Φανταστικοί κόσμοι από το παιχνίδι στο Minecraft

Ελέγξτε αυτούς τους καταπληκτικούς κόσμους τυχερών παιχνιδιών στο Minecraft!

Γενικά, στα περισσότερα παιχνίδια βίντεο, ο κόσμος στον οποίο κατοικούν οι παίκτες είναι ειδικά σχεδιασμένος γύρω από αυτό το παιχνίδι και συνήθως δεν θα τείνει να απομακρυνθεί από αυτό σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Εάν παίζετε Super Mario 64 , γενικά δεν θα περίμενε κανείς να βιώσει το franchise Grand Theft Auto οπουδήποτε μέσα του. Όταν οι δημιουργικοί παίκτες παίρνουν το Aine του Minecraft όμως, δεν πρέπει πάντα να προσβλέπουμε να βιώνουμε μόνο το Minecraft όταν παίζουμε. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε πολλούς διάσημους κόσμους από το παιχνίδι που δημιουργήθηκε στο Minecraft.

RuneScape

Podcrash

Όταν πολλοί άνθρωποι σκέφτονται το αγαπημένο τους MMORPG, πολλοί θα σκεφτούν αμέσως το κλασικό παιχνίδι RageScape του Jagex . Οι YouTubers και τα δημιουργικά άτομα, Podcrash, αποφάσισαν να σκεφτούν εξαιρετικά μεγάλα και όχι μόνο να αναδημιουργήσουν το RuneScape , αλλά και να δημιουργήσουν το δικό τους Minecraft MMORPG βασισμένο στο video game του Jagex.

Το MineScape, όπως αναφέρθηκε σε αυτό, ήταν ένας διακομιστής Minecraft που επέτρεπε στους παίκτες να συνδέουν και να εκπαιδεύουν 21 δεξιότητες, να ολοκληρώνουν πολλές αποστολές και να παλεψουν προσαρμοσμένα τέρατα. Ο διακομιστής περιλάμβανε επίσης ξόρκια, αντικείμενα ειδικά για τον διακομιστή και ένα σύστημα συναλλαγών. Ο διακομιστής κέρδισε άφθονο έλξη λόγω του ότι είναι πολύ αληθινό να δημιουργήσει αναψυχή του RuneScape . Ο διακομιστής χαρακτήρισε πολλές πόλεις από το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των Varrock, Lumbridge, Al-Kahrid και παρουσίασε το δικό του Tutorial Island. Περισσότερο "

GTA V

N11cK

Αν συχνές το τμήμα Minecraft του About.com, θα παρατηρήσετε ότι πριν από μερικούς μήνες, συνέντευξη N11cK , το δημιουργικό μυαλό πίσω από το κτίριο της GTA V στο σύνολό της στο Minecraft . Αρχικά, το έργο υποτίθεται ότι ήταν πολύ μικρό, θέλοντας να χτίσει μόνο το σπίτι του Μιχαήλ. Το έργο γρήγορα μετατράπηκε σε επιθυμία να χτίσει ολόκληρο το χάρτη μετά από πολλούς ανθρώπους είπε ότι πρέπει να το κάνει.

Η πρόοδος του N11ck στον κόσμο του GTA V στο Minecraft έχει κερδίσει την έπαινο από την κοινότητα τυχερών παιχνιδιών ως μια τέλεια αναψυχή. Το N11cK αγωνίζεται για την τελειότητα κατά την κατασκευή του χάρτη, συμπεριλαμβανομένων πολλών δευτερευουσών λεπτομερειών όπως το χρώμα των παραθύρων ή των σημείων στο παιχνίδι.

Ο θρύλος του Zelda: Ocarina of Time

Εάν είστε οπαδός του πολύ Hero of Time της Nintendo (Link), μπορεί να σας ενδιαφέρει ο Θρύλος του Zelda: Ocarina of Time: Ο Χάρτης Minecraft . Ο δημιουργός του προσαρμοσμένου χάρτη, Kezsonaj, κυκλοφόρησε την ερμηνεία του πολύ γνωστού κόσμου τυχερών παιχνιδιών στο PlanetMinecraft το 2014. Ο χάρτης περιπέτειας Ocarina of Time έχει κατεβεί σχεδόν 17.000 φορές και έχει κερδίσει άφθονο έλξη από τους οπαδούς του franchise Zelda . Ο χάρτης διαθέτει πολλές τοποθεσίες από το παιχνίδι, όπως Death Mountain, The Great Deku Tree, Δάσος Κόκιρι και πολλά άλλα.

Σούπερ Μάριο 64

Οι οπαδοί του Super Mario Bros χαίρονται! Το subdreddit του Reddit's / r / MinecraftMario σχεδίασε τα πολλά νοσταλγικά (και κατά καιρούς, εξευτελιστικά) επίπεδα του Super Mario 64 στο Minecraft . Ο εξωφρενικά λεπτομερής κόσμος και τα διάφορα επίπεδα παραμένουν αληθινά στο αρχικό βιντεοπαιχνίδι, αλλά με περισσότερα με περισσότερες άκρες. Το Κάστρο της Πριγκίπισσας Peach, το Battlefield Bom-omb, το Χιόνι του Χιονιού, το Rainbow Ride, το Big Boo's Haunt και πολλά άλλα επίπεδα από το Super Mario 64 συμπεριλήφθηκαν σε αυτή τη δημιουργία. Ακόμα και το Tick Tock Clock και το Secret Slide της Princess το έκαναν! Αυτός ο χάρτης κέρδισε τόση πίστωση ότι το Official Nintendo Magazine UK χαρακτήρισε τον χάρτη σε ένα άρθρο μέσα στο περιοδικό του σαν ένα φωνάζωμα για όλη τη σκληρή δουλειά που έκαναν οι δημιουργοί του.

Συμπερασματικά

Minecraft

Εάν δεν θέλετε να δοκιμάσετε το Minecraft στη Minecraft, ίσως δοκιμάστε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα και τα παιχνίδια της Minecraft που κυκλοφορούν κάθε μέρα, είναι πολύ πιθανό ότι περισσότερα παιχνίδια βίντεο θα αναδημιουργηθούν στον όμορφο κόσμο των μπλοκ. Αν κανένας από αυτούς τους κόσμους δεν καταλήξει να κάνει το τέχνασμα για εσάς από την άποψη της ψυχαγωγίας, μπορείτε να συνεχίσετε να περιηγείστε στο Διαδίκτυο και σε διάφορους ιστοτόπους που σχετίζονται με το Minecraft . Μια γρήγορη αναζήτηση θα σας δείξει προς την κατεύθυνση εκατοντάδων κόσμων παιχνιδιών που αναπαράγονται στο Minecraft.