Αναθεώρηση App App στο iPhone

Το Grocery IQ (Free) είναι μια πλήρης εφαρμογή παντοπωλείου που καλύπτει όλες τις βάσεις. Είναι εύκολο στη χρήση και μια μεγάλη εναλλακτική λύση στις εφαρμογές ψώνια που κοστίζουν χρήματα. Αυτός είναι ο λόγος που κορυφώνεται η λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές λίστας παντοπωλείων του iPhone .

Το καλό

Το κακό

Εύκολη αναζήτηση λέξεων-κλειδιών για το IQ του Grocery IQ

Το Grocery IQ περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε σε μια εφαρμογή καταλόγου τροφίμων. Όταν ξεκινάτε την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα δείτε έναν σύντομο οδηγό βοήθειας που παρέχει βασικές οδηγίες. Η διεπαφή είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς - αγγίξτε το σύμβολο + στην επάνω δεξιά γωνία για να αρχίσετε να προσθέτετε στοιχεία στη λίστα αγορών σας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι να το κάνετε αυτό, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης ανά λέξη-κλειδί, την εισαγωγή με μη αυτόματο τρόπο ενός αριθμού γραμμωτού κώδικα ή τη σάρωση του γραμμωτού κώδικα.

Η αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά είναι εξαιρετικά εύκολη και είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιούργησα τις περισσότερες λίστες αγορών μου. Το Grocery IQ έχει μια τεράστια βάση δεδομένων (αριθμός στοιχείων στα εκατομμύρια, σύμφωνα με την περιγραφή της εφαρμογής), και ήμουν σε θέση να βρω ό, τι έψαξα, συμπεριλαμβανομένων κάποιων πολύ συγκεχυμένων εμπορικών σημάτων.

Αργό σαρωτή γραμμωτού κώδικα

Ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα δεν είναι ο καλύτερος. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσετε τη σάρωση και προσπαθείτε να κρατήσετε το iPhone σας ακόμα για αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι διασκεδαστικό. Η αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί είναι πολύ πιο γρήγορη.

Τα στοιχεία της λίστας αγορών ομαδοποιούνται αυτόματα σε τμήματα για ευκολότερες αγορές. Για παράδειγμα, τα στοιχεία όπως το δημητριακό και το σιρόπι σφενδάμου θα ομαδοποιηθούν κάτω από το διάδρομο πρωινού κλπ. Η σελίδα λεπτομερειών στοιχείων περιλαμβάνει μια μεγάλη ποσότητα πληροφοριών - μπορείτε να καθορίσετε ποσότητα ή τιμή, να προσθέσετε μια σημείωση ή να επιλέξετε τον τύπο του καταστήματος που έρχεται από (η δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών λιστών ανά τύπο καταστήματος είναι εξαιρετικά χρήσιμη!). Κάθε στοιχείο έχει ένα μεγάλο πλαίσιο ελέγχου δίπλα του, ώστε να μπορείτε να επισημάνετε τα στοιχεία κατά την αγορά.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα των παντοπωλείων σας στο διαδίκτυο στο GroceryIQ.com, το οποίο καθιστά τη διαδικασία δημιουργίας της λίστας σας πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη. Η εφαρμογή Grocery IQ περιλαμβάνει επίσης ένα τμήμα κουπονιού, αλλά θα πρέπει να εκτυπώσετε ή να στείλετε με email τα κουπόνια από την εφαρμογή. Θα ήταν ωραίο αν τα κουπόνια είχαν ένα γραμμωτό κώδικα που θα μπορούσε να σαρωθεί απευθείας στο παντοπωλείο.

Η κατώτατη γραμμή στο IQ του Παντοπωλείου

Το Grocery IQ είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ψώνια που είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Η εφαρμογή διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με στοιχεία και δεν χρειάζεται καθόλου χρόνος για να προσθέσετε στοιχεία στη λίστα τροφίμων. Η δυνατότητα δημιουργίας λιστών για διαφορετικά καταστήματα και αντικείμενα ομάδας από διαδρόμους είναι επίσης βολική. Ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα είναι λίγο αργός, επομένως η εφαρμογή μπορεί να είναι καλύτερη για εκείνους που προτιμούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών. Συνολική βαθμολογία: 4 αστέρια από 5.

Τι χρειάζεστε

Το Grocery IQ είναι συμβατό με τα iPhone, iPad και iPod touch . Απαιτεί iPhone OS 3.1 ή νεότερη έκδοση.