Τι είναι το Google Voice Lite;

Τι μπορείτε να κάνετε με το Google Voice Lite;

Το Google Voice Lite είναι μια έκδοση του Google Voice χωρίς τον αριθμό Google και μερικές λειτουργίες. Δεν κουδουνίζει πολλά κινητά τηλέφωνα και μπορεί να χαρακτηριστεί πιο κατάλληλα ως πλούσια υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου.

Το Google Voice είναι μια υπηρεσία που σας δίνει έναν αριθμό τηλεφώνου που ονομάζεται αριθμός Google (ο οποίος μπορεί επίσης να είναι ένας αριθμός που έχετε μεταφέρει από άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών, ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε τον αριθμό), ο οποίος καλεί πολλά τηλέφωνα της επιλογής σας κατά τη λήψη μιας εισερχόμενης κλήσης . Μέσω αυτού του αριθμού, μπορείτε να έχετε απεριόριστες δωρεάν τοπικές κλήσεις σε οποιονδήποτε αριθμό στις ΗΠΑ και τον Καναδά και μια χούφτα άλλων χαρακτηριστικών.

Το Google Voice Lite σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον υπάρχοντα αριθμό σας, αλλά να προσθέσετε κάποιες λειτουργίες σε αυτό. Πρόκειται ουσιαστικά για φωνητικό ταχυδρομείο και διεθνείς κλήσεις, οι οποίες εξηγούνται λεπτομερέστερα κατωτέρω. Αυτό που δεν θα έχετε με την έκδοση Lite, σε σύγκριση με την πλήρη έκδοση του Google Voice, είναι τα εξής:

Αλλά μπορείτε να απολαύσετε τα εξής:

Φωνητικό ταχυδρομείο

Το Google Voice διαθέτει μια μεγάλη υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου, η οποία είναι δωρεάν. Μια υπηρεσία αυτής της ποιότητας είναι συνήθως δαπανηρή.

Όταν δεν λαμβάνετε εισερχόμενη κλήση, μεταβαίνει στον τηλεφωνητή. Συνήθως θα έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας Google Voice Lite. Όταν λαμβάνετε ένα φωνητικό ταχυδρομείο, ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με μια μεταγραφή του μηνύματος στα εισερχόμενά σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση και να επιλέξετε να μην λαμβάνετε καμία ειδοποίηση, αλλά θα χάσετε πολλά.

Η μεταγραφή φωνητικού ταχυδρομείου είναι η τεχνολογία που ακούει τα λόγια των ανταποκριτών σας και τα αναπαράγει εγγράφως. Αυτό σας στέλνεται μέσω ειδοποιήσεων.

Με το Google Voice Lite, ο τηλεφωνητής είναι οπτικός, καθώς δεν θα μπορείτε να ελέγχετε τα μηνύματα του τηλεφωνητή καλώντας τον αριθμό Google. Με την έκδοση lite, θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τον τηλεφωνητή σας μόνο αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google Voice. Εναλλακτικά, μπορείτε να ακούσετε τα μηνύματα μόλις αποσταλούν στα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στο μενού φωνητικού ταχυδρομείου, έχετε πολλές επιλογές για να χειριστείτε τα μηνύματα. Μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις σε αυτά, να απαντήσετε σε αυτά και να τις μοιραστείτε ταυτόχρονα. Με μια οπτική διεπαφή, είναι καλύτερα να διαχειρίζεστε το φωνητικό ταχυδρομείο.

Διεθνείς κλήσεις

Το Google Voice Lite σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε φτηνές κλήσεις VoIP σε άτομα σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να αγοράσετε πίστωση στο λογαριασμό σας και να το χρησιμοποιήσετε για να καλέσετε, τελειώσετε με οποιαδήποτε υπηρεσία VoIP. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις τιμές των κλήσεων προς τον προορισμό σας πριν καλέσετε, έτσι ξέρετε πόσα πληρώνετε ανά λεπτό.

Γιατί να επιλέξετε το Google Voice Lite;

Η πλήρης υπηρεσία Google Voice είναι δωρεάν, αλλά μερικοί άνθρωποι επιλέγουν το Lite επειδή δεν θέλουν να αλλάξουν τον αριθμό τηλεφώνου τους, αλλά να επωφεληθούν από τις ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Η υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου έχει μεγάλη αξία και οι διεθνείς κλήσεις σάς επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα σε διεθνείς κλήσεις.

Για να εγγραφείτε στο Google Voice Lite, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ, καθώς η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε άτομα στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, αποκτήστε τον εαυτό σας έναν Λογαριασμό Google (ποιος δεν διαθέτει;). Στη συνέχεια, εγγραφείτε στη σελίδα Google Voice.