Πώς να επεκτείνετε την αποθήκευση στο iPad σας

Χρειάζεστε περισσότερο χώρο στο iPad σας; Κανένα πρόβλημα!

Εάν υπάρχει ένα μεγάλο μειονέκτημα για τη ζωή με ένα iPad είναι η έλλειψη ενός εύκολου τρόπου για να επεκτείνετε την αποθήκευση σας. Το iPad δεν υποστηρίζει κάρτες Micro SD και χωρίς μια πραγματική θύρα USB (ή ακόμα και ένα πραγματικό σύστημα καθολικών αρχείων), δεν μπορείτε απλά να συνδέσετε μια μονάδα flash run-of-the-mill. Στις πρώτες μέρες, τα 16 GB ήταν πολύ αποθηκευμένα, ειδικά αν δεν χρειάζεστε ολόκληρη τη συλλογή ταινιών σας στο iPad, αλλά καθώς το iPad γίνεται πιο ισχυρό, οι εφαρμογές γίνονται μεγαλύτερες. Στην πραγματικότητα, μερικά παιχνίδια προσεγγίζουν τώρα το σήμα των 2 GB. Λοιπόν, πώς θα έχετε περισσότερη αποθήκευση;

Cloud Storage

Η ατυχής αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να επεκταθεί η αποθήκευση για τις εφαρμογές. Αλλά μπορείτε να επεκτείνετε την αποθήκευση για σχεδόν οτιδήποτε άλλο, το οποίο θα πρέπει να αφήνει άφθονο χώρο για τις εφαρμογές σας, ειδικά αν δεν χρησιμοποιείτε το iPad ως κονσόλα παιχνιδιών. Τα παιχνίδια είναι μακράν οι μεγαλύτερες εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών, αλλά άλλες εφαρμογές μπορούν σίγουρα να φτάσουν στο χέρι.

Η αποθήκευση σύννεφων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αποθήκευση εγγράφων, φωτογραφιών και βίντεο. Το iPad έρχεται με iCloud Drive και iCloud Photo Library, αλλά δεν είναι τόσο εύγλωττες όσο άλλες λύσεις. Η καλύτερη πρόταση είναι να μεταβείτε σε μια υπηρεσία όπως το Dropbox ή το Google Drive.

Το Storage Cloud χρησιμοποιεί το Internet ως δεύτερο σκληρό δίσκο. Ενώ το "σύννεφο" μπορεί μερικές φορές να ακούγεται σαν μαγικό μέρος, θυμηθείτε, ολόκληρο το Διαδίκτυο είναι πραγματικά ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπολογιστών που συνδέονται μεταξύ τους. Βασικά, η αποθήκευση cloud χρησιμοποιεί το χώρο αποθήκευσης του σκληρού δίσκου από μια εξωτερική τοποθεσία όπως το Google ή το Dropbox για τις δικές σας ανάγκες αποθήκευσης. Οι περισσότερες λύσεις αποθήκευσης σύννεφων προσφέρουν επίσης ένα κομμάτι ελεύθερου χώρου για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Το καλύτερο μέρος για την αποθήκευση στο Cloud είναι ότι είναι καταστροφικό. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με το iPad σας, θα έχετε ακόμα μεταφερθεί στο cloud αρχεία. Έτσι, θα μπορούσατε να χάσετε το iPad σας και να διατηρήσετε τα αρχεία σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το iCloud κάνει μια τόσο καλή τοποθεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και γιατί άλλες υπηρεσίες cloud κάνουν έναν εξαιρετικό τρόπο να επεκτείνουν το χώρο αποθήκευσης.

Η καλύτερη χρήση της αποθήκευσης σύννεφων είναι φωτογραφίες και ειδικά βίντεο. Μπορούν να καταλάβουν μια εκπληκτική ποσότητα χώρου, οπότε απλά καθαρίζοντας τη συλλογή φωτογραφιών σας και μετακινώντας το στο σύννεφο μπορεί να καταλήξει να απελευθερώσει ένα αξιοπρεπές κομμάτι αποθήκευσης.

Μεταδώστε τη μουσική και τις ταινίες σας

Η μουσική και οι ταινίες μπορούν επίσης να χωρέσουν πολύ χώρο στο iPad σας, γι 'αυτό καλό είναι να τις μεταδώσετε αντί να τις αποθηκεύσετε. Εάν διαθέτετε ψηφιακές ταινίες στο iTunes, μπορείτε να τις μεταφέρετε απευθείας στο iPad σας μέσω της εφαρμογής Βίντεο χωρίς να τις κατεβάσετε. Αυτό ισχύει για τις περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες βίντεο όπως το Amazon Instant Video.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη ροή της συλλογής μουσικής σας. Η πιο εύκολη λύση είναι να εγγραφείτε στο iTunes Match, το οποίο θα αναλύσει τη συλλογή του iTunes και θα σας επιτρέψει να προβάλλετε όλη τη μουσική σας σε όλες τις συσκευές σας iOS. Αυτό περιλαμβάνει μουσική που δεν αγοράσατε στο iTunes. Πώς να ενεργοποιήσετε τον αγώνα iTunes

Η υπηρεσία iTunes Match είναι 24,99 δολάρια το χρόνο, η οποία αποτελεί κλέψιμο για αυτό που προσφέρει, αλλά εάν δεν σκοπεύετε να φύγετε από το σπίτι με το iPad σας, υπάρχει ένας ελεύθερος τρόπος να κάνετε το ίδιο πράγμα: Η λειτουργία κοινής χρήσης του σπιτιού χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας για αποθήκευση και προβάλλει μουσική και ταινίες στο iPad σας.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για μια συνδρομητική υπηρεσία όπως η Apple Music, η Spotify ή η Amazon Prime Music. Αυτό όχι μόνο θα σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική στο iPad σας, αλλά σας δίνει επίσης πρόσβαση σε μια ολόκληρη βιβλιοθήκη μουσικής με τον ίδιο τρόπο που η Netflix σας δίνει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη βίντεο.

Και μην ξεχάσετε την Πανδώρα. Παρόλο που δεν μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα τραγούδια για αναπαραγωγή, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο ραδιοφωνικό σταθμό , τοποθετώντας τα με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Αυτό θα σας δώσει παρόμοια τραγούδια και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέα μουσική.

Εξωτερικός σκληρός δίσκος

Ο πιο παραδοσιακός τρόπος επέκτασης της αποθήκευσης είναι να προσθέσετε απλά έναν άλλο σκληρό δίσκο στο μείγμα. Ωστόσο, το iPad περιπλέκει αυτό το γεγονός, επειδή δεν συνεργάζεται με συμβατικές εξωτερικές μονάδες USB. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι που περιλαμβάνουν προσαρμογέα Wi-Fi, ώστε το iPad να μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους μέσω ασφαλούς σύνδεσης Wi-Fi. Αυτές οι μονάδες δίσκου μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσφέρετε στο iPad πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή μέσων σας είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε μακριά από το σπίτι. Και οι περισσότεροι από αυτούς τους δίσκους υποστηρίζουν τη μεταφόρτωση φωτογραφιών, βίντεο και εγγράφων, ώστε να μπορείτε να περικόψετε το διάστημα από το iPad σας ενώ εξοικονομείτε χώρο, χωρίς να το βάζετε σε βάρος με τη μουσική και τις ταινίες σας.

Κατά την επιλογή ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου , είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί με το iPad. Αυτές οι μονάδες δίσκου θα περιλαμβάνουν μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στο iPad να επικοινωνεί με την εξωτερική μονάδα δίσκου.

Αποθήκευση Flash

Πιστεύετε ότι οι μονάδες Flash δεν λειτουργούν με το iPad; Ξανασκέψου το. Ενώ δεν μπορείτε απλά να συνδέσετε μια μονάδα Flash σε ένα iPad και χρησιμοποιώντας ένα κιτ σύνδεσης όπως ένα κιτ σύνδεσης κάμερας δεν θα λειτουργήσει ούτε, εταιρείες όπως η AirStash έχουν δημιουργήσει μια λύση που χρησιμοποιεί Wi-Fi με τον ίδιο τρόπο όπως κάποια εξωτερική μονάδα δίσκου . Αυτοί οι προσαρμογείς δεν είναι οι ίδιες συσκευές αποθήκευσης. θα πρέπει ακόμα να αγοράσετε μια κάρτα SD. Αλλά η ευελιξία αυτών των προσαρμογέων σας επιτρέπει να αγοράσετε πολλαπλούς δίσκους Flash, προσαρμόζοντας το μέγεθος του χώρου στις ανάγκες σας. Επιτρέπουν επίσης την ευκολότερη μεταφορά εγγράφων μεταξύ πολλών υπολογιστών σε πολλές τοποθεσίες, ώστε να είναι ιδανικές για μια επιχειρηματική λύση.