Πώς να προφέρετε το "GIF" ως Word

Εδώ είναι πώς να πω το δημοφιλές ακρωνύμιο που λαμβάνεται μέσω του Web

Το GIF δεν είναι πια ένα αρκτικόλεξο πια. Αυτές τις μέρες, είναι μια πραγματική λέξη που πληκτρολογείται κυρίως στο διαδίκτυο, αλλά συχνά λέγεται δυνατά και σε συνομιλίες.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Tumblr, το Reddit , το Imgur ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο για αυτό το θέμα, τότε μάλλον γνωρίζετε τη δημοτικότητα (και τη διασκέδαση) των GIF επίσης. Αλλά τι ακριβώς είναι ένα GIF και πώς το προφέρεσαι όταν θέλεις να το πεις; Μάθετε παρακάτω!

Πώς φωνάζετε το GIF & # 39; Όταν το λες ψηλά;

Για να υπενθυμίσω σε όλους, ένα GIF είναι μια κινούμενη εικόνα. Αυτή η μορφή εικόνας χρησιμοποιεί πολλές διαφορετικές εικόνες που κινούνται γρήγορα, κάνοντάς την να φαίνεται σαν σύντομο βίντεο . Το GIF αντιπροσωπεύει τη μορφή ανταλλαγής γραφικών .

Κανείς δεν λέει πραγματικά "Graphics Interchange Format" έξω δυνατά, και οι άνθρωποι δεν λένε συνήθως τα γράμματα GIF έξω δυνατά είτε (αντίθετα με λέγοντας LOL ή WTF έξω δυνατά). Λοιπόν, πώς θα το πείτε;

Παραδόξως, περισσότεροι άνθρωποι έχουν προχωρήσει προς την έκφραση του ακρωνυμίου όπως jiff με ένα σκληρό "j" όπως στο "junk" ή "ζελέ". Φυσικά, αυτό δεν ταιριάζει καλά με τους ανθρώπους που είναι σίγουροι ότι θα πρέπει να προφέρονται με ένα σκληρό "G" όπως στο "καλό" ή "μεγάλο", γιατί τελικά, η λέξη / ακρωνύμιο ξεκινά με το γράμμα G.

Κανείς δεν μπορεί να συμφωνήσει

Ήρθατε εδώ για να ανακαλύψετε τον σωστό τρόπο για να προφέρετε "GIF," αλλά η απάντηση είναι πιο περίπλοκη από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σωστός τρόπος να την προφέρετε.

Τα λεξικά της Οξφόρδης αποδεικνύουν ότι θα είναι ο καθένας

Τα Oxford Dictionaries επέλεξαν το "GIF" ως τη λέξη της χρονιάς το 2012. Μπορείτε να ακούσετε τις δύο δημοφιλείς προφορές που περιλαμβάνουν τα λεξικά της Οξφόρδης κάνοντας κλικ στα κουμπιά ήχου κάτω από τη λέξη.

Το βίντεο για το "GIF" από το κανάλι YouTube για το Προφορικό Εγχειρίδιο είναι μια άλλη δημοφιλής πηγή για τον έλεγχο. Όπως τα λεξικά της Οξφόρδης, το εγχειρίδιο προφοράς προσφέρει τις δύο διαφορετικές προφορές - που μιλιούνται στο ίδιο βίντεο.

Εφόσον δεν υπάρχει σωστός τρόπος να το πείτε, ίσως απλά να συνεχίσετε να λέτε "GIF" όπως σας αρέσει. Εάν κάποιος προσπαθεί ποτέ να διαμαρτυρηθεί μαζί σας για να μην το προφέρεσαι σωστό, πες τους ότι μπορούν να δουν τη λέξη στα λεξικά της Οξφόρδης και να ακούσουν τις δύο διαφορετικές προφορές.

Πού να βρείτε τα μεγάλα GIF

Τώρα που ξέρετε πώς να το προφέρετε, μπορεί να σας ενδιαφέρει να αναζητήσετε τα μεγαλύτερα GIF που μπορεί να προσφέρει ο ιστός. Εάν δεν έχετε ελέγξει το άρθρο μας σχετικά με το πού θα βρείτε αστεία GIFs online , μπορείτε να ξεκινήσετε εκεί.

Δημιουργήστε τα δικά σας GIF

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς οι άνθρωποι κάνουν τα GIF; About.com έχει μια ποικιλία από μαθήματα που σας δείχνουν με διάφορους τρόπους μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας GIF. Ελέγξτε τα έξω:

Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες εφαρμογές για κινητά από το iTunes App Store ή το Google Play που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα GIF εύκολα. Παίρνετε απλά ένα βίντεο με το smartphone σας και η εφαρμογή κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για σας, μετατρέποντάς την σε κινούμενη εικόνα GIF.

Ελέγξτε αυτές τις 9 δωρεάν εφαρμογές GIF maker για iPhone και Android .