Κατεβάστε το Badoo για iPhone

01 από 08

Βρείτε το Badoo στο App Store

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Δημιουργήθηκε για να φέρει τους ανθρώπους μαζί, είτε για φίλους είτε για χρονολόγηση, το Badoo για iPhone είναι μια συναρπαστική εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων με κοινωνική δικτύωση. Αναζητήστε μέσω χιλιάδων τοπικών προφίλ και δείτε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια του Badoo που αναζητούν μια νύχτα έξω, συνδεθείτε με νέους φίλους με παρόμοια ενδιαφέροντα ή συνομιλήστε με κάποιον τυχαία. Η επιλογή είναι δική σου.

Ενεργοποιήστε τις Badoo Super Powers σας για να συναντήσετε ακόμα περισσότερους φίλους και να αποκτήσετε καλύτερους αγώνες για συνεργάτες, ημερομηνίες και αγάπη.

Πώς να κατεβάσετε το Badoo για iPhone App
Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να κατεβάσετε την εφαρμογή Badoo στο iPhone ή το iPod Touch χρησιμοποιώντας αυτές τις οδηγίες βήμα προς βήμα:

Badoo για τις απαιτήσεις συστήματος του iPhone
Βεβαιωθείτε ότι το iPhone ή το iPod Touch πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις πριν ξεκινήσετε ή δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή:

02 από 08

Εκκινήστε το Badoo στο iPhone, τη συσκευή iPod Touch

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του Badoo , μπορείτε να ξεκινήσετε το λογισμικό εφαρμογής στο iPhone, στο iPod Touch ή στο iPad. Βρίσκεται το εικονίδιο της εφαρμογής, το οποίο εμφανίζεται ως πορτοκαλί εικονίδιο με ένα μικρό "b", όπως απεικονίζεται παραπάνω. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να ξεκινήσετε το Badoo για iPhone.

03 του 08

Μοιραστείτε την τοποθεσία σας στο Badoo για iPhone

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Αφού ξεκινήσετε για πρώτη φορά το Badoo για iPhone, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ζητά να επιτρέψετε ή να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας κατά τη χρήση αυτής της εφαρμογής. Η ειδοποίηση θα διαβάσει:

Το "Badoo" θα ήθελε να χρησιμοποιήσει την τρέχουσα τοποθεσία σας

Κάντε κλικ στο κουμπί "OK" για να επιτρέψετε στην εφαρμογή να χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή ή "Να μην επιτρέπεται" να αρνηθεί την πρόσβαση στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Για βέλτιστα αποτελέσματα, οι χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα "Άτομα που βρίσκονται κοντά" της εφαρμογής για να βρουν τοπικούς χρήστες από τις κινητές τους συσκευές θα πρέπει να επιτρέπουν την τρέχουσα τοποθεσία.

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε μια γενική λίστα ανθρώπων στην περιοχή σας χωρίς να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας εισάγοντας την πόλη και να δηλώσετε στη λειτουργία αναζήτησης αργότερα.

04 του 08

Ενεργοποίηση, Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων Push για το Badoo στο iPhone, συσκευές iPod

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Έπειτα, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ζητά να επιτρέψετε ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις push για το Badoo στο iPhone. Με τις ειδοποιήσεις push, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποίηση για νέα μηνύματα ακόμη και όταν η εφαρμογή είναι κλειστή. Αυτό δεν θα λειτουργήσει όταν αποσυνδεθείτε από το Badoo. Πατήστε "OK" για να επιτρέψετε ειδοποιήσεις ή "Να μην επιτρέψετε" να μπλοκάρει την παράδοση.

Πώς να ενεργοποιήσετε, Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις αργότερα
Οι χρήστες του Badoo που αλλάζουν γνώμη σχετικά με την παράδοση ειδοποίησης push μπορούν να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις τους. Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν το στυλ ειδοποίησης, είτε μπορούν να προβληθούν από την οθόνη κλειδώματος (δηλαδή, όταν το iPhone ή το iPod Touch είναι κλειδωμένο) και άλλα από αυτό το μενού.

05 του 08

Καλώς ήρθατε στο Badoo για iPhone

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Η αρχική οθόνη του Badoo για iPhone, όπως απεικονίζεται παραπάνω, είναι ο τρόπος πλοήγησης από τη λειτουργία σε λειτουργία χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας. Κάθε εικονίδιο ανοίγει μια νέα οθόνη χαρακτηριστικών, η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή δράση ή δραστηριότητα.

Για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη από οποιαδήποτε σελίδα, εντοπίστε το εικονίδιο του σπιτιού.

06 του 08

Πώς να συνδεθείτε στο Badoo για το iPhone

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Από την αρχική οθόνη του Badoo , πατήστε το εικονίδιο "Προφίλ" και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που θα ζητά από τους χρήστες είτε να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας Facebook είτε τον δικό σας λογαριασμό Badoo. Μια τρίτη επιλογή οδηγεί τους χρήστες στη φόρμα εγγραφής του Badoo .

Πώς να συνδεθείτε με το Facebook
Για να συνδεθείτε στο Badoo χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας Facebook, κάντε κλικ στο κουμπί "Χρήση Facebook " για να συνεχίσετε. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας θα σας ζητήσει να συνδεθείτε στο Facebook, αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί. Θα εμφανιστεί μια οθόνη για την εφαρμογή Badoo στο Facebook. Εντοπίστε το μπλε κουμπί "Allow" στην επάνω δεξιά γωνία για να συνδεθείτε.

Πώς να συνδεθείτε με λογαριασμό Badoo
Κάντε κλικ στο κουμπί "Χρήση λογαριασμού Badoo" για να συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στο εσωτερικό του πεδίου κειμένου χρήστη για να ενεργοποιήσετε το QWERTY πληκτρολόγιο οθόνης αφής και εισάγετε το email σας στο σύνολό του, ακολουθούμενο από τον κωδικό πρόσβασής σας στο καθορισμένο πεδίο. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Σύνδεση" για να συνεχίσετε.

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Badoo, κάντε κλικ στο ασημένιο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης"; και ακολουθήστε τις υποδείξεις για να επαναφέρετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας συνομιλίας.

07 του 08

Badoo Εγγραφή σε συσκευές iPhone, iPod Touch και iPad

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Σε αντίθεση με τους χρήστες του ιστότοπου για κινητά, η εγγραφή του Badoo επιτρέπεται απευθείας από την εφαρμογή iPhone και iPod Touch. Για να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό, κάντε κλικ στο εικονίδιο "Προφίλ" από το αρχικό μενού και επιλέξτε το κουμπί με τίτλο "Δημιουργία νέου λογαριασμού".

Στη συνέχεια, καταχωρίστε τις ακόλουθες πληροφορίες στα πεδία που παρέχονται:

Όταν ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο μπλε "Εγγραφή!" για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Badoo για iPhone.

08 από 08

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Badoo

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εφαρμογές, θα υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Badoo στο iPhone ή στο iPod Touch. Δυστυχώς, η εύρεση αυτής της επιλογής είναι λίγο δύσκολη για τον αρχάριο. Δείτε πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Badoo και να αποτρέψετε τη λήψη μηνυμάτων μέχρι να συνδεθείτε ξανά:

Αυτές οι οδηγίες είναι οι ίδιες αν χρησιμοποιείτε λογαριασμό Badoo ή έλεγχο ταυτότητας Facebook για να συνδεθείτε στην εφαρμογή.

Γιατί δεν μπορώ να αποκλείσω το Badoo;
Αν ποτέ δεν έχετε αποσυνδεθεί από το Badoo πριν, οι παραπάνω οδηγίες θα δώσουν επιπλέον δύο βήματα. Όταν κάνετε κλικ στο "Λογαριασμός", θα σας ζητηθεί να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας στο αρχείο, όπου θα αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτός ο κωδικός πρόσβασης θα χρησιμοποιηθεί για όλες τις μελλοντικές συνδέσεις στην εφαρμογή.