Τα καλύτερα προγράμματα Trade-In για το iPhone, το iPad ή το φορητό σας υπολογιστή

Αποκτήστε τα περισσότερα χρήματα για τις συσκευές σας

Ενώ το καλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας πωλεί η συσκευή σας μόνοι σας , τα διάφορα προγράμματα ηλεκτρονικών συναλλαγών μπορεί να είναι βολικά για όσους δεν έχουν το χρόνο να πουλήσουν, δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την ταλαιπωρία της πώλησης ή θέλουν ασφαλέστερη γενική επιλογή για να πάρει μετρητά για το iPhone, iPad ή φορητό υπολογιστή. Και τα εμπορικά προγράμματα τείνουν να κάνουν τη διαδικασία αρκετά απλή, είτε στέλνοντας τη συσκευασία σας για να στείλετε τη συσκευή σας είτε αφήνοντας να εκτυπώσετε μια ετικέτα αλληλογραφίας για να την αποστείλετε δωρεάν, με μετρητά (ή πίστωση) να χτυπήσουν το λογαριασμό σας όταν φτάσει η συσκευή .

Κατά την προετοιμασία αυτής της λίστας, χρησιμοποιήσαμε ένα iPad Air 2 Wi-Fi μόνο με 16 GB αποθήκευσης για να συγκρίνουμε τις τιμές στα πιο δημοφιλή προγράμματα. Οι τιμές των άλλων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ποικίλλουν, οπότε ίσως θελήσετε να ελέγξετε διάφορα εμπορικά προγράμματα για την καλύτερη τιμή.

Πώς να αγοράσετε ένα φθηνό iPad

Καλύτερη Γενική Εμπόριο: Gazelle

Η Gazelle έχει εντείνει το παιχνίδι της τα τελευταία χρόνια, πηγαίνοντας από το μέσο όρο του πακέτου σε έναν από τους καλύτερους γενικούς χώρους για το εμπόριο ηλεκτρονικών σας. Μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη διαπραγμάτευση με άλλους δικτυακούς τόπους, αν είστε πρόθυμοι να λάβετε στο κατάστημα πίστωση και όχι κρύο, σκληρό μετρητά, αλλά αν θέλετε χρήματα στο χέρι σας, Gazelle έχει ανέβει στην κορυφή.

Περισσότερο "

Καλύτερο Εμπόριο για Πιστωτική Αποθήκη: Amazon

Η Amazon δεν προσφέρει μετρητά για τη συσκευή σας, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ φάσμα των προϊόντων που πωλούνται από τον μεγαλύτερο διαδικτυακό λιανοπωλητή, η πίστωση του Amazon είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Σε γενικές γραμμές θα προσφέρουν τόσο πολύ περισσότερα από άλλα εμπορικά προγράμματα και θα κάνουν αρκετά καλή δουλειά στην πλευρά εξυπηρέτησης πελατών.

Ελέγξτε το Εμπορικό Πρόγραμμα του Amazon

Καλύτερο εμπόριο προϊόντων Apple: Apple

Πιστέψτε το ή όχι, η Apple έχει ένα από τα καλύτερα εμπορικά προγράμματα του iPad με το πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης υπολογιστών. Το εμπόριο προσφέρει στην πραγματικότητα περισσότερη αξία από τη Gazelle ή το Amazon, αλλά η Apple πληρώνει εκτός πίστωσης στο κατάστημα. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή αν σχεδιάζετε να κάνετε αναβάθμιση στο τελευταίο και μεγαλύτερο gadget της Apple, αλλά δεν είναι η σωστή επιλογή αν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν που δεν ανήκει στην Apple με τα χρήματα.

Περισσότερο "

Καλύτερη Εναλλακτική λύση: Glyde

Η Glyde δεν είναι στην πραγματικότητα ένα εμπορικό πρόγραμμα, αλλά έχουν προσπαθήσει να κάνουν τη διαδικασία πώλησης του iPad σας αρκετά παρόμοια ώστε να αξίζουν μια αναφορά σε αυτόν τον κατάλογο. Εάν σας αρέσει η προοπτική να πάρει υψηλότερα μετρητά για iPad σας, αλλά θα βρείτε eBay λίγο επιβλητική, Glyde θα μπορούσε να είναι η λύση σας.

Έχουν απλοποιήσει τη διαδικασία αγοράς-πώλησης, ακόμη και υποδηλώνοντας μια καλή τιμή για το iPad σας. Μπορείτε να επιλέξετε να το πουλήσετε ελαφρώς υψηλότερο από το προτεινόμενο, το οποίο μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να πουλήσει ή ελαφρώς φθηνότερο για να πάρει τα χρήματά σας ταχύτερα.

Περισσότερο "

Εξαιρετική για τους παίκτες: GameStop

Εάν είστε gamer, το GameStop μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η βασική πίστωση κατάστημα δεν είναι τόσο καλή όσο μπορεί να βρείτε με το Amazon και δεν θα πάρετε τα μετρητά Gazelle που θα σας δώσουν, αλλά εάν ανήκετε σε μία από τις καταβληθείσες συνδρομές τους, θα σας δώσουν στην πραγματικότητα περισσότερη πίστωση καταστημάτων από τους πελάτες χωρίς μέλος.

Περισσότερο "

Καλύτερη αγορά στο κατάστημα: Best Buy

Το εμπορικό πρόγραμμα του Best Buy είναι στο επίκεντρο, με τις τιμές να είναι ελαφρώς χαμηλότερες από ό, τι μπορείτε να πάρετε από άλλες εμπορικές εταιρείες σε αυτόν τον κατάλογο. Αντιμετωπίζουν επίσης την πίστωση των καταστημάτων και όχι τα μετρητά. Αλλά επειδή έχετε πιθανώς μια Best Buy γύρω από τη γωνία, αυτή μπορεί να είναι η ταχύτερη από τη δέσμη, αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα gadget από τον ηλεκτρονικό κολοσσό.

Περισσότερο "

Καλύτερος εμπορικός αγοραστής: Flypsy

Εάν θέλετε να πάρετε την απόλυτη καλύτερη τιμή για το trade-in σας, θα χρειαστεί να ψωνίσετε όλα τα εμπορικά προγράμματα. Ακριβώς επειδή κάποιος μπορεί να προσφέρει περισσότερα για ένα iPad Air 2 δεν σημαίνει ότι προσφέρουν το καλύτερο για ένα iPhone 6 ή ένα Samsung Galaxy S smartphone.

Εκεί φτάνει η Flypsy στην εικόνα. Το Flypsy δεν είναι πρόγραμμα συναλλαγών. Αναζητούν προγράμματα συναλλαγών για την καλύτερη τιμή για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Δυστυχώς, δεν μπορούν να αναζητήσουν κάθε υπηρεσία, επομένως δεν θα δείτε συγκρίσεις τιμών από την Gazelle, το Amazon ή την Apple. Περισσότερο "

Το Εμπόριο Πρόγραμμα προς Αποφυγή: YouRenew

Η εστίαση του YouRenew στο περιβάλλον ακούγεται ωραία, αλλά κάνουν τον κατάλογο αυτό ως προειδοποίηση και όχι ως σύσταση. Το πρόγραμμα της YouRenew βλάπτει έναν τρόπο να εκμεταλλευτείτε όσους θέλουν μια «πράσινη» εναλλακτική λύση.

Εδώ είναι το πράγμα: Όλα τα εμπορικά προγράμματα είναι «πράσινοι» τρόποι για να εισπράξετε τη συσκευή σας. Τα εμπορικά προγράμματα ανακυκλώνουν τα καλύτερα: κάποιος άλλος αγοράζει τα ηλεκτρονικά σας και τα χρησιμοποιεί. Η πίεση της "πράσινης" γωνίας δεν έχει σημασία. Περισσότερο "