Εγκατάσταση της βάσης δεδομένων δείγματος Northwind στη Microsoft Access 2013

Το Microsoft Access 2013 είναι ένα σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που παρέχει τα εργαλεία λογισμικού που χρειάζεστε για την οργάνωση δεδομένων. Αν είστε αρχάριος χρήστης, ίσως έχετε δει αναφορές της βάσης δεδομένων δείγματος The Northwind, η οποία είναι από καιρό διαθέσιμη στους χρήστες της Access. Περιέχει μερικούς εξαιρετικούς πίνακες δειγμάτων, ερωτήματα , αναφορές και άλλες λειτουργίες βάσης δεδομένων και εμφανίζεται συχνά στα σεμινάρια για την Access 2013. Εάν μαθαίνετε την πρόσβαση και εργάζεστε με τα σεμινάρια online, αναμφίβολα θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε Βάση δεδομένων Northwind. Δείτε πώς μπορείτε να το εγκαταστήσετε στη Microsoft Access 2013.

Εγκατάσταση της βάσης δεδομένων Northwind

Τα πρότυπα βάσης δεδομένων πρόσβασης χρησιμοποιούνταν για λήψη από τον ιστό, αλλά είναι πλέον διαθέσιμα μόνο από την ίδια την Access. Για να εγκαταστήσετε τη βάση δεδομένων δείγματος:

  1. Ανοίξτε τη Microsoft Access 2013.
  2. Πληκτρολογήστε "Northwind" στο πλαίσιο " Αναζήτηση προτύπων σε απευθείας σύνδεση " στο επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε Enter .
  3. Κάντε ένα μόνο κλικ στο δείγμα Northwind 2007 στην οθόνη αποτελεσμάτων.
  4. Στο πλαίσιο κειμένου Όνομα αρχείου , δώστε ένα όνομα αρχείου για τη βάση δεδομένων Northwind.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία . Η πρόσβαση κατεβάζει τη βάση δεδομένων Northwind από τη Microsoft και προετοιμάζει το αντίγραφό σας. Μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά.
  6. Η βάση δεδομένων ανοίγει αυτόματα όταν είναι έτοιμη.

Σχετικά με τη βάση δεδομένων Northwind

Η βάση δεδομένων Northwind βασίζεται σε μια εικονική εταιρεία-Northwind Traders. Ενσωματώνει τις συναλλαγές πωλήσεων μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της και τις λεπτομέρειες αγοράς μεταξύ της εταιρείας και των προμηθευτών της. Περιλαμβάνει πίνακες για απογραφή, παραγγελίες, πελάτες, εργαζόμενους και πολλά άλλα. Είναι η βάση για πολλά μαθήματα και βιβλία για τη χρήση της Access.

Σημείωση : Αυτές οι οδηγίες ισχύουν επίσης για τη Microsoft Access 2016.