιέχει τα περισσότερα από τα τραγούδια που είναι διαθέσιμα στο Minecraft, περιέχει επίσης και άγνωστα τραγούδια που δεν έκαναν την περικοπή για το παιχνίδι.

Το μουσικό στυλ

Η μουσική του Minecraft είχε πάντα πολύ ατμοσφαιρικό στυλ. Η μουσική, όταν παίζετε, θα παίζει πάντα στις καλύτερες στιγμές (εντελώς τυχαία, μπορεί να προσθέσω). Η μουσική του Minecraft ήταν πάντα η πιο ήρεμη ποικιλία. Ενώ μερικά τραγούδια όπως η "Moog City" μπορεί να είναι λίγο ταχύτερα κατά καιρούς, γενικά, διατηρούν μια σταθερή, ήρεμη ομοιότητα που οι παίκτες θα αφήσουν εύκολα να εξασθενίσουν μέσα και έξω από την ύπαρξή τους, ενδεχομένως να μην παρατηρήσουν καν ότι η μουσική ξεκίνησε, πολύ υπέροχο πράγμα όταν γίνει σωστά. Κατά καιρούς, η μουσική στα παιχνίδια μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική και ενδεχομένως ακόμη και να αποσπά την προσοχή. Όπως η μουσική του C418 είναι πολύ ελαφριά και απαλή (ειδικά στο άλμπουμ "Minecraft - Volume Alpha"), αυτή η ευγένεια επιτρέπει στους παίκτες να αισθάνονται πιο βυθισμένοι στη δουλειά τους.

Χωρίς λόγια

Το "Minecraft - Volume Alpha" του C418 δεν διαθέτει ούτε ένα τραγούδι με τραγούδι. Μια θαυμάσια προσθήκη στο άλμπουμ που παρατήρησα στα διάφορα τραγούδια είναι ότι τα τραγούδια θα "αιμορραγούν μαζί". Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτή την έννοια, ουσιαστικά σημαίνει ότι στο τέλος ενός τραγουδιού, το τραγούδι που αναγράφεται αμέσως μετά το ένα που μόλις τελείωσε θα αρχίσει να παίζει για μερικά δευτερόλεπτα πριν μεταβεί στο επόμενο τραγούδι. Αφού τελειώσει ο χρόνος και τελειώσει το κομμάτι, το επόμενο τραγούδι θα ξεκινήσει, παίρνοντας από εκεί που έμεινε το προηγούμενο τραγούδι. Αυτό το αποτέλεσμα αφήνοντας τα τραγούδια "αιμορραγούν μαζί" επιτρέπουν στο album του C418 να αισθάνεται πολύ συνεχής, σχεδόν στο βαθμό που οι ακροατές θα χάσουν το σημείο στο οποίο ένα τραγούδι έχει τελειώσει ή ένα νέο έχει ξεκινήσει. Το άλμπουμ διαθέτει 24 τραγούδια. Τα τραγούδια που εμφανίζονται στο άλμπουμ έχουν ως εξής: "Mikecraft", "Oxygène", "Équinoxe", "Ποντίκια στη Αφροδίτη", "Κλειδιά", "Πόρτα", "Subwoofer Lullaby" , "Clark", "Chris", "Thirteen", "Excuse", "Σουηδία", "Cat", "Dog", "Danny" "Beginning" "Droopy αρέσει ricochet" , και το "Droopy θέλει το πρόσωπό σας".

Κάθε τραγούδι έχει ένα πολύ μοναδικό ήχο και στιλ που επιτρέπει σε όλους να έχουν τη δυνατότητα να είναι το αγαπημένο κάποιου. Το "Minecraft - Volume Alpha" τρέχει για περίπου 60 λεπτά (58 λεπτά, 51 δευτερόλεπτα για να είμαστε ακριβείς).

Για όλες τις κινήσεις

Το "Minecraft - Volume Alpha" είναι ένα θαυμάσιο άλμπουμ για να ακούτε όταν κάθεστε πίσω και κάνετε δουλειά ή παίζετε το παιχνίδι γενικά. Το άλμπουμ είναι προς το παρόν διαθέσιμο για λήψη στο Bandcamp του C418 για 4 δολάρια (USD). Εάν θέλετε ένα φυσικό αντίγραφο του άλμπουμ, μπορείτε να το αγοράσετε από το TheGhostlyStore.com που κυμαίνεται από 12 έως 28 δολάρια (USD). Το άλμπουμ διατίθεται σε μορφή CD ή βινύλιο. Από την εγγραφή αυτού του άρθρου, οι διαθέσιμες επιλογές είναι Lenticular Jacket και Black Vinyl, Green Vinyl, CD και MP3. Κάθε αγορά έρχεται με μια λήψη MP3 του άλμπουμ. Λάβετε υπόψη ότι η αγορά της έκδοσης MP3 θα ήταν πιο έξυπνη για να περάσετε από το Bandcamp (εκτός αν αγοράζετε ένα φυσικό αντίγραφο).

Εάν είστε οπαδός της μουσικής του C418, σας συνιστώ να υποστηρίξετε αυτόν τον μουσικό και να αγοράσετε αυτό το άλμπουμ. Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν θα απολαύσετε ολόκληρο το άλμπουμ ή όχι, μπορείτε να προβάλλετε το πλήρες άλμπουμ στο προφίλ του Bandcamp πριν αγοράσετε.