Αναθεώρηση: Crackle φέρνει δωρεάν ταινίες και τηλεόραση στο iPad

Πολύ λίγες εφαρμογές είναι τόσο εύκολο να ονομάσουμε ένα "must-have" ως Crackle. Στην πραγματικότητα, αν το μόνο που έκανε ήταν να παρέχει δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς κόστος συνδρομής, θα έκανε το πρέπει-έχει iPad λίστα εφαρμογών . Αλλά Crackle καταφέρνει να το βάλει μαζί σε μια διαισθητική διασύνδεση που κάνει εύκολη την περιήγηση για κάποια ψυχαγωγία.

Κατεβάστε Crackle Από το iTunes

Χαρακτηριστικά Crackle:

Αναθεώρηση ρωγμών:

Διαθέτει η Sony Pictures Entertainment, θα δείτε κυρίως ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα της Sony. Αυτό κάνει το Crackle κάπως περιορισμένο σε σύγκριση με το Netflix ή το Hulu Plus , αλλά λαμβάνοντας υπόψη και τις δύο εφαρμογές που απαιτούν μηνιαίες συνδρομές, είναι εύκολο να τοποθετήσετε Crackle μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η διασύνδεση Crackle μοιάζει με τη διασύνδεση Hulu Plus σε εκείνα τα τμήματα που αναλύονται από το Featured, Movies, Shows και τη δυνατότητα αναζήτησης μέσω της συλλογής. Έχει ακόμη και την ίδια διαχωριστική οθόνη που βάζει τις προβαλλόμενες ταινίες στην κορυφή ενώ ο μεγαλύτερος κατάλογος τίτλων κυριαρχεί στο κάτω μέρος της οθόνης. Η διεπαφή είναι γρήγορη, έτσι δεν θα επιβραδυνθεί από τη φόρτωση τέχνης αφίσας, και κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο δεν ξεκινά μόνο την εκπομπή, αλλά σας δίνει μια σύνοψη.

Οι κορυφαίες εφαρμογές για ροές ταινιών και τηλεόραση

Ένας από τους λίγους τομείς που χρειάζονται βελτίωση είναι το προεπιλεγμένο στυλ παραθύρου αναπαραγωγής. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αγγίζοντας την τέχνη της αφίσας μιας εκπομπής, θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη όπου το βίντεο παίζει με μια περιγραφή της εκπομπής κάτω από την αναπαραγωγή. Όπως και τα περισσότερα βίντεο iPad, μπορείτε να τα πάρετε σε πλήρη οθόνη αγγίζοντας το βίντεο και χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ελέγχου στην οθόνη που εμφανίζονται στο κάτω μέρος του βίντεο. Αλλά για όσους είναι νέοι στο iPad, αυτό μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανές, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια σύγχυση.

Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό παράπονο σε σύγκριση με μια εφαρμογή που είναι συνολικά σταθερή τόσο στην διεπαφή της, η οποία είναι σίγουρα κηλίδα, όσο και το περιεχόμενό της, το οποίο αποτελείται από δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, οπότε τι δεν αγαπάμε;

Πώς να συνδέσετε το iPad στην τηλεόραση HDTV σας