Ελεύθερος οδηγός Scout v1.0

Μια πλήρης αναθεώρηση του ελεύθερου οδηγού προσκόπων, ενός Εργαλείου Ενημέρωσης για δωρεάν προγράμματα οδήγησης

Από όλα τα δωρεάν προγράμματα ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης που έχω χρησιμοποιήσει, ο Free Scout Driver είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου, κυρίως επειδή παρέχει πραγματικά αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις προγράμματος οδήγησης.

Το Free Scout Driver θα αναζητήσει, θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει όλα τα παλιότερα προγράμματα οδήγησης συσκευών για σας, αυτόματα και χωρίς περαιτέρω βρύσες, κλικ ή άλλη εργασία από εσάς.

Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό προσκόπων
[ Freedriverscout.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του Free Driver Scout έκδοση 1.0. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερα για τον ελεύθερο οδηγό προσκόπων

Υποστήριξη για τις περισσότερες εκδόσεις των Windows, μαζί με μια ωραία λειτουργία που είναι χρήσιμη πριν από μια σημαντική αναβάθμιση των Windows, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στο Free Scout Driver:

Δωρεάν προσόντα προσόντα οδηγών & amp; Μειονεκτήματα

Η αυτόματη ενημέρωση του οδηγού είναι φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη από τη χρήση του Free Scout Driver, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για τον ελεύθερο προσκόπων του οδηγού

Αφού διαβάσετε τα πλεονεκτήματα και την περιγραφή από τα παραπάνω, είναι προφανές ότι ο Free Scout Driver είναι μια πολύ ωραία επιλογή για ένα πρόγραμμα updater του οδηγού, αν δεν θέλετε να σκεφτείτε να τρέχετε σαρώσεις και downloads. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των προγραμμάτων οδήγησης και να κατεβάσετε τα προγράμματα οδήγησης για ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα , το οποίο είναι πραγματικά μεγάλο.

Ωστόσο, όπως ανέφερα παραπάνω, ο ελεύθερος οδηγός Scout απλά δεν βρήκε τόσους πολλούς παλιούς οδηγούς όπως κάποια άλλα εργαλεία ενημέρωσης του οδηγού. Αυτό είναι προφανώς μια απενεργοποίηση επειδή, παρόλο που το λογισμικό κάνει όλη τη βαριά ανύψωση για σας, είναι σχεδόν το καλύτερο εργαλείο διαθέσιμο, αν οι άλλοι είναι σε θέση να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών.

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, το πρόγραμμα εγκατάστασης προσπαθεί να προσθέσει μερικά μη σχετιζόμενα προγράμματα στον υπολογιστή σας μαζί με το λογισμικό Free Scout Driver. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτά τα προγράμματα από την εγκατάσταση, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Απόρριψη για κάθε προσφορά.

Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό προσκόπων
[ Freedriverscout.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]