Πώς να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ως μόντεμ

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που τέθηκαν σχετικά με τη χρήση κινητών υπολογιστών είναι ο τρόπος σύνδεσης ενός κινητού τηλεφώνου με ένα φορητό υπολογιστή για πρόσβαση στο Internet. Αν και η πρόσδεση δεν είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, η απάντηση είναι λίγο δύσκολη επειδή οι ασύρματοι φορείς έχουν διαφορετικούς κανόνες και σχέδια για να επιτρέπουν (ή να μην επιτρέπουν) πρόσδεση και τα μοντέλα κυττάρων έχουν επίσης διαφορετικούς περιορισμούς. Σε περίπτωση αμφιβολίας, είναι πάντα καλύτερο να ανατρέξετε στον παροχέα υπηρεσιών και στον κατασκευαστή του ακουστικού για οδηγίες ...

αλλά εδώ υπάρχουν μερικές πληροφορίες μόνο για να ξεκινήσετε.

Ο, τι χρειάζεσαι

Για να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ως μόντεμ, χρειάζεστε τα εξής:

  1. Η συσκευή με την οποία θέλετε να μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, βεβαίως (δηλαδή, φορητό υπολογιστή ή tablet)
  2. Ένα κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα επεξεργασίας δεδομένων που θα χρησιμοποιήσετε ως μόντεμ (δηλαδή, το κινητό τηλέφωνο θα πρέπει να μπορεί να συνδεθεί μόνος του)
  3. Ένα σχέδιο δεδομένων για το τηλέφωνο από τον παροχέα ασύρματων υπηρεσιών σας . Οι περισσότεροι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας αυτές τις μέρες σας απαιτούν να έχετε ένα σχέδιο δεδομένων για το smartphone σας ούτως ή άλλως, αλλά τα κανονικά (ή χαρακτηριστικό) τηλέφωνα μπορεί επίσης να είναι web-capable και ως εκ τούτου μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως μόντεμ για το laptop σας. Θα χρειαστεί να έχετε ένα σχέδιο δεδομένων για το τηλέφωνο, είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο είτε για smartphone.

Επιλογές Tethering

Υπάρχουν μερικοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω του φορητού σας υπολογιστή (ή tablet) χρησιμοποιώντας το σχέδιο δεδομένων του κινητού σας τηλεφώνου.

Οδηγίες λήψης από ασύρματο φορέα

Βρείτε τον παροχέα σας παρακάτω για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το αν επιτρέπουν τη σύνδεση και το κόστος. Αν βρίσκεστε στην αγορά για νέες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, διαβάστε όλα τα προφίλ για να μάθετε ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι η πιο ευέλικτη όταν πρόκειται για tethering.

Η AT & T διαθέτει έναν από τους πιο λεπτομερείς ιστότοπους, με μια ενότητα για λύσεις ασύρματου φορητού υπολογιστή καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση συσκευών.

Τι χρειάζεστε για να Tether ένα AT & T κινητό τηλέφωνο

Μπορείτε να συνδέσετε το iPhone AT & T ή τους περισσότερους άλλους τύπους κινητών τηλεφώνων . Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο AT & T ως μόντεμ για το φορητό υπολογιστή ή το tablet σας:

  1. Ελέγξτε εάν το κινητό σας βρίσκεται στη λίστα των κινητών τηλεφώνων συμβατών με το LaptopConnect.
  2. Ενημερωμένα σχέδια δεδομένων AT & T : Από τις 7 Ιουνίου 2010, η AT & T επιτρέπει την πρόσδεση στα νέα της σχέδια DataPro μόνο για 20 δολάρια επιπλέον μηνιαίως, αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει πρόσθετη χρήση δεδομένων - δεδομένα που έχετε πρόσβαση από τον αριθμό των φορητών υπολογιστών σας ως μέρος του 2GB του DataPro όριο.

    Οι πελάτες "Grandfathered" που είχαν σχέδιο DataConnect μπορεί να διατηρήσουν την υπάρχουσα υπηρεσία πρόσδεσής τους, η οποία ξεκινά από $ 20 για τους ελαφρούς χρήστες και φτάνει τα $ 60 για 5GB μηνιαίας χρήσης (παρόμοια με τα σχέδια ευρυζωνικών υπηρεσιών της AT & T που επιτρέπουν στους χρήστες laptop να συνδέονται απευθείας στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μια κάρτα δικτύου).

    Η AT & T διαθέτει ένα διάγραμμα σύγκρισης διαθέσιμων σχεδίων επιτοκίων για να συγκρίνετε επιλογές. Σημειώστε ότι τα σχέδια DataConnect είναι επιπλέον των σχεδίων δεδομένων που απαιτούνται για το smartphone ή το PDA σας και η ποσότητα των δεδομένων στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση με το σχέδιο είναι περιορισμένη, οπότε η πρόσδεση μπορεί να είναι ακριβή.
  1. Για να συνδέσετε το κινητό σας με το φορητό υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε Bluetooth είτε το καλώδιο (USB ή σειριακή) ανάλογα με το συγκεκριμένο τηλέφωνό σας.
  2. Τέλος, πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε το λογισμικό επικοινωνίας της AT & T στο φορητό σας υπολογιστή. το λογισμικό είναι επίσης συμβατό μόνο με τα Windows.

Μόλις έχετε όλα αυτά τα πράγματα στη θέση σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό της AT & T στο φορητό σας υπολογιστή για να ξεκινήσετε τη σύνδεση στο κινητό σας τηλέφωνο και να το χρησιμοποιήσετε ως μόντεμ για τη μετάβαση στο διαδίκτυο . Να είστε ενήμεροι ενώ χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, ωστόσο, αυτού του ανώτατου ορίου δεδομένων. Δεν θέλετε να υπερβείτε το όριο και να βρείτε τεράστιες χρεώσεις για τον επόμενο λογαριασμό σας!

Σημείωση: Η AT & T προσφέρει επίσης δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi στο βασικό σημείο πρόσβασης στους πελάτες της για πελάτες DataConnect, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο Verizon ως μόντεμ

Η ιστοσελίδα της κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης της Verizon σάς προσκαλεί να "εξαπολύσετε την ισχύ του τηλεφώνου σας" για να την χρησιμοποιήσετε ως φορητό μόντεμ για πρόσβαση στο Internet στο φορητό υπολογιστή σας. Το κινητό σας τηλέφωνο , εξηγούν, λειτουργεί ήδη ως μόντεμ και τραβάει ένα σήμα κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης που μπορεί να χρησιμοποιήσει το φορητό σας υπολογιστή. Με τη συσκευή " Mobile Broadband Connect " (επιλέξτε smartphones ή BlackBerry), ένα καλώδιο USB και το λογισμικό VZAccess Manager στο φορητό σας υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως μόντεμ.

Τιμολόγηση και επιλογές του Verizon

Ακούγεται υπέροχο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι εκτός από την απαίτηση ενός σχεδίου δεδομένων για το smartphone σας (ξεκινώντας από $ 29.99), όπως και με την AT & T πρέπει επίσης να έχετε ξεχωριστό σχέδιο (από $ 15-30 / month) για να συνδέσετε το φορητό υπολογιστή σας ... τα δεδομένα σχετικά με αυτό το πρόσθετο σχέδιο υπολογίζονται (επιτρέπεται η χρήση δεδομένων έως και 5 GB ανά μήνα, μετά από τα οποία τα δεδομένα χρεώνονται ανά βάση MB). Η Verizon έχει σχέδιο $ 50 / μήνα για τη σύνδεση κινητών τηλεφώνων με δυνατότητα δεδομένων (όχι smartphones) που έχουν μόνο φωνητική υπηρεσία.

Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση της υπηρεσίας hotspot κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης της Verizon που διατίθεται σε ορισμένα τηλέφωνα, όπως το Palm Pre Plus ή το Pixi Plus . Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το σχέδιο δεδομένων του τηλεφώνου με έως και 5 άλλες συσκευές - δωρεάν. Θα χρειαστείτε ακόμα ένα σχέδιο δεδομένων για το τηλέφωνο Palm, αλλά δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για τις άλλες συσκευές για να το χρησιμοποιήσετε.

Τι χρειάζεστε για να Tether ένα Verizon κινητό τηλέφωνο

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο Verizon ως μόντεμ για το φορητό υπολογιστή σας:

  1. Ελέγξτε αν το κινητό σας βρίσκεται στη λίστα συσκευών συμβατών με το Mobile Broadband Connect.
  2. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα κατάλληλο πρόγραμμα δεδομένων και / ή κλήσεων για το φορητό σας ακουστικό και προσθέστε τη δυνατότητα Mobile Broadband Connect.
  3. Συνδέστε το κινητό σας στο φορητό σας υπολογιστή μέσω USB. Μπορεί να χρειαστείτε ένα ειδικό προσαρμογέα ή το κιτ Office Mobile από την Verizon, ανάλογα με το τηλέφωνό σας.
  4. Τέλος, εγκαταστήστε το VZAccess Manager στον φορητό υπολογιστή σας. το λογισμικό λειτουργεί με Windows και Mac .

Χρησιμοποιήστε το λογισμικό VZAccess Manager για να μεταβείτε στο διαδίκτυο από το φορητό σας υπολογιστή χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ως μόντεμ. Όπως συμβαίνει με όλες τις μετρημένες υπηρεσίες, όμως, να γνωρίζετε το ανώτατο όριο δεδομένων για να βεβαιωθείτε ότι δεν το υπερβαίνετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο Sprint ως μόντεμ

Η επίσημη πολιτική δεδομένων της Sprint σχετικά με τη σύνδεση δεν επιτρέπει τη χρήση του τηλεφώνου ως μόντεμ χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο:

Δεδομένα προώθησης, επιλογών και άλλων διατάξεων ... Εκτός από τα σχέδια Phone-as-Modem, ενδέχεται να μην χρησιμοποιείτε τηλέφωνο (συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου Bluetooth ) ως μόντεμ σε σχέση με υπολογιστή, PDA ή παρόμοια συσκευή. Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών Ειδικοί όροι και περιορισμοί σχετικά με τη χρήση Υπηρεσιών Δεδομένων Εκτός από τους κανόνες για τη χρήση όλων των άλλων Υπηρεσιών μας, εκτός αν προσδιορίζουμε την Υπηρεσία ή τη Συσκευή που έχετε επιλέξει ως ειδικά προορισμένη για το σκοπό αυτό ... Εάν οι Υπηρεσίες σας συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε ιστό ή δεδομένα, δεν μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Συσκευή σας ως μόντεμ για υπολογιστές ή άλλο εξοπλισμό, εκτός αν προσδιορίζουμε την Υπηρεσία ή τη Συσκευή που έχετε επιλέξει ως ειδικά προορισμένη για το σκοπό αυτό (για παράδειγμα, με τα προγράμματα " τηλέφωνο ως μόντεμ " , Σχέδια Sprint Mobile Broadband , σχέδια ασύρματου δρομολογητή κ.λπ.).

Η Sprint διέθετε μια επιλογή δεδομένων για το τηλέφωνο ως μόντεμ (PAM) το 2008. Οι πελάτες που εξακολουθούν να έχουν αυτό το πρόσθετο είναι "grandfathered" και ενδέχεται να έχουν ακόμα τη δυνατότητα πρόσδεσης .

Πώς να πάτε σε απευθείας σύνδεση με το φορητό υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας Sprint PCS

Ως εκ τούτου, για να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο φορητό υπολογιστή σας μέσω του δικτύου της Sprint, θα χρειαστεί να έχετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ευρυζωνικών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για το φορητό σας υπολογιστή και μια κάρτα κινητού ευρυζωνικού δικτύου ή μια φορητή συσκευή hotspot για κινητά .

Η υπηρεσία κινητής ευρυζωνικής υπηρεσίας 4G της Sprint μπορεί να αξίζει τον πρόσθετο εξοπλισμό και χρέωση υπηρεσιών για επαγγελματίες κινητού που χρειάζονται ταχύτητες ταχύτερες από 3G. Το πρόγραμμα Simply Everything + της κινητής ευρυζωνικότητας της Sprint είναι, κατά τη στιγμή της γραφής, 149,99 δολάρια το μήνα.

Το προσθετικό σχέδιο Mobile Hotspot είναι $ 29,99 ανά μήνα και καλύπτεται σε 5GB, αλλά μπορείτε να το προσθέσετε ανά ημέρα για $ 1 ανά ημέρα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το T-Mobile κινητό σας τηλέφωνο ως μόντεμ

Προηγουμένως, η T-Mobile δεν υποστήριζε επισήμως τη tethering, αλλά ούτε και εμπόδισαν τους χρήστες να προσδέσουν τα κινητά τηλέφωνά τους (στην πραγματικότητα, θυμάμαι ότι πρόσδεσε ένα κινητό τηλέφωνο T-Mobile σε διάφορα PDA μέσω υπέρυθρων από τη δεκαετία του '90). Από τον Νοέμβριο του 2010, ωστόσο, η T-Mobile έχει υποστηρίξει επισήμως την πρόσδεση - και χρεώνει για αυτό. Το tethering του τηλεφώνου και το πρόγραμμα κοινής χρήσης wi-fi σας διαχειρίζονται $ 14.99 / μήνα, στην χαμηλή πλευρά των χρεώσεων σύνδεσης μεταξύ των μεγάλων ασύρματων εταιρειών στις ΗΠΑ, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση που δεν σας δίνει επιπλέον χρήση δεδομένων.

Πώς να Tether T-Mobile κινητό σας τηλέφωνο

Η T-Mobile δίνει εντολή στους χρήστες να ανατρέχουν στα φόρουμ των χρηστών τους για να διαμορφώσουν τα τηλέφωνά τους ως μόντεμ. Οι οδηγίες ενισχύουν την ανάγκη για ένα σχέδιο δεδομένων στο κινητό σας τηλέφωνο και συνδέονται με τις οδηγίες εγκατάστασης συγκεκριμένων τηλεφώνων (BlackBerry, Windows Mobile , Android και Nokia).

Ένας εύκολος και καθολικός τρόπος για να ρυθμίσετε τη tethering στη συσκευή σας, όμως, είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το PdaNet , επειδή δεν χρειάζεται πραγματικά να αλλάξετε λεπτομερείς ρυθμίσεις. Για περισσότερη βελτιστοποίηση του τηλεφώνου, η κοινότητα στο HowardForums είναι επίσης ένας φανταστικός πόρος.