Τι αξεσουάρ πρέπει να αγοράσετε με το iPad σας;

Μια λίστα των αξεσουάρ "πρέπει να έχουν"

Το iPad έρχεται τώρα σε τρία διαφορετικά μεγέθη, όπως το Μίνι 7,9 ιντσών, ο 9,7 ιντσών Air και το νέο iPad Pro 12,9 ιντσών. Αυτό μπορεί να κάνει την επιλογή του iPad σας αρκετά δύσκολο, αλλά οι αποφάσεις δεν σταματούν εκεί. Αφού εγκατασταθείτε σε ένα iPad, θα χρειαστεί να μάθετε ποια αξεσουάρ θα έχετε μαζί του.

01 από 07

Το εξάρτημα iPad "πρέπει να έχει": μια θήκη

Εικόνα Χρησιμοποιήθηκε ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το ένα εξάρτημα που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες iPad θα θέλουν είναι κάποιο είδος προστασίας για τη νέα τους επένδυση. Ακόμα κι αν το iPad δεν εγκαταλείπει ποτέ το σπίτι, μια σταγόνα μπορεί να οδηγήσει σε μια ρωγμή οθόνη. Αλλά τι είδους περίπτωση θα πρέπει να πάρετε για το iPad;

Η συγκεκριμένη περίπτωση θα εξαρτηθεί από το πώς θα χρησιμοποιηθεί το iPad. Γενικά θέτω τις περιπτώσεις σε δύο κατηγορίες: ελάχιστη προστασία και μέγιστη προστασία.

Η καλύτερη δυνατή περίπτωση προστασίας είναι η Smart Case που πωλείται από την Apple. Θα προστατεύσει το iPad από τις σταγόνες και θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας θέτοντας το iPad σε κατάσταση αναστολής όταν το κάλυμμα είναι κλειστό. Αυτό είναι μια καλή περίπτωση, αν το iPad σπάνια εγκαταλείψει το σπίτι ή χρησιμοποιείται γενικά σε ένα γραφείο, αεροπλάνο ή ξενοδοχείο, όταν ταξιδεύετε. Η μεγάλη εξαίρεση εδώ είναι τα μικρά παιδιά. Εάν ένα μικρό παιδί πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη συσκευή σε τακτική βάση, μπορεί να είναι προτιμότερο να επιλέξετε με μεγαλύτερη προστασία.

Οι καλύτερες περιπτώσεις μέγιστης προστασίας περιλαμβάνουν το Otterbox Defender και το Griffin Survivor. Αυτές οι περιπτώσεις είναι καλύτερο αν το σχέδιό σας να χρησιμοποιήσετε το iPad σε συνδυασμό με κάμπινγκ, ποδηλασία ή άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Περισσότερο "

02 του 07

Το εξάρτημα "Δοκιμάστε πριν αγοράσετε": Ένα πληκτρολόγιο

Belkin

Ακόμα κι αν δεν αγοράζετε ένα iPad Pro , το οποίο υποστηρίζει το νέο Smart Keyboard, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πληκτρολόγια διαθέσιμα που λειτουργούν εξαιρετικά με το iPad. Μπορείτε να πάρετε ακόμη και μια θήκη πληκτρολογίου, η οποία συνδυάζει το πληκτρολόγιο και τη θήκη για να δημιουργήσετε μια πολύ φορητή εμφάνιση για το iPad σας.

Αλλά αν δεν έχετε ένα iPad ή έχετε μια εργασία που απαιτεί έντονη γραφή και σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το iPad για να το κάνετε, η καλύτερη συμβουλή είναι να περιμένετε λίγες εβδομάδες πριν επενδύσετε σε ένα πληκτρολόγιο. Πολλοί άνθρωποι είναι αρκετά έκπληκτοι για το πόσο μπορούν να πετύχουν με το πληκτρολόγιο οθόνης, και ενώ δεν διαφημίζεται έντονα, το iPad κάνει πολύ καλή δουλειά με φωνητική υπαγόρευση .

Ξέρετε: Μπορείτε να συνδέσετε ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο στο iPad

Και αν αγοράζετε αυτό το μεγάλο μεγάλο iPad Pro, σίγουρα θα θέλετε να περιμένετε στο πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο οθόνης στο iPad Pro έχει πλήκτρα ίδιου μεγέθους με τα πληκτρολόγια πλήρους μεγέθους. Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά με τα αριθμητικά πλήκτρα, οπότε δεν χρειάζεται να αναστρέφετε μεταξύ της αλφαβητικής διάταξης και της αριθμητικής διάταξης.

Πολλοί άνθρωποι θα θέλουν τελικά ένα φυσικό πληκτρολόγιο για να προχωρήσουν μαζί με το iPad τους, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε να αγοράσετε ένα δίπλα στο iPad σας, αν νομίζετε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να το πάρετε χωρίς αυτό. Περισσότερο "

03 του 07

Το "Ξέρατε ότι μπορεί να θέλετε;" Αξεσουάρ: Ακουστικά

Τα Powerbeats είναι ένα δημοφιλές ασύρματο ακουστικό που χρησιμοποιεί Bluetooth. Εικόνα © Beats Electronics, LLC

Ένα εξάρτημα που μπορεί να χάσετε όταν αγοράζετε το iPad σας είναι ένα καλό ζευγάρι ακουστικών. Το iPad έχει ωραίο ήχο - για ένα tablet. Πολύ λίγα δισκία (ή smartphones για αυτό το θέμα) έχουν πολύ καλό ήχο, παρά όλη την καυχησιολογία που μπορούν να κάνουν σε διαφημίσεις. Η μεγάλη εξαίρεση εδώ είναι το iPad Pro, το οποίο στην πραγματικότητα έχει πολύ καλό ήχο από το κουτί.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε πολλές ταινίες ή να χρησιμοποιείτε το iPad ως φορητό ραδιόφωνο, το οποίο κάνει εξαιρετική λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιλογές μουσικής συνεχούς ροής, ίσως θέλετε να επενδύσετε σε ορισμένα ακουστικά.

Το iPad συνδυάζεται καλύτερα με ασύρματα ακουστικά. Δεν είναι ένα τηλέφωνο που ταιριάζει εύκολα στην τσέπη σας. Και αν σχεδιάζετε να ακούτε μουσική ή να παρακολουθείτε ταινίες ενώ επεξεργάζεστε, η μετάβαση στο ασύρματο είναι μια σαφής ανάγκη. Η ασύρματη έκδοση του Beats Solo βρίσκεται στην κορυφή της γραμμής όταν πρόκειται για ακουστικά, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές αν δεν θέλετε να περάσετε σχεδόν τόσο για τα ακουστικά όσο και για το tablet σας. Περισσότερο "

04 του 07

Το αξεσουάρ "Συχνά παραβλέπεται": μια αποβάθρα

Η Apple παρήγαγε αρκετά αξεσουάρ για το αρχικό iPad, συμπεριλαμβανομένης και μιας αποβάθρας και μιας αποβάθρας με ένα συνδεδεμένο πληκτρολόγιο. Η ιδέα μιας αποβάθρας με το iPad σας φαίνεται να έχει πέσει από την εύνοια με την Apple, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές εάν θέλετε μια αποβάθρα για το iPad σας.

Χρειάζεστε μια βάση για το iPad σας; Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το iPad για δουλειά σαν μια επιφάνεια εργασίας ή ένα φορητό υπολογιστή, μια αποβάθρα μπορεί να είναι ένα καλό εξάρτημα. Πολλές περιπτώσεις μπορούν επίσης να διπλασιαστούν ως στάση για το iPad, αλλά δεν δουλεύουν πάντα όπως φαίνεται. Και αν σκοπεύετε να πάρετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, σίγουρα θα θελήσετε κάτι για να κρατήσετε το iPad λίγο πιο αξιόπιστο.

05 του 07

Το αξεσουάρ "iPad Is for Games": Ένας ελεγκτής παιχνιδιών

Το iPad ήταν πάντοτε εξαιρετικό για παιχνίδια, και αφού ορισμένοι εκδότες παιχνιδιών βγήκαν με ιδιοκτήτες ελεγκτές που συνεργάστηκαν μόνο με τα παιχνίδια τους, η Apple εισήγαγε το πρότυπο "MFI" (Made for iOS), πράγμα που σημαίνει ότι ο ελεγκτής παιχνιδιών των ΝΧΙ θα λειτουργήσει με πολλά παιχνίδια.

Τα καλύτερα παιχνίδια iPad όλων των εποχών

Φυσικά, όλα τα παιχνίδια δουλεύουν καλά με την οθόνη αφής, οπότε ο ελεγκτής παιχνιδιών δεν είναι αξεσουάρ "πρέπει να έχει". Αλλά αν εσείς ή κάποιος στην οικογένεια πρόκειται να παίξετε πολλά παιχνίδια, ειδικά παιχνίδια όπως σκοπευτές πρώτου προσώπου που δεν λειτουργούν καλά με τα χειριστήρια αφής, ένας ελεγκτής παιχνιδιών μπορεί να είναι ένα μεγάλο στοιχείο για να αγοράσει παράλληλα με το iPad. Περισσότερο "

06 του 07

Το εξάρτημα "Expand My iPad": Apple TV

Καθώς ασκούν πίεση για τον έλεγχο των καθισμάτων μας, η Apple ίσως να μην αρέσει η ιδέα ότι το Apple TV είναι ένα εξάρτημα για το iPad, αλλά οι δύο σίγουρα αλληλοσυμπληρώνονται. Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Apple TV για να παρακολουθήσετε τις ίδιες ταινίες και να ακούσετε την ίδια μουσική που αγοράσατε στο iPad σας, μπορείτε επίσης να ρίξετε την οθόνη του iPad στην HDTV σας χρησιμοποιώντας το AirPlay για να επιτρέψετε στην Apple TV να δείξει τι είναι στο iPad σας . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε παιχνίδια iPad στη μεγάλη οθόνη σας. Περισσότερο "

07 του 07

Το αξεσουάρ "Καλύτερο για Καλλιτέχνες": Ένας Stylus

Το νέο μολύβι της Apple μπορεί να λειτουργήσει μόνο με το iPad Pro, αλλά δεν είναι το μόνο γραφίδα που διατίθεται για το iPad. Και αν δεν είστε επαγγελματίας καλλιτέχνης, πιθανότατα δεν θα επενδύσετε σε ένα φορητό υπολογιστή αξίας $ 800 + για το σχέδιο.

Εάν αγοράζετε το iPad ως δώρο, μια γραφίδα είναι ένα εξαιρετικό εξάρτημα για καλλιτέχνες που αγαπούν να ζωγραφίζουν ή να ζωγραφίζουν. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές που μπορούν να επωφεληθούν από μια γραφίδα.