10 δωρεάν εργαλεία ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης

Αναβαθμίστε εύκολα τα προγράμματα οδήγησης του υλικού σας με αυτά τα δωρεάν εργαλεία

Τα εργαλεία ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης κάνουν ακριβώς αυτό που πιθανώς σκέφτεστε - σας βοηθούν να ενημερώσετε ορισμένα ή όλα τα προγράμματα οδήγησης συσκευών που είναι εγκατεστημένα στα Windows για το υλικό του υπολογιστή σας.

Αυτά τα δωρεάν προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης διευκολύνουν την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης. Χρησιμοποιήστε ένα και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε τόσο πολύ με τη Διαχείριση Συσκευών , ούτε θα πρέπει να βρείτε τον ίδιο τον οδηγό από τον κατασκευαστή του υλικού σας.

Σημαντικό: Απολύτως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε δωρεάν λογισμικό ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης για την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης και βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν πληρώνετε ποτέ για ένα ! Αυτά τα προγράμματα είναι για σας μόνο ευκολία. Δείτε πώς μπορώ να ενημερώσω προγράμματα οδήγησης στα Windows; για βήματα σχετικά με τη μη αυτόματη ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης υλικού, μια διαδικασία που είστε περισσότερο από ικανός να κάνετε, πιστέψτε με.

01 από 10

Βοηθητικό πρόγραμμα οδήγησης

Βοηθητικό πρόγραμμα οδήγησης.

Το Driver Booster είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης. Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows και κάνει την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης απλή.

Το Driver Booster μπορεί να προγραμματιστεί για να εντοπίσει αυτόματα ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης. Όταν εντοπίζονται νέες ενημερώσεις, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε να τις κατεβάζετε από το πρόγραμμα Booster Driver, ώστε να μην χρειαστεί να βγείτε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο για να τους τραβήξετε.

Πριν να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης, μπορείτε να δείτε πώς η νέα έκδοση του προγράμματος οδήγησης συγκρίνεται με τον τρέχοντα εγκατεστημένο οδηγό, κάτι που είναι χρήσιμο.

Μου αρέσει ότι το Driver Booster δημιουργεί ένα σημείο επαναφοράς πριν την εγκατάσταση ενός προγράμματος οδήγησης σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με την εγκατάσταση.

Υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις για την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης στο παρασκήνιο, η οποία αποκρύπτει οδηγούς εγκατάστασης και άλλα αναδυόμενα μηνύματα. Αυτό είναι πρακτικό, ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε κλικ σε τόσα παράθυρα κατά την εγκατάσταση νέων προγραμμάτων οδήγησης.

Driver Booster 5.3.0 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Το Driver Booster λειτουργεί στα Windows 10 , 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

02 από 10

Ελεύθερος προσκόπων οδηγών

Ελεύθερος προσκόπων οδηγών.

Το Free Scout Driver είναι ένα εκπληκτικό updater του προγράμματος οδήγησης, επειδή παρέχει πραγματική αυτόματη ενημέρωση .

Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα ανιχνεύσει αυτόματα τις απαιτούμενες ενημερώσεις, θα πραγματοποιήσει αυτόματη λήψη των ενημερώσεων και, στη συνέχεια, θα τις εγκαταστήσει αυτόματα, χωρίς να απαιτείται από εσάς οποιαδήποτε πληροφορία, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για κανένα άλλο πρόγραμμα αυτής της λίστας.

Τα προγράμματα οδήγησης συσκευών μπορούν να εξαιρεθούν από μια σάρωση με το Free Scout Driver, ώστε να μην εμφανίζονται στο μέλλον ως αναβαθμίσεις.

Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό του Free Scout Driver είναι η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των προγραμμάτων οδήγησης. Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για ορισμένα ή όλα τα προγράμματα οδήγησης και, στη συνέχεια, να τα επαναφέρετε εύκολα, αν χρειαστεί.

Επίσης περιλαμβάνεται στο Free Driver Scout είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που ονομάζεται εργαλείο μετανάστευσης λειτουργιών . Θα εκτελέσετε αυτό το εργαλείο αν πρόκειται να εγκαταστήσετε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα Windows στον υπολογιστή σας. Θα βρείτε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για το νέο λειτουργικό σύστημα και θα τα αποθηκεύσετε σε μια προσαρμοσμένη τοποθεσία, όπως μια μονάδα flash . Στη συνέχεια, όταν έχετε εγκαταστήσει το άλλο λειτουργικό σύστημα των Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εργαλείο για να επαναφέρετε τα συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης που είναι ειδικά για το λειτουργικό σύστημα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την επανάληψη των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών.

Δωρεάν Scout 1.0 Driver & Δωρεάν Λήψη

Σημείωση: Αν και ο Free Scout Driver είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, δεν βρήκε τόσους ξεπερασμένους οδηγούς όπως το Driver Booster, γι 'αυτό και επέλεξα αυτό το μέρος γι' αυτό στη λίστα.

Δοκίμασα το Driver Scout v1.0 στα Windows 10 αλλά επίσης λειτουργεί με τα Windows 8 , 7, Vista και XP. Περισσότερο "

03 από 10

Λύση DriverPack

Λύση DriverPack.

Το DriverPack Solution έχει ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι πιο εύκολο στη χρήση από ό, τι τα περισσότερα από τα υπόλοιπα σε αυτή τη λίστα. Υπάρχουν μόνο μερικά κουμπιά και σίγουρα δεν δημιουργούν σύγχυση σε οθόνες ή επιλογές.

Αυτό το πρόγραμμα υποστηρίζει μαζικές λήψεις και αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις, ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε οδηγό εγκατάστασης.

Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το DriverPack Solution, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων οδήγησης αυτόματα ή να επιλέξετε χειροκίνητα για εσάς ποια θέλετε να ενημερώσετε.

Υπάρχουν επίσης κάποιες βασικές πληροφορίες συστήματος που περιλαμβάνονται στο DriverPack Solution, καθώς και ένα πρόγραμμα λήψης λογισμικού που μπορεί να εγκαταστήσει μερικά από τα συνιστώμενα προγράμματα στον υπολογιστή σας.

DriverPack Solution 17 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Η λύση DriverPack υποστηρίζει τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

04 από 10

Έξυπνος οδηγός εγκατάστασης

Έξυπνος οδηγός εγκατάστασης.

Το Snappy Driver Installer είναι ένα άλλο δωρεάν λογισμικό προγράμματος οδήγησης updater που είναι λίγο σαν το DriverPack Solution, που παρατίθεται παραπάνω.

Μπορείτε να κάνετε λήψη πολλών προγραμμάτων οδήγησης ταυτόχρονα για πολλούς διαφορετικούς τύπους συσκευών. Μετά τη λήψη τους, το πρόγραμμα σας δίνει άμεση πρόσβαση για να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις ... με ή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το Snappy Driver Installer είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί καν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για να μεταφέρετε και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης που έχετε λάβει σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή.

Snappy Driver Installer 1.18.4 (R1804) Εξετάσεις & Δωρεάν Λήψη

Το Snapper Driver Installer έχει επίσης μηδενικές διαφημίσεις, δεν περιορίζει τις ταχύτητες λήψης και μπορεί να εγκαταστήσει όσα προγράμματα οδήγησης χρειάζεστε, χωρίς περιορισμούς.

Αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί με εκδόσεις 32 και 64 bit των Windows 10, Windows 8, Windows 7 , Windows Vista και Windows XP . Περισσότερο "

05 από 10

Ταλέντο οδηγών

Driver Talent v7.

Το Driver Talent (προηγουμένως ονομάζεται DriveTheLife ) είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση πρόγραμμα οδήγησης updater που σας επιτρέπει να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης συσκευών μέσω ενός προγράμματος, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για επίσημες συνδέσεις λήψης.

Αυτή η εφαρμογή όχι μόνο μπορεί να ενημερώσει παρωχημένα και ελλείποντα προγράμματα οδήγησης, αλλά και να διορθώσει τα κατεστραμμένα και να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης για εσάς.

Το μέγεθος ενός προγράμματος οδήγησης καθώς και η ημερομηνία έκδοσης και ο αριθμός έκδοσης εμφανίζονται για εσάς προτού το κατεβάσετε, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε αυτό που ακολουθείτε.

Υπάρχει μια εναλλακτική έκδοση που περιλαμβάνει προγράμματα οδήγησης δικτύου και λειτουργεί εκτός σύνδεσης, κάτι το οποίο είναι τέλειο αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης αλλά δεν έχετε εγκαταστήσει το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης δικτύου.

Υπάρχει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στο Driver Talent, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε εκ των προτέρων λήψη όλων των απαραίτητων προγραμμάτων οδήγησης για τον υπολογιστή, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να τα επανεγκαταστήσετε εάν εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σύστημα αργότερα.

Driver Talent 7.0.1.6 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Κατά τη χρήση του προγράμματος οδήγησης Talent, παρατήρησα ότι το ίδιο το πρόγραμμα ήταν εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα και οι περισσότερες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης κατελήφθηκαν πολύ γρήγορα, πράγμα που ήταν ωραίο.

Το Talent οδηγού μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

06 από 10

DriverMax

DriverMax v9.0. © Καινοτόμες λύσεις

Το DriverMax είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα των Windows που μπορεί να ενημερώνει ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης. Δυστυχώς, είναι περιορισμένη σε μερικές περιοχές.

Εκτός από την ενημέρωση των παλαιών προγραμμάτων οδήγησης, το DriverMax μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για ορισμένα ή όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης, να επαναφέρει τα προγράμματα οδήγησης, να επαναφέρει τα προγράμματα οδήγησης και να εντοπίσει άγνωστο υλικό.

Βρήκα ότι το DriverMax ανακάλυψε ένα σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό παρωχημένων οδηγών από ό, τι κάθε άλλο πρόγραμμα από αυτήν τη λίστα. Ελέγξαμε τους αριθμούς έκδοσης ενάντια στα τρέχοντα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης και όλα φαινόταν να είναι έγκυρες ενημερώσεις.

DriverMax 9.43 Επανεξέταση & Δωρεάν Λήψη

Σημείωση: Το DriverMax μπορεί να κάνει λήψη δύο προγραμμάτων οδήγησης ανά ημέρα και 10 οδηγούς το μήνα και μπορεί να κάνει λήψη μόνο ενός προγράμματος οδήγησης κάθε φορά. Μπορείτε να ελέγξετε αν υπάρχουν παρωχημένα προγράμματα οδήγησης, αλλά είστε περιορισμένοι σε πόσα μπορείτε πραγματικά να κατεβάσετε . Μιλώ περισσότερο στην κριτική μου για το γιατί αυτό δεν είναι τόσο κακό όσο ένα όριο που μπορεί να ακούγεται.

Το DriverMax βρίσκει προγράμματα οδήγησης για τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

07 από 10

DriversCloud

DriversCloud.com.

Το DriversCloud (προηγουμένως ονομάζεται Ma-Config ) είναι μια δωρεάν υπηρεσία ιστού που βρίσκει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό σας, συμπεριλαμβανομένων των ξεπερασμένων προγραμμάτων οδήγησης.

Αυτό λειτουργεί κατεβάζοντας ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web να συλλέγει πληροφορίες από τον υπολογιστή σας.

Από τον ιστότοπο μπορείτε να βρείτε κατηγορίες όπως Ανάλυση BSOD, Οδηγοί μου, Autorun, Διαμόρφωση δικτύου και άλλες περιοχές που μπορείτε να περιηγηθείτε.

DriversCloud 10.0.7.0 Αναθεώρηση και δωρεάν λήψη

Όταν χρειάζεται να ενημερώσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης, μπορείτε να δείτε τις πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες των νέων προγραμμάτων οδήγησης σε σχέση με το πρόγραμμα οδήγησης που είναι εγκατεστημένο. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό έκδοσης, τον κατασκευαστή, το όνομα και την ημερομηνία του αρχείου INF και το αναγνωριστικό υλικού.

Οι χρήστες των Windows 10, 8, 7, Vista, XP και Windows 2000 μπορούν να εγκαταστήσουν το DriversCloud. Περισσότερο "

08 από 10

DriverIdentifier

DriverIdentifier.

Το DriverIdentifier είναι ένα εξαιρετικά απλό, αλλά πολύ χρήσιμο δωρεάν πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης.

Μπορείτε να σαρώσετε τα προγράμματα οδήγησης εάν δεν έχετε σύνδεση στο Internet, κάτι που είναι πολύ ωραίο αν ο οδηγός της κάρτας δικτύου δεν λειτουργεί. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, ο DriverIdentifier θα σας στείλει τη λίστα των προγραμμάτων οδήγησης σε ένα αρχείο HTML .

Απλά ανοίξτε το αρχείο σε έναν υπολογιστή που έχει σύνδεση στο διαδίκτυο έτσι ώστε ο ιστότοπος του DriverIdentifier να μπορεί να παραπέμπει τα αποτελέσματα με τις βάσεις δεδομένων τους. Οι οδηγοί που χρειάζονται ενημέρωση θα έχουν έναν σύνδεσμο ενημέρωσης δίπλα τους.

DriverIdentifier 5.2 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Υπάρχει επίσης διαθέσιμη μια φορητή έκδοση του DriverIdentifier.

Σημείωση: Πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο DriverIdentifier για να κάνετε λήψη των ενημερώσεων του προγράμματος οδήγησης.

Το DriverIdentifier βρίσκει προγράμματα οδήγησης των Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

09 από 10

Ο Οδηγός Εύκολος

Οδηγός Easy v5.5.0.

Το πρόγραμμα οδήγησης Easy είναι ένα άλλο πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για την εύρεση ενημερώσεων για προγράμματα οδήγησης στα Windows και είναι δωρεάν τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση.

Προγραμματίστε μια σάρωση με το πρόγραμμα οδήγησης Easy Easy για να ελέγξετε αν υπάρχουν παρωχημένα προγράμματα οδήγησης και θα σας ζητηθεί να κάνετε λήψη μιας ενημερωμένης έκδοσης. Μια σάρωση μπορεί να προγραμματιστεί καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία, όταν ο υπολογιστής σας είναι αδρανής ή ακόμα και κάθε φορά που συνδέεστε στα Windows.

Μου αρέσει ότι ο Driver Easy μπορεί να κατεβάσει προγράμματα οδήγησης από το εσωτερικό του προγράμματος χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ένα εξωτερικό πρόγραμμα περιήγησης στο web.

Υπάρχουν επιπλέον λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα οδήγησης Easy, όπως η προβολή πληροφοριών υλικού και η σάρωση για ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης όταν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Driver Easy 5.6.2 Αναθεώρηση και δωρεάν λήψη

Σημείωση: Η ταχύτητα με την οποία επιτρέπεται η λήψη ενημερωμένων εκδόσεων μέσω του Driver Easy ήταν πολύ αργή - πολύ πιο αργή από ό, τι με τα άλλα προγράμματα αυτής της λίστας.

Το Easy Driver μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

10 από 10

Device Doctor

Device Doctor.

Device Doctor είναι ένα πραγματικά απλό και εύχρηστο πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης. Μπορεί να μεταφορτωθεί ως κανονικό πρόγραμμα ή ως φορητό που δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί.

Μπορείτε να προγραμματίσετε σαρώσεις για να ελέγξετε αν υπάρχουν παρωχημένα προγράμματα οδήγησης και στη συνέχεια, όταν βρεθεί μια ενημερωμένη έκδοση, θα μεταφερθείτε σε έναν ιστότοπο για να το κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο.

Επειδή πρέπει να κάνετε λήψη ενημερώσεων εκτός του Device Doctor, μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί να αποσυνδέσετε τα αρχεία του προγράμματος οδήγησης πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με ένα εργαλείο αποσυμπίεσης αρχείων όπως αυτό που περιλαμβάνεται στα Windows ή ένα εργαλείο τρίτου μέρους όπως το 7-Zip.

Device Doctor 5.0.204 Αναθεώρηση και δωρεάν λήψη

Ο Doctor Device περιορίζεται στη λήψη μόνο ενός προγράμματος οδήγησης την ημέρα. Έχει σχεδιαστεί για να βρείτε προγράμματα οδήγησης για τα Windows XP μέσω Windows 10. Περισσότερα »