Πώς να χρησιμοποιήσετε το Winamp για να μετατρέψετε μορφές ήχου

Από την έκδοση 5.32 του Winamp, ήταν δυνατή η μετατροπή αρχείων ψηφιακής μουσικής από μια μορφή ήχου σε άλλη, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο μεταγλώττισης. Το Format Converter , όπως ονομάζεται το εργαλείο, είναι ένα αρκετά ευέλικτο βοηθητικό πρόγραμμα που υποστηρίζει πολλαπλές μορφές και μπορεί να μετατρέψει μεμονωμένα κομμάτια ή να μετατρέπει σε πολλά αρχεία πολλαπλά αρχεία χρησιμοποιώντας λίστες αναπαραγωγής . Όπως και η απελπισία η συνεχώς αυξανόμενη λίστα μορφών ήχου, είναι μερικές φορές απαραίτητο να μετατρέψετε μια επιλογή μουσικών αρχείων σε άλλη μορφή χάριν συμβατότητας. διαφορετικές συσκευές αναπαραγωγής MP3 κλπ. Αυτός ο γρήγορος οδηγός θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε το Winamp για να μεταγλωττίσετε τα αρχεία ήχου σας.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: Ρύθμιση - 5 λεπτά / χρόνος μεταγγραφής - εξαρτάται από τον αριθμό των αρχείων και τις ρυθμίσεις κωδικοποίησης ήχου.

Εδώ:

  1. Μέθοδος 1 - Μετατροπή μεμονωμένων αρχείων ή άλμπουμ

    Αν δεν έχετε πολλά αρχεία για μετατροπή, τότε η πιο εύκολη μέθοδος είναι να επισημάνετε μεμονωμένα κομμάτια ή άλμπουμ. Για να γινει αυτο :
      1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την καρτέλα Βιβλιοθήκη πολυμέσων > Κάντε κλικ στο Ήχος (βρίσκεται στο φάκελο Local Media στην αριστερή πλευρά της οθόνης).
    1. Κάντε δεξί κλικ σε ένα αρχείο για να μετατρέψετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε> Αποστολή προς: > Μορφοποίηση μετατροπέα από το αναδυόμενο μενού. Για να επιλέξετε πολλά κομμάτια ή άλμπουμ, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο [CTRL] κατά την επιλογή.
    2. Στην οθόνη Μετατροπέας μορφοτύπων, κάντε κλικ στην επιλογή Κωδικοποίηση μορφοποίησης για να επιλέξετε μια μορφή. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να ξεκινήσετε την κωδικοποίηση της επιλογής σας.
  2. Μέθοδος 2 - Χρήση μιας λίστας αναπαραγωγής για τη μετατροπή αρχείων μουσικής

    Ένας πιο ευέλικτος τρόπος να περιμένετε ουρά κομμάτια και άλμπουμ είναι να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής. Για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής και να αρχίσετε να προσθέτετε αρχεία σε αυτήν:
      1. Κάντε δεξί κλικ στις λίστες αναπαραγωγής (που βρίσκονται στο αριστερό παράθυρο)> επιλέξτε Νέο playlist από το αναδυόμενο μενού. Πληκτρολογήστε ένα όνομα και κάντε κλικ στο κουμπί OK .
    1. Σύρετε και αφήστε λευκώματα και μεμονωμένα κομμάτια στη λίστα αναπαραγωγής για να τα συμπληρώσετε.
    2. Κάντε κλικ στη λίστα αναπαραγωγής για να δείτε μια λίστα αρχείων που έχετε προσθέσει> κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή προς > Μετατροπέας μορφής .
    3. Στην οθόνη Μετατροπέας μορφοτύπου επιλέξτε τη μορφή κωδικοποίησης που θέλετε> κάντε κλικ στο κουμπί OK για να ξεκινήσετε τη μετατροπή.

Ο, τι χρειάζεσαι: