Τα πιο δροσερά και πιο παράξενα πράγματα για να συνδέσετε τη θύρα USB

Αυτές τις μέρες, μπορείτε να συνδέσετε σχεδόν οτιδήποτε σε μια θύρα USB. Για παράδειγμα, ένα φορητό σίδερο με θήκη USB εξετάστηκε για τη λίστα, αλλά τελικά έπαψε να λειτουργεί. Εδώ είναι 9 από τα πιο cool και παράξενα πράγματα που διαπιστώθηκαν εκεί έξω. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι πολύ πρακτικοί, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ζωντανέψουν οποιοδήποτε γραφείο.

01 από 08

Narwhal USB Θερμαινόμενα Παντόφλες Plush

Εικόνα που ανήκει στο ThinkGeek

Αυτά είναι τέλεια για όποιον έχει ποτέ αυτό το τραγούδι κολλημένο στο κεφάλι του, ή όποιος απλά αρέσει ένα καλό narwhal και έχει κρύα πόδια. Συνδέστε τα στον υπολογιστή σας για να προθερμανθείτε. αποσυνδέστε τα για να περπατήσετε. Τιμή: $ 24.99. Περισσότερο "

02 από 08

USB Brain Massage

Εικόνα που ανήκει στην KlearGear

Καταγεγραμμένος κάτω από, "Ποιος σκέφτεται αυτά τα πράγματα;", αυτό το "σπα κεφαλή" δεν μασάζ τεχνικά το μυαλό σας (παρακαλώ αφήστε το μυαλό σας μόνο). Αντ 'αυτού, διεγείρει τις νευρικές απολήξεις μέσω οκτώ επιπέδων δονήσεων, σύμφωνα με την εταιρεία. Το μέγεθος μπορεί να ρυθμιστεί τόσο για τα κεφάλια μεγέθους μπιζελιού όσο και για τις κεφαλές των πεπονιών. Τιμή: 39,99 δολάρια. Περισσότερο "

03 του 08

USB Squirming Tentacle

Εικόνα που ανήκει στο ThinkGeek

"OH Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ;!" είναι σχεδόν αυτό που σας εγγυάται να ακούσετε από οποιονδήποτε έρχεται στο γραφείο σας. Αυτό το πλοκάμι δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό παρά να μαλακώσει και να φρικάρει τους ανθρώπους - δεν έχει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για να λειτουργήσει ως μονάδα flash, για παράδειγμα - αλλά αγοράζοντας πολλά και συνδέοντας τα όλα σε ένα διανομέα USB είναι περισσότερο από αρκετό σκοπό για ένα περιφερειακό υπολογιστή. Περισσότερο "

04 του 08

Μίνι ψυγείο USB και θερμαντήρας

Εικόνα που ανήκει στο USBGeek

Αυτό το μίνι ψυγείο μήκους 7,7 ιντσών δεν θα δροσίζει μόνο ένα κουτάκι σόδα σε 54 μοίρες, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ζεσταθεί ένας καφές στους 116 βαθμούς. Φυσικά, μπορεί κανείς να φανταστεί μόνο πόση δύναμη αντλεί από τον υπολογιστή σας. Τιμή: $ 27.

05 του 08

Robo Bladeless Fan

Εικόνα που ανήκει στο Staples

Αντίθετα από τα πτερύγια των ανεμιστήρων, αυτός ο μικρός τύπος 5 ιντσών χρησιμοποιεί μια ράμπα σε σχήμα αεροσκάφους, που λέγεται ότι είναι πιο ήσυχη, πιο φιλική προς το περιβάλλον και ασφαλέστερη (χωρίς ψιλοκομμένα δάχτυλα!) Από έναν παραδοσιακό ανεμιστήρα. Επιπλέον, είναι αξιολάτρευτο. Τιμή: 11,79 δολάρια. Περισσότερο "

06 του 08

USB Fishquarium

Εικόνα που ανήκει στο ThinkGeek

Αυτή η δεξαμενή ψαριών τύπου "all-in-one" διαθέτει μια αντλία χαμηλής τάσης, οπότε πραγματικά προορίζεται μόνο για ψάρια χαμηλής συντήρησης όπως βήτα ή χρυσόψαρο. Αλλά περιμένετε - υπάρχουν περισσότερα! Έχει επίσης ενσωματωμένο ρολόι, ημερολόγιο, αισθητήρα θερμοκρασίας, φως, κάτοχο στυλό και μηχανή λευκού θορύβου. Έρχεται ακόμη και με χαλίκι και πλαστικό φυτό για τους μελλοντικούς σας φίλους κύβους. Το όλο θέμα μέτρα περίπου 9,4 ίντσες από 3,5 ίντσες με 5,5 ίντσες, με ένα μέγεθος δεξαμενή 5,7 ίντσες κατά 3,5 ίντσες κατά 4,7 ίντσες. Τιμή: # 39.99. Περισσότερο "

07 του 08

Παιχνίδι σκάκι USB

Εικόνα που ανήκει στο USBGeek

Αυτός ο πίνακας σκακιού σάς επιτρέπει να παίζετε με έναν φίλο ή τον υπολογιστή και να καταγράφετε τις κινήσεις σας ως στιγμιότυπα οθόνης ή αρχεία δεδομένων, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν και να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν τρία επίπεδα μάθησης και τα παιχνίδια μπορούν να σταματήσουν για αργότερα. Η σκακιέρα μπορεί ακόμη και να τυλίγεται για φορητότητα.

08 από 08

USB MP3 γυαλιά ηλίου

Εικόνα που ανήκει στο USBGeek

Σημειώστε ότι οι MacGyvers, τα γυαλιά αυτά είναι ενσωματωμένα, μπουμπούκια ακουστικών και φακοί. Το USBGeek αναφέρει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως και έξι ώρες, οπότε είναι αρκετός χρόνος για να περπατήσετε γύρω από το να κοιτάτε μόλις βγήκατε από μια κακή ταινία. Με τα στοιχεία ελέγχου της συσκευής, αυτά μπορεί να είναι πραγματικά μια αξιοπρεπή επιλογή για τους δρομείς, υπό την προϋπόθεση ότι θα παραμείνουν στο κεφάλι σας.