Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα του Code 39

A Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για τα σφάλματα του Code 39 στη Διαχείριση Συσκευών

Το σφάλμα Code 39 είναι ένας από διάφορους κωδικούς σφάλματος του Device Manager . Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα σφάλμα Code 39 προκαλείται είτε από ένα πρόγραμμα οδήγησης που λείπει για το συγκεκριμένο κομμάτι του υλικού είτε από ένα ζήτημα μητρώου των Windows .

Ενώ είναι λιγότερο συνηθισμένο, ένα σφάλμα Code 39 μπορεί επίσης να προκληθεί από ένα κατεστραμμένο αρχείο οδηγού ή οδηγού.

Το σφάλμα Code 39 θα εμφανιστεί σχεδόν πάντα ακριβώς όπως αυτό:

Τα Windows δεν μπορούν να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. Το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει. (Κωδικός 39)

Λεπτομέρειες σχετικά με τους κωδικούς σφαλμάτων του Διαχειριστή Συσκευών όπως ο Κωδικός 39 είναι διαθέσιμα στην περιοχή Κατάσταση συσκευής στις ιδιότητες της συσκευής. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος προβολής της κατάστασης μιας συσκευής στη Διαχείριση συσκευών, αν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό.

Σημαντικό: Οι κωδικοί σφαλμάτων του Διαχειριστή Συσκευών είναι αποκλειστικοί για τη Διαχείριση Συσκευών μόνο Εάν δείτε το σφάλμα Code 39 σε άλλα μέρη των Windows, είναι πιθανό ότι πρόκειται για κωδικό σφάλματος συστήματος , τον οποίο δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε ως πρόβλημα διαχειριστή συσκευών.

Το σφάλμα Code 39 θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε συσκευή υλικού που περιλαμβάνεται στη Διαχείριση Συσκευών (Device Manager). Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, το σφάλμα Code 39 εμφανίζεται σε μονάδες οπτικών δίσκων όπως οι μονάδες CD και DVD.

Οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft μπορεί να αντιμετωπίσει σφάλμα του Κώδικα διαχείρισης συσκευών 39, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε ένα σφάλμα κώδικα 39

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
    1. Υπάρχει πάντοτε η λεπτή πιθανότητα ότι το σφάλμα Code 39 που βλέπετε στη Διαχείριση συσκευών προκλήθηκε από κάποιο σφάλμα με τη Διαχείριση Συσκευών ή το BIOS . Εάν αυτό είναι αλήθεια, μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει τον Κώδικα 39.
  2. Εγκαταστήσατε μια συσκευή ή κάνατε μια αλλαγή στη Διαχείριση συσκευών λίγο πριν να παρατηρήσετε τον Κωδικό 39; Αν ναι, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η αλλαγή που κάνατε προκάλεσε το σφάλμα Code 39.
    1. Αναίρεση της αλλαγής, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά το σφάλμα Code 39.
    2. Ανάλογα με τις αλλαγές που κάνατε, ορισμένες λύσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν:
      • Αφαίρεση ή επαναρύθμιση της πρόσφατα εγκατεστημένης συσκευής
  3. Επαναφέρετε το πρόγραμμα οδήγησης σε μια έκδοση πριν από την ενημέρωσή σας
  4. Χρησιμοποιώντας την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές που σχετίζονται με το Device Manager
  5. Διαγράψτε τις τιμές μητρώου UpperFilters και LowerFilters . Μια κοινή αιτία των σφαλμάτων κώδικα 39 είναι η διαφθορά αυτών των δύο συγκεκριμένων τιμών μητρώου στο κλειδί μητρώου της μονάδας δίσκου DVD / CD-ROM.
    1. Σημείωση: Η διαγραφή παρόμοιων τιμών στο μητρώο των Windows θα μπορούσε επίσης να διορθώσει ένα σφάλμα Code 39 που εμφανίζεται σε άλλο υλικό εκτός από μονάδα DVD ή CD. Το σεμινάριο UpperFilters / LowerFilters που συνδέεται παραπάνω θα σας δείξει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.
  1. Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης για τη συσκευή. Η κατάργηση της εγκατάστασης και, στη συνέχεια, η επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης για τη συσκευή που αντιμετωπίζει το σφάλμα Code 39 είναι μια πιθανή λύση σε αυτό το πρόβλημα.
    1. Σημαντικό: Εάν μια συσκευή USB δημιουργεί το σφάλμα Code 39, καταργήστε την εγκατάσταση κάθε συσκευής κάτω από την κατηγορία υλικού του ελεγκτή καθολικού σειριακού διαύλου στο Device Manager ως μέρος του επανεγκατάστασης του προγράμματος οδήγησης. Αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB, ελεγκτή κεντρικού υπολογιστή USB και κεντρικό διανομέα USB.
    2. Σημείωση: Η σωστή επανεγκατάσταση ενός προγράμματος οδήγησης, όπως στις παραπάνω οδηγίες, δεν είναι η ίδια με την απλή ενημέρωση ενός προγράμματος οδήγησης. Μια πλήρη επανεγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης περιλαμβάνει την πλήρη κατάργηση του τρέχοντος εγκατεστημένου προγράμματος οδήγησης και στη συνέχεια την εκ νέου εγκατάσταση των Windows από την αρχή.
  2. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για τη συσκευή . Είναι πιθανό ότι η εγκατάσταση των πιο πρόσφατων κατασκευαστών που παρέχονται στους οδηγούς για μια συσκευή θα μπορούσε να διορθώσει το σφάλμα Code 39. Εάν αυτό λειτουργήσει, αυτό σημαίνει ότι τα αποθηκευμένα προγράμματα οδήγησης που επανεγκαταστάσατε στο Βήμα 4 ήταν πιθανώς κατεστραμμένα.
  3. Αντικαταστήστε το υλικό . Ως έσχατη λύση, λόγω δυσλειτουργίας του υλικού, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη συσκευή με το σφάλμα Code 39.
    1. Είναι επίσης πιθανό η συσκευή να μην είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση των Windows . Μπορείτε να ελέγξετε το HCL των Windows για να είστε βέβαιοι.
    2. Σημείωση: Εάν είστε πεπεισμένοι ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα στοιχείο λειτουργικού συστήματος σε αυτό το σφάλμα Code 39, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης των Windows και εάν αυτό δεν λειτουργεί, μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Δεν σας προτείνουμε να κάνετε κάτι πριν προσπαθήσετε να αντικαταστήσετε το υλικό, αλλά μπορεί να είναι απαραίτητο αν έχετε εξαντλήσει όλες τις άλλες επιλογές σας.

Ενημερώστε μας αν έχετε διορθώσει σφάλμα Code 39 χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα. Θα ήθελα να διατηρήσω αυτή τη σελίδα όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει ότι το ακριβές σφάλμα που λαμβάνετε είναι το σφάλμα Code 39 στο Device Manager. Επίσης, ενημερώστε μας ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να καθορίσετε τον εαυτό σας αυτό το πρόβλημα του Κώδικα 39, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.