Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές παραγωγικότητας για το iPad

Γίνετε πιο παραγωγικοί ενώ χρησιμοποιείτε το iPad σας

Εάν πρόκειται να αξιοποιήσετε στο έπακρο το iPad σας, οι πιθανότητες είναι ότι θα καταλήξετε να ξοδέψετε λίγα χρήματα στο κατάστημα εφαρμογών. Ωστόσο, η σάρωση ανάμεσα στη σουίτα iWork και σε δροσερές εφαρμογές όπως τα Things είναι μια πληθώρα δωρεάν εφαρμογών παραγωγικότητας που θα σας επιτρέψουν να αποφύγετε τα μέγιστα από το iPad σας χωρίς να πιέζετε το πορτοφόλι σας.

Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν εξαιρετικούς τρόπους να σημειώνετε - είτε θέλετε να τις πληκτρολογήσετε, να τις εγγράψετε ή να τις γράψετε με το χέρι - και εξαιρετικούς τρόπους για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας στο iPad, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν επεξεργαστή φωτογραφιών, ενός λεξικού και ακόμη και έναν τρόπο εύκολης μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή σας στο iPad σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη δημοφιλέστερη σουίτα γραφείου στον κόσμο στο iPad.

Το Microsoft Office για το iPad

Παρόλο που η Microsoft προσφέρει ένα πρόγραμμα εγγραφής για πιο προηγμένες λειτουργίες μέσα στη σουίτα του Office, υπάρχουν πολλές βασικές λειτουργίες διαθέσιμες δωρεάν. Αν θέλετε να κάνετε κάποια ελαφρά επεξεργασία των εγγράφων του Word ή Excel ή να προσαρμόσετε ένα πλαίσιο στην παρουσίαση του PowerPoint, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε μια δεκάρα. Και για εκείνους που πρέπει να ξεκλειδώσετε περισσότερα χαρακτηριστικά, η τιμή αξίζει καλά τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται στο Office για το iPad. Περισσότερο "

δουλεύω

Η Apple έκανε τη σουίτα iWork εφαρμογών παραγωγικότητας δωρεάν σε όσους αγόρασαν ένα νέο iPad ή iPhone, το οποίο τους κάνει αμέσως μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να κάνουν κάτι στο iPad. Η σουίτα iWork περιλαμβάνει σελίδες, επεξεργαστή κειμένου, αριθμούς, υπολογιστικό φύλλο και Keynote, το οποίο είναι ιδανικό για τη δημιουργία και την προβολή παρουσιάσεων. Αν προτιμάτε να παραλείψετε το Microsoft Office ή να χρειάζεστε λειτουργίες που μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο με τη συνδρομή, το iWork είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Περισσότερο "

Evernote

Εύκολα η καλύτερη εφαρμογή λήψης σημειώσεων στο κατάστημα εφαρμογών, το Evernote όχι μόνο θα αποθηκεύει τις σημειώσεις που πατάτε στο πληκτρολόγιο οθόνης αλλά και τις σημειώσεις που εγγράφετε με τη φωνή σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και να συγχρονίσετε τις σημειώσεις σας με τον υπολογιστή σας Mac ή Windows. Μπορείτε ακόμη και να σημειώσετε τις σημειώσεις για να τις τοποθετήσετε. Περισσότερο "

Dropbox

Αν πρόκειται να είστε παραγωγικοί με το iPad σας, ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποια αρχεία από τον υπολογιστή ή το Mac σας στο iPad σας. Αυτό είναι όπου Dropbox έρχεται στην εικόνα. Ίσως οι ευκολότεροι τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση στα έγγραφα επεξεργασίας κειμένου και στα υπολογιστικά φύλλα σας, το Dropbox σας δίνει έως και 2 GB ελεύθερου χώρου πριν να χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε ένα premium account.

Λήψη Dropbox από το App Store Περισσότερα »

Υπολογιστής MyScript

Μια συμβατική αριθμομηχανή είναι μεγάλη για να κάνει γρήγορη αριθμητική, αλλά τι εάν θέλετε να πολλαπλασιάσετε 26 με 42, διαιρέστε την απάντηση με 8 και στη συνέχεια προσθέστε 4; Μπορείτε να το κάνετε σε μια αριθμομηχανή, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να γράψετε απλά ολόκληρο τον υπολογισμό σε μια στιγμή και όχι να το υπολογίσετε ένα κομμάτι κάθε φορά. Αυτό είναι που κάνει ο υπολογιστής MyScript: Χρειάζεται ένα χειρόγραφο υπολογισμό και κάνει τα μαθηματικά για εσάς.

Θυμηθείτε το Γάλα

Η γραφή σε μια γρήγορη σημείωση δεν αρκεί; Εάν χρειάζεστε έναν πλήρη διαχειριστή εργασιών ικανό να δημιουργεί λίστες υποχρεώσεων, θυμηθείτε ότι το Γάλα είναι η εφαρμογή για εσάς. Η εύκολη στη χρήση διεπαφή κάνει τη λήψη σημειώσεων εύκολη και ο σχεδιασμός που βασίζεται σε σύννεφο σημαίνει ότι μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη σημείωση στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να την δείτε στο iPad σας. Περισσότερο "

Χρησιμοποιήστε το χειρόγραφό σας

Η ομιλία σε κείμενο δεν είναι ο μόνος γρήγορος και εύκολος τρόπος να αφήσετε τον εαυτό σας μια σημείωση στο iPad. Μπορείτε επίσης να πάτε την παλιομοδίτικη διαδρομή και απλά να την γράψετε με το χέρι. Χρησιμοποιήστε το χειρόγραφό σας θέτει εκείνα τα νηπιαγωγεία χρόνια από την επιμελή κατάρτιση κεφαλαίων και μικρών περιπτώσεων ABCs για καλή χρήση, επιτρέποντάς σας να γράψετε σε μια γρήγορη σημείωση για τον εαυτό σας. Και με την ικανότητα Χρήση του γραφομηχανή σας να σημειώσετε όταν πλησιάζετε στην άκρη και να μετακομίσετε για να σας δώσει περισσότερο χώρο για να γράψετε, θα βρείτε πραγματικά τον εαυτό σας να πάρει τη λέξη έξω πολύ πιο γρήγορα από ό, τι νομίζετε. Περισσότερο "

Νομισματοκοπείο προσωπικής χρηματοδότησης

Εάν θέλετε να πάρετε μια λαβή για την προσωπική χρηματοδότηση σας, το νομισματοκοπείο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Το Νομισματοκοπείο αρπάζει τα οικονομικά δεδομένα από τοποθεσίες όπως η τράπεζά σας και οι πιστωτικές σας κάρτες, τις ταξινομεί σε κατηγορίες και τις τοποθετεί σε ένα μέρος. Αυτό κάνει έναν εξαιρετικό τρόπο να ορίσετε έναν προϋπολογισμό για ορισμένες δραστηριότητες, όπως η έξοδος για φαγητό ή η επίτευξη οικονομικών στόχων όπως η εξοικονόμηση ενός συγκεκριμένου ποσού κάθε μήνα. Το καλύτερο από όλα, η υπηρεσία είναι δωρεάν. Και ως υπηρεσία cloud, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του διαδικτύου ή μέσω της συσκευής σας, πράγμα που καθιστά εύκολο τον έλεγχο των οικονομικών σας από τον υπολογιστή σας ή το tablet σας. Περισσότερο "

TouchCalc

Είτε χρειάζεστε λίγο πολλαπλασιασμό και απλή διαίρεση είτε προσπαθείτε να μετατρέψετε το 248 σε δυαδικό αριθμό, το TouchCalc καλύπτεται από εσάς. Αυτή η απλή εφαρμογή παραγωγικότητας μπορεί να είναι ένα lifesaver αν χρειάζεστε πρόσβαση σε επιστημονικές λειτουργίες και οι προγραμματιστές θα αρέσουν οι διάφοροι λογικοί φορείς όπως το AND, OR, XOR κλπ. Το TouchCalc έχει ακόμη και μια λειτουργία στατιστικών στοιχείων που θα υπολογίσει τη μέση, μέση τιμή, διακύμανση, τυπική απόκλιση , και εύρος. Περισσότερο "

Το Microsoft Outlook

Οι χρήστες του Outlook στην επιφάνεια εργασίας έχουν αλλάξει σύντομα στο iPad, όπου το πρόγραμμα αλληλογραφίας της Microsoft είχε ένα πολύ περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών. Αλλά αυτό άλλαξε πρόσφατα και το Outlook έχει περάσει από ένα μεγάλο makeover, με το τελικό αποτέλεσμα να το κάνει μια από τις καλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο App Store. Και το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν. Αν σας αρέσει το Outlook στον υπολογιστή σας, θα θέλετε να το ελέγξετε στο iPad σας. Περισσότερο "

Wikipanion

Εάν η δουλειά σας συνεπάγεται έρευνα, πιθανότατα να πάρετε πολλά χιλιόμετρα από την Wikipedia. Αλλά όσο μεγάλη από μια γρήγορη πηγή όπως η Wikipedia μπορεί να είναι, δεν είναι πάντα γρήγορη και εύκολη η εύρεση των πληροφοριών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει το Wikipanion. Ένα εξαιρετικό εργαλείο αναζήτησης για τη Wikipedia, αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει επίσης να περιηγηθείτε γρήγορα στη σελίδα για να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Περισσότερο "

Dictionary.com

Πόσοι άνθρωποι μπορούν να καυχηθούν για τη μεταφορά γύρω από δύο εκατομμύρια λέξεις στην τσάντα tote τους; Αυτός είναι ακριβώς ο τύπος της ικανότητας που θα σας δώσει η εφαρμογή Dictionary.com, αν και αν δεν θέλετε να θεωρηθεί κάποιος τύπος geek βιβλίου, ίσως να μην θέλετε πραγματικά να καυχηθείτε γι 'αυτό. Η εφαρμογή Dictionary.com δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για να ελέγξει τις λέξεις, οπότε θα έχετε πάντα γρήγορη πρόσβαση για να ελέγξετε την ορθογραφία, να ελέγξετε την έννοια ενός άγνωστου όρου ή απλά να αναζητήσετε συνώνυμα στον θησαυρό. Μπορείτε ακόμη και να αγγίξετε το μικρόφωνο και να μιλήσετε τη λέξη που αναζητάτε. Περισσότερο "

Τσέπη

Έχετε ποτέ συναντήσει ένα ενδιαφέρον άρθρο ή ιστοσελίδα, αλλά δεν είχε χρόνο να το απολαύσετε πραγματικά; Η τσέπη είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε αυτές τις ιστοσελίδες για αργότερα, επειδή με το Pocket, δεν χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να διαβάσετε έναν ιστότοπο. Όταν τσακίζετε ένα άρθρο ή ένα βίντεο, το αποθηκεύει σε όλες τις συσκευές σας, καθιστώντας εύκολο να το βρείτε ξανά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή από ποια συσκευή έχετε σε εσάς. Περισσότερο "

Mindjet

Αυτή η τακτοποιημένη μικρή εφαρμογή είναι ιδανική για να κάνετε απλά γραφήματα ροής και να οργανώσετε εργασίες. Και η εύκολη διασύνδεση καθιστά τη χαρτογράφηση ένα αεράκι. Απλά πληκτρολογήστε την εργασία στην ιεραρχία και, στη συνέχεια, σύρετε προς την κατεύθυνση που θέλετε να εμφανιστεί μια σχετική εργασία. Μπορείτε ακόμη να συγχρονίσετε τα διαγράμματα ροής και τους οπτικούς χάρτες μέσω του Dropbox. Περισσότερο "

Photoshop Express

Η κάμερα του iPad έχει προχωρήσει πολύ, με το νεότερο iPad Pro 9,7 ιντσών να αγωνίζεται με μια φωτογραφική μηχανή που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα περισσότερα smartphones. Αλλά ακόμα και με μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή, μπορεί να χρειαστεί λίγο επεξεργασία για να πάρετε την καλύτερη εικόνα. Το Photoshop Express σάς προσφέρει μια σειρά από δροσερά εργαλεία για να αυξήσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας και διαθέτει ένα εργαλείο κολάζ για να βοηθήσετε να σχεδιάσετε τις φωτογραφίες σας. Περισσότερο "

μεταφράζω

Μπορεί να μην είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα πρότυπα Star Trek, αλλά η γενική ιδέα του μεταφραστή πήρε λίγο πιο κοντά όταν το iTranslate χτύπησε το κατάστημα εφαρμογών. Εξυπηρετώντας πάνω από 50 γλώσσες, το iTranslate έχει ακόμη και μερικές δημοφιλείς γλώσσες με ελεύθερες φωνές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε πώς να προφέρετε σωστά τις λέξεις και όχι μόνο να διαβάζετε το κείμενο. Έχει ακόμη ενσωματωμένη φωνητική αναγνώριση, αν και θα πρέπει να αγοράσετε συναλλαγές για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το χαρακτηριστικό. Περισσότερο "

LiquidText

Το LiquidText μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή εγγράφων από PDF σε παρουσιάσεις του PowerPoint σε ιστοσελίδες και στη συνέχεια να βγάλει κομμάτια για να σχηματίσουν ένα μοναδικό έγγραφο. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό για την εργασία σε παρουσιάσεις εργασίας ή ερευνητικά έργα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε την εργασία σας σε διάφορες επιλογές αποθήκευσης που βασίζονται σε σύννεφο, όπως Dropbox ή iCloud Drive. Η έκδοση Pro σας επιτρέπει να εργάζεστε σε πολλαπλά έγγραφα κάθε φορά. Περισσότερο "