Οι καλύτερες οθόνες LCD 30 ιντσών

Μια επιλογή από τις καλύτερες οθόνες LCD 30 ιντσών για μια ποικιλία εργασιών και τιμών

Οι οθόνες 30 ιντσών εξακολουθούν να θεωρούνται ως η σφαίρα των επαγγελματικών οθονών, αλλά αυτό αλλάζει με μια νέα γενιά χαμηλού κόστους εξαιρετικά ευρείας οθόνης. Ο αριθμός των επιλογών εξακολουθεί να είναι πολύ περιορισμένος και οι τιμές είναι γενικά πολύ υψηλές σε σύγκριση με τις ελαφρώς μικρότερες οθόνες. Φυσικά, εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και υψηλή ανάλυση που είναι δύσκολο να νικήσει ειδικά για σοβαρή γραφιστική εργασία. Μάθετε ποια νομίζω ότι είναι σήμερα τα καλύτερα διαθέσιμα.

Με τη βελτίωση της τεχνολογίας, είναι διαθέσιμες όλο και πιο προσιτές οθόνες μεγάλης οθόνης. Το Acer B326HUL είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού. Αυτή η μεγάλη οθόνη 32 ιντσών προσφέρει μια πολύ αξιόπιστη ανάλυση 2560x1440 που προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα λεπτομέρειας σε σύγκριση με μικρότερες οθόνες χωρίς να κοστίζει πάρα πολύ. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί ένα πάνελ τεχνολογίας VA που προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό μεταξύ των πάνελ IPS και TN. Είναι πιο γρήγορο από έναν πίνακα IPS, αλλά διαθέτει καλύτερα γωνίες και χρώματα προβολής από το TN. Οι υποδοχές σύνδεσης περιλαμβάνουν το DisplayPort, το HDMI και το DVI. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο διανομέα USB 3.0. Το περίπτερο προσφέρει κλίση, περιστροφή και ρύθμιση ύψους.

Η σειρά UltraSharp της Dell είναι γνωστή για τη σταθερή απόδοση και την εξαιρετική γκάμα των συνδέσμων και το U3017 συνεχίζει αυτή την παράδοση. Η οθόνη 30 ιντσών προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες χρωμάτων με κάλυψη 99% των gamuts sRGB και AdobeRGB. Επιπλέον, το χρώμα της Dell βαθμονομεί κάθε οθόνη από το εργοστάσιο και για τα δύο αυτά προφίλ χρωμάτων για εξαιρετικό χρώμα από το κουτί. Η Dell έχει μειώσει τον αριθμό των εισόδων βίντεο, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει DisplayPort, mini-DisplayPort, HDMI και DVI. Εκτός από αυτό, τώρα διαθέτει ένα τεσσάρων θύρας USB hub. Το περίπτερο υποστηρίζει ρυθμίσεις ύψους, περιστροφής και κλίσης.

Οι οθόνες σινεμά διαφέρουν από τις περισσότερες άλλες οθόνες, επειδή προσφέρουν μια πολύ ευρύτερη οθόνη. Η οθόνη LG προσφέρει μια απίστευτη εγγενή ανάλυση 3440x1440 για αναλογία διαστάσεων 21: 9 που χρησιμοποιείται από πολλές ταινίες ευρείας οθόνης. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία IPS για κάποιες υπέροχες γωνίες και χρώματα προβολής. Η οθόνη είναι επίσης καμπύλη ελαφρά για να δώσει μια πιο κινηματογραφική αίσθηση. Προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένων δύο HDMI 2.0, δύο Thunderbolt , και DisplayPort. Διαθέτει ακόμη και μια ενσωματωμένη στο σύστημα δύο θύρες USB 3.0. Υπάρχουν δύο στερεοφωνικά ηχεία 7 watt που είναι ενσωματωμένα σε αυτό για καλύτερο από τον μέσο ήχο, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν πιθανώς εξωτερικά ηχεία. Το περίπτερο έχει ρυθμίσεις ύψους, κλίσης και περιστροφής, χωρίς όμως να περιστρέφεται για μια τέτοια ευρεία οθόνη.

Οι 4Κ οθόνες είναι σχετικά καινούργιες και απαγορευτικά ακριβές για πολλούς ανθρώπους, αλλά προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή ανάλυση οθόνης. Το Acer B6 B326HK είναι μια εκπληκτικά προσφορά αν και με μια τιμή μόλις $ 900 έως $ 1000 καθιστώντας εξαιρετικά προσιτή. Διαθέτει την πλήρη ανάλυση 3830x2160 για 4Κ και χρησιμοποιεί ακόμη την τεχνολογία οθόνης IPS για ευρείες γωνίες θέασης και πολύ καλό χρώμα. Η φωτεινότητα είναι πολύ υψηλή στα 350cd / m ^ 2 που πολλοί άνθρωποι πιθανώς θα μειώσουν. Οι υποδοχές σύνδεσης περιλαμβάνουν HDMI, DisplayPort, mini-DisplayPort και DVI. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να έχετε τα υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης με ανάλυση 4K, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους DisplayPort. Υπάρχει ένα ζεύγος ηχείων δύο watt ενσωματωμένο στην οθόνη μαζί με ένα τεσσάρων θύρας USB 3.0 hub. Το περίπτερο προσφέρει ρυθμίσεις ύψους, περιστροφής και κλίσης.

Αυτή η οθόνη έχει σχεδιαστεί για το σοβαρό επαγγελματικό γραφικό στο μυαλό. Πολλές από τις παραπάνω οθόνες κάνουν μια εξαιρετική δουλειά με χρώμα αλλά πέφτουν κάπως από το τι μπορεί να κάνει το NEC PA322UHD και σίγουρα είναι πολύ πιο προσιτό. Η υποστήριξη χρωμάτων είναι πολύ μεγάλη, με κάλυψη του AdobeRGB 99,2% και πλήρη κάλυψη του sRGB χάρη στον πίνακα οθόνης με βάση το IGZO και την επεξεργασία χρώματος 14-bit. Είναι επίσης δυνατό να λάβετε ορισμένα μοντέλα που περιλαμβάνουν το χρωματομετρητή SpectreView για να ρυθμίσετε το χρώμα όσο το δυνατόν καλύτερα. Διαθέτει υποστήριξη για τις πλήρεις αναλύσεις 4K ή UHD και καλή φωτεινότητα 350 nit. Οι υποδοχές περιλαμβάνουν δύο DisplayPort v1.2, ένα HDMI 2.0, τέσσερα HDMI 1.4 και δύο DVI-D. Οι συνδέσεις περιλαμβάνουν δύο DisplayPort, HDMI και DVI-D. Διαθέτει ενσωματωμένο διανομέα USB 3.0 επίσης. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η βάση υποστηρίζει πλήρως τις ρυθμίσεις ύψους, περιστροφής, κλίσης και περιστροφής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .