Πώς να ρυθμίσετε το Dropbox στο iPad

Το Dropbox είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε επιπλέον χώρο στο iPad σας , επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε έγγραφα στον ιστό αντί να αποθηκεύετε το iPad σας. Αυτό είναι πολύ καλό αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε πολλές εικόνες χωρίς να καταλαμβάνετε τόσα πολλά περιθώρια ώστε να περιορίσετε τον αριθμό των εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή.

Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό του Dropbox είναι η ευκολία μεταφοράς αρχείων από το iPad στο PC σας ή το αντίστροφο. Δεν υπάρχει λόγος να παίζετε με τη θύρα Lightning και το iTunes, απλά ανοίξτε το Dropbox στο iPad σας και επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μεταφορτώσετε. Αφού φορτωθούν, θα εμφανιστούν στον φάκελο Dropbox του υπολογιστή σας. Το Dropbox λειτουργεί επίσης με τη νέα εφαρμογή "Αρχεία" στο iPad , οπότε η μεταφορά αρχείων μεταξύ των υπηρεσιών cloud είναι εξαιρετικά εύκολη. Αυτό καθιστά το Dropbox εξαιρετικό για την αύξηση της παραγωγικότητας στο iPad ή απλά ως ένας εκπληκτικός τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το Dropbox

Ιστοσελίδα © Dropbox.

Για να ξεκινήσετε, θα περπατήσουμε τα βήματα για να φέρουμε το Dropbox στον υπολογιστή σας. Το Dropbox λειτουργεί με Windows, Mac OS και Linux και είναι λειτουργικά το ίδιο σε κάθε ένα από αυτά τα λειτουργικά συστήματα. Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το Dropbox στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή iPad και απλώς να εγγραφείτε για λογαριασμό εντός της εφαρμογής.

Σημείωση : Το Dropbox σας δίνει 2 GB ελεύθερου χώρου και μπορείτε να κερδίσετε 250 MB επιπλέον χώρου συμπληρώνοντας 5 από τα 7 βήματα στην ενότητα "Ξεκινήστε". Μπορείτε επίσης να πάρετε επιπλέον χώρο συστήνοντας φίλους, αλλά αν χρειάζεστε πραγματικά ένα άλμα στο διάστημα, μπορείτε να πάτε σε ένα από τα σχέδια pro.

Εγκατάσταση Dropbox στο iPad

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε το Dropbox στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για λογαριασμό μέσω της εφαρμογής.

Τώρα είναι καιρός να αποκτήσετε το Dropbox στο iPad σας. Μόλις ρυθμιστεί, το Dropbox θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε αρχεία στους διακομιστές Dropbox και να μεταφέρετε αρχεία από μια συσκευή σε μια άλλη. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία στον υπολογιστή σας, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός τρόπος φόρτωσης φωτογραφιών χωρίς να περάσετε την ταλαιπωρία της σύνδεσης του iPad με τον υπολογιστή σας.

Ο φάκελος Dropbox στον υπολογιστή σας λειτουργεί όπως οποιοσδήποτε άλλος φάκελος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε υποφακέλους και να μεταφέρετε αρχεία οπουδήποτε στη δομή καταλόγου και να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα αρχεία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Dropbox στο iPad σας.

Ας μεταφέρουμε μια φωτογραφία από το iPad στο PC σας

Τώρα που έχετε λειτουργήσει το Dropbox, ίσως θελήσετε να μεταφορτώσετε κάποιες από τις φωτογραφίες σας στο λογαριασμό σας Dropbox, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτές από τον υπολογιστή σας ή από τις άλλες συσκευές σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να μεταβείτε στις εφαρμογές του Dropbox. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να φορτώσετε στο Dropbox από την εφαρμογή Φωτογραφίες.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε φακέλους στο Dropbox

Θέλετε να αφήσετε τους φίλους σας να δουν τα αρχεία ή τις φωτογραφίες σας; Είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε ένα ολόκληρο φάκελο μέσα στο Dropbox. Όταν βρίσκεστε μέσα σε ένα φάκελο, πατήστε απλά το κουμπί Share και επιλέξτε Send Link. Το κουμπί Κοινή χρήση είναι το τετράγωνο κουμπί με το βέλος να βγαίνει από αυτό. Αφού επιλέξετε να στείλετε τον σύνδεσμο, θα σας ζητηθεί να στείλετε μέσω μηνύματος κειμένου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάποιας άλλης μεθόδου κοινής χρήσης. Εάν επιλέξετε "Link Link", ο σύνδεσμος θα αντιγραφεί στο πρόχειρο και μπορείτε να τον επικολλήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε, όπως το Facebook Messenger.

Πώς να γίνει το αφεντικό του iPad σας